Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

PAREREA VOASTRA – despre acest blog

Aici va rog sa imi lasati sugestiile voastre, cum as putea sa imbunatatesc aspectul, structura si functionalitatea acestui blog. Tot aici voi publica si sondaje pentru a vedea feedback-ul cititorilor.

 

37 comentarii »

  1. acest blog ne-a mai dat o speranta.Dan Santimbreanu iti multumim pt acest blog de suflet.Mergi inainte!

    Comentariu de catalina hostinar — 2 februarie, 2009 @ 2:39 pm | Răspunde

  2. […] i-au dat şansa vindecării definitive. Deşi medicii turci i-au mai descoperit încă două mici tumori pe creierul mic, aceştia i-au garantat că tumorile vor dispărea după tratament şi că […]

    Pingback de Măsura speranţei « Isabellelorelai’s Weblog — 21 mai, 2009 @ 9:46 am | Răspunde

  3. […] i-au dat şansa vindecării definitive. Deşi medicii turci i-au mai descoperit încă două mici tumori pe creierul mic, aceştia i-au garantat că tumorile vor dispărea după tratament şi că […]

    Pingback de Măsura suferinţei « Isabellelorelai’s Weblog — 21 mai, 2009 @ 9:51 am | Răspunde

  4. este foarte util ! am vazut ca tu si alti oameni ati putut ajuta in continuare persoane aflate in situatii foarte dificile.
    sunt multe de invatat de pe blogul tau, ma bucur ca ai postat experienta ta, discutiile cu medicii de la INI si multe altele.
    multa sanatate in continuare si mult succes in tot ceea ce faci bun pt tine si pt ceilalti !

    Comentariu de A. — 9 iulie, 2009 @ 4:05 pm | Răspunde

  5. Buna Dan
    La ce medic ar trebui sa mergem in cazul in care exista unul sau mai multe din simptomele descrise de tine? La neurochirurg, direct? Ma gandesc la prietenul meu, care la 19 ani a facut comotie cerebrala, si-a revenit fara sechele, acum 2 ani i-a fost diagnosticata discopatie degenerativa , si de fiecare data cand face tratament medicamentos pentru durerile cauzate de discopatie ii curge sange din nas, dureri de cap are destul de des, dar are zile in care il doare f tare capul. Referitor la auz, trebuie sa ii vorbesti un pic mai tare, el insusi vb mai tare de obicei. Crezi ca ar exista vreo relatie intre simptomele lui si boala prin care ai trecut tu? Chiropractorul pune pe seama discopatiei durerile de cap.
    Multumesc,
    Isa

    Comentariu de Isa — 29 septembrie, 2009 @ 6:37 pm | Răspunde

    • Buna Aniela,   A facut vreun RMN pana acum? Ar fi bine sa mergeti direct la un neurolog si apoi la neurochirurg.   Neurolog va recomand la Victor Babes Dl. dr. Paunescu iar neurochirurg la Euroclinic Dl. dr. Sergiu Stoica.   Este posibil ca durerile de cap sa fie de la discopatie insa e bine sa suflatisi in iaurt. Un simplu RMN (recomand sa il faceti la SANADOR in Victoriei la Dr. Virgil Ionescu) va elucida misterul.   Multa sanatate !

      Comentariu de dasanti — 30 septembrie, 2009 @ 8:22 am | Răspunde

  6. Buna Aniela,

    A facut vreun RMN pana acum? Ar fi bine sa mergeti direct la un neurolog si apoi la neurochirurg.

    Neurolog va recomand la Victor Babes Dl. dr. Paunescu iar neurochirurg la Euroclinic Dl. dr. Sergiu Stoica.

    Este posibil ca durerile de cap sa fie de la discopatie insa e bine sa suflatisi in iaurt. Un simplu RMN (recomand sa il faceti la SANADOR in Victoriei la Dr. Virgil Ionescu) va elucida misterul.

    Multa sanatate !

    Comentariu de dasanti — 30 septembrie, 2009 @ 8:23 am | Răspunde

  7. Iti multumesc pentru sfat!
    Multa sanatate!
    Isa

    Comentariu de Isa — 6 octombrie, 2009 @ 2:27 pm | Răspunde

  8. nu inceta sa existi!
    daca site-ul `traieste`, multe suflete nu se vor prabusi in cea mai neagra dintre deznadejdi la aflarea cumplitului diagnostic de tumora craniana…

    Comentariu de paula — 11 noiembrie, 2009 @ 11:23 pm | Răspunde

    • Multumesc! Aceste cuvinte imi dau puterea sa continui!

      Comentariu de dasanti — 12 noiembrie, 2009 @ 1:25 pm | Răspunde

  9. Felicitari pentru ceea ce intreprinzi si fie ca ajutorul tau sa salveze cat mai multe persoane aflate intr-o situatie similara celei tale.
    Multa sanatate,Habio

    Comentariu de RealitateaOnline — 21 noiembrie, 2009 @ 5:38 pm | Răspunde

  10. Nu cred ca-si mai au rost felicitarile si cuvintele de lauda pentru ceea ce faci,cata multumire si speranta aduci in sufletele celor ce sufera,insa ne vom ruga ca Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti duci la sfarsit ”misiuneaa” , o misiune pe care suntem mandri ca ai deschis-o si in sufletele noastre! Poate e greu sa gasesti cuvintele potrivite pentru ceea ce faci tu,insa cel mai important este ceea ce simtim si cum intelegem fiecare ce anume trebuie sa facem in momentul in care citim blogul!
    Doamne – Ajuta!

    Comentariu de Marian si Mihai — 4 ianuarie, 2010 @ 2:11 am | Răspunde

  11. salut toti cititori acestui site si in special pe Dan pe care l-am cunoscut personal la hanover.va scriu azi 17.01.2010 si vreau sa va spun ca pe data de 11.01.2010 am fost operat la clinica din hanover.Am avut un craniofaringiom destul de maricel.operatie foarte grea care nu ar fi avut nici o sansa in romania dar la hanover se fac minuni si dupa 6 zile am fost externat.sa nu va asteptati toti la asta sint un caz mai aparte pentru ca am avut mare incredere in medici de la hanover si m-a ajutat foarte mult organismul meu.am mai primit si un ajutor nesperat.am dat de Dan pe holul clinici din hanover(venise sa mai ajute pe cineva).Eu am fost singur acolo datorita costurilor(MERITA PE DEPLIN)am avut noroc cu Dan.a fost linga mine in fiecare clipa.Este un om extraordinar.nu vreau sa spun prostii dar este printre putinele persoane din romania care ii ajuta pe cei cu probleme fara sa aiba nimic de cistigat.doar satisfactia lui sufleteasca.nu am cuvinte sa il descriu.AJUTA PE TOATA LUMEA cu tot cea ce poate sa faca.nu ma prea pricep la cuvinte dar iti multumesc din suflet DAN.apelati la dan cu cea mai mare incredere.daca poate va ajuta.va salut pe toti si multa sanatate

    Comentariu de razvan(tuti) — 17 ianuarie, 2010 @ 12:41 pm | Răspunde

  12. Te rog ajuta-ma si pune si bannerul meu la tine pe site.Sunt disperata si am nevoie de ajutor! Sanatate multa!

    TE ROG, AJUTA-MA!

    Comentariu de magdaciobanu — 1 martie, 2010 @ 2:21 am | Răspunde

  13. buna dan.sunt foarte incantata de dorinta ta de a ajunta oamenii, pt ca rar mai gasesti asa ceva. felicitari pt tot ce ai reusit pana acum! eu mi-as dori daca ai putea sa ma ajuti cu o vorba buna, cu un sfat…tatal meu este nevazator de mic copil, cu gradul I de handicap. anul trecut am fost cu el la un control medical,deoarece nu se simtea bine in ultima perioada.de la un doctor la altul mama a ajuns cu el la un control la spitalul judetean. medicul oftalmolog cand l-a vazut a zis k trebuie sa faca urgent un rmn ca nu e ceva simplu ce are. a 2 a zi dupa examenul rmn mama primeste o veste care o socheaza. tatal meu este grav bolnav si trebuie sa ajunga de urgenta la bucuresti la spitalul bagdasar. diagnosticul cu care a plecat din buzau a fost „sindrom TOLOSA HUNT; pseudotumora inflamatorie”,dar cu semnul intrebarii pt ca medicii nu erau convinsi de acest lucru. la bucuresti, la spitalul bagdasar am reusit sa intram cu greu la o consultatie, in urma careia tata a fost intrenat pt mai multe analize. dupa 3 internari si o operatie, tata pleaca acasa cu urmatorul diagnostic: „neurofibrom orbitar stang operat; in observatie pentru tumora orbitara dreapta. atrofie optica bilaterala; retinopatie pigmentara; glaucom secundar ambii ochi. starea la externare: stationar neurologic.” aceasta este poveste pe scurt. rugamintea mea este daca ai putea sa ma ajuti cu mai multe informatii despre acest diagnostic.
    iti multumesc anticipat si iti doresc multa sanatate.

    Comentariu de Aura — 1 iunie, 2010 @ 1:24 pm | Răspunde

  14. Dr. Virgil Ionescu este din septembrie 2010 la Centrul Provita – incinta Inst. Matei Bals (021 318 76 26)

    Comentariu de Misu — 20 octombrie, 2010 @ 9:32 pm | Răspunde

  15. Buna Dan. Ma numesc Dorina, si pot sa spun ca sotul meu traieste acum si datorita acestui blog. Pe scurt, de la inceputul lunii iunie,sotul meu, acuzand dureri mari de cap, a fost internat, pe rand, in mai multe spitale din Bucuresti printre care si IBCV(Prof. Danaila)unde a fost diagnosticat cu angiom cavernos occipital drept. Toti medicii care „l-au vazut” s-au pronuntat in favoarea interventiei chirurgicale, insa nimeni nu s-a incumentat, pt ca, spuneau ca prezinta mare risc datorita pozitiei cavernomului si drept urmare sa merg unde stiu. Am inceput sa caut informatii. Asa am aflat de existenta Dr. Sergiu Stoica. Am luat legatura cu el, si de la prima vizita, fara nicio ezitare, a spus ca face operatia. Surpriza mare a fost atunci cand, vizionand CD-ul cu IRM al sotului meu, dl. doctor a sesizat ceva, si a solicitat inca un Angio RMN facut de dr. Virgil Ionescu, care a scos la iveala o fistula arterio-venoasa pe un anevrism sacular format pe un vas mare de sange. Pe 18 oct. a avut loc interventia chirurgicala, care a durat aprox.11 ore, aceasta incepand la ora 9 si terminandu-se la ora 20, efectuata cu succes, insa la scurt timp starea sotului meu s-a inrautatit, intrand in coma.De urgenta s-a intervenit pt. a doua oara, aceasta operatie terminandu-se la ora 5 dimineata. Toata interventia a fost efectuata de dl. doctor Sergiu Stoica impreuna cu d-na doctor Anca Visan (medic anestezist) care nu au plecat de langa sotul meu pana nu au fost convinsi ca totul este bine. MULTUMESC din suflet acestor OAMENI minunati. MULTUMESC CA EXISTATI. Despre acesti mari profesionisti ar trebui sa stie toata tara.

    Comentariu de dorina — 2 noiembrie, 2010 @ 4:02 pm | Răspunde

  16. buna ziua. acum un an si 2 luni scriam pe acest blog pentru mai multe informatii despre diagnosticul tatalui meu. acum, el nu mai este. pe 13 iunie ne-a parasit lasand o mare durere in sufletul meu. pretuiti viata si mai ales luptati cu toate fortele pentru cei de langa voi ca sa nu regretati cum regret eu acum ca nu am putut sa fac nimic pentru a mai fi acum langa mine.

    Comentariu de aura — 13 august, 2011 @ 1:55 pm | Răspunde

  17. scriu in numele sorei mele, acum 5 ani in urma unei raceli puternice a fost diagnosticata cu schwanom benign suspiciune nerv vag, a fost scos doar ca a ramas cu o raguseala, acum a recidivat si ia aparut la brat, dupa tomograf ar fi schwanom de nerv radial. ieri a facut un rmn in urma caruia ia spus ca ar mai fi unul la cot si unul in zona pieptului in afara decel de la brat, si au reprogramat-o ptr un rmn total sa vada daca mai sunt si altii. i sa spus ca trat nu exista, chiar asa sa fie, ajutati-ma cu un sfat cei care treceti prin aceeasi situatie ca noi. suntem disperat, de ieri viata noastra sa schimbat, are doar 25 de ani, maine pe 30 sept.

    Comentariu de donu alina — 29 septembrie, 2011 @ 11:13 am | Răspunde

    • Nu e asa! Probabil are neurofibromatoza, dar se opereaza de fiecare data.

      Mergeti la Sergiu Stoica la Regina Maria Floreasca.

      Dan

      Comentariu de dasanti — 1 octombrie, 2011 @ 4:26 pm | Răspunde

      • inca ceva, la dr sergiu stoica , cum se poate ajunge cu programare ? unde as putea gasi un nr de telefon? a-ti mai dicutat cu persoane care au fost diagnosticate cu o asfel de afectiune, eu am gasit foarte putine discuti pe acest subiect, mai mult teorie. recunosc ca nici nu prea am timp. am un bebe de 8 luni si timpul e limitat, dar fac tot posibilul. va multumesc inca o data.

        Comentariu de donu alina — 11 octombrie, 2011 @ 1:54 pm

  18. daca stiti linkuri mai amanuntite despre problema noastra v-as ruga sa ma anuntati

    Comentariu de donu alina — 30 septembrie, 2011 @ 11:46 am | Răspunde

    • buna ziua, i-mi cer scuze ca nu am mai trimis nimic, sambata mergem ptr acel rmn total cu subst de contrast, dupa care in urma dg o sa va contactez ca sa va pot spune un dg concret. tot la neurofibromatoza m-am gandit si eu dupa ce am mai citit pe net. stau si ma gandesc , daca deja au mai vazut 3 formatiuni si cine stie cate or mai fi chiar sa trebuiasca de fiecare data interventie chirurgicala, nu se poate face nimic prin medicatie sa le oprim evolutia, am inteles ca este de fapt vorba despre scaderea secretiei de neurofibromina, si tot sper ca poate exista un medicament care sa poate sa regleze aceasta secretie.ma gandesc ca poate daca acum 5 ani cand a fost operat la gat , i se indica sa faca un rmn poate nu se ajungea aici sau poate situatia ar fi stat altfel, i l-au scos au pus dg si la revedere, nici macar nu i-au spus sa se mai investigheze ca poate recidiva. medicii din romania….. lasa de dorit, nu inteleg cum pot ramane asa indiferenti la suferintele unor oameni, lucrez ca asistenta in blocul operator in spitalul din oras si inteleg foarte bine, avand contact cu oameni bolnavi care asteapta poate sa le dai o speranta. credeti ca daca am cere sfatul unui specialist din italia, acolo am avea o cunostinta, am rezolva ceva, ar putea exista acolo minti luminate care sa dea totusi o rezolvare . in neurofibromatoza se pot dezvolta formatiuni de mici dimensiuni si intracraniene. o sa revin dupa rezultat care am inteles ca se da la 72 ore nu imediat. va multumesc ptr raspuns, sincer am scris asa , nu ma gandeam la raspuns. si ma bucur ca exista oameni carora le pasa.sa aveti o zi buna.

      Comentariu de donu alina — 11 octombrie, 2011 @ 1:49 pm | Răspunde

  19. acum 10 zile ma fost diagnosticat cu o tumoare prietala dreaptra, am frost vazut de 4 medici care……. au avut retineri, singurul care a inteles despre ce este vorba si care a spus fara nici o retinere….operam fara probleme a fost dl DR. SERGIU STOICA, saptamana viitoare este momentul cheie, sunt increzator, si cu moralul foarte ridicat, m-am convins ce fel de om este, cum? sa spun DEOSEBIT ar fi prea putin, celas gen fiind si dr anestezist, i-mi pun cu toate increderea viata in mainile dumnealor

    Comentariu de adi — 22 februarie, 2012 @ 8:42 pm | Răspunde

  20. Buna seara domnule Santimbreanu, numele meu Ioan si sunt diagnosticat cu distrofie musculara duchenne. Am 18 ani, sunt pasionat de desen http://www.desenatori.ro/desenator/289993/ (galeria mea) si as dori, va rog, sa-mi postati cazul http://shagoondesenatori.blogspot.ro/ (blogul meu). Am nevoie de un transplant cu celule stem in China. Costul operatiei se ridica la 30.000 $. Va rog sa ma scuzati daca am postat la topic-ul gresit. Va multumesc!

    Comentariu de Cozmita Ioan — 18 septembrie, 2012 @ 7:55 pm | Răspunde

  21. Just keep up the good work! hats off!

    Comentariu de Andreea — 11 octombrie, 2012 @ 3:09 pm | Răspunde

  22. Cum as putea sa te contactez, Dan, pentru niste lamuriri vitale? Sper ca tu esti bine si ca ne poti indruma si pe noi, altfel, in Romania…destinul joaca ping pong cu tine… Multumim din suflet!

    Comentariu de LIDIA STOICA — 11 decembrie, 2012 @ 2:08 am | Răspunde

  23. Buna ziua,
    am citit acest blog infrigurata si bucuroasa ca exista dar trista si deznadajduita ca a sosit, in viata mea, un moment in care sa fiu nevoita sa caut asemenea informatii…
    Domnule Dan, am gasit aici o multitudine de informatii, dar va mai cer inca una: daca ati intrat in contact cu cineva din Romania care a reusit sa ajunga in Texas , la clinica Dr Burzynski si sa faca tratament cu antineoplaston (cineva cu o tumora craniana) ?!? Dorinta mea este de a vorbi direct, sau pe blog(cum doreste persoana respectiva) deoarece trebuie sa cunoastem cat mai multe detalii inainte de a lua decizia de a pleca acolo…
    Multe multumiri pentru intelegere si astept cu speranta ca cineva a fost deja acolo…

    Comentariu de paula — 20 noiembrie, 2013 @ 3:45 pm | Răspunde

    • Din pacate nu cunosc pe nimeni dintre pacienti care sa fi fost in Texas pentru acest tratament. Daca aflati mai multe, va rog sa împărtășiți informatiile si aici. Bafta!

      Dan

      Comentariu de dasanti — 20 noiembrie, 2013 @ 3:47 pm | Răspunde

      • Multumesc totusi pentru ca v-ati facut timp sa raspundeti. Mai caut si mai sper…

        Comentariu de paula — 22 noiembrie, 2013 @ 10:20 am

  24. Bună seara și Doamne-ajută-mi!
    Uneori, când Domnul bun și drag vrea să-Si arate dragostea față de oameni așa încât s-o pricepem si noi, ne trimite cate un impuls, ne dă o sclipire, ne-ndrumă spre ceva … Așa simt de mai bine de doi ani, uneori cu accese acute, alteori latent, dar cu simptome amplificându-se în tăcere. Iar acum când am auzit despre dvs. de la emisiunea ” Visuri la cheie” retrăiesc emoția speranței că cineva își va întoarce ochii, inima și sufletul și către BOGDAN.
    Nu știu ce o să iasă, dar încerc … Domnul BUN să mă ajute să ajungă acest mesaj la inima dumneavoastră bună, bunule domn Sântimbreanu.
    Mă numesc Cerasela Nicoleta Slăvulete, am 46 de ani si sunt din Tulcea.
    De ceva vreme mă gândesc cum să fac să ajut un tânăr care are puțin peste 20 de ani si cam tot de atâta vreme se luptă cu o boală cumplită. Îl cunosc de aproape doi ani …Dar nu boala lui cumplita m-a făcut acum să vă scriu, ci lucrurile minunate pe care le face acest tânăr, viața plină de învățăminte, pentru noi cei (încă sau din nou) sănătoși, pe care a dus-o mai bine de 20 de ani, sufletul plin de sensibilitate pe care îl are, dragostea față de oameni pe care o împărtășește prin talentul cu care l-a înzestrat Dumnezeu, ca o compensare a suferinței primită cu smerenie și, culmea, cu atât de multă răbdare!!! E minunat în ceea ce face, e o dovadă vie a harului lui Dumnezeu, care lucrează în chip minunat într-un om pe care societatea îl respinge, dar Dumnezeu îl iubește. Cu o singură mână, la care are doar patru degete (pentru ca cealaltă mână și al cincilea deget de la cea care i-a mai rămas, din păcate doar pentru scurtă vreme de aici înainte, i-au fost amputate din cauza evoluției necruțătoare a bolii), SCULPTEAZĂ OUĂ, de orice fel: de găină, de gâscă de struț(când cineva se îndură să îi cumpere vreunul, pentru că nu sunt deloc ieftine), lipește bobițe mici în fel si fel de chipuri și desene, decorează, inventează, își pune sufletul pe farfuriuțe, în nuci de cocos și în fel de fel de nimicuri, cum ar spune unii, încercând în acest fel, să impresioneze oamenii sănătoși, să-i facă să se oprească, să le capteze interesul și strigă la ei in disperarea răbdătoare și tăcută a sufletului sau: PRIVITI-MĂ! AJUTAȚI-MĂ!
    Aș vrea să vă pot trimite un filmuleț ca să vedeți ce lucruri minunate face acest tânăr cu o singură mână la care are doar 4 degete … este imposibil, la sufletul pe care, în cele câteva minute de căutare pe internet, am înțeles că vi-l așezați cu atâta dragoste pe masa durerilor altora, să nu lăsați o lacrima să picure și in paharul lui Bogdan (pentru ca așa îl cheamă).
    O lacrimă de-a dumneavoastră pentru el, distribuită, înmulțită, dirijată cum știți mai bine sau cum vă inspiră Dumnezeu și cum ați făcut pentru atâția oameni care vă iubesc, poate însemna proteza salvatoare pentru Bogdan.
    E minunat acest băiat, în răbdarea și consolarea cu care și-a dus viața până la aceasta vârstă, în durerile cărora le-a făcut față până acum, nu doar ale lui, ci și ale familiei lui, în pierderea fratelui mai mic, la doar 15 ani în curtea școlii, în timpul orei de sport, în rugăciunile pe care le rostește neîncetat în sufletul său, în mulțumirile pe care le adresează zilnic Domnului pentru bunătatea de a-i fi dăruit aceste virtuți, chiar dacă în jur nimeni nu le mai vede, nu le mai crede… e minunat în umilințele pe care trebuie să le îndure ori de câte ori iese pe stradă …
    Una dintre ele, pe care am văzut-o eu însămi, m-a îngenunchiat și nu am știut cum să îl protejez de situația aceea jenantă. El doar a zâmbit îngăduitor, parând că mă consolează el pe mine, pentru că oricum era mai puternic : Ia uitați-va! are doar o mână …strigau în gura mare și trăgeau cu nevinovată și dureroasă curiozitate de mâneca goală, niște copilași, o data, în fața blocului său, unde Bogdan ieșise să ne întâlnim, câteva minute.
    Mi-a dăruit atunci un ou de struț lucrat de el. Nu-l meritam, dar el mi l-a dăruit, pentru că atât știe el sa facă cel mai bine: să dăruiască. Mi l-a dăruit pentru ca am încercat să fiu mesagerul unor micuțe sume de bani care să se adauge la efortul supraomenesc la care s-a înhămat în neputința lui, dar în marea speranță pe care și-o pune în ajutorul lui Dumnezeu: PROTEZA BIONICĂ.
    La rândul meu, mi-ar plăcea să vă dăruiesc darul lui Bogdan, dumneavoastră. Să-l dăruiesc celui care îl va putea ajuta pe Bogdan … oricum ar fi, îmi doresc să îl dăruiesc cu cea mai mare dragoste… Vreau sa-l țineți în mână, să-l atingeți, să mângâiați locușoarele acelea înguste și perfecte, danteluțele pe unde puținele și neputincioasele degete ale lui Bogdan au făcut minuni. Nu știu cum o sa vi-l trimit. Dacă un tânăr cu o singura mână și aceea incompletă, poate să facă asemenea lucruri minunate, mi-ar fi rușine să spun că eu, cu două mâini întregi, nu pot sa vi-l trimit. Ajutați-mă sa vi-l trimit (prin curier, cumva … oricum ar fi …)!
    Am mai cerut ajutorul si altora, dar nu-mi vine să mă opresc, chiar dacă răspunsurile nu au sosit încă.
    Îl rog pe bunul Dumnezeu să potrivească el lucrurile astfel încât să se împlinească dorința lui Bogdan. Boala nu o mai poate opri (are condromatoză de la vârsta de 2 ani). Pe rând, îi vor fi amputate și restul degetelor și mâna întreagă, așa cum s-a întâmplat cu cealaltă mână … Si nu are decât 26 de ani …
    Știu ca aveți pe lista de așteptare a timpului dumneavoastră o mulțime de nume, o mulțime de suflete care așteaptă mângâiere, ajutor, care așteaptă cuvintele dumneavoastră ce răscolesc inimi, sensibilizează oameni, îi aduc laolaltă, le unesc lacrimile într-un izvor dătător de viața, așa cum îi place lui Dumnezeu să ne purtăm unii cu alții… și îi fac să se încline, măcar pentru câteva clipe, în fața vieții mai întâi si mai puțin înaintea banilor.
    Va rog, ajutați-l pe BOGDAN NAZAROVICI din Tulcea.
    Acesta este numărul lui de telefon: 0743 774 669
    Cât despre mine … eu sunt nimeni. Daca vorbele mele, pentru care vă cer iertare că au fost atât de multe, vor produce vreun ecou în sufletul dumneavoastră, lăsați-mă să fiu un nimeni (dar vă pot ajuta, de aici de la Tulcea, cu orice doriți pentru a-l ajuta pe Bogdan).
    Însă, dacă Dumnezeu nu va rândui să îl aveți și pe Bogdan pe lista cazurilor către care să vă aplecați ajutorul, vă rog, măcar, pomeniți-l în rugăciunile dumneavoastră, pentru că știu ca un om care face ceea ce faceți dumneavoastră, care este convins că nimic pe lume nu este întâmplător, ci totul este minunatul rod al Proniei Domnului, un om pentru care Sărbătoarea Nașterii Domnului a însemnat poate o altă naștere, O ALTFEL DE NAȘTERE, nu poate să se dedice într-atât nevoilor celor în suferință, decât dacă Dumnezeu VREA ca acestea să se împlinească. Îl rog pe Dumnezeu să vrea să se împlinească și dorința lui Bogdan.
    Va rog, puneți-vă ȘTERGARUL pentru Bogdan (cum ne îndeamnă poetul Costache Ioanid) sau găsiți pe cineva care să vrea să și-l pună pentru el.
    Domnul să vă ajute si să vă călăuzească în toate faptele și gândurile dumneavoastră.
    Cu credință, nădejde și dragoste, mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru toate cuvintele pe care m-a vrednicit sa vi le scriu.
    Cerasela Nicoleta Slăvulete – Tulcea (nr. meu de telefon: 0740 66 77 90)

    Comentariu de Cerasela Nicoleta Slavulete — 21 decembrie, 2014 @ 4:45 pm | Răspunde

  25. Unde as putea sa-l gasesc pe Dr. Virgil Ionescu? In afara de provita ca incerc sa fac o programare de o luna si ceva pentru un copil si nimic.. Multumeac anticipat!

    Comentariu de Cristina — 2 februarie, 2015 @ 12:27 pm | Răspunde

    • Din ce stiu eu e doar la Provita. Incercati la acest numar: 021 318 7626

      Comentariu de dasanti — 2 februarie, 2015 @ 1:18 pm | Răspunde

  26. Buna ziua. Am 37 de ani si anul acesta, pe 27.05.2015, am fost diagnosticata la Cluj cu sindrom TOLOSA HUNT. Am facut o perioada tratament cu solumedrol apoi cu medrol si inflamatia s-a retras, respectiv am inceput sa vad normal si disparusera durerile. Acum durerile au reaparut, mi-a amortit iar fata. As vrea sa va intreb daca exista si o alta metoda de a trata aceasta boala?

    Comentariu de Camelia Chis — 26 octombrie, 2015 @ 5:14 pm | Răspunde

  27. In prezent dr Ionescu Virgul este la Sanador spital.

    Comentariu de Simona Moanga — 14 ianuarie, 2016 @ 9:14 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.