Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

RUDOLF FAHLBUSCH – un profesor neurochirurg recunoscut

Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch

Director al Centrului de Neurochirurgie endocrina in cadrul Institutului International de Neurostiinta (INI) din Hannover

Scurt profil

Intre anii 1982 si 2005, dl. Fahlbusch a fost profesor si presedinte al Departamentului de Neurochirurgie din cadrul Clinicii Universitare din Erlangen si, in aceeasi perioada, a condus si Clinica de Neurochirurgie – una dintre cele mai mari clinici de acest gen din Germania—si o institutie recunoscuta international. Specialitatile sale clinice si de cercetare sunt operarea la nivelul hipofizei prin introducerea endocrinologiei in neurochirurgie si monitorizarea neurofiziologica intra-chirurgicala. In ultimii zece ani, Prof. Fahlbusch s-a dedicat introducerii ingineriei si informaticii in operatia pe creier. Infiintarea unuia dintre cele mai moderne centre chirurgicale din lume cu neuronavigatie functionala si tomografie cu rezonanta magnetica intraoperativa precum si un neurocentru unic, interdisciplinar in cadrul Head Clinic din Erlangen i-au adus recunoastere internationala.
 
Profesorul Fahlbusch este membru si membru de onoare al multor asociatii internationale din Marea Britanie, SUA si Japonia, prin alte tari. In prezent este Presedinte de onoare al Academiei Germane de Neurochirurgie si „Academia Eurasiana Neurochirurgica”.
 
Nascut in Hanover, Fahlbusch a studiat medicina in Göttingen si Munich unde si-a luat si doctoratul in 1966 si specializarea in 1977. In 1980 a devenit profesor agregat de neurochirurgie la Universitatea Ludwig Maximlians din Munich. In 1982 s-a alaturat Universitatii din Erlangen-Nuremberg.
 
Din Octombrie 2005, Prof. Fahlbusch este director al Centrului de Neurochirurgie Endocrina din cadrul Institutului International de Neurostiinte din Hanover. 
 

Specialitati

Pacientii cu procese intercraniene suspecte cum ar fi tumori pe creier (ex. gliom, meningiom, tumori la baza craniului), malformatii vasculare intracraniene si hemoragii craniene, rani la nivelul craniului, malformatii ale creierului sau hidrocefalie (apa pe creier) primesc recomandari in vederea tratamentului.
 
Aceste procese sunt clarificate folosind ultimele tehnici de examinare in materie pentru a putea programa tratamentul chirurgic sau initierea altor tratamente. Si rudele pacientilor sunt consultate, acordandu-li-se asistenta preliminara si post-operativa.

 
 

Tumori ale glandei hipofize

Dintre toate specialitatile Profesorului Fahlbusch, tumorile glandei hipofize (ex. adenom hipofizar, craniofaringiom) sunt calificarea sa de baza. A operat peste 4000 de pacienti cu astfel de probleme si a acordat asistenta preliminara si post-operativa. Prof. Fahlbusch este unul dintre cei mai experimentati experti din acest domeniu (Pentru publicatii, a se vedea PubMed). Este membru de onoare al Societatii de Endocrinologie din Germania, membru al consiliului de consultanta „Reteaua Glandei Hipofize” (Pituitary Gland Network) si membru al consiliului Forumului Craniofaringiom (Craniopharyngioma Forum).
 
Asistenta acordata acestor pacientii necesita cunostinte speciale de endocrinologie, oftalmologie, diagnosticare radiologica si tratament chirurgical al tumorilor in zona hipotalamusului si a glandei hipofize.
 
Consultatiile initiale se concentreaza in primul rand pe diagnosticul initial dupa care urmeaza o discutie in privinta optiunilor terapeutice. Tratamentul poate presupune interventie chirurgicala, tratament medical sau radioterapie. In unele cazuri, oricum, poate fi recomandat un tratament mai conservative, observational.
 
Acestea sunt operatii specializate (minim agresive/endoscopice) care necesita calificarea in special in ceea ce priveste glanda hipofiza datorita tratamentului riscant in anumite situatii.

Scopul neuronavigatiei, impreuna cu folosirea tomografiei cu rezonanta magnetica intr-un camp intens pentru imagistica intra-operativa este acela de a face posibile anumite operatii si de a reduce rata mortalitatii si a asistentei post-operative sporind precizia operatiei si imbunatatind intelegerea anatomiei individuale prin implementarea mai multor metode functionale.
 

Neuronavigatia este folosita in operatii ale tumorilor si angioamelor din zonele semnificative ale creierului, in timpul tratamentului chirurgical al epilepsiei sau interventiilor chirurgicale la baza craniului si saua turceasca (sella) precum si pentru biopsii si terapie de interventie. MRI intra-operativ ofera posibilitatea de a controla rezectia tumorii precum si folosirea metodelor de interventie. Imaginile intra-operative si neuronavigatia compenseaza deplasarea creierului care apare in timpul unei operatii.

Incepand din luna februarie 2007 una din salile de oepratii ale Institutului International de Nurostiinte este dotata cu Open-RMN ul de 1.5T Siemens Espree

 .

Informatii pentru pacienti

Sub conducerea dlui. Profesor Dr. Dr. h.c. Madjid Samii, Institutul International de neurostiinta (INI) pune la dispozitia doctorilor de renume international toate avantajele unei medicini neurologice moderne, in special in domeniul neurochirurgiei, terapiei prin radiere si neuroradiologiei pentru diagnosticare si terapie.

 Specialitatea INI este tratamentul radiologic chirurgical si interventional interdisciplinar al deformatiilor vasculare si tumorilor sistemului nervos. De la caz la caz, pacientii pot fi tratati fie suplimentar sau exclusiv cu ajutorul terapiei prin radiere (Gamma Knife).
 
In colaborare cu expertii din cadrul Colegiului Medical din Hanover, Universitatea din Magdeburg si centrelor speciale din afara, echipe de tratament specializate pot conlucra in cazul bolilor grave.
 
 

Tratamente si competente

Toate tumorile pe creier, in special tumorile de la baza craniului si cele care necesita tratament prin radiere cu Gamma Knife si cele care necesita operatie.
 
Hemoragiile si anevrismele cerebrale precum si malformatiile vasculare arteriale si venoase pot fi tratate cu ajutorul terapiei neuroradiologice si/sau, in plus, prin interventie chirurgicala si Gamma Knife.
 
Bolile maduvei spinarii, precum si bolile sistemului nervos si ale coloanei vertebrale (ex. boli ale discului intervertebral, hernie).
 
La INI, sunt efectuate operatii foarte speciale (ex. implant de celule stem in creier pentru tratarea defectelor auditive sau stimularea creierului pentru tratarea bolii Parkinson).
 

Prof. Rudolf Fahlbusch – scurt istoric al activitatii sale 

1960 – 1966

Studiul medicinii, Universitatea din Göttingen si Munich

1966

M.D., Universitatea Ludwig Maximilians, Munich

1967

Training in neurochirurgie, Profesor Dr. Marguth, LMU Munich

1976

Neurochirurg

1977

Lector particular si Dr. med. habil.

1980

Profesor de neurochirurgie, LMU Munich, si Extraordinarius

1982

Profesor si Presedinte, Departamentul de Chirurgie Neurologica, Universitatea din Erlangen-Nuremberg

2005

Director al Centrului de Neurochirurgie endocrina in cadrul Institutului International de Neurostiinte (INI) din Hanover  

Pacientii operati de prof. Fahlbusch care au ajuns la INI prin intermediul acestui blog:

Dan Santimbreanu, Sergiu V, Stefania Badescu, Eduard Paulovici, Ana-Maria Taicutoiu, Lucian Buzduga, Andreea Cretu, Andreea Mirela Solovastru, Mihai Popescu, Maria Holhos, Marinela Macovei, Romulus Ioan, Andreea Popescu, Geo Pacea, Vasile Vartolomei, Gabriela Maria Urucatu, Ana Papuc, Rada Dan, Robert Nenita, Raluca Tetiu, Teodora Bad, Catalina Hostinar, Maria Benu, Petrisor X., Rozalia Tiut

Multi dintre acestia dar si multi altii care nu sunt mentionati aici au ajuns la profesor direct prin Narcisa Tancu de la www.vipmed.ro

. 

Va multumesc domnule profesor, pentru ca in plus fata de vindecarea pe care mi-ati dat-o cu ajutorul lui Dumnezeu, mi-ati fost si imi sunteti in continuare un bun prieten. (Dan Santimbreanu – 16 decembrie 2008)

UPDATE:

Pe 29 aprilie 2009 i-am lasat la clinica profesorului un poster facut de mine pentru a-i acestuia aduce o bucurie. Posterul reprezinta pacientii operati de profesor care au ajuns la dansul prin intermediul acestui blog. VA MULTUMIM INCA O DATA DOMNULE PROFESOR!

  

poster_thank_you_1_mai1 

 

PROFESORUL RUDOLF FAHLBUSCH A PARTICIPAT LA EMISIUNEA NASUL – B1TV

 

 

339 comentarii »

 1. Asa cum spune si Dan,mutumesc domnului profesor Fahlbusch in numele sotului meu pentru speranta pe care ne-a dat-o din prima clipa referitor la boala si la reusita operatiei si speranta pe care o pierdusem prin spitalele din Romania, multumesc inca o data pentru linistea pe care mi-a readus-o in casuta mea acest om, un om deosebit care m-a incurajat mult in clipele petrecute la INI cand lacrimile mele nu incetau sa curga.

  Comentariu de ioanpaula — 22 decembrie, 2008 @ 8:50 pm | Răspunde

  • buna seara …..am o etita de 2 ani si am aflat acum 1 luna k are epilepsie a facut o criza aseara….doamne fereste…nu doresc la nimeni rau…..sau aceasta boala….dar vreau sa stiu daca se vindeca am tratament din Germania…..va multumesc…..0729360006

   Comentariu de constantin stefan — 13 noiembrie, 2012 @ 11:15 pm | Răspunde

   • Buna ziua as avea nevoie de un medic neurochirurg in Romania sau in alta tare,sotul meu are cancer de piele cu metastaze va rog sa ajutati

    Comentariu de Ivan Ana — 20 mai, 2019 @ 4:29 pm

 2. As dori si eu daca se poate catva informatii. Am un baietel de 4 ani diagnosticat cu epilepsie si as dori sa stiu daca se opereaza,deoarece nu avem rezultate satisfacatoare in urma tratamentului medicamentos.Crizele persista chiar daca suntem in tratament de 4 ani. Multumesc

  Comentariu de ioana cioc — 9 februarie, 2009 @ 5:33 pm | Răspunde

 3. Ma numesc Zagor Ramona sunt din Romania, judetul Sibiu si am o problema. Am tumoare chistica subarhediana si o punga de lichid la creier. As vrea si eu niste informatii deoarece aici in Romania am fost la mai multi medici si nu sunt multumita de razultatiul ce mi l-au dat. Am niste dureri de csp ingrozitoare si nu stiu unde sa ma duc si ce sa mai fac. Va rog frumos daca ma puteti ajuta in acest caz

  Comentariu de Zagor Ramona — 27 februarie, 2009 @ 8:18 pm | Răspunde

 4. Draga Ramona,

  Imi poti trimite dosarul medical si voi incerca sa il trimit la profesor sa ne spuna ce e de facut. Nu te costa nimic. RMN-ul poti sa mi-l trimiti prin posta sau pe http://www.transfer.ro catre adresa dan.santimbreanu@yahoo.com. Poti sa copiezi tot ce ai pe cd sa faci un zip file si sa-l pui pe http://www.transfer.ro.

  Numai bine!

  Dan

  Comentariu de dasanti — 28 februarie, 2009 @ 12:13 am | Răspunde

  • buna am un baietel de aprope 3 ani care sufera de insuficienta antehipofizara si atrofie de nerv optic?se mai poate face ceva?sunt disperta§§§§§§multumesc astept rasp pe adresa mea de eamail cu privire in ce as putea face.

   Comentariu de erdei — 22 octombrie, 2013 @ 2:54 pm | Răspunde

 5. Cat ma bucur ca apare la televizor:D. Sper ca multa lume sa afle de acest om minunat care mi-a redat si mie zambetul. Dumnezeu sa-i dea sanatate pt ca acest om face minuni.

  Comentariu de mihai popescu — 31 martie, 2009 @ 9:45 pm | Răspunde

 6. buna ziua ma numesc constantin janina am 34 de ani siam fost diagnosticata cu hemispasm facial dar problema mea provine de la creier la rmn mia iesit contact neuro vascular CAI stang.va rog dc puteti sami dati o adresa de mail sau un numar de telefon sa intru in legatura cu prof doctor rudolf fahlbusch poate se poate sa ma ajute.va multumesc

  Comentariu de constantin janina — 7 mai, 2009 @ 6:43 pm | Răspunde

 7. buna ziua.ma numesc Docuta Sergiu am 41 de ani in urma unui control la medicul de familie acesta mia dat sa fac o radiografie de sa turceasca care a iesit cu modificari si anume „SA TURCEASCA CU DIAMETRE CRESCUTE SI CONTUR INGROSAT” nimeni nu stie ce insemna drept pentru care am facut un RMN rezultatul fiind „SA PARTIAL VIDA” si ca si in cazul radiografiei nimeni nu stie ce este sau ca nu ar fi nimic dar mie imi este din ce in ce mai rau.Va rog frumos ajutati-ma si pe mine.Multumesc.

  Comentariu de DOCUTA SERGIU — 15 mai, 2009 @ 7:11 am | Răspunde

 8. Buna ziua,as dori sa stiu daca la clinica respectiva se trateaza si epilepsia.Am un baietel de 4 ani care de la 1an face crize, crize ce nu pot fii controlate de medicamente,medicii din Romania spunandu-mi ca nu stiu cauza.Va rog daca stiti vreo clinica ,care trateaza epilepsia,ca in tara am fost peste tot si degeaba ,crizele continua.Multumesc

  Comentariu de ioana cioc — 29 mai, 2009 @ 8:40 am | Răspunde

  • centrul de epilepsie-Kork, Germania, din toate colturile lumii vin aici si sunt toti foarte multumiti!

   Comentariu de ramona — 14 noiembrie, 2012 @ 10:05 pm | Răspunde

 9. @Ioana Cioc
  Sarut mana,

  Se trateaza si epilepsia dar nu toate tipurile de epilepsie.

  Cel mai bine e sa trimiteti actele medicale si sa luati legatura cu clinica, poate chiar sa dati o fuga la un consult la Hanovra.

  Dan

  Comentariu de dasanti — 29 mai, 2009 @ 10:43 am | Răspunde

 10. Multumesc frumos pentru raspus,o adresa de e-mail unde pot trimite actele sau cum pot lua legatura cu cei de acolo?

  Comentariu de ioana cioc — 29 mai, 2009 @ 11:46 am | Răspunde

 11. Buna ziua !
  As dori sa stiu daca pt un pacient care a ramas in stare de paralizie dupa un atac cerebral si stop cardiac mai exista vreo sansa de recuperare cu ajutorul tehnologiei dezvoltate de d-nul Rudolf Fahlbusch . Tin sa precizez ca pacientul intelege tot , dar nu poate vorbi si nu se poate misca . Pacientul se afla in aceasta stare de aprox.5 ani , dar datorita ingrijirii de care are parte (masaje , plimbari cu ajutorul scaunului cu rotile) starea fizica este destul de buna tinand cont si de perioada lunga de timp de paralizie .
  Va multumesc tare mult si astept sa-mi dati un raspuns !

  Comentariu de Adriana G — 1 iunie, 2009 @ 11:16 am | Răspunde

 12. Bună ziua . Mă numesc Ardelean Paraschiva şi am 61 de ani . Am o durere foarte mare la înghiţit şi la vorbit. Abia îmi pot mişca limba de durerile acute (junghiuri). Am fost la neorolog , am făcut electroencefalografie dar mi s-a spus că nu am nimic. Am fost la ORL am făcut ecografie ,dar nu am nimic, aşa mi s-a spus. Nu am nimic ,dar eu nu mai suport durerile, De disperare citesc toată ziua simtomele unor boli.Singura care s-ar părea că are aceeaşi simtome cu durerile mele este nevroza nervului glosofaringian. Aş vrea să ştiu dacă se poate trata, şi unde sa ma adresez pentru diagnosticare.
  Mulţumesc mult . Aştept răspuns!

  Comentariu de Ardelean Paraschiva — 2 iulie, 2009 @ 10:00 am | Răspunde

 13. BUNA ZIUA ! AM AFLAT IERI 20.08.2009 DATORITA UNUI R.M.N. CA SOTIA MEA ARE O TUMORA PE NERVUL OPTIC AL OCHIULUI DREPT . SE PARE CA AR UN MENINGIOM , DAR SE AFLA IN DEZVOLTARE . MOMENTAN ARE 2,5 CM LUNGIME DISPUS DE-A LUNGUL NERVULUI OPTIC . NU STIM DACA OPERATIA SE POATE FACE IN ROMANIA/STRAINATATE , DE CATRE CINE , UNDE ANUME , MODALITATI DE ACCES SI NU IN ULTIMUL RAND UN PRET ESTIMATIV . VA MULTUMIM ANTICIPAT SI ASTEPTAM RASPUNSUL DVS.

  CU STIMA,
  IONUT TASTAMAN .

  Comentariu de ionut — 21 august, 2009 @ 11:34 pm | Răspunde

 14. Buna ziua,
  Multumesc mult si multa sanatate marelui profesor Fahlbusch, acum la un an de la operatia sotului meu ,acest om mi-a dat speranta si curajul de a merge mai departe in clipele cele mai grele din viata mea.
  paula ioan

  Comentariu de paula — 27 septembrie, 2009 @ 12:45 pm | Răspunde

 15. buna ziua, va rog din tot sufletul daca ma puteti ajuta toti cei care stiti cum pot lua legatura cu acest doctor! prietena mea are 26 de ani si a fost deja operata odata in buccuresti dar nu i se mai dau sanse de suravieturire ptr ca tumora nu a putut fi scoasain intrgime!!! am inteles totusi ca exista o sansa la acest doctor!!! va rog din tot sufletul dati-mi o adresa unde pot trimite dosarul si tot ce trebuie sau un nr de telefon … cum pot lua legatura cu cineva care ma poate ajuta!!!!!! va rog cat mai repede puteti raspunde cu atat mai multe sanse are!! adresa mea de mess este caty_catalina2008!!

  Comentariu de catalina — 5 octombrie, 2009 @ 5:21 pm | Răspunde

 16. olnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

  Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulţumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

  Comentariu de rudolfleonard — 13 octombrie, 2009 @ 10:38 am | Răspunde

 17. […] de la Dan. A trimis toate rezultatele analizelor. Alina a fost acceptată la operaţie. O va opera Prof. Dr. Rusolf Fahlbusch, de […]

  Pingback de Alina. Sau despre cum să schimbi rochia de mireasă cu o operaţie pe creier. Şi nunta pe o altă operaţie. Pentru că prima a fost inutilă « Isabellelorelai’s Weblog — 16 octombrie, 2009 @ 8:22 am | Răspunde

  • Am o tumoare pe trunchiul cerebral descoperita in 2004, dar in 2006 am aflat ca e tumoare si am am radiotratat aceasta tumoare in nov 2006 – ian 2007 cu 31 sedinte radioterapie la Fundeni Institutul Oncologic, nu stiu doza poate. Si nu mai era nici o problema dupa radioterapie, acum in octombrie 2009 (26 mai exact) , am facut o operatie la nas de Rinita Cronica Izomotorie, dupa aceasta operatie am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau, de respirat respir tot la fel de greu si obosesc foarte reperede, piciorul drept ma supara nu imi da voie la mers, parca schiopatez,( acum tumoarea sa mutat undeva pe dreapta , la inceput era pe stanga , probabil de asta imi afecteaza piciorul drept ) vorbesc mai greu, am facut o pareza ceva pe corzile vocale,
   Ma poti ajuta sa trimit analizele si rezultatele de pana acum la clinica asta INI
   Multumesc mult , dak mai e ceva tyi–am bagat adresa de mess, daca poti sa-mi dai accept
   Multumesc frumos si anticipat.

   Comentariu de Paul Petcu — 18 ianuarie, 2010 @ 6:57 pm | Răspunde

   • Am uitat sa spun ca am 25 de ani si sunt din Craiova,

    Comentariu de Paul Petcu — 18 ianuarie, 2010 @ 6:59 pm

   • Iti doresc bafta si multa sanatate,sper sa ai succes in cautarea ta,eu iti pot da un sfat…este o clinica in Ungaria…nu stiu exact numele dar o sa ma interesez…am inteles ca e una dintre cele mai bune si te-ar putea ajuta…serviciile sunt impecabile.Te rog incearca sa afli numele…nu mai sta in ROmania.NOROC

    Comentariu de Marius — 18 februarie, 2010 @ 2:56 am

 18. o malformatie a craniului se poate corecta printr-o operatzie estetica?

  Comentariu de adrian — 13 noiembrie, 2009 @ 9:07 pm | Răspunde

 19. ma numesc todos doru si as vrea sa gasesc pe cineva cu care sa iau legatura sa vorbesc de un caz incomparabil la o fetitza de numai 3 ani.este un caz care nu cred ca nu sar putea rezolva,insa nu stiu la cine sa apelez sa cu cine sa ma consul sami dea si mie o idee pe care fetita o are nevoie sa se sanatoseasca.as fii recunoscator toata viata mea daca sar implica cineva.va rog daca cineva citeste acest comentariu si ar putea sa ma ajute sau sa ma invete ce sa fac ca acest copil sa fie bine la acest numar de tel:0740398905.VA ROG MULT SA MA AJUTATI SI PE MINE!!!VA ROG MULT!!!

  Comentariu de todos doru — 24 noiembrie, 2009 @ 9:20 pm | Răspunde

 20. Salutari la toata lumea si multa sanatate la toti!Ma nu mesc Olesea si sunt din republica moldova, Am o ruda de doar 29 de ani si a fost diagnosticata cu tumoare la baza creerului, suntem disperati, va rog sa ne ajutati, tumoare progreseaza foarte repede, Am fi foarte fericiti daca neati da un indiciu , catre cine sa ne adresam , cine ne poate ajuta , am auzit ca foarte multe interventii de succes se fac in germania , ajutatine cu o adresa , indiciu………….. va rog foarte mult!1adresa mea olesea@hotbox.ru

  Comentariu de Olesea — 5 decembrie, 2009 @ 12:09 am | Răspunde

 21. Sanatate tuturor!…Rog din tot sufletul cei care stiu cum se poate ajunge la d-l doctor Rudollf Fahlbusch si care sunt costurile sa ma contacteze urgent pentru a o salva pe nepotica mea de 12 ani internata la Spitalul Bagdasar Arsene si care este in coma de 3 zile…are nevoie urgenta de a doua interventie chirurgicala pentru a-i salva viata(in tara nu se poate face).Orice clipa conteaza !!!…Doamne ajuta!…tel:0766102815 sau sofica_dobrin@yahoo.com

  Comentariu de Dobrin Sofica Claudia — 7 decembrie, 2009 @ 12:52 pm | Răspunde

 22. Daca stiam mai repede poate incerca sa apelez la acest doctor,varul meu si totodata prietenul meu cel mai bun s-a stins din viata la doar 24 de ani,avea o tumora maligna pe creier,a fost operat de 3 ori in Cluj,acolo medicii i-au gresit tratamentul,in loc de tumora canceroasa au scris necanceroasa,si uite asa…a recidivat…a ajuns in ultima faza…l-au operat a 4 a oara in Ungaria unde i-au mai dat sanse…dar in Romania in spital a facut aprindere de plamani…si i-a fost fatala…a murit in chinuri dupa cateva zile…in tara…la reanimare…era constient…Va rog,daca vreti sa salvati viata unui prieten sau apropiat…nu il incurajati sa faca operatia in tara…incercati sa strangeti bani si incercati la acest doctor…sau am auzit ca in Franta e cea mai buna clinica in domeniu…acolo a fost operat si baiatul lui Pascovici…si a scapat…Sanatate

  Comentariu de Marius — 18 februarie, 2010 @ 2:50 am | Răspunde

 23. Buna ziua, pe scurt, am un baietel de 4 ani si e diagnosticat de neurofibromatoza tip 1, iar de ceva timp am descoperit 3 tumori la cap. Va rog sa ma ajutati cu orice informatie.

  Comentariu de carmen — 22 februarie, 2010 @ 10:49 pm | Răspunde

 24. Salutare tuturor
  Ma numesc Dan Gabriela, sint din Constanta si sotul meu (40 de ani) a fost diagnosticat cu ACROMEGALIE indusa de ADENOM HIPOFIZAR dezvoltat intra si supraselar. Formatiunea descrisa prezinta rapoarte intime cu sinusurile cavernoase. Are dimensiunea de 2/2/2,1 cm. Sint interesata sa aflu numele unor clinici/ institutii de afara care intervin cu succes in astfel de situatii. Orice informatie este binevenita.

  Comentariu de Dan Gbariela — 19 aprilie, 2010 @ 10:44 am | Răspunde

 25. Adresa mea de email este dangabriela@hotmail.com

  Comentariu de Dan Gabriela — 19 aprilie, 2010 @ 10:47 am | Răspunde

 26. Tatalui meu in urma unei operatii la carotida stinga i-a disparut vocea.In urma unei endoscopii a fost diagnosticat cu o paralizie a corzii vocale stingi,sansele sale de recuperare sunt aprope zero cel putin asa ne-au spus.Va rog daca cineva ma poate ajuta astept sfaturile si comentariile dv. in aceasta pagina sau pe mail,multumesc mult.

  Comentariu de Dana Belet — 19 iunie, 2010 @ 1:09 pm | Răspunde

 27. AM 38 DE ANI.IN IUNIE 2008 AM AVUT PRIMA OPERATIE CERVICALA LA C5-C6.IN 2009 AUGUST-SCLENOTOMIE,SEPTEMBRIE 2009- DECOMPRESIUNE RADICULARA LA NIVEL CERVICAL,NOIEMBRIE 2009HIERNIE CERVICALA C5-C6,C6-C7.DUPA ACESTE 4 OPERATII AM DEFICIT PE PARTEA STANGA SI DURERI CUMPLITE.DOMNUL DOCTOR EXERGIAN E DEPASIT DE SITUATIE.LA EMG IMI IESE RADICULOPATIE LA C7.CAUT UN MEDIC CARE MA POATE OPERA A 5 A OARA.AM INTELES CA GERMANIA E SINGURA MEA SPERANTA.ASTEPT ORICE MESAJ.0727294141.

  Comentariu de cojoc roxana — 29 iunie, 2010 @ 3:34 pm | Răspunde

 28. va scriu deoarece am o mare problema.fratele meu care are virsta de 19 ani sufera de o boala ingrozitoare.medicii i-au stabilit urmatoarea boala”tumoare cerebrala ventriculara-paraventriculara pe stinga negativa,cu implicarea in proces a ventricolului 3 cornului anterior al ventricolului lateral sting MT si posibil a cerebelului Mt”? deaceea va implor din toata inima ca prin intermediul dvs. sa facem legatura cu profesorul Rudolf Fahlbusch din Germania pentru ca dinsul sa-l opereze pe fratele meu si astfel sa-i redea o noua sansa la viata. va rog mult de tot sa ma ajutati deoarece fratele meu se afla intr-o stare foarte grava,practic nu vede si nu maninca.va rog in numele lui Dumnezeu sa ne dati o mina de ajutor.

  Comentariu de ninicu viorica — 7 iulie, 2010 @ 5:38 pm | Răspunde

 29. Doamna Viorica,

  Scrieti-mi pe dan.santimbreanu@yahoo.com. Am nevoie de RMN si de analizle pacientului ca sa le trimitemin Germania. Costul unei operatii in functie de varsta pacientului si amplsarea tumorii variaza intre 35.000 si 50.000 de euro.

  Cu bine,

  Dan

  Comentariu de dasanti — 8 iulie, 2010 @ 8:37 am | Răspunde

  • Curiozitate :

   Cu formularul E 112 se poate pleca in Germania, la dl. prof. Rudolf Fahlbusch sau la INI ? ms.

   Comentariu de Ana — 31 ianuarie, 2012 @ 8:54 pm | Răspunde

   • Nu se poate pt ca e clinica privata…

    Comentariu de dasanti — 1 februarie, 2012 @ 11:40 am

 30. Exista si o varianta cu rezultate foarte bune la Euroclinic cu aproximativ 7.000 de euro in cazul in care Hanovra nu este accesibila financiar. Celelalte spitale din ROmania (in special cele de stat) nu le recomand sub nicio forma din cauza abordarii neurochirurgicale, a riscurilor de infectii si complicatii postoperatorii si a mentalitatii angajatilor acestor spitale.

  Dan

  Comentariu de dasanti — 8 iulie, 2010 @ 8:39 am | Răspunde

 31. Bine vam gasit domnule Dan. Pursisimplu nu stiu cum sa va scriu, de unde sa o incep in cateva cuvinte. Sufar de o deformatie rara la coloana bifurcatiea maduvei „as fi vrut sa va atasez si RMN ” dar nu se poate este prea mare. Am fost pe la toti medicii si dupa cum stiti nu se poate face nimic in tara asta …. Nu stiu cun sa fac sa pot trimite la Hannover actele ce le avem, bine inteles cu tot cu RMN. Suntem istoviti de atatea drumuri si nu mai are rost ca sa va spun, sigur stiti si d-voastra. Va rog daca puteti datimi adresa prof.dr din Hannover. In speranta ca ne veti raspunde va multumesc din tot sufletul.

  Comentariu de Irina Herlea — 21 iulie, 2010 @ 1:58 pm | Răspunde

 32. Fetita mea in varsta de 3 ani si 4 luni a fost diagnosticata in urma cu trei saptamani cu tumora de lob parietal drept, la sectia de neurologie pediatrica a Spitalului Obreja. Din imaginile RMN nu-si dau seama ce este si presupun a fi un gliom sau o tumora diembrioplazica. Nu stiu cum sa fac sa obtin o programare la profesorul Sami si de aceea va rog, daca puteti, sa ma indrumati in vederea obtinerii acestei programari pentru diagnosticare si tratament. Cu mii de multumiri, Leontina Prodan

  Comentariu de Prodan Leontina — 27 iulie, 2010 @ 11:47 pm | Răspunde

 33. Draga Leontina,

  Aici poti sa iei legatura cu cei de la INI:

  http://www.ini-hannover.de/en/contact-information.html

  Cu bine,

  Dan

  Comentariu de dasanti — 30 iulie, 2010 @ 9:36 am | Răspunde

 34. sanatate! este principalul lucru pe care ar trebui sa ni-l dorim. iata povestea mea: ma numesc Nicu sunt din Brasov pe 20 iulie am facut 31 ani; pe 13 iulie 2010 aflu vestea: tumora 3-4 cm pe creierul mic in fosa posterioara dreapta cu hidrocefalee.doctorii din Brasov ma trimit la unison la Bucuresti. asta dupa ce mi se spune ca daca nu ma operez mai am maxim 2 luni. Dupa ce am cautat pe net am citit pe site lui Dan despre INI. datorita lui Dumnezeu, a familiei si a prietenilor am reusit intr-un timp foarte scurt sa fac rost de banii necesari(40000 euro)in data de 18 m-am internat la clinica INI. in 19 am avut prima interventie sunt ventricular.in 27 a venit ziua cea mare am fost operat de profesorul Fahlbusch si de profesorul Samii.operatia a durat 8-9 ore dar a fost un succes (tumora extrasa in totalitate)am fost externat dupa 6 zile din spital si am ramas la o pensiune de langa spital.azi 13.08.2010 ma simt excelent. recomand cu caldura din pacate doar celor care-si permit clinica de la Hanovra.personalul este super amabil iar despre doctorii nu pot fii decat cuvinte de lauda. oricum recunostinta vesnica Prof. Rudolf Fahlbusch si prof Madjid Samii.cei care trec prin ce am trecut nu ezitati sa luati legatura cu cei de la la INI HANOVRA. sunt super profesionisti.

  Comentariu de nicu — 13 august, 2010 @ 3:18 pm | Răspunde

  • Hidrocefalie congenitala are si copilul meu in varsta de 3 ani spuneti-mi va rog daca stiti cumva exista vreo sansa sa scape definitiv de aceasta boala sau vreun drenaj care sa nu se mai infunde va rog astp un rasp daca cunossteti

   Comentariu de musat doinita — 20 decembrie, 2016 @ 11:08 pm | Răspunde

 35. Frate nici nu stii cat ma bucur ca esti bine! Ti-am spus ca asa o sa fie !!!

  Dati si voi un telefon cand ajuneti in tara si bea multe lichide inainte si dupa ce te urci in avion (3 litrii cel putin pe zi)

  Bafta !

  Comentariu de dasanti — 14 august, 2010 @ 6:48 pm | Răspunde

 36. Drada Dan,
  Ma numesc Leontina Prodan si iti scriu pentru ca am obtinut un raspuns de la Profesorul Samii precum ca tumora de lob parietal a fetitei mele poate fi operata la INI. Astept sa vina in clinica si Profesorul Fahlbusch pentru a o opera amandoi. Iti multumesc pentru faptul ca mi-ai raspuns la primul mesaj, a fost impulsul de care aveam nevoie in acel moment. Cu respect, Leontina Prodan

  Comentariu de Prodan Leontina — 16 august, 2010 @ 12:23 pm | Răspunde

  • Draga leontina,   Ma bucur tare! Daca exista cineva care iti poate ajuta cu siguranta fetita acesti doi profesori sunt aceia!   Bafta mare si DUmnezeu sa fie cu voi !   Dan

   Comentariu de dasanti — 19 august, 2010 @ 8:26 am | Răspunde

  • Buna ziua,
   Va rog sa imi spuneti d-na Prodan Leontina daca puteti ce varsta avea copilul in momentul operatiei ( am si eu probl. cu copilul meu) si cum ati comunicat cu dr.? pe ce adresa de mail ati trimis?
   Multumesc mult!

   Comentariu de Ana — 14 iulie, 2017 @ 1:07 pm | Răspunde

 37. buna ziua,ma numesc george,am 23 de ani.In urma cu 2 ani am fost inplicat intr’un accident de masina ca urmare am ramas cu un chist cu apa pe creer(zona santul silvian stang)si as dori dak stiti cumva ce ar trebui s fac cu toate ca medici din cluj de la clinica de neurochirurgie au zis ca poate s stea acolo ca pana acum nici nu sa marit nici nu a scazut si as dori s aflu o parere din afara.multumesc

  Comentariu de george — 5 ianuarie, 2011 @ 10:26 am | Răspunde

 38. buna ma cheamaBianca am 16 ani si sufar de atrofia de nerv opotic.ma intrebam dac as putea primi si eu un raspuns se poate opera boala mea?sunt asa din nastere si e ff greu pentru mine va rog dac puteti sa imi raspundety.multumesc astept raspunsul.

  Comentariu de bianca larisa — 6 februarie, 2011 @ 4:43 pm | Răspunde

 39. Am un copil de 14 ani diagnosticat cu glioblastom multiform de v4 operat,recidivat,reoperat in evolutie,sindrom de HIC.Parapareza flasca spastica.Stomatita.In urma consultului neurochirurgical se stabileste ca tumora este inabordabila chirurgical.S-a externat cu boala in evolutie cu recomandarea de tratament simtomatic.Va rog sa-mi dati un sfat si sa-mi spuneti ce pot sa mai fac si daca se mai poate opera.

  Comentariu de Hopinca Aurelia — 10 februarie, 2011 @ 12:03 pm | Răspunde

  • Uf uf uf ! Astfel de vesti te cutremura. Din ce stiu eu dupa cateva recidive glioblastomul revine si mai puternic, din pacate. Incercati sa vorbiti cu Sergiu Stoica. El poate opera tumora. Nu cred ca este inoperabila asa cum va spun medicii. Mergeti la el. Daca este minor copilul poate fi operat gratis la Budimex.

   Dumnezeu sa fie cu voi!

   Comentariu de dasanti — 10 februarie, 2011 @ 3:20 pm | Răspunde

 40. Buna ziua,
  Mama mea, Manolache Ioana, m-a rugat sa va scriu sa va rog sa imi dati dvs. adresa si nr de telefon al clinicii unde se poate citi un CD pt RMN. A spus ca v-a trimis CD-ul dvs dar ca se pare ca s-a pierdut si nu l-ati primit. A avut un scan anul trecut si inca unul anul acesta si incearca sa determine daca formatiunea a crescut pt a decide dc trebuie operata sau nu. Va multumesc anticipat.
  Cu respect, Cristi Manolache

  Comentariu de Cristinel Manolache — 27 februarie, 2011 @ 7:45 pm | Răspunde

 41. buna ziua ,
  am 24 de ani si in 2007 am avut dureri de cap dupa care mi sa recomandat sa fac rmn,primul doctor la care am fost mia spus ca am meningiom de baza de craniu ulterior am fost la altcineva mia spus ca am o leziune si ca ar trebui neapart operata,de curand am fost la alt doctor care mi spus ca as avea altceva as vrea sa iau leegatura cu d-voastra si sa aflu exact daca sar putea ce am daca trebuie opert daca mai am sanse.
  va multumesc

  Comentariu de negutescu elena nicoleta — 18 martie, 2011 @ 2:50 pm | Răspunde

  • Mergi la un control la Dr. Sergiu Stoica la Spitalul Euroclinic Floreasca (REGINA MARIA) martea si joia are consultatii. In el eu, administratorul acestui site am cea mai mare ncredere in Romania.

   Bafta !

   Dan

   Comentariu de dasanti — 18 martie, 2011 @ 8:56 pm | Răspunde

 42. Buna seara domnule Sintimbreanu.Acum citeva zile, in timp ce se juca cu mingea, copilul meu, in virsta de 8 ani, sa lovit la cap.In urma tomografului nu sa observat nimic la locul loviturii,dar sa observat un chist suarahnoidian de fosa craniana posterioara,necompresiv,destul de mare,3,8cu 2,5.Dupa o noapte petrecuta la sp Bagdasar, care a fost un adevarat cosmar,si de unde am plecat total nelamuriti,am dat de domnul dr Sergiu Stoica.Am luat imediat legatura cu domnia sa,care,la vederea tomografului,mi-a spus ca daca nu are simptome nu e nicio problema,si ca daca totusi apar semne,se poate interveni endoscopic,mi-a mai spus si ca,copilul poate face sport in continuare,este legitimat la un club de fotbal,ca poate lovi mingea cu capul,si ca nici macar nu trebuie facut tomograf pt a se urmari evolutia chistului,deoarece totul este in ordine.Nu stiu ce sa zic….si eu ca si dv,am foarte mare incredere in dumnealui,si eu il cred pritre putinii cu adevarat competenti,dar mi sa parut ca parca a minimalizat putin problema.Nu cunosc experienta dinsului in astefel de chisturi,ele fiind destul de rare,si nu stiu daca sa stau linistit sau nu.Ce parere aveti,credeti ca e ok asa,se poate cere si o a doua opinie la clinica din Hanovra,si cum pot face asta,costa ceva aceasta opinie si daca da,cit? Va multumesc foarte mult.

  Comentariu de ROTARU CRISTIAN — 21 martie, 2011 @ 7:59 pm | Răspunde

  • Stimate domn, nu consider ca a minimalizat problema. Are dreptate, cat timp copilul nu are simptome clare nu trebuie nici operat si nici facut tratament. Chistul se poate si absori odata cu trecerea varstei… Va asigur ca in special pe neurochirurgie pediatrica are competente de talie internationala.

   Stati linistit, monitorizati atent copilul pt orice modificare de comportament si… multa bafta !

   Dan

   Comentariu de dasanti — 22 martie, 2011 @ 10:29 am | Răspunde

 43. Iti multumesc f mult,sa speram ca asa va fi si ca nu vor exista probleme.Cei de Bagdasar deja imi spusese-ra sa nu mai mearga la fotbal,cind i-am intrebat despre o eventuala operatie se uitau incruntati,ceva de genul-sa nu vb acum de asta,vom vedea atunci,oricum chistul este destul de mare-chestii din astea alarmiste,si de aceea am spus ca mi sa parut la dl dr Sergiu Stoica ca ar minimalizat cumva problema,in lumina celor spuse de ceilalti,adica era in cealalta extrema.Oricum ar fi,te felicit pt ceea ce faci aici,pt faptul ca te implici mult mai mult decit cei din sistemul sanitar,pt care platim si platim aproape degeaba.Daca Doamne fereste vor fi probleme cu baietelul,poate o sa ma sfatuiesti si pe mine cum e mai bine de facut,dar sper sa nu fie nevoie.Multa sanatate si bafta multa in demersurile pe care le faci.

  Comentariu de ROTARU CRISTIAN — 22 martie, 2011 @ 2:44 pm | Răspunde

 44. Buna seara!!Nici nu stiu cum sa incep!! Sunt o fiica disperata, care de multi ani in sir bate pe la usa doctorilor ! Mama mea a fost operata la Iasi de hernie de disc acum 2 ani , nu stiu daca am voie sa zic numele medicului, ideea e ca nu a fost operata cum trebuie ci mai rau a produs un dezastru!!
  Maine o sa fie externata de la Spitalul Militar Buc., i au facut doar fizioterapie si raspunsul doctorului a fost ca e foarte complicata a 2 a operatie risc mare de paralizie , o sa va scriu exact cum s au exprimat-„la coloana vertebrala se afla o adunatura de nervi cu muschi, si vor trebuii folosite suruburi, tija, dar totul e f complicat cu grad mare de ris”. Concluzia e ca au trimis-o acasa !
  A-si dori sa stiu cum pot ajunge la un spital din strainatate!Sunt disperata, mi se rupe inima cand o vad cat sufera , plang de zile intregi ma simt neputincioasa!Ajutati ma va rog!!

  Comentariu de antonela m — 24 martie, 2011 @ 9:46 pm | Răspunde

 45. Buna ziua . Numele meu este Cristina Maris si sunt din Timisoara. Recent , un bun prieten a fost diagnosticat cu ” Fistula arterio-venoasa durala T 10 stanga. Mielopatie toracala de tip infarctizare.” . Am inteles ca este o boala rara si pana acum nu am reusit sa gasim un caz asemanator in Romania sau Europa ( inca mai cautam ). Evolutia bolii este foarte rapida si dramatica – paralizie. Va rog mult daca ne puteti ajuta cu orice sfat , sa ne indrumati catre un spital, medic, etc. Adresa mea de mail este crissy2703@yahoo.com. Va multumesc

  Comentariu de Cristina Maris — 21 iulie, 2011 @ 6:39 pm | Răspunde

 46. buna seara! sunt mirela ,din suceava si in iulie 2002 am fost operata de neurinom intrarahidian c2c3 cu evolutie foarte buna .luna aceasta am facut o cadere lipotimica insotita de parastezii ale membrelor.In urma ex. RMN;formatiune nodulara preforaminala stinga c2c3 cel mai probabil recidiva .Mielopatie postcompresiva c3. Va rog mult ajutati_ma cu un sfat la cine sa apelez sunt disperata .domnul doctor care m-a operat la iasi amurit.

  Comentariu de mirela — 24 iulie, 2011 @ 10:25 pm | Răspunde

  • Mergeti la un consult la Sergiu Stoica la sp Euroclinic actualmente Regina Maria. Este cel mai bun neurochirurg din Romania. Pe acest blog sunt zeci de pacieti operati de el cu succes. Doamne ajuta !

   Comentariu de dasanti — 25 iulie, 2011 @ 8:02 pm | Răspunde

 47. buna seara!sunt mirela din suceava si in 2002 am fost operata de neurinom intrarahidianc2c3 cu o evolutie foarte buna. luna aceasta am facut o cadere lipotimica insotita de parastezii ale membrelor .In urma ex.RMN;formatiune nodulara preforaminala stinga c2c3 cel mai probabil recidiva .MIELOPATIE POSTCOMPRESIVAC3.Am dat intimplator de dumneavoastra si varog ajutati-ma sunt disperata.Domnul doctor care m-a operat la Iasi a murit multumesc ca existati!

  Comentariu de mirela — 24 iulie, 2011 @ 10:36 pm | Răspunde

 48. buna ziua!ma numesc patricia sunt din Timisoara,iar de 1 luna ,eu si familia mea traim un calvar in Spitalul Judetean Timis. Bunica mea are 74 de ani,iar acum o luna dupa 3 drumuri la urgente cu dureri de cap groaznice si stari de voma,i-au facut o tomografie si au gasit un meningiom cerebelos,zic ei. Initial au internat-o la neurologie, de unde ,dupa 3 zile au transferat-o la neurochirurgie, pentru operatie la doctorul HORIA PLES, Acolo ,nimeni nu ne-a spus nimic,i s-a facut un RMN, au programat-o pt operatie,ne-au chemat sa semnam ca suntem deacord cu operatia si coomplicatii ei si atat.Nici macar o data ,nu a venit nimeni la noi sa ne spuna ce are bunica defapt, cum v-a decurge operatia sau care sunt complicatiile care pot aparea dupa.Iar daca incercai sa-l abordezi pe PLES pe coridor,iti raspundea in doi peri,din mers.OK…….are loc operatia miercuri……stiam din salon de la alti pacienti ca 3 zile bunica v-a avea ceva dureri si v-a delira putin ,fiind inca sub influenta anesteziei.Au trecut 3 zile,4,5,si starea ei era tot mai rea,in sensul ca avea o stare de somnolenta permanenta,iar cand reuseam sa o trezim ,delira,nu ne mai recunostea,abia o mai hraneam,abia inghitea mancare,de mestecat nici numai spun.Asistentele ne tot spuneau sa o ridicam, sa o dam jos din pat sa mearga,dar ea era o leguma,era foarte grea,nu deschidea ochii.Punctul culminant a fost cand am gasit-o intr-o dimineata cu febra,ardea toata. M-am enervat foarte tare si mi-am propus sa stau in salon cand v-a venii vizita,pentru ca doar asa as fii reusit sa-i atrag atentia lui Ples.Cand au venit la vizita si m-au vazut in salon ,m-au pus sa ies afara, ca sunt o nesimtita, etc etc.Eu doar l-am rugat sa puna mana pe ea sa vada ca arde si ca e inconstienta si respira foarte greu!Dupa vizita,s-au mobilizat ,au dus-o la tomograf ,astfel descoperind ca are un lichid in cap care sta acolo ,asta a fost explicatia primita.Astfel ,au mutat-o in alt salon,unde era singura,au pus-o pe oxigen si ne-au pus sa cumparam un antibiotic injectabil CEFORT pentru 3 zile,ca sa vada daca se elimina lichidul .Daca nu se v-a elimina,spuneau ca-i vor pune o drena in cap ca sa-i scoata lichidul de acolo.OK…….a stat pe antibiotice,manitol,ser,clexane si medicamentatia de inima care cu greu reuseam sa i-o dam.le dizolvam in apa si i le dadeam cu o siringa pe gura.Starea ei in acele zile a ramas neschimbata ,pana cand dintr-o data s-a inrautatit ,respira tot mai greu,numai reuseam sub nici o forma sa o trezim ,sa o hranim.I-au bagat drena in cap duminica pe 31.07.2011 ,si de atunci o tin intr-o camera din blocul operator,unde nu avem voie sa intram.Si ne tot duc cu zaharelul,Ples spune ca a facut alte complicatii si anume o bronho pneumonie si ca plamanul stang e distrus tot.A dat vina pe mine pentru acest lucru,ca nu am ridicat-o.Cand vorbim cu anestezistul,el ne spune altceva,ca deocamdata nu a facut nici o complicatie si ca starea ei neurologica este la fel.Nici nu stim ce sa mai credem.Unul spune ca face febra,celalalt spune ca nu a facut febra.zilele trecute ne-au pus sa inchiriem de la spital o saltea ca sa nu faca alte complicatii.Va da-ti seama,am inchiriat saltea din spital,80lei pentru 2 saptamani.Ca sa numai spun ca toata medicamentatia pe perioada spitalizarii,ne-au pus sa o cumparam.ORIBIL.Nu am mai vazut-o de 1 sapt.MI-e frica sa nu ne spuna intr-o zi ca a murit.Nu stiu ce sa facem.De ce s-a ajuns aici.De ce a aparut complicatia aceasta.Si se pare ca lichidul care-l sondeaza,nu este curat,spunea anestezistul ca e plin de proteine si sange.Ea a stat cu lichidul ala in cap 2 sapt ,pana ca ei sa faca ceva!PLES este oribil!Ce sfaturi de puteti da,va rugam!

  Comentariu de savulea patricia — 7 august, 2011 @ 12:32 pm | Răspunde

  • Ufff. imi pare tare tare rau. Nu imi dau seama daca acel lichid este edem sau hidrocefalee. Eu nu sunt neurochirurg si din pacate nu ma pot pronunta. Medicatia cu antibiotice este bine ca i se administreaza. Bronhopneumonia este o complicatie des intalnita la persoanele care stau in pat o perioada mare de timp. Saltaua este ca sa nu faca tromboze (cheaguri de sange) si sa se evite astfel o embolie pulmonara (obstructia unor vase de sange in plaman). Clexane este de asemenea un anticoagulant. 

   Intradevar trebuiau sa o mobilizeze ei, nu voi, ca ei sunt doctorii. Este oribl cum se poarta cu voi insa se pare ca asa e prin toate spitalele de stat. Parerea mea e ca la primul semn de confuzie trebuia sa ii faca drenajul respectiv. 

   Va tinem pumnii !

   Dan

   Comentariu de dasanti — 7 august, 2011 @ 2:32 pm | Răspunde

 49. buna ziua sunt o mamica disperata .am un baietel an varsta de 3,5 luni si avem probleme foarte grave. s-a nascut prematur la 7 luni si jumatate .prin urmare copilul a suferit la nastere afectandu-i creierul .a fost greseala medicilor clujeni,deoarece o cezariana al salva dar neavand plicul cu bani pregatit au refuzat sa-mi faca cezariana .mi-au ascuns ca ar avea probleme.Pina la virsta de 4 luni nu am stiut ca baietelul este bolnav.Am fost internati la clinica de neuro psihiatrie din CLUJ de mai multe ori ,acolo ni s-a spus ca nu mai avem nici o sansa de recuperare a copilului.Acum mergem la sibiu la la clinica de neuropsihiatrie unde facem recuperare. acum nu de mult la un control oftamologic ni sa spus ca copilul nu vede doar niste umbre.L-a dignosticat cu ATROFIE OPTICA PRIMITIVA,va rog frumos sa ne spuneti daca se pote face ceva pentu el la clinica din HANOVRA.Copilul are urmatoarele diagnostice:MICROCRANIE,PARALIZIE CEREBRALA MXTA,EPILEPSIE POLIMORFA,RETARD NEUROPSHIC ,RETARD LOCOMOTOR,INFECTIE CU VIRUSUL CMW.Maninca cu dificultate nu isi tine capul ,nu sta in fund ,nu urmareste cu privirea si nu vorbeste.Va rog daca se pote face o investigatie mai amanuntita.Nu s-au facut numai analize din singe si EEG.Va multumesc si astept un raspuns.

  Comentariu de bechi ioan — 10 august, 2011 @ 6:38 pm | Răspunde

 50. Buna ziua , ma numesc Lavinia si sunt din Dr.Tr.Severin , mama mea a fost diagnosticata in urma cu trei saptamani cu ( SLA sub observatie ) , va rog daca se poate sa ma ajutati , sunt disperata , am citit despre acasta boala , evolutia ei este rapida si crunta , se poate face ceva pentru mama mea ? o poate ajuta acest doctor despre care se vorbeste pe acest site ?

  Comentariu de Ciochina Lavenia — 7 septembrie, 2011 @ 6:38 am | Răspunde

 51. buna ziua ,ma numesc marian si sunt din targoviste ,tatal a fost diagnosticat cu tumoare cerebral frontal stanga la o adancime de 5 cm .intrebarea mea este daca se poate efectua o operatie si daca da unde sar putea face aceasta operati? va rog sunt disperat .

  Comentariu de dionisie marian — 27 septembrie, 2011 @ 12:40 am | Răspunde

 52. Ma numesc Belu Petru si m 52 de ani sunt din Oradea,de 5 ani ma chinuesc cu o durere lombara L4-L5,am fost la 6 neurochireurgi din Oradea,Timisoara,Cluj,Sibiu,am 4 RMN se uita toti pe ele si ma trimet la plimbare,desi pe interpretare scrie disc intervertebral L4-L5 tasat si rasucire spre stanga discurile L4-L5-S1 nimeni nu face nimic,eu ma vait de durere si ei se leaga de un disgnostic mai vechi de sclereoza multipla cu care nu am probleme ca am condus,lucrat pana in 2005 cand la un efort a inceput durerea lombara,acum a evoluat,mi s-a facut si o operatie de hernie de disc dar fara rost,sunt la pat de 2 ani nu ma pot ridica in picioare,amortesc ambele,la inceput numai stangul acum si dreptul am dureri iau Lyrica si tramadol.Va rog frumos daca a-ti putea sa ma ajutati va pot trimete RMN facut in 13-07-2011 prin transfer,ro ,va rog sa imi dati o adresa de email.Va multumesc mult.

  Comentariu de Belu Petru — 30 septembrie, 2011 @ 1:07 am | Răspunde

 53. Buna seara! Imi spune Aurelia Ilco din RM Chisinau, in februarie 2011 mama mea a fost diagnosticata cu astrocitom grII de malignizare, a fost supusa interventiei chirurgicale,tumoarea la zise-le medicilor a fost in intregime operata. Au urmat 3 luni de radioterapie+Timonil 300 mg. In iunie 2011 recediva, din astrocitom in glioblastom, iarasi operatie. Radioterapie nu a mai primit,deoarece doza admisibila a fost primita deja, chimioterapie n-am facut, doar dexametason+Timonil 600 mg+ alprozolam. Tumoarea localizata pe lobul parietal stinga, vorbirea si memoria afectata. In august facem o TC, slava Domnului crestere nu era, medicii hotarasc sa ii reduca doza de Timonil de la 600 la 300mg. Pe 10.09.11 face convulsii, dupa care tratament Timonil 900 mg doza zilnica+Mg SO4 cu NaCl 0.9% + dexametason. La moment e tare iritata, sensibila, vorbeste adesea despre moarte, uneori insa e foarte hotarita sa lupta, sa depaseasca boala. Apropo a adaugat in kg vizibil, oare de la ce poate fi? Se alimenteza in cantitati mici. Dati-mi va rog un sfat, ce tratament ar trebui totusi sa urmeze? ce calmant sa-i dau sa fie mai calma? ce v-a urma totusi mai departe?

  Comentariu de Aurelia Ilco — 2 octombrie, 2011 @ 1:33 am | Răspunde

 54. dan, as vrea sa iau legatura cu tine personal sau prin e-mail: eboghiu@yahoo.com
  sunt medic si vreau sa discutam despre clinica din Erlangen, daca se poate, desigur.
  Multumesc

  Comentariu de roxana — 7 octombrie, 2011 @ 8:31 pm | Răspunde

 55. spunetimi va rog copilu meu are 8 luni, la 2 saptamini a avut punoi la creer, punoiu sa eliminat cu ajutoru medicamentelor, acum am facut tomografia si nia spus ca are lichid mai mult de cit creer, a avut si 8 punctii, acum in timpu de fata la 8 luni nu tine nici capu,si fara calmante nu se linisteste,stiu ca creeru e cel mai principal la om si nustiu cit o sa traeasaca si o sa se chinue, spunetimi va rog,cit traesc asa copii. sincer mii greu eu ca mama sa scriu asa ceva ca cind o sa moara copilu meu, da si mie mii greu tare nu am nici un ajutor de la nimeni,si mii greu sa vad cum copilu meu se chinue asa de tare.

  Comentariu de nadejda — 9 octombrie, 2011 @ 10:52 pm | Răspunde

 56. buna ziua ,sunt mama unui baietel de 9 ani care are o epilepsie refractara la tratament ….datorita crizelor a facut encefalopatie epileptica; cum as putea sa stiu daca MATEI baietelul meu este un candidat la chirurgia epilepsiei;;;;;;;;va rog astep un raspuns

  Comentariu de loredana — 10 octombrie, 2011 @ 9:33 am | Răspunde

 57. buna seara.mama mea a fost diagnosticata cu glioblastom cu celule gigant.unul dintre doctorii care au operat-o nu a fost de acord cu diagnosticul.am trimis rezultate analize tot la o clinica din ucraina doctorii de acolo au zis k ceva nu corespunde celor descrise,testul patologic.dar cu toate astea dak ea urmeaza terapia cu cyberknife ar avea sanse intre 3 si 5ani.va rog sa-mi spune-ti.este posibil sa fi gresit ceva?cui as putea trimite toate rezultatele sa mai cer si alte pareri?va rog sa-mi raspunde-ti.multumesc

  Comentariu de mihai — 13 octombrie, 2011 @ 9:03 pm | Răspunde

 58. buna ziua ma numesc mihaela am 25 de ani… in urma cu 5 ani am fost operata de un nodul schwnom.. atunci au zis totul este in regula. rdar in urma cu un an mi a aparut un nodul la mana dreapta. asociindul cu o lovitura nu l am bagat in seama .. acum am fost la medicii. de 2 luni ma chunui sa mi aflu diagnosticu.. am aflat ca am neurofibromatoza… am facut un rmn si emg,si mi au iesit aproximativ 5 noduliunul pe plexurile brahiale ,, nervul intercostal drept mijlociu,, coapselorr,, ce e de facut?? va multumesc

  Comentariu de ionescu — 30 octombrie, 2011 @ 11:31 am | Răspunde

  • din pacate trebuie sa ii operati pe toti si sa va rugati sa nu va creasca si pe coloana sau in cap. Un RMN coloana plus cap este foarte indicat !   Nu este foarte grav. Cu alimentatie si rugaciune cred ca puteti sa tineti totul sub control…

   Comentariu de dasanti — 1 noiembrie, 2011 @ 7:19 pm | Răspunde

 59. CUNOSC UN BAIETEL DE APROAPE 1 LUNA SI ARE O TUMOARE LA CAP. CUM AS PUTEA SA IL AJUT?? CUM SI UNDE POT SA AJUNG LA UN DOCTOR CARE MACAR SA IL VADA ….. DACA SE POATE. MULTUMESC. FOARTE URGENT. IASI

  Comentariu de MOSNEGUTU MIHAELA — 6 noiembrie, 2011 @ 3:25 pm | Răspunde

 60. buna ziua,
  vreau sa stiu daca este omeneste posibil, ca persoanele diagnosticate cu tumoare maligna la creierul mic, sa fie „tratate”, sau sa le fie prelungita viata peste periaoda de 12 luni + 6……? E cazul varului mei, si la 24 ani care a trecut prin 2 operatii……desi dupa ambele operatii , la inceput totul a mers bine, starea lui acuma este de nedescris…..in cuvinte……gasesc multe din simtomele lui expuse in comentarii (dureri de cap, dificultati in miscare, partea dreapta………..) Imi este sufletul sfasiat, si as vrea sa stiu ca s-a facut tot posibilul uman, pentru salvarea lui……. Ambele operatii s-au efectuat in Franta, iar el si-a reluat activitatile normale dupa fiecare recuperare, fara a prezenta probleme, nu pot sa spun ca a fost usor, dar reziltatele au fost incredibile. Asta pentru ca e un copil incredibil, nu s-a plans niciodata de nimic, pastrandu-si zambetul pe buze. Mergea period la control, iar in luna septembrie-2011, la un nou control, medicul a mai efectuat o opertie…dupa operatie si-a revenit f repede, iar la sfarsitul lui octombrie, medicul i-a dat acceptul pt a se inscrie la facultate. nicio clipa nu ne-a trecut prin cap ca nu o sa se faca bine , dar dupa ce s-a reintors in tara , dupa nicio o saptamana de cursuri, varul meu a iintrat intr-o coma care a durat 5 zile, din care si-a revenit miraculos, iar medicii ne-au socat prin vestea lor, ca etse in ultimele saptamani de viata…… desi a fost f slabit, in timpul comei a slabit peste 20 kg, relativ isi revea un pic , cate un pic……dar dupa nicio o saptamana , starea lui e intr-un regres fara oprire. Mentionez ca medicul care a efectuat operatiile , contactat telefonic, ne-a spus acelasi verdict, nu specificase acest lucru „minor”, pentru a nu trai cu frica asta…. si ca nu mai are rost sa-l ducem inapoi. Totusi aud cazu care au reusit……sau sunt doar reusite de moment? as vrea unele sfaturi daca se poate, nu putem accepta ca totul s-a sfarsit, mai ales ca noi am trai cu speranta pana acuama….
  Va multumesc-!

  Comentariu de dasanti — 11 noiembrie, 2011 @ 6:15 pm | Răspunde

  • depinde de ce tumora este si de ce grad. La Globastom de grad 4 speranta de viata este undeva de la un an la 3 dar sunt si cazuri care traiesc de 13 ani… e cum vrea Dumnezeu.

   La Astrocitom in functie de grad lucrurile stau multmai bine…. dar si acolo trebuie facut tratament chiomioterapeutic. Sunt nenumarate tipuri de tumori si fiecare ofera o perspectiva diferita.

   Ce tumora a avut varul Dvs?

   Comentariu de dasanti — 12 noiembrie, 2011 @ 3:29 pm | Răspunde

   • buna ziua, am revenit … situatia varului meu a fost f delicata (si inca este)…a avut saptamani intregi de chin, in care se zvarcolea de duere, imobilizat la pat, aproape in coma, dar de saptamana asta, zinic a inceput sa-si revina, dc putem numi revenit…..acum vorbeste, manaca, se duce singur la baie….desi toti medici ne-au spus ca nu duce mai mult de 3 saptamani, e inca in viata dupa 8, nu stiu poate e un semn ca nu ar trebui sa renuntam si sa mergem cu el dincolo. Cu sinceritate va spn ca nu sunt adepta chirurgiei pt tumorile la creier, dar as dori dc se poate mai multe interpretari de la mai multi medici, ghinionul a facut sa se intample toate astea cand s-a reintors in tara, iar acum nu este transportabil. El se poate trata oriunde in Europa, si in Franta nu a platit absolut nimic, ar fi pacat sa nu incerec tot ce se poate, mai ales ca e o persoana f deosebita.
    Abia acuma am unele rezultateleede la analizele din Romania RMN cu subst. contrast si as vrea o interpretare, mai multe, nu stiu adrese de e-mail, orice…am inteles ca este in elvetia o clinica f buna pe baza de protoni, nu stiu dc ma puteti ajuta. Va scriu rezultatul examinarii:
    Examinarea a fost efectuata, utilizand: sectiuni multiplanare ale creierului; secventele utilizate au fost axial-T2, coronal si sagial-FLAIR, 3 planuri post-contrast T1, difuzie, GRE.
    Descrieres explorarii efectuate: Examenul IRM cranian cu sectiuni multiplanare in dubla pondere evidentiaza un puternic edem cerebral frontoparietal stang pe o arie de 100/74 mm ceea ce determina o deplasare a fisurii interemisferice spre dreapta pe o distanta de 14,5 mm.
    Santurile corticale cerebrale si cerebelare sunt micsorate datorita edemului descris. Sistemul ventricular, deplasat pe dreapta cu puternica aprentare pe coarnele ventriculului stang. Formatiune tumoralA FRONTOPARIETALA STANGA DE 50/54 mm, ce capteaza intens si inomogen substanta de contrast paramagnetica cu semnificatie de recidiva locala a unui posibil glioblastom multiform.
    Trunchiul cerebral si cerebelul prezinta o intensitate de semnal in limite normale. Saua turceasca si zona juxtaselara nu prezinta modificari structurale prin modificarea intensitatii semnalului. Cele 2 zone ale unghiului ponto-cerebelos sunt normale de fiecare parte, iar conductul auditiv intern nu prezinta modificari de calibru, forma, pozitie.
    sinusurile paranazale si mastoidele u o dezvoltare normala si pneumatizare adecvata.
    Continutul celor doua orbite prezinta de asemenea o intensitate normala a semnalului.
    Concluzii:
    Recidiva locala (glioblastom ?) cu efect de masa cerebrala asupra sistemului ventricular.

    Tin sa mentionez ca acelasi rezulatat l-a avut si acum 2 luni la Cluj, iar de atunci nu a luat nici un medicament doar cele de epilepie prescripse in Franta. Contactat dr. de la Cluj, dupa examinarea noului RMN, ne-a spus ca starea nu s-a inrautatit , dar sa nu ne facem nici un fel se sperante, e o chestiune de timp, ca nu ar suporta o noua interventie, deoarece a slabit enorm…. ne-a prescris niste injectii in sold pt edem, iar de atunci cum am spus, starea lui e buna pt ce stare avea.,
    stiu ca sunteti f prins, am citit restul e-mailurilor, dar as vrea o parere inainte ca starea lui sa redevina cum era acum 2 saptamani.
    Informatiile legate de clinica vipmed? tin sa specific ca el nu plateste nimic in Europa, dar in scumpa noastra Romania a cheltuit deja cateva mii de euro, totate medicamentele au fost cumparate de catre noi, iar in spital atat ca au fost administrate. ce sa mai vb de conditii, ne-am imbolnavit si noi langa el…..iar ghinionul e ca deocamdata nu e transportabil.
    Astept infosrmatii,
    Iacob Cristina, Satu Mare.

    Comentariu de Iacob Cristina — 17 decembrie, 2011 @ 3:14 pm

   • Tratamentul cu protoni ? cateva informatii, recomandari, clinici
    Multumesc!

    Comentariu de Iacob Cristina — 17 decembrie, 2011 @ 3:30 pm

 61. Buna ziua,

  In primul rand va felicit pentru blog si sa va spun ca apreciez generozitatea dumneavoastra de a investi timp in aceasta activitate.
  Eu trebuie sa ma operez de un macroadenom hipofizar, am luat legatura cu dl. doctor Sergiu Stoica, am mare incredere in dansul, numai ca nu stiu in ce masura aparatura de la Regina Maria este pe masura celei din occident. Aveti cumva idee despre acest aspect? Cunoasteti persoane care s-au opera la adenom fipofizar la aceasta clinica? M-ar ajuta mult niste date de contact, as vrea sa vorbesc cu cineva care a mai trecut prin asta, un caz de succes ca sa-mi ridice moralul.

  Va multumesc,
  Anca

  Comentariu de ancutz — 18 noiembrie, 2011 @ 12:49 pm | Răspunde

  • Draga Anca,

   Mergi cu mare incredere pe mana lui Sergiu si a echipei lui. Anca Visan este un medic anestezist extraordinar iar aparatura de la Regina Maria este la fel ca in occident cu exceptia unui RMN in sala de operatie cu care se controleaza pe loc resturile, dar in cazul macroadenomului nu este necesara utilizarea acestui aparat asa ca poti spune ca esti la acelasi nivel ca in Germania unde m-am operat eu!

   Pacienti cu macroadenom nu imi amintesc sa fi avut dar te pot pune in legatura cu pacienti operati tot de tumori benigne din zona hipofizei operati de Sergiu.Cred ca Sergiu te poate pune cel mai usor in legatura cu astfel de pacienti. Da un search dupa numarul meu de mobil si suna-ma. 

   Bafta maxima !

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 20 noiembrie, 2011 @ 1:45 pm | Răspunde

 62. Buna ziua numele meu este roxana si in urma cu 2 luni aproximativ am fost diagnosticata cu neurofibromatoza. exista vreo sansa sa pot fi sanatoasa sa am o viata normala…….exista vreun tratament.

  Comentariu de IONESCU — 20 noiembrie, 2011 @ 9:46 pm | Răspunde

  • Buna Roxana,   Din pacate nu exista tratament, insa o poti tine sub control si poti opera neurofibroamele care apar. Un RMN coloana si cap ar fi indicat de preferinta la Virgil Ionescu la clinica ProVita.   Nu te speria. Oricum ca sa stii diagnosticul corect trebuie sa faci testul genetic sa vezi daca ai mutatia NF2 in gene. Fa-l la Synevo sau la un laborator privat cu referinte bune.   Bafta maxima,   Dan

   Comentariu de dasanti — 23 noiembrie, 2011 @ 11:37 am | Răspunde

   • Buna Dan Ionescu,
    am vazut ca dai raspunsuri cu privire la neurofibromatoza. Stii unde pot gasi medici chirurgi buni care au mai operat tumoiri plexiforme – ptr pacienti cu neurofibromatoza? in romania m-am cam lamurit ca nu sunt si am inceput sa caut in strainatate. stii care e cel mai bun spital in europa care are experienta pe neurofibromatoza?
    Multumesc,

    Comentariu de ana — 8 ianuarie, 2012 @ 11:00 pm

   • Ti-am raspuns eu pe email. Sper sa te ajute raspunsul meu…

    ________________________________

    Comentariu de dasanti — 11 ianuarie, 2012 @ 12:41 am

 63. Va salut si va felcit pentru informatiile postate pe blog ! Ma numesc Nicolae, am 41 ani si dupa 3 ani de dureri ingrozitoare si fel de fel de tratamente fara efect, in sept. 1996 am fost diagnosticat cu HEMANGIOBLASTOM T10-L3 si operat la spitalul Bagdasar, unde mi-a fost extrasa o formatiune tumorala de aprox. 12 cm. Dupa operatie, cu timpul mi-am racapatat aproape total controlul picioarelor si am avut progres aprox. 7 ani pana prin 2003 dupa care a inceput sa-mi scada din nou forta in picioare pana astazi cand deja nu mai pot urca treptele fara sprijin si am mari probleme cu echilibrul. In urma controalelor (RMN) periodice pe care le-am mai facut la sp.Bagdasar mi s-a spus ca nu se poate face nimic momentan, sa astep poate mai evolueaza medicina in domeniu. Va rog frumos daca ma puteti sfatui ce as putea sa mai fac !

  Comentariu de Nicolae Mihailov — 28 noiembrie, 2011 @ 6:02 pm | Răspunde

  • Va sugerez un control RMN la clinica ProVita si un consult la Sergiu Stoica la Euroclinic Regina Maria.

   Nu se stie niciodata…

   Dan

   Comentariu de dasanti — 28 noiembrie, 2011 @ 9:33 pm | Răspunde

 64. Va multumesc foarte mult pentru sfat si am sa fac acest control ! Mentionez ca ultimul RMN l-am facut la PRO MEDICA DIAGNOSTIC dar voiam o indrumare si catre un alt specialist, am sa incerc sa ajung si la Dl. Stoica. Va multumesc inca o data !

  Comentariu de Nicolae Mihailov — 28 noiembrie, 2011 @ 9:49 pm | Răspunde

 65. Buna ziua,
  Numele meu este Nicoleta si va contactez pentru un sfat de care am mare si urgenta nevoie. Fratele meu in varsta de 44 de ani a fost diagnosticat cu o formatiune tisulara voluminoasa situata in sinusul cavernos. Ma poate ajuta cineva cu numele unui medic la care putem apela pentru investigatii si posibilitati de tratament. Exista cineva din cititori care s-a confruntat cu aceasta problema? Am citit despre clinica din Hanovra dar nu ne putem permite financiar.
  Va multumesc anticipat!

  Comentariu de Nicoleta — 8 decembrie, 2011 @ 1:50 pm | Răspunde

 66. buna ziua,

  ma numesc Stefan si in primul rand tin sa aduc cuvinte de lauda la adresa dvs. pentru faptul ca aveti un suflet deosebit prin ceea ce faceti. Am si eu o imensa problema si anume: am un baiat de 18 ani, care acuza de mai bine de 2-3 ani dureri de cap..destul de mari dar de scurta durata si intensitate.Dupa mai multe investigatii si tratamente, mai mult sau mai putin eficace, am facut si un IRM la Clinica Sanador cu interpretarea: CHIST CU CONTIUNUT HEMORAGIC LA NIVELUL LOBULUI HIPOFIZAR STANG. Sunt intr-o situatie de nedescris si as dori sa imi spuneti cum si daca se poate sa trimit RMN-ul dl-ui Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch pentru o interpretare realistica. Sunt disperat si sincer nu am incredere in medicii autohtoni. Nici nu am cuvinte de multumiri anticipate.

  cu deosbita stima NECULA STEFAN

  Comentariu de NECULA STEFAN — 10 decembrie, 2011 @ 9:11 pm | Răspunde

  • Draga Stefan,

   Daca te grabesti poti lua legatura cu VIPMED la http://www.vipmed.ro. Te ajuta ei cu programarea la Profesor. Eu sunt foarte foarte ocupat la birou. Ma eliberez dupa 20 Decembrie…

   Stai linistit, nu e asa de grav ce are baiatul tau. Se rezolva. Si la Euroclinic la Sergiu Stoica este o operatie cu acelasi rezultat ca in Germania in aceleasi conditii pre si post operatorii.

   Cu bine,

   Dan

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 14 decembrie, 2011 @ 6:33 am | Răspunde

 67. Buna seara, ma numesc Armeanu Valentin Cristian sunt din Dragasani si am si eu o mare problema. Mama mea a fost diagnosticata cu masa tumorala de trunchi cerebral, sugestiva pentru un gliom de grad mic, si as dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva adica sa imi zica cum as putea sa iau si eu legatura cu domnul Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch si sa imi zica daca se poate face o adereasa de mail sau un numar orice numai sa pot lua legatura cu dansul. Pentru ca aici in romania unde am fost mi s-a zis ca pentru ce are ea nu e tratament si operatie nu se face pentru ca e prea riscatnt deoarece este intr-un loc foarte riscant. Aceasta este si interpretarea RMN pe care a primit-o ultima data
  „Masa tumorala intranevraxiala, infratentoriala , situata in jumatatea stanga a trunchiului cerebral, intinsa de la nivelul bulbului pana in portiunea inferioara a hemimezencefalului stang, in vecinatatea ventricului al IV-lea si apeductului Sylvius. Aceasta masoara aproximativ 23/16/43 mm in diametrele transvers/antero-posterio/cranio-caudal, are semnal neomogen hipersemnal T2 si hiposemnal T1, cu o portiune centrala in hipersemnal T2 intens atenuat pe secventa FLAIR, sugestiva pentru zona de necroza. Dimensiunile zonei necrotice nu depasesc 5mm in diametrul axial maxim, iar situarea este relativ centrala. Leziunea descrisa este negadolinofila si nu prezinta calcificari sau zone de sangerare. Determina tumefactia puntii si a pedunculului cerebrelos superior stang si deformeaza ventriculul al IV-lea si-l colabeaza. De mentionat, extensia spre jumatatea dreapta a puntii si hipersemnalul leziunii pe secventa de difuzie.
  Sistem ventricular supratentorial cu dimensiuni in limite normale, simetric.

  Concluzie/Recomandari
  Masa tumorala de trunchi cerebral, sugestiva pentru un gliom de grad mic.”
  Va multumesc

  Comentariu de Armeanu Valentin Cristian — 12 decembrie, 2011 @ 10:14 pm | Răspunde

  • Draga Valentin,

   Daca te grabesti poti lua legatura cu VIPMED la http://www.vipmed.ro. Te ajuta ei cu programarea la Profesor. Eu sunt foarte foarte ocupat la birou. Ma eliberez dupa 20 Decembrie…

   Sa poti lua legatura cu Sergiu Stoica la Euroclinic..

   Bafta !

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 14 decembrie, 2011 @ 6:36 am | Răspunde

   • Multumesc foarte mult. O sa iau legatura cu cei de la euroclinica.

    O seara placuta incontinuare.

    Comentariu de Armeanu Valentin Cristian — 15 decembrie, 2011 @ 7:52 pm

  • buna Ziua Valentin,
   mi-ai putea oferii cateva informatii cu privire la clinica vipmed, ne putem alege noi medicul si clinica? modalitati de plata si altele ….Vrei sa o operezi pe mama ta la operatie?
   multumesc,
   Cristina

   Comentariu de Iacob Cristina — 17 decembrie, 2011 @ 3:25 pm | Răspunde

 68. Buna ziua ! Am o intrebare,sora mea are Pareza Cerebrala Forma Spastica,are nevoie de Celule Stem,care sunt urmatori pasi pentru operatie? ma puteti indruma ? Va multumesc !

  Comentariu de Ramona — 14 decembrie, 2011 @ 1:33 pm | Răspunde

 69. BUNA ZIUA NUMELE MEU ESTE ALINA AM UN BAIETEL DE 5 ANI SDI ESTE DIACNOSTICAT CU UN CHIST INTRAVENTRICULAR STING VA ROG AJUTATIMA SA DEPASESC ACEST NECAZ SFATUITI-MA CE SA FAC NU STIU CE SA FAC ASTEPT UN RASPUNS DE LA D-VOASTRA

  Comentariu de alexandru.boss78 — 29 decembrie, 2011 @ 10:12 pm | Răspunde

 70. EU AM SCRIS NOAPTEA DAR AM SCRIS BUNA ZIUA CA ACUM SEARA AM GASIT GLOBUL D-VOASTRA VA MULTUMESC

  Comentariu de alexandru.boss78 — 29 decembrie, 2011 @ 10:15 pm | Răspunde

 71. VA DORESC UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI SANATATE LA MULTI ANI

  Comentariu de alexandru.boss78 — 29 decembrie, 2011 @ 10:18 pm | Răspunde

 72. Buna ziua,
  numele meu este Suzana Stan.
  In ziua de 31 decembrie 2011, in urma unui CT efectuat in regim de urgenta, fratele meu a fost diagnosticat cu edem cererbral.
  Daca se poate as dori sa il contactez pe domnul prof. Fahlbusch in vederea tratarii afectiunii sus-mentionate.
  Va rog, daca puteti sa imi dati un semn cat de repede. Este deosebit de urgent!.
  Va multumesc anticipat!

  Comentariu de Stan Suzana 0723605246 — 2 ianuarie, 2012 @ 1:43 pm | Răspunde

 73. Buna ziua
  Ma numesc Oana, am 32 de ani sunt din bucuresti,si anul trecut in mai mi-a amortit mana si piciorul stang,dupa un rmn mi s-a zis ca am o leziune demilinizanta,apoi la 5 sapt am mai facut un rmn tot la medlife la 3 tesla si se marise destul de mult si parea a fi glioblastom.am fost la mai multi medici si mi-au zis ca treb operat sa nu mai stau ca evolueaza destul de repede. Am aflat de vipmed , am trimis rmn- urile pt hannovra.mi-a trimis mail Prof Fahlbush zicand ca treb sa ma operesze.Operatia a decurs bine,recuperarea la fel,iar dupa 9 zile mi-a zis ca nu are rost sa mai stau internata sa platesc atat de mult, am plecat la un hotel in apropiere caci trebuia sa astept biopsia.m-a sunat Prof dupa 4 zile si m- am dus la spital.nu venise inca biopsia,mi-a zis ca treb sa imi mai faca si o punctie lombara.Curios era si ma speria ca nu mai venea rez biopsiei,desi trecusera 2 luni.operatia am facut-o pe 13 iulie iar la control am fost pe 22 sept si atinci a venit si rez la biopsie,care dadusera la 3 centre sa faca biopsia.rezultatul a fost ca am avut o leziune inflamatorie demielinizanta,iar eu am intrebat daka trebuia sa ma opereze ca stiam ca nu se opereaza si mi- au explicat ca nu stiau ce este,dar in final ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt acasa la fetita mea, ca merg, vad , vorbesc…Acuma trebuie sa imi mai fac un rmn si nu prea stiu unde sa ma duc sa il fac, poate ma poti ajuta si un dr neurolog mai bun.

  Comentariu de Oana — 17 ianuarie, 2012 @ 12:17 am | Răspunde

  • Draga Oana,

   Ce veste minunata! Esti binecuvantata si Dumnezeu te iubeste! Cel mai bun RMN este la ProVita Dr Virgil Ionescu 021-318-7626

   Felicitari pt lupta de viata !

   Dan Santimbreanu

   Comentariu de dasanti — 17 ianuarie, 2012 @ 2:08 pm | Răspunde

 74. am avut un accident de masina si am ramas cu o elongatie de plex brahial stang si as dori sa stiu daca domnul profesor crede ca se poate opera vrem raspuns.

  Comentariu de lia — 2 februarie, 2012 @ 6:05 pm | Răspunde

 75. buna ziua as dori daca se poate sa iau legatura cu cineva care m ar putea ajuta Bunica mea in varsta de 81 de ani a suferit un AVC ischemic in urma cu un an s a recuperat si acum se pare ca l a repetat din nou dar de data asta avnd ca diagnostic AVC ischemic si TCC MEDIU In urma efectuarii tomografului s a concluzionat ca ar suferi de o fractura antero listeza la nivelul cervical c1 c2 de aproximativ 4 mm c1 c2 asociata cu fractura varf odontoidei si rasucire in ax c1 c2 spre dreapta cu pensare de spatiu articular spre stanga , linie de fractura vizibila la nivelul bazei condilului occipital drept As avea nevoie de o alta parere deoarece am fost trimisi de la un doctor la altu si parerile difera cum as putea lua legatura cu dumneavoastra? va multumesc anticipat

  Comentariu de cetanas laura — 18 februarie, 2012 @ 12:24 pm | Răspunde

  • In Romania la Sergiu Stoica la Spitalul Euroclinic Regina Maria !

   Comentariu de dasanti — 3 martie, 2012 @ 10:18 am | Răspunde

 76. buna dimineata
  va rog cu o informatie daca ma puteti ajuta, am pe cumnata mea, care a facut o pareza faciala de 7 luni , a facut fizioterapie, masaj, tratament dar nici un rezultat exista posibilitatea vindecarii ?si cum? se poate opera ?ma puteti indruma la o clinica
  va multumesc

  Comentariu de maria — 19 februarie, 2012 @ 8:41 am | Răspunde

  • Sa continue exercitiile (le gasiti pe blog) sa ii dea un neurolog tratament special si eventual sa incerce acupunctura.

   Dan Santimbreanu

   Comentariu de dasanti — 3 martie, 2012 @ 10:19 am | Răspunde

 77. Buna seara,
  numele meu este Cristina Argintaru, va scriu pentru o problema a mamei mele, in varsta de 58 de ani, medic. In urma cu doua saptamani a inceput sa acuze dureri de cap, a aparut si o problema de vorbire, cu totii am crezut ca e un accident vascular. Dupa RMN insa, surpriza: proces expansiv, lobul frontal stang. Am fost trimisi la Bagdasar-Arseni, unde ni s-a spus ca ar fi metastaza. Insa… nimeni nu e sigur. „Sa mai asteptam” e expresia favorita. Intre timp, am aflat despre dr. Sammi de la clinica din Hanovra, am trimis rezultatul RMN-ului pentru a doua opinie, sper sa primim un raspuns cat de curand. Pana atunci insa, efectiv nu-mi vine sa o las numai pe mana doctorilor de la Bagdasar, insa nu stiu, efectiv, unde sa mergem. Si daca e cazul sa mai cerem o a doua opinie in Romania. De maine ar trebui ca mama sa inceapa investigatii diverse pentru a descoperi eventuala sursa principala a cancerului. Sunt disperata, nu stiu incotro s-o iau, poate ma puteti ajuta cu un sfat.
  Cu multe multumiri si felicitari pentru ce faceti aici,
  Cristina Argintaru

  Comentariu de Cristina Argintaru — 19 februarie, 2012 @ 6:49 pm | Răspunde

  • Dra nssa Cristina,

   Nu o lasa in Bagdasar. Spitalul e plin de infectii si stafilococi. Mergi martea aceasta cu rmn-ul la Regina Maria pe Calea Floreasca 14A la Dr. Sergiu Stoica pt a doua parere. Aranjez eu programarea daca vrei. E singurul in care as avea incredere in Romania. Tot aici as opera daca e de operat…

   Bafta! Dan Santimbreanu

   Comentariu de dasanti — 3 martie, 2012 @ 10:19 am | Răspunde

   • Draga Dan,
    nu stiu cu ce sa incep. Din pacate, mama mea s-a stins pe 17 iunie. Intr-adevar, am inceput cu stangul, ajungand la Bagdasar, de unde am plecat dupa o saptamana de tratament „clasic” de reducere a edemului, mama simtindu-se bine timp de 3 saptamani in care am facut investigatii suplimentare dat fiind ca ni s-a spus clar ca tumora ar fi de fapt metastaza. Asadar, dupa investigatii inutile, inclusiv un PET-CT, ni s-a zis ca e un cancer cu origine necunoscuta, iar tumora de pe creier – metastaza. Starea mamei s-a inrautatit brusc si sever, nemaiputand astepta programarea la INI, asa incat am ajuns din nou la Bagdasar, unde a fost operata de urgenta. Mostra de tesut trimisa la laboratorul lor, rezultat: neconcludent. Medicii in continuare sustin ca e metastaza. Trimitem mostra la Babes, dupa alte 3 saptamani de asteptare, timp in care prof. Danaila ne zice sa „o lasam pe mama in pace” – adica nu radioterapie, nu chimio, nu nimic -, vine diagnosticul: glioblastom multicentric. Programam sa plecam la o clinica din Hamburg pentru radio si chimio pe 7 mai; pe 1 mai, mama acuza dureri severe de cap, voma in jeturi – recidiva. Deja 5 tumori pe care le arata un prapadit de CT din Pitesti. Ajungem in Bucuresti la dr. Dragos Mitulescu, care vede din prima – este singurul – din primul RMN ca e vorba de glioblastom, dar, din pacate, la RMN-ul cerut de dumnealui sunt relevate peste 40 de tumori in tot creierul. La 5 saptamani de la operatie. Starea mamei a continuat sa se inrautateasca, n-am mai putut s-o transportam la radioterapie, ba chiar la scurta vreme a intrat in coma. A trecut prin chinuri groaznice, iar noi n-am putut s-o ajutam cu nimic. Imi pare rau ca m-am lungit atat cu mesajul, am vrut sa dau un exemplu despre ce se intampla in tara asta. NU mergeti la Bagdasar, regretul meu mare este ca nu am vazut in timp util mesajul tau pentru a merge la dr. Stoica, poate povestea noastra ar fi fost alta acum. Stiu ca diagnosticul era unul groaznic, oricum, dar cred ca poate mama ar fi avut mai mult timp.
    Multumesc pentru sfat.
    Cristina

    Comentariu de Cristina Argintaru — 27 iunie, 2012 @ 10:56 am

   • Cristina,   Cand ai putere, scrie-ti povestea pe blog sa afle si altii.   Cu bine,   Dan

    Comentariu de dasanti — 2 iulie, 2012 @ 11:56 am

 78. Buna ziua, va rog sa ma ajutati!
  Am fost depistata cu boala neuro-fibromatoza incomplet, a trebuit sa fac un RMN ,rezultatul la RMN fiind ” formatiune nodulara cu diametrul de 15mm,cu hipersemnal T2/FLAIR,net conturata,cu perete fin in hiposemnal T2, gadolinofila,localizata la nivel peritrigonal. Am fost cu rezultatul la un doctor neurochirurg din Cluj unde mi s-a spus ca sunt tumori beningne, creierul nu este afectat, si mi s-a recomandat sa fac tratament la Bucuresti cu raze gama. Mi s-a spus ca este genetic, si s-a declansat o data cu sarcina respectiv nasterea fetitei, si este sigur 99% ca si fetita a mostenit aceasta boala. Specific ca in timpul sarcinii mi-au aparut pe piele mici noduli ( banuiesc ca se numesc formatiuni nodulare tegumentare).
  Va rog sa ma ajutai cu un raspuns, ce trebuie sa fac, unde sa merg, cat de tare sa ma sperii?

  Multumesc anticipat pentru raspuns

  Comentariu de Muntean Monica — 21 februarie, 2012 @ 10:31 am | Răspunde

 79. Adaug la comentariu 78, la diagnostic si ” formatiune nodulara de 18 mm, net conturata in hipersemnal T2si FLAIR, gadolinofila localizata in tesutul celular tegumentar si subcutanat frontal; o alta leziune milimetrica gadolinofila localizata la nivelul tegumentar parietal drept.

  Comentariu de Muntean Monica — 21 februarie, 2012 @ 10:41 am | Răspunde

 80. prietena mea a avut o tumoara,a fost operata,dar nu mai vede!nervul optic este afectat! Am inteles ca exista o operatie cu celule sterm. Dvs practicati o astfel de operatie?imi puteti da detalii,va rog mult. Si financiar cam cat?se poate face la noi in tara?ajutati-ma va rog!azi a implinit23 de ani,traieste in intuneric de 7luni

  Comentariu de nicoleta — 24 februarie, 2012 @ 6:20 pm | Răspunde

 81. buna ziua,am o intrebare,tatal meu a fost operat de melopatie cervicala acum 4 ani la Dr Exergian ,acum a facut un RMN pt ca are dureri si Dl Doctor a zis ca tb sa se opereze din nou.ce ma sfatuiti , sa merga la acelasi dr sa se opereze ,pt ca ne este foarte teama sa treaca din nou prin ce a trecut……………………..multumesc

  Comentariu de Andrei — 25 februarie, 2012 @ 11:15 pm | Răspunde

  • Incercati sa vorbiti si cu Sergiu Stoica. La spitalul Regina Maria Floreasca.

   Comentariu de dasanti — 3 martie, 2012 @ 10:19 am | Răspunde

   • ok,va multumesc din suflet.sper sa gasim o alta rezolvare sa nu mai fie nevoit sa faca o alta operatie

    Comentariu de Andrei — 22 aprilie, 2012 @ 11:13 pm

 82. bunica mea a suferit o cazatura si sa lovit puternic in zona occipitala o capului astazi doctori neau spus ca nu ii mai acorda nicio sansa la viata mentionez ca ea este la un spital judetean in Alexandria iar acel spital nu beneficiaza de aparatura performanta intre timp doctorii neau spus ca i sa inundat creierul cu sunge pe dinauntru nu stiu daca ma are vreo sansa la un spital care beneficiaza de o aparatura performanta si as dori sa primesc un raspuns cu privire la un sfat!!!!

  Comentariu de marin — 26 februarie, 2012 @ 1:07 pm | Răspunde

  • Imi pare tare rau sa aud asta. Probabil ca a avut sau are o hemoragie puternica. E dificil de dat un sfat pentru oricine fara un RMN sau un CT. Sper sa isi revina bunica ta.   Cu bine,   Dan

   Comentariu de dasanti — 27 februarie, 2012 @ 12:23 am | Răspunde

 83. Buna ziua sunt Lili din Onesti si am un baiat de 7 ani diagnosticat cu encefalopatie epileptica:crize focale dr.sec.generalizate;retard sever neuro-motor,psihic si de limbaj;esi cu tetrapareza flasca(cu predominarea hamiparezei dr);tulburari trofice hemicorpul dr;hemimegalencefalie;subluxatie coxo-femurala dr;face crize de la o luna si sunt prezente si acum, in urma mai multor scheme de tratament antiepileptic.Va rog din suflet sa-mi spuneti daca se poate interveni chirurgical,cui trebuie sa ma adresez unde trebuie sa merg si daca se poate un nr de contact ceva,puteti lua legatura cu mine la nr 0753903239 va rog din suflet sa ne ajutati de 7 ani il vad cum se chinuie si nu mai rezist,tot timpul traiesc cu teama in suflet ca se poate intimpla ceva vu copilul meu e cumplit cum te uiti la el si nu poti face nimic astept un raspuns .Va multumesc anticipat.

  Comentariu de raducu — 1 martie, 2012 @ 11:18 am | Răspunde

 84. buna seara,am o fetita de 7 luni care face convulsii de la 2 luni.Am incercat tot felul de tratamente dar fara rezultat,acum suntem in Italia la spital Gaslini de o luna am facut toate analizele si rmn si punctie lombala si analize genetice si sunt bune asa ne spune aici.la rmn a iesit creierul de pe stg mai mic ca cel de pe dreapta si lichid mai mult.Inca nu avem un diagnostic,a trimis sange la Milano pt stabilirea unui diagnostic,sunt disperata nu mai stiu ce sa fac.Fetita face si cate 20 de convulsii pe zi nu isi tine capul si are retard in achizitii.Am inteles ca se vb de o epilepsie dar nu se stie ce epilepsie,va rog mult sa ma ajutati.Astept un raspuns de la dvs sunt disperata va rog mult ajutati-ma.

  Comentariu de berzescu ana — 2 martie, 2012 @ 7:48 pm | Răspunde

 85. Buna seara. As dori sa va cer cateva sfaturi, in legatura cu mama mea( varsta 45 ani). Din iarna a inceput sa aiba ameteli foarte mari, simte ca isi pierde constiinta, asta iarna le avea o data la cateva saptamani, cam de o luna le are zilnic. Are spondiloza cervicala, si de curand si-a facut si RMN-ul si i-a iesit ceva la glanda hipofiza, inca nu si-a facut analizele in intregime. Unde recomandati sa se duca, la ce endocrinolog, neuro-endocrinolog. A inceput sa aiba si atacuri de panica din cauza acestor ametelii, o sperie foarte tare. Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc anticipat.

  Comentariu de Oana — 5 martie, 2012 @ 9:53 pm | Răspunde

 86. Buna seara,
  Poate cineva sa-mi zica un pret aproximativ la un RMN la coloana facut in Franta..am vazut dicutandu-se despre Franta..
  Va multumesc anticipat!

  Comentariu de Oana — 9 martie, 2012 @ 11:13 pm | Răspunde

  • Nu e cazut. Cel mai bun RMN se face la ProVita la Dr. Virgil Ionescu.

   Comentariu de dasanti — 15 martie, 2012 @ 1:31 pm | Răspunde

 87. STIMATI EXPERTI CONTEMPORANI,

  AJUTOR!!! HELP!!!—CER EXPERTILOR , CONTEMPORANILOR MEI SA NU FIE LASI SI NEPASATORI , CER SA MA AJUTE SA OPRESC CRIMA. SUNT VICTIMA UNEI CRIME MONSTRUOASE. DE 24 DE ANI , SLUGOI, „DOCTORI NEBUNI”, DISCIPOLI LUI „JOSEF MENGELE”, PROFITA DE NESTIINTA SOCIETATI CIVILE DESPRE DISPOZITIVELE RFID, SI REPETA CRIME CA IN LAGARELE NAZISTE CU MIJLOACE MODERNE.FARA AJUTORUL DVS NU POT OPRI CRIMA.
  SUBSEMNATUL „ LAZAR AUREL”, DOMICILIAT IN ROMANIA, JUD. VASLUI RECLAM CA AM FOST VINDUT CA SI COBAI DE COMUNISTI CIND ERAM SALARIAT LA UZINA AEROSTAR BACAU. INCEPIND CU 23-AUGUST -1987 SUNT FOLOSIT COBAI PENTRU EXPERIMENTE STIINTIFICE SAU MEDICALE FARA VOIA MEA SI TORTURAT ZILNIC DE CATRE AUTOR NECUNOSCUT , LA DISTANTA PRINTRUN IMPLANT CU DISPOZITIV RFID . CRIMA NU POATE FI OPRITA FINDCA ,DE 24 DE ANI NU VREA S-O OPREASCA STATUL ROMAN.SE PROFITA CA LUMEA NU STIE DE ASEMENEA CRIME SI SE FACE ABUZ IN ACTUL DE JUSTITIE SI ABUZ PSIHIATRIC DE CATRE SLUGOI DIN MAGISTRATURA SI MINISTERUL SANATATI.
  EU NU AM STUDII MEDICALE , NU POT SA VA DAU EXPLICATII STIINTIFICE. DE NEVOIE VA DAU DETALI, DESCRISE CU CUVINTELE MELE PENTRU CA SPECIALISTI SA CUNOASCA CAZUL SA-L COMPARE CU CAZURI SIMILARE DIN CAZUISTICA INTERNATIONALA. NU AVETI VOIE SA DATI INTERPRETARI TENDENTIOASE DESCRIERI FACUTE.
  I)– CE SE INTIMPLA CA SI COBAI–„RESPONSABILUL DE EXPERIMENT” IMI DEREGLEAZA BUNA SI NATURALA FUNCTIONARE A ORGANISMULUI.SE CONTROLEAZA LA SECUNDA REACTIILE DE AUTOAPARARE ALE ORGANISMULUI(SE PROVOACA DURERE, TEMPERATURA,FEBRA, INFLAMATIE, INFECTIE—IN ORCE REGIUNE A CORPULUI–, AMETEALA ,GREATA, GREUTATE IN RESPIRATIE). SE CONTROLEAZA CIRCULATIA SANGUINA CU TOATE EFECTELE ,FRIG TRANSPIRATIE ,BUFEURI DURERE) SI TOATE REACTIILE DE APARARE ALE ORGANISMULUI UMAN SUNT FOLOSITE CA SI TORTURA ,SUBLINIEZ ESTE TORTURA FIZICA(AM URLAT IN DURERE 24 DE ANI , ASA AM FOST MUTILAT LA PICIOARE ,DANTURA ,OCHI).
  DIN 2005—2011–2012 SE FACE TORTURA INSUPORTABILA „CU BOCANCI” PE ORGANE SI FUNCTII VITALE –INIMA,SISTEMUL DIGESTIV,STOMAG—COLON—CAI URINARE . VOR SA MA FACA NEOM ,VOR SA FACA CRIMA.
  VA ATENTIONEZ CA AM DESCRIS NUMAI TORTURA FIZICA, IN REST NU POT SA MAI SPUN DIN MOTIVE DE SECURITATE PERSONALA .SE POATE DISCUTA CU EXPERTUL CARE MA AJUTA. CITITI PRESA FINDCA ESTE ADEVARAT.
  II–)EXPLICATIA MEA CA SI COBAI
  APARE INTREBAREA FIREASCA– UNDE AM GRESIT?—CE AM FACUT?–CE AM EU IN PLUS FATA DE OMUL NORMAL DE LINGA MINE DE MA POATE FOLOSI COBAI LA DISTANTA „RESPONSABILUL DE EXPERIMENT”?—CUM MA IDENTIFICA DINTRE MILIARDE DE FIINTE UMANE , „RESPONSABILUL DE EXPERIMENT”?.
  CORPUL UMAN IN URMA AGRESIUNILOR FIZICE , CHIMICE ,MICROBIENE SE APARA SI APARE DURERE INFLAMATIE , FEBRA E.T.C., SUNT REACTILE DE AUTOAPARARE ALE ORGANISMULUI DATE MAI SUS. INFORMATIA DE LA LOCUL AGRESIUNI ESTE CULEASA DE O RETEA DE NERVI AUTONOMI , ESTE TRIMISA LA CREIER CARE COMANDA AUTOAPARAREA. DE CE APARE AUTOAPARARE LA SECUNDA (REACTILE ORGANISMULUI DURERE TEMPERATURA E.T.C.) FARA AGRESIUNEA FACTORILOR EXTERNI–IMPUNIND TOT FELUL DE ABSURDITATI?.– RASPUNSUL DUPA PAREREA MEA ESTE CA PE SISTEMUL NERVOS SIMPATEC MI SA PUS UN IMPLANT CU DISPOZITIV RFID. ASA MA IDENTIFICA DIN MULTIMEA DE INDIVIZI. TOT PRIN IMPLANT SE TRIMIT INFORMATII INTENTIONAT GRESITE PE CREIER, ASFEL APARE TORTURA LA SECUNDA PINA LA MUTILARE. REPET ESTE EXPLICATIA MEA CA SI COBAI DE 24 DE ANI FARA STUDII MEDICALE. MAI PRECIZEZ CA NATURA UMANA NU-TI FACE PROGRAM, NU SE JOACA CU DUREREA ,CU INFLAMATIA LA SECUNDA IN ORCE REGIUNE A CORPULUI, NU SE RAZBUNA ,NU IMPUNE ABSURDITATI SI RASPUNDE LA MEDICATIE PE CIND TORTURA FACUTA DE OM 24 DE ANI NU RESPECTA NICI O REGULA SI SE CUNOASTE CRIMINALUL CU CREIERI SPALATI, TURBAT , DROGAT , RAZBUNATOR CARE FACE TORTURA.
  III)–AM TRECUT MEDICAL SUSPECT DE IMPLANT,
  AM ARTERITA DIN 1980. AM FOST OBLIGAT SA FAC 2 OPERATII NECUNOSCUTE –SIMPATECTOMIA LOMBARA STINGA SI DREAPTA—ESTE UN TRATAMENT LA ARTERITA , DAR NU SE MAI FOLOSESTE DE ZECI DE ANI, DEOARECE IMBUNATATESTE CIRCULATIA COLATERALA TEMPORAR ,CITEVA LUNI, DUPA CARE PROVOACA ISCHEMIEA MEMBRELOR MAI PUTERNICA. AM SPUS CA NU FAC OPERATIA DAR AM FOST OBLIGAT DE MEDIC PRN MINCIUNI PRIN INSELACIUNE, MA TRIMETEA ACASA CU CANGRENA LA DEGETE PROVOCATA INTENTONAT TOT DE EL.
  1)IN FEBRUARIE 1982 , LA SPITALUL JUDETIAN BACAU ,MEDICUL DUMITRIU OVIDIU A FACUT O SIMPATECTOMIE LOMBARA PE STINGA UNDEVA PE SUPRARENALE,.CE A CAUTAT PE SUPRARENALE NU STIU, FINDCA SIMPATECTOMIA NARE TREABA CU SUPRARENALELE. MED.DUMITRIU LA OPERATIE DADEA INDICATI ALTUI MEDIC SI EU NUL CUNOSC.BANUIESC CA UZINA AEROSTAR A CERUT IMPLANTUL SI AU TRIMIS MEDICUL LOR SAL FACA. DUMITRIU O. DADEA NUMAI INDICATII.
  2)IN PERIOADA 1982-1984 AM FACUT UN TRATAMENT NATURIST PE CALE DIGESTIVA CU PRAFURI SI IODURI DIN PLANTE MEDICINALE, DE LA FARMACIA DIN GIRBOVENI JUD-IALOMITA, DE LA UN FARMACIST PROVENIT DE LA CLINICA FUNDENI. CUNOSC OAMENI CARE AU FACUT ACELASI TRATAMENT SI NU SUNT FOLOSITI COBAI PENTRU EXPERIMENTE.
  3)IN 1983 DECEMBRIE MED. RUSU DUMITRU DE LA SPITALUL JUDETIAN BACAU MIA INJECTAT PE ARTERE O SUBSTANTA SI A FACUT O ARTERIOGRAFIE, EL MA TRIMIS LA CLINICA FUNDENI,MA MINTIT CA TREBUE SAMI TAE PICIORUL SANATOS DE LA GENUCHI( SI PUTEA SA INJECTEZE ALTCEVA-microcipuri de exemplu).
  4)IN IANUARIE 1984 , LA CLINICA FUNDENI, BUCURESTI ,LA CONF. PAVELESCU ALECU ,CRISTESCU MIRCEA SI UN STAGIAR MA ADORMIT(POATE AU PUS UN IMPLANT, CIT AM FOST ADORMIT) SI SA AMPUTAT UN DEGET LA PICIORUL STING .CIUDAT IMI CEREA SA MA PENSIONEZ MEDICAL IMPOTRIVA VOINTEI MELE.
  IN AUGUST 1987 MAM TREZIT FOLOSIT COBAI.
  4) IN IANUARIE 1989 LA SPITALUL VASLUI ,MED. CHIVU C. TOMA A FACUT SIMPATECTOMIA PE DREAPTA SI AMPUTATIE LA 3 DEGETE LA PICIORUL DREPT.(SI AICI MA OBLIGAT SA FAC SIMPATECTOMIA SPUNIND CA MA TRIMITE ACASA CU CANGRENA , AGRAVATA DE EI, SI CIUDAT NU VOIAU SA PANSEZE SIMPATECTOMIA DUPA OPERATIE) , DAR ERAM DEJA COBAI DIN 1987 SI NU AM TREBA CU EI.
  CINE MA MINTIT IN ACTUL MEDICAL SI MIA PUS IMPLANT, MA VINDUT COBAI FARA VOIA MEA, GASITI DVS.

  IV–FAPTA COBAI A GENERAT UN ABUZ PSIHIATRIC,
  NORMAL IN ASEMENEA SITUATII CU EXPERIMENTE PE COBAI UMANI(CRIME GRAVE FACUTE NUMAI IN LAGARELE NAZISTE SI STATE TOTALITARE) , JUSTITIA MAGISTRATI TREBUIA SA APROBE EXPERTIZA SA CAUTE A.N. SI SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA. NORMAL EXPERTI TREBUIA SA FACA INVESTIGATII STINTIFICE SI SA CONFIRME CA SUNT FOLOSIT CA SI COBAI. EU SUNT FINTA UMANA AM DREPTUL LA INVESTIGATI STIINTIFICE CU SPECIALISTI ( CRIMINALISTI,EXPERTI RFID, MED.LEGISTI) SA SE VADA PREOCUPARE PENTRU CAZ SA POT OPRI CRIMA.– IN LOC SA CAUTE DOVEZI PRIVIND EXISTENTA UNEI CRIME , SA PROFITAT DE NISTIINTA SOCIETATI CIVILE DESPRE DISPOZITIVE RFID , SA PROFITAT CA, CRIMELE NAZISTE AU FOST UITATE SI SLUGOII PUTERI AU FACUT ABUZ SI ABUZ PSIHIATRIC , DIN INTERES. SAU STRADUIT SA FABRICE ABUZUL PSIHIATRIC FINDCA SUNT FOLOSIT COBAI.
  ABUZUL PSIHIATRIC A INCEPUT LA UZINA AEROSTAR BACAU IN PERIOADA MAI-SEPT-1987 , CU 2-4 LUNI INAINTE DE A FI FOLOSIT COBAI PE FATA . AU CONTINUAT ABUZUL MEDICI SI MAGISTRATI.
  PRECIZEZ CA ABUZUL PSIHIATRIC NU ESTE O PROBA RELEVANTA IN FAVOAREA „RESPONSABILULUI DE EXPERIMENT” DEOARECE CHIAR SI BOLNAVUL PSIHIC POATE FI VICTIMA UNEI CRIME.ABUZUL PSIHIATRIC ESTE REACTIA CRIMINALULUI CARE VREA SA ACOPERE CRIMA.ABUZUL PSIHIATRIC ESTE O CRIMA POLITICA.
  CAZUISTICA INTERNATIONALA IN MATERIE DE COBAI UMANI SPUNE CA SE PREFERA CA VICTIME PERSOANE LIPSITE DE APARARE, PRIZONERI, DETINUTI, HANDICAPATI, BOLNAVI PSIHIC, ASEMENEA CRIME FIIND CRIME NAZISTE MULT SUB DEMNITATEA UMANA. DIN ACESTE MOTIVE SA FACUT ABUZ ASUPRA MEA
  ESTE ATIT DE LASA SI NESIMTITA PUTEREA STATULUI ROMAN INCIT DA VINA UNI PE ALTI(GUVERNUL PARLAMENTUL SI C.S.M. MA TRIMITE LA PUTEREA JUDECATOREASCA, IAR MAGISTRATI FACE ABUZ SISTEMATIC), NU VOR SA OPREASCA CRIMA SI NU VOR SA RECUNOASCA 24 DE ANI DE TORTURA SI MUTILARE.
  MEDICI CURANTI NAU OBLIGATII PE CAZ .MEDICUL CURANT ESTE SCOLIT SA TRATEZE BOALA APARUTA DIN CAUZE NATURALE. NU ESTE OBLIGAT SA AIBA SCLIPICI LA MINTE ,NU ESTE OBLIGAT SA CAUTE DOVADA EXISTENTEI UNEI CRIME. DE VINDUT COBAI MA VINDUT UN MEDIC CURANT OBLIGAT DE PUTERE SAU PENTRU ANUMITE AVANTAJE . DE OPRIT CRIMA NO OPRESTE NIMENI .DIMPOTRIVA DE 24 DE ANI AM OBSERVAT CA PREFERA SA SE PREFACA NESTIUTORI SI AU FACUT ABUZ PSIHIATRIC LA ORDINUL PUTERI. MEDICI CURANTI NAU COMPETENTA PE CAZ SI PREFER SA NU SE APROPIE DE CAZUL MEU FINDCA NU POT STI DACA ESTE IDIOT SAU SLUGOIUL PUTERI PUS SA FACA CRIMA .SUNT EXPERTI PLATITI PENTRU ASEMENEA CRIME.
  V)– PRECIZARI DIN CAZUISTICA INTERNATIONALA – GRAVITATEA FAPTEI CA SI INFRACTIUNE – EXPERIMENTELE SI TORTURA PE OM AU FOST CONDAMNATE LA CRIMINALI NAZISTI LA PROCESUL DE LA NUREMBERG.ASEMENEA CRIME NU SUNT MAI PUTIN GRAVE FACUTE DE MAGISTRATI ROMANI SI MEDICI CU TEHNICA ULTRAMODERNA.
  DEASEMENI DACA CITITI CAZUISTICA INTERNATIONALA VETI VEDEA CA EXPERIMENTE PE OM AU FOST FACUTE DE CRIMINALI CU DOCTRINA NAZISTA DE RASA SUPERIOARA , DE CRIMINALI PERICULOSI CU GULERE ALBE DENUMITI „DOCTORI NEBUNI” CRIMINALI DORNICI DE PUTERE SI AVERE NEMUNCITA SLUGOI AI UNOR REGIMURI TOTALITARE , AI UNOR SERVICI SECRETE, ARMATA, CLINICI PRIVATE SAU SECTE RELIGIOASE. ASEMENEA CRIME MONSTRUOASE IN LUMEA CIVILIZATA ,( UNDE NU SE MAI TORTUREAZA NICI ANIMALELE ,) NU SUNT O SURSA DE VENITURI. SUNT NEVOIT SA REPET GRAVITATEA FAPTEI , POATE LA UNI DINTRE MAGISTRATI SI EXPERTI, NESTIINTA (NESTIIND CE CRIMA MONSTRUOASA ACOPERA SI CE MI SE INTIMPLA MIE CA SI COBAI) SAU DORINTA DE PUTERE SI AVEREA LA LUAT MINTILE, SI SE JOACA CU ACTUL DE JUSTITIE FINDCA ASA I SA CERUT DE SEFI , SECURISTI SAU PROCURORI.
  VI)–ESTE BINE DE STIUT CA TORTURA CARE SE FACE LA CAZUL MEU ESTE UNICAT IN ISTORIA CRIMEI–DIN 2005 SE FACE TORTURA TOT MAI VIOLENTA PE ORGANE VITALE (INIMA, STOMAG, TEMPERATURA PIELI SISTEMUL DIGESTIV E.T.C.) SIMT CA IMI ESTE VIATA IN PERICOL SI NU MAI POT SUPORTA TORTURA.CRIMINALI ORI SUNT MAI LACOMI ORI VOR CRIMA .DACA IN 1987 CIND MA VINDUT COBAI AVEAM 29 DE ANI, ACUM AM 54 DE ANI, ORGANISMUL A SLABIT CA SI SISTEM DE APARARE SI DIN CAUZA TORTURI TIMP DE 24 DE ANI ZI SI NOAPTE, DAR SI A VIRSTEI—A.N. POATE SA FACA ORCIND UN ACCIDENT VASCULAR SAU CRIMA DIN CAUZA TORTURI.
  EU NU SUNT MASINA ELECTRONICA NU SUNT JUCARIA DMNULUI SENTES IONEL . – SUNT OM , CETATEAN AL U.E. CU TOATE DREPTURILE CA ORICARE ALTUL.SI O MASINA ELECTRONICA SA FI FOST IN 24 DE ANI SE UZA SE STRICA .DIN RELATAREA TORTURI DE MAI SUS TREBUIE SA INTELEGETI CA DACA NU SE OPRESTE CRIMA URGENT „ RESPONSABILUL DE EXPERIMENT„ MA MUTILEAZA PE FUNCTII VITALE (INIMA, COLON,CAI URINARE,STOMAG0 MA OMOARA IN TORTURA, CU MAGISTRATI COMPLICI.
  VII)–OBIECTUL CERERI
  VREAU EXPERT SA FACA INVESTIGATI STINTIFICE,SA CAUTE INFORMATI DESPRE COBAI UMANI VINDUTI DE COMUNISTI, SA CAUTE INFORMATII IN CAZUISTICA INTERNATIONALA ,SA VERIFICE TRECUTUL MEU MEDICAL SUSPECT DE IMPLANT SA VADA CINE MA MINTIT IN ACTUL MEDICAL . SI DUPA CE ARE CUNOSTINTELE NECESARE , DUPA CE STIE CE SI UNDE SA CAUTE POATE SA MA CONTACTEZE ,SA CAUTE IMPLANTUL IN CORPUL MEU.SA MA AJUTE SA SCOT IMPLANTUL . SA MA AJUTE SA OPRESC CRIMA SI SA OBTIN DESPAGUBIRI PENTRU TORTURA SI MUTILAREA FACUTA 24 DE ANI.
  DACA CUNOASTETI UN CAZ ASEMANATOR SI STITI CUM A FOST FOLOSIT COBAI CAZUL DVS VA ROG SA MA AJUTATI SA OPRESC CRIMA, MA AJUTATI SA SCOT IMPLANTUL, RESPECTIV DISPOZITIVUL RFID.
  CINE ARE CUNOSTINTELE NECESARE SI VREA SA MA AJUTE SA O FCA FARA GINDURI ASCUNSE. MA AJUTATI NUMAI PRIN BUNA INTELEGERE SI COLABORARE PASNICA.
  DACA NU AVETI CUNOSTINTELE NECESARE VA ROG SA NU VA DATI MARI ATOTSTIUTORI SA NU VA APROPIATI DE CAZ DEOARECE NU POT DIFERENTIA CRIMINALUL NAZIST CARE FACE ABUZ DIN INTERES SI NESTIUTORUL SLUGOI PE FUNCTIE CARE FACE ABUZ DEGEABA SA SE DEA MARE .
  VIII)–EXISTA MAI MULTE CATEGORII DE EXPERTI NU TOTI AU ACEIASI RASPUNDERE…
  1–EXPERTI SI ZIARISTI CARE ACCEPTA SI PUBLICA ASEMENEA CAZURI –GASITI IN PRESA ARTCOLE DESPRE COBAI UMANI CU DISPOZITIVE RFID SI PERICOLUL UNOR ASEMENEA DISPOZITIVE.—SUNT OAMENI CARE SUNT DOCUMENTATI DESPRE CAZURI CA SI AL MEU –SNT GREU DE GASIT ASEMENEA OAMENI–ACESTI EXPERTI SUNT

  RUGATI SA MA AJUTE CU CE STIE INCLUSIV UNDE SA MA ADRESEZ PENTRU EXPERTIZA.DACA STATI ASCUNSI SI DEOPARTE DE CAZURI REALE SI CONCRETE VOR MURI MULTI ALTI NEVINOVATI CA MINE.
  2–A DOUA CATEGORIE DE EXPERTI SUNT–EXPERTI IN DISPOZITIVE RFID ,EXPERTI CRIMINALISTI SI MEDICI LEGISTI,–EXPERTI DE LA INSTITUTI EUROPENE SI INTERNATIONALE CARE PRIMESTE SALAR DE LA CONTRIBUABIL ,CARE PRIMESTE SALAR DE LA CONSILIUL EUROPEI,DE LA UNIUNEA EUROPEANA ,O.M.S. SAU O.N.U.–EXPERTI NUMITI AU CA OBLIGATIE DE SERVICI SA NE APERE VIATA SI DREPTURILE FUNDAMENTALE.EXPERTI DIN CATEGORIA = 2 CHIAR DACA NU AU CUNOSTINTELE NECESARE SUNT OBLIGATI SA SE DOCUMENTEZE SI SA MA AJUTE SA OPRESC CRIMA.NU MAI LASATI TOTI BOSOROGI INCUIATI SI PLFONATI PE AEMENEA FUNCTI PLATITE DE CONTRIBUABIL FINDCA VOR MURI COBAI IN MASA, OAMENI NEVINOVATI CA IN LAGARELE NAZISTE.VA DAU 4 EXEMPLE –VLADIMIR BELIS MEDIC LEGIST , VASILE ASTARASTOAE , RENATE WEBWR ,FOSTA MONICA MACOVEI SI ALTI SUNT EXPERTI PLATITI DE OMS DE CONSILIUL EUROPEI SI FINDCA EI SUNT INCUIATI SI PLAFONATI ,FOSTI SECURISTI CRED CA IMI BLOCHEAZA CAZUL DE 10—20 DE ANI.
  3–CEILALTI EXPERTI FARA OBLIGATII DE SEVICI PE CAZ MA AJUTA DACA VOR , NAU NICI O OBLIGATIE

  LAZAR AUREL 11-03-2012

  Comentariu de LAZAR A. — 11 martie, 2012 @ 3:22 pm | Răspunde

  • Nene esti cu capul rau de tot

   Comentariu de Claudia tapirlan — 1 octombrie, 2016 @ 7:14 pm | Răspunde

 88. Buna ziua! Ma numesc Andreea si va scriu pentru tatal meu. Sambata 3.03.2012 a cazut si a inceput sa faca convulsii a fost dus la spital si i s-a facut o tomografie care nu arata nimic. Duminica il externeaza si la jumatate de ora dupa ce am ajuns acasa a cazut din nou facand convulsii si inclestandu-si gura. Am chemat din nou ambulanta si a fost dus iar la spital unde s-a repetat tomografia care este ok. Pentru ca au vrut sa-l externeze am insistat la indicatia unui doctor sa ii faca si un RMN. Problema este ca nu ne-a spus nimeni clar ce este acolo si ne-au spus ca daca ar fi fost o tumoare s-ar fi vazut la tomografie si i-a dat tratament 3 luni cu finlepsin si l-au externat sambata 10.03.2012. Pentru ca nu am fost deloc multumita de explicatii am fost astazi si am solicitat o copie dupa RMN pentru a consulta si alti medici iar pe rezultatul de la RMN scrie:
  ” Proces expansiv la nivelul jonctiunii fronto-parietale stg la nivelul vertexului, cu dimensiuni de 3.1/2.1 cm, in hipersemnal T2 si T2-FLAIR, hiposemnal T1, cu priza de contrast periferica. Fara edem perilezional. Arie lezionala in hipersemnal T2 si T2-FLAIR, izosemnal T1, fara modificari de semnal postcontrast frontal stg, parasagitala in interiorul arterei cerebrale anterioare stg. Leziuni demielinizante vasculare intracentimetrice fronto-occipitale bilaterale.
  Ventriculi in pozitie normala, cu capacitate normala.
  Fosa posterioara normala.”
  Tin sa mentionez ca este hipertensiv si ia tratament cu noliprel si zeplan.
  As fi vrut sa va trimit atasat si RMN-ul dar nu ma descurc. As vrea sa imi spune-ti daca este grav.

  Comentariu de andreea — 12 martie, 2012 @ 2:00 pm | Răspunde

  • Mergeti cu cd ul la sergiu stoica maine la sp euroclinic

   Comentariu de dasanti — 12 martie, 2012 @ 7:03 pm | Răspunde

 89. Buna ziua! Ma numesc Jianu Cristinel si doresc cateva sfaturi in legatura cu starea mea de sanatate. Am de ceva timp ameteli si dureri in partea dreapta a urechii. Am fost la un medic neurolog si mi-a spus ca ametelile sunt de la o inflamatie a urechii interne. Acel medic mi-a dat medicatia: gingium (vasodilatatator) si dicloreum (antiinflamator).Medicatie pentru 3 luni timp de 10 zile pe luna. Dupa 4 luni a niste dureri ciudate, deoarece ele se muta, ba la ureche, ba la maselele din partea dreapta. Culmea, cate jumatate de zi sau o zi in partea de sus si alta perioada in partea de jos a maselelor. Dr. stomatolog mi-a spus ca maselele sunt sanatoase si nu imi recomanda sa-mi scoata nervii, iar durerile cu siguranta sunt de alta natura. In accea perioada am avut o nevralgie severa a partii drepte, cu dureri insuportabile. Rare dureri de cap. Pe langa toate acestea am perioade de amnezie, ba chiar in perioada tratamentului cu dicloreum amavut si senzatia de „cap gol”. In toata aceasta perioada am avut insomnii severe, in care puteam dormi doar 2-3 ore pe noapte, dar somnul era neodihnitor. De 4 zile iau un antiinflamator, diclofenac retard de 100mg. Situatia s-a schimbat radical, deoarece din prima seara dupa ce am luat acest antiinflamator, am dormit profund si foarte odihnitor, nu mai am ameteli si durerile de masele s-au redus considerabil. Mai am o zi de tratatment si dupa aceea ma duc la un control. Probabil imi va prelungii tratamentul.
  Credeti ca este vorba de simptome ale unei posibile tumori in urechea interna?
  Pana acum nu am facut o investigatie in acest sens. RMN sau CT.

  Comentariu de Jianu Cristinel — 19 martie, 2012 @ 3:29 pm | Răspunde

 90. bună ziua!
  cu două zile în urmă, mama mea, în vârstă de 58 de ani, a fost internată de urgență la Sf Pantelimon cu un anevrism sever
  medicii spun că sunt șanse zero
  vă trimit examenul RMN și vă rog, este posibil să stabilesc o consultație cu domnul doctor?
  fie chiar și via net?
  vă mulțumesc frumos
  viorel cojanu

  ps
  de la acest link puteți descărca examenul RMN
  http://dl.transfer.ro/mama-transfer_RO-25mar-ba85d0.rar

  Comentariu de viorel cojanu — 25 martie, 2012 @ 3:28 pm | Răspunde

 91. Buna ziua! Numele meu este Iulia si am 18 ani. Am dureri de cap cam de 3 ani.Acum o luna starea mea s-a agravat:ametesc,imi pierd echilibrul,vad in ceata si am pierderi de memorie.Intr-o seara mi-a curs sange pe nas si nu se mai oprea,m-am dus la urgenta, unde am fost internata. Mi s-au facut analize de sange si a zis ca totul este bine.Mi-au dat sa iau tarosin,biorinil si injectii cu anticoagulante. Sange mi-a mai curs dupa aceea .Capul ma durea tot mai rau si nici un medicament nu ma calma. M-am dus la Bucuresti la Spitalul Militar si am facut RMN,analize de sange,EKG,ecografie,examen ORL. Toate au fost bune, numai la orl mi-au zis ca am o rinita si la RMN ca am ca un fel de inflamare a unei vene,nici eu nu am inteles bine ca nu mi-a fost explicat cum trebuie,dar cica e din nastere si acest lucru nu mi-ar putea da dureri de cap pentru ca asa este structura mea. Mi-au dat tratament cu Venlafaxina Actavis si Aulin,dar imi este tot mai rau,doua zile nu m-am miscat din pat,eram fara vlaga nu aveam putere,vedeam in ceata si capul ma durea ingrozitor.Nu stiu ce sa mai fac.Nu pot sa invat si nici sa merg la scoala de durere.VA ROG DATI-MI UN SFAT CU CEEA CE AS PUTEA SA FAC! Va multumesc anticipat!

  Comentariu de Gibescu Iulia — 26 martie, 2012 @ 4:53 pm | Răspunde

  • Mergi la Sergiu Stoica la Euroclinic Regina Maria din Calea Floreasca. El te poate ajuta !

   Comentariu de dasanti — 3 aprilie, 2012 @ 11:18 am | Răspunde

 92. buna vreau sa ca cer un ajutor pentru mine si in special pentru prietenul meu care are malformatie pe creier tip 1,chiar azi am fost la un medic si in alta tara pentru al consulta sa vedem si parerea dansului despre ce este vorba:ne-a zis asa ca,creierul mic ii apasa nervi ceva de genu din cauza aceasta prietenul meu ale ametelii si il doare capul bineinteles nu are aceste dureri tot timpul,am fost si in romania in zalau a fost prietenul meu la doctor si acolo nu am primit nici un raspuns as dori sa stiu cat ar costa o operatie si cat ar dura recuperarea dupa si nu in ultimu rand daca sunt sanse de reusita dupa aceasta operatie,desi doctorul din danemarca a spus ca nu este o operatie foarte complicata.

  Va multumesc anticipat.

  Comentariu de flavia — 3 aprilie, 2012 @ 2:51 pm | Răspunde

  • Iti sugerez sa il duci pe prietenul tau in Bucuresti la Spitalul Regina Maria Floreasca la Dr. SERGIU STOICA

   Comentariu de dasanti — 6 aprilie, 2012 @ 4:30 pm | Răspunde

 93. Buna ziua! Acum cateva zile varul meu in varsta de 18 ani ani s-a trezit din somn cu niste dureri de cap foarte mari, dupa cateva minute incepand sa aiba convulsii. Parintii lui au chemat imediat ambulanta, iar cand au ajuns la spital au constatat ca avea un anevris care erupsese. Dupa ce i au facut toate analizele, doctorii au hotarat sa il bage in operatie, dar a mai erupt odata . Acum este in coma de gradul 4 de miercuri, iar doctorii nu i au dat nici o sansa. va rog dati mi un raspuns urgent.

  Comentariu de elena — 25 aprilie, 2012 @ 7:21 pm | Răspunde

 94. Buna seara! Am fost diagnosticata acum sase ani cu mastoza fibrochistica. Pe baza ecografiei mamare facute atunci, medicul mi-a zis ca nodulii sunt mici, nici unul nu avea un cm, iar tot ce trebuie sa fac deocamdata e sa ii tin sub supraveghere facand o data pe an aceeasi analiza. Acum trei ani durerile ma suparau mai tare ca inaine, asa ca am ajuns la medic din nou, dorind si un tratament. Mi s-a prescris mastodynon, fara alta analiza decat ecografia. M-am simtit foarte bine cu picaturile luate, nodulii se micsorasera vizibil, iar durerea disparuse de tot.Problema e ca acum o luna, au revenit simptomele si m-am dus din nou la medic; acesta mi-a recomandat pe langa analiza prolactinei ( care a iesit 796 fata de valoarea de 496 maxima admisa) sa fac si o radiografie de sa turceasca. Ma intereseaza, daca ma puteti ajuta, sa imi spuneti ce ar putea insemna observatiile medicului radiolog. Astfel, pe foaia de analize imi scrie ca am saua turceasca mica, cu dublu contur, inchisa prin punte….si inca un cuvant pe care nu il inteleg…Imi poate explica si mie cineva despre ce este vorba si daca un microadenom hipofizar necesita tratament permanent ori temporar?

  Comentariu de Andreea — 16 mai, 2012 @ 10:13 pm | Răspunde

 95. Buna ziua! Numele meu este Ilianda, sunt studenta si am 22 de ani, la varsta de 4 ani am cazut in cap si am fost diagnosticata cu epilepsie. As vrea sa ma operez urgent, deoarece crizele sunt tot mai dese(chiar si in somn) si m-am saturat de pastile. Se poate realiza o astfel de operatie? Si daca da, cat costa o astfel de interventie chirurgicala? CNAS ofera vreun sprijin? Va multumesc!

  Comentariu de ilianda — 17 mai, 2012 @ 7:27 pm | Răspunde

 96. buna seara,pe 17 -05 -2012 unchiul meu a fost lovit de un camion la cap ,aflanduse pe bicileta ,ajungand la spital in stare foarte grava ,in coma de gradul 3 .Acum este in coma profunda din cate am inteles,doctorii de la sitalul Judetean din Craiova nu-i dau nici-o sansa,Imi doresc din suflet sa ma ajutati ,nu am incredere in doctorii din Craiova,daca puteti sa ma ajutati sa trimit niste radiografii la domnul doctor Rudolf Fahlbusch sa isi dea cu parera ,sau nu stiu ajutati-ma cumva nu pot sa accept ca unchiul meu va muri,il iubesc ca pe tatal meu .Va multumesc din suflet

  Comentariu de Mihaela — 24 mai, 2012 @ 12:49 am | Răspunde

 97. Buna ziua,
  acum 5 ani, cand eram insarcinata cu cel de-al doilea copil, am inceput sa lesin cam o data la luna. Dupa nastere mi-am facut o multime de investigatii- multe RMN-uri fara sa se descopere nimic. La un singur RMN s-a observat ceva si s-a spus ca ar fi un cavernom de lob temporal dreapta. Am mai facut RMN-uri de atunci insa medicul de la RMN nu confirma acest diagnostic. As dori un sfat medical, va rog sa imi comunicati daca se poate. Multumesc.

  Comentariu de Florina F — 30 mai, 2012 @ 8:24 am | Răspunde

 98. Buna ziua! Fata de numai 17 a unor buni prieteni a fost diagnosticata la Munchen cu cavernom de 1 cm, actual sangerand…are pareze faciale ( gura, ochi, limba). I s-a spus sa revina peste 3 saptamani in speranta ca se opreste sangerarea si i s-a propus operatia deoarece i-au explicat ca pe viitor poate sangera mai rau si complicatiile vor fi mai mari! As dori sa stiu daca la Munchen sunt buni specialisti pentru asa ceva sau daca sa se indrepte spre alte clinici din Germania, gen cea de la Hanovra??

  Comentariu de Cornelia — 3 iunie, 2012 @ 1:47 pm | Răspunde

 99. Buna ziua.Asi ave o intrebare,mama mea are o tumoare pe partea stanga si e semiparalizata pe partea dreapta.Cat ar costa o operatie la clinica dumneavoastra?Multumesc.

  Comentariu de Nico — 14 iunie, 2012 @ 1:11 pm | Răspunde

 100. Buna seara,numele meu e Ramona Faur am 37 de ani si am fost diagnosticata acum cateva zile cu gliom nerv optic.Ce sa fac mai departe…sunt disperata,va rog ajutati-ma!!!!

  Comentariu de RAMONA FAUR — 26 iunie, 2012 @ 9:02 pm | Răspunde

  • Mergeti la Euroclinic la Sergiu Stoica. E cel mai bun din Romania…!

   Comentariu de dasanti — 2 iulie, 2012 @ 11:53 am | Răspunde

 101. Buna Ziua! numele meu este Angela am 42 de ani si in Decembrie 1998 in timp ce eram insarcinata in 7 luni medicii au descopert ca aveam un lichid care apasa pe creier si imi dadea dureri teribile si aveam si o tumoare pe creier .Am fost operata la Spitalul Bagdasar Arseni de catre un doctor absolut fantastic care ne-a salvat viata mie si fetitei mele care acum are 13 ani jumatate .Din pacate pe data de 5 Iunie anul acest medicii mi-au spus ca tumoarea a recidivat ca este un hemangioblastom care apasa pe nervul optic provacandu-mi Glaucoma si este nevoie urgenta ca tumoarea sa fie indepartata chirurgical .Intre timp de la prima mea operatie pana in prezent ne am scimbat domiciliul si temporar locuim in alta tara respectiv Irlanda /Dublin.Aici eu am un medic care se spune ca este foarte bun numai ca eu nu am incredere si fiind o operatie complicata imi este foarte teama eu as vrea sa revin in tara sa fiu operata de catre medicul care m-a operat porima data insa unele persoane din anturajul meu imi zic ca poate nu am voie sa merg cu avionul etc si ca aici in Dublin este centrul pentru neurochirurgie din Dublin.Ce ma sfatuti dvoastra sa fac?Ce stiti dvoastra despre neurochirurgii din Dublin ??v rog mult dati-mi un sfat …si inca ceva cat de grav este ceea ce am eu si cat de repede trebuie sa fiu operata ?pentru ca sunt pe lista de asteptare aici de 4 saptamini.

  Comentariu de Angela J. — 1 iulie, 2012 @ 8:41 pm | Răspunde

  • Ma numesc Nicolae si sunt intr-o situatie asemanatoare cu a dumneavoastra, am 41 de ani si am fost operat la Bagdasar et.8 de hemangioblastom la coloana vertebrala, in Sept 1996. De vre-o 4 ani au reaparut simptomele care se agraveza incet dar sigur. La Bagdasar am mai facut cateva controale (RMN) dar am fost din ce in ce mai dezamagit de ce am vazut acolo in comparatie cu ce a fost. Din pacate medicul care m-a operat nu mai e in viata iar alt medic din echipa ma tot sfatuieste sa aman a doua operatie pe cat posibil dar abia ma mai tin pe picioare. Aici in Romania am fost indrumat catre Dr. Sergiu Stoica si intentionez sa merg in toamna la un control. Din ce am mai citit despre hemangioblastom, daca nu este eliminat total la operatie, in timp se dezvolta din nou si ca boala se datoreaza unei anomalii genetice.(sindromul Von Hippel-Lindau) Parerea mea e sa evitati sp. Bagdasar si daca mai aveti informati, va rog sa-mi scrieti.(nicolae.mihailov@yahoo.com) Va doresc multa bafta !

   Comentariu de Nicolae Mihailov — 2 iulie, 2012 @ 9:51 am | Răspunde

   • Sergiu Stocia este cea mai buna optiune in Romania !!!! mergeti cu incredere la el !

    Comentariu de dasanti — 2 iulie, 2012 @ 12:06 pm

  • Doamna, conditiile din Dublin sunt cu zece clase peste Bagdasar Arseni! Mergeti cu incredere acolo !

   Comentariu de dasanti — 2 iulie, 2012 @ 12:04 pm | Răspunde

 102. buan , as dori nr de tel de contact al Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch ptr a discuta personal cu dinsu daca se poate stie care un nr de contact va rog di suflet las adresa mea de e-mail unde astept un raspuns rodica_glumeata@yahoo.com si inca ceva .as diorii sa merg i franta la unul di fii mei ca sa merg cu autocarul fac cam 30 h as prefera ca sa ajung mai repede sa meerg cu avionul va rog care stie sa-mi spuna ce as putea lua pe avion sa nu i-mi fie rau deoarece sunt diagnosticata cu anevrsim cerebral .sper sa ma ajutati cu niste infirmatii sigure i acest scop va multumesc

  Comentariu de balu rodica maria — 4 iulie, 2012 @ 8:49 pm | Răspunde

 103. Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch
  Director Endocrine Neurosurgery and Intraoperative MRI
  International Neuroscience Institute
  Rudolf -Pichlmayrstr.4
  30625 Hannover
  Germany
  phone +51127092828
  fax +51127092987
  mailto: fahlbusch@ini-hannover.de

  Comentariu de Viorica — 6 iulie, 2012 @ 11:59 am | Răspunde

 104. Buna ziua ;Catre Rodica Maria…Ai numar de tel.tot mai sus catre domnul Doctor;Si eu sunt f bolnava dar ma rog la d-zeu pt.ca alta speranta nu am;nu vad de niciunde;sa mergi dincolo e vorba de bani ffff multi ; iar la noi cum sunt salariile nu prea vad cum sa ajungem unde am vrea noi;iar ca sa facem sacrificii imi las familia pe drumuri;Eu poate ma duc dar macar familia sa u-mi ramana pe drum sa rada altii;asa am ajuns noi romanii nu ne ajutam la greu;Sa va dea d_zeu sanatate!

  Comentariu de Viorica — 6 iulie, 2012 @ 12:04 pm | Răspunde

 105. Adresse von Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch

  INI-INTERNATIONAL NEUROSCIENCE INSTITUT-HANNOVER
  Rudolf-Pichlmayr-Str. 4
  30625Hannover
  Niedersachsen
  Deutschland

  Festnetztelefon: 0511-27092-400
  Fax: 0511-27092-402

  Comentariu de Viorica — 6 iulie, 2012 @ 12:08 pm | Răspunde

 106. telefon de servici + programul :Telefon: +49 (0) 511 / 270 92 – 199

  Mo – Fr: 08:00 – 20:00 Uhr

  Comentariu de Viorica — 6 iulie, 2012 @ 12:11 pm | Răspunde

 107. Buna seara! ma numesc Catalina si as dori un sfat pentru un accident pe scuter fost operat din octombrie2011 pe creer in urma caruia persoana a ramas cu defect de vorbire si vedere ,a vrmat tratamentul dat de mai multi doctori neurologi dar in urma tratamentelor totusi are niste dureri ingrozitoare si insuportabile. Domnii doctori spunand ca operatia a decurs normal dar sa adunat lichid care se misca in functie de pozitia capului.Tratamentele luate nu ii sunt de nici un folos.(Bilobil,miligam,piracetam,pramistar cuaxil,acutil, nurofen si multe alte medicamente a luat pacientul) Daca ati putea sa imi dati o alta idee pentru un alt tratament, care l-ar ajuta. Va Multumesc anticipat!

  Comentariu de Catalina Maria — 10 iulie, 2012 @ 7:57 pm | Răspunde

 108. Buna ziua ! Am mers pe 14 August la consultatie la Dr Sergiu Stoica si dupa ce a examinat RMN-ul mi-a spus ca nu se poate pronunta precis de unde vin problemele, m-a sfatuit sa incerc fizioterapie si gimnastica medicala pentru a incerca stagnarea evolutiei. As dori sa trimit si la HANNOVER RMN-ul, sa vad ce vor spune. Daca ma puteti sfatui cum sa procedez, trebuiesc traduse documentele ce le-am primit de la operatie in 1996 la Bagdasar ? CD-ul si documentele trebuiesc trimise prin posta, prin email ?

  Comentariu de Mihailov Nicolae — 16 august, 2012 @ 12:44 pm | Răspunde

 109. buna seara ma numesc andreea si sunt din bacau. am fost la spitalul din bacau cu tatal meu care are 62 de ani si a fost diagnostigat cu formatiune tumorala de trunchi cerebral,sindrom de trunchi cerebral, hipertrofie benigna de prostata si hipertensiune arteriala stadiul2. Doctorul de la bacau azis ca trebuie operat de urgenta pt ca e grav iar eu am decis sa l duc la iasi pt alte investigatii pt ca am zis ca poate se inseala si daca e sa faca operatie imi era frica sal opereze la bacau. La iasi i a facut irm,a zis ca inca nu stiu ce are sigur si ca il externeaza. La diagnosticul de externare scrie peic mezodiencefalic stang, hemipareza dreapta remisa, fibroza pulmonara difuza,hta stadiul2 si hipertrofie benigna de prostata. Si ca observatie scrie astrocitom de trunchi cerebral si talmic stang. Apoi am fost la tg mures pe 3 august acolo i a facut irm din nou si ne a zis ca nu mai are nici o sansa. A zis ca are tumoare in mijlocul creierului si daca face operatie poate sa moara pe masa de operatie si daca scapa nu traieste mai mult de 2luni pt ca ei nu poate sa elimine toata tumoarea pt ca aceasta se afla intr un loc care are legaturi cu bataile inimii di cate am inteles eu, si ca tumoarea creste la loc intr o luna, doua

  Comentariu de andreea — 24 august, 2012 @ 1:30 am | Răspunde

 110. ce sfaturi puteti sa mi dati, credeti ca mai este vreo sansa? La tg mures au zis ca nu are nici un rost sa l operam. Dati mi un raspuns va rog ce sa fac va multumesc!

  Comentariu de andreea — 24 august, 2012 @ 1:37 am | Răspunde

  • Nimeni nu de poate pronunta fara un rmn sau ct….

   Comentariu de dasanti — 30 august, 2012 @ 2:17 pm | Răspunde

 111. buna ziua copilul meu in varsta de 19 luni sufera de insuficienta antehipofizara,secretaindu_i in corp ff putini hormoni,de asemeanea tot din aceasta cauza sufera si de atrofie de nerv optic.as dori sa stiu daca sa_r mai putea face ceva undeva.urasc faptul ca trebe sa_i dau nenumarate mediamente zilnice,poate exista ceva.as dori un rasp.multumesc

  Comentariu de erdei bianca — 24 septembrie, 2012 @ 5:42 pm | Răspunde

 112. Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu sfaturi in cadrul urmatorului diagnostic:
  Dg RMN
  Fara modificari de statica.
  Modificari degenerative la niveluldiscurilor intervertebrale la nivel cervical prin deshidratare discala,hernii intrasomatice dorsal mediu si inferior,precum si lombar,deshidratare discala la T11-T12 si L3-L4.
  Protruzie discala posterioara si intraforaminaladreapta la C5-C6 fara compresiune radiculara.
  Protruzie discala paramediana dreapta la T3-T4 tangenta la maduva,protruzie discla posterioara la T11-T12,L3-L4,L4-L5 si L5-S1 cu amprentarea sacului dural,fara compresiune radiculara.
  Fara modificarea semnificativa a calibrului canalului rahidian.
  Maduva de aspect normal la eximinarea nativa.

  Comentariu de Minteuan Paul — 24 septembrie, 2012 @ 6:53 pm | Răspunde

 113. buna ziua,copilul meu invarsta de 20 luni in primele sapt de viata a fost diagnosticat cu insuficienta antehipofizara,o malformatie la hipofiza find de talie prea mica nesecretandu_i suficienti hormoni in corp.ia medicamente zilnice de al varsta de 2 sapt hidrocortizone si l_tiroxine iar hormoni de crestere injectabili de 2 luni.de asemenea din cauza taliei hipofizei are si atrofie de nerv optic si nistangus.as dori sa stiu daca la aceea clinic adin germania sra putea face ceva,undiferent de bani,deoarece are asigurarre medicala in franta si ar suporta toate investigattile.merci de contactare si de ami da un raspuns.

  Comentariu de erdei bianca — 31 octombrie, 2012 @ 6:44 am | Răspunde

 114. Buna ziua,
  Copilul meu a fost diagnostica cu craniofaringiom.Am intrat pe internet si am citit tot ce se poate citi despre aceasta boala.Am citit despre medicul Sergiu Stanciu insa am fost la un medic neurolog din Bucuresti si mi-a spus ca daca ar fi copilul lui si ar trebui operat nu l-ar lasa decat pe mana doctorului Ciubotaru de la Sp Bagtazar. La doctorul Stanciu este mai multa reclama. Va rog o parere daca se poate ca in disperarea mea nu mai stiu ce sa fac.

  Comentariu de simona — 6 noiembrie, 2012 @ 6:13 pm | Răspunde

  • in data in care dvs scrieti acest mesaj fiul meu, cu acelesi diagnostic, a fost operat de dl. doctor Ciubotaru de la spitalul Bagtazar.Acum se simte bine mergem pe 6.12.2012 la control .E-mail-ul meu iliana_72@yahoo.com

   Comentariu de iliana — 29 noiembrie, 2012 @ 1:50 pm | Răspunde

 115. Buna Simona,
  Tot ce pot sa iti spun este ca si copilul meu in varsta de 12 ani are acelasi diagnostic. Pe dr. Ciubotaru recunosc ca nu l-am cunoscut dar despre dr. Sergiu Stanciu pot spune cu mana pe inima ca este ,,DUMNEZEU PE PAMANT,, Si te rog sa ma crezi ca nu sunt deloc vorbe mari.Un alt MARE OM cu care ar trebui sa iei legatura este dl.Dan Santimbreanu. Cred cu tarie ca sunt singurii care ne pot ajuta sa mergem mai departe.Dumnezeu sa ne ajute pe toti.

  Comentariu de ioana — 9 noiembrie, 2012 @ 2:07 pm | Răspunde

 116. Buna ziua,
  Domnule doctor, in ultima perioada am avut stari de ameteala si greata.Am facut astazi EEG-ul care mi-a iesit bine…Luni ar trebui sa imi fac tomograful dar nu vreau sa ma radiez.Daca eeg-ul a iesit bine e posibil ca tomograful sa iasa rau?Sunt foarte speriata si am mare nevoie de ajutor.
  Va multumesc!

  Comentariu de alexandra — 15 noiembrie, 2012 @ 4:46 pm | Răspunde

 117. Buna ziua.As vrea sa va prezint si eu pe scurt cazul sotului meu:pe 25 octombrie 2012 a cazut de pe schela de la etajul 2 si a avut fractura de baza de craniu cu infundatura de cap ,fractura la nivelul sinusurilor plus fracturi la nivelul mainii (hiumerus)si rotulei.A fost operat .coma de grad 3 dar ,cu ajutorul lui Dumnezeu si-a revenit si a fost apoi operat la mna si picior.Acum insa am descoperit ca ne confruntam cu o alta problema:a avut un cheag de sange in ochiul drept(culmea ca el a fost operat pe stanga ca asa a cazut),cheag care a persistat timp de 3 saptamani.El s-a plans ca nu vede.
  ,dar eu am crezut ca asta este din cauza cheagului de sange.Acum am fost la un consult la oftalmologie ,la 1 ouna si jumate de la acccident si ni s-a spus ca nu se mai poate face nimik deoarece s-a atrofiat nervul optic si nu mai are decat cateva firicelebune ,astfel ca el nu mai vede nimik cu ovchiul drept in departare,doar de apropiere putin.Va rog frumos sa-mi spuneti daca exisa vreo interventie si unde anulme se face pentru a putea salva ochiul drept.Am citit ca exista interventii cu celule stem la nivelul creierului pentru a trata atrofierea nervului optic.Multumesc frumos si astept daca se poate un raspuns .

  Comentariu de MATEI NUTU OANA — 8 decembrie, 2012 @ 12:28 pm | Răspunde

 118. Buna seara,
  Ma numesc Alina si am o fetita de trei ani. La varsta de un an si jumatate a suferit un traumatism la ochiul drept, cazand intr-o lingurita. Incepand de atunci, am fost la toti medicii oftalmologi renumiti din tara. Toata lumea m-a trimis la domnul Dr. Oftlmolog Florian Balta care mi-a monitorizat fetita pana in prezent. mi-a spus de la inceput ca presupune, dupa un simplu consult, ca problema nu este de la cazatura ci de la o malformatie. Dupa patru lui, adica pe data de 10.11.2011 domnul doctor mi-a opert fetita si mi-a spus ca problema ei era de natura congenitala, ca ar fi avut o membrana preretiniana pe care a reusit sa i-o inlature , i-a facut de asemenea si vitrectomie si ne-a asigurat ca ochiul o sa-si revina macar partial. Am revenit constant la control, de cate ori ne-a spus, insa fetita in tot acest timp nu a dat nici un semn ca ar vedea cu acest ochi. In fiecare seara a purtat timp de o ora un ocluzor, tot la recomandarea domnului doctor. Luna aceasta la control , d-nul doctor a spus ca se vede ceva…la nervul optic care nu ar fi in regula si ne-a trimis ila alt cabinet sa-i facem ERG si PEV. La cabinet mi-a zis ca nu se poate la varsta ei sa-i faca ERG, iar in urma testului PEV si a verificarilor care i s-au mai facut, doctorul ne-a spus ca ochiul drept are nervul optic malformat si ca tot de aceasta malformatie tine si membrana preretiniana care i-a fost inlaturata.
  Rugamintea mea este sa-mi spuneti ,daca se poate, aceasta este o problema de oftalmologie sau de neurologie ?si daca domnul doctor Rudolf Fahlbusch ma poate indruma ce pot face.
  Va multumesc frumos!!!

  Cu stima,
  Alina

  Comentariu de Tirnovan Alina — 15 ianuarie, 2013 @ 6:36 pm | Răspunde

  • Stimata doamna, ar trebui sa ii scrieti direct profesorului si sa ii trimiteti un RMN ca sa se pronunte. De asemenea orice alt act medical l-ar ajuta sa traga o concluzie. Mai incercati si o alta parere pe partea de oftalmologie. Dr. Mircea Filip de la Amaoptimex, poate….

   Multa bafta !

   Comentariu de dasanti — 16 ianuarie, 2013 @ 11:00 am | Răspunde

 119. Buna ziua,

  Va multumesc mult pentru sfat, dar va rog frumos daca puteti sa-mi dati o adresa la care pot sa-i scriu direct domnului profesor.

  Cu stima,
  Alina

  Comentariu de alina — 16 ianuarie, 2013 @ 11:16 am | Răspunde

 120. Buna seara.Fetita mea in virsta de 8 ani a fost diagnosticata cu Formatiune tumorala chistica de unghi pontocerebelos drept la sectia de neurologie pediatrica a spitalului Obreja.Dimensiunile chistului masoara 2,16/1,25cm.Va rog foarte mult sa ma indrumati incotro sa o iau.

  Comentariu de ciobaniuc stela — 17 ianuarie, 2013 @ 10:27 pm | Răspunde

 121. Buna ziua! Pe 18 feb va ajunge la INi o fetita din Romania la dr. Samii. Problema este ca parintii nu vorbesc engleza sau germana. Stiti cumva daca la INi exista asistente sau doctori vorbitori de limba romana? Multumesc!

  Oana

  Comentariu de Oana C. — 5 februarie, 2013 @ 12:20 pm | Răspunde

  • Exista un doctor care vorbeste Romana.

   Multa bafta !

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 6 februarie, 2013 @ 6:50 pm | Răspunde

 122. Multumesc pentru raspuns. E vorba cumva despre Dr. Bertalanffy?

  Comentariu de Oana C. — 6 februarie, 2013 @ 8:59 pm | Răspunde

  • Da. Dansul vorbeste romana insa nu este mai bun decat Samii sau Fahlbusch profesional…cel putin asta e parerea mea.

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 7 februarie, 2013 @ 9:52 am | Răspunde

 123. Da .Asa se numeste doctorul, Si secretara dumnealui este tot de nationalitate romana.Daca doresti mai multe detalii ma poti contacta la nr de telefon 0744426871.Tocmai m-am intors de la Hanovra. Dumnezeu sa va ajute.

  Comentariu de ioana — 6 februarie, 2013 @ 9:09 pm | Răspunde

 124. MULTUMESC MULT DE TOT!

  Comentariu de Oana C. — 6 februarie, 2013 @ 9:15 pm | Răspunde

 125. Buna ziua, sotul meu Adi a fost diagnosticat cu neurinom acustic de 10mm pe 5 mm.As vrea sa cunosc persoane care s-au tratat cu GAMMA KNIFE. Am aflat ca la Debrecen in Ungaria este o clinica care trateaza cu asa ceva tumorile.

  Comentariu de loredana — 16 februarie, 2013 @ 6:06 pm | Răspunde

  • Cea mai buna clinica pentru Gamma Knife este în Marsilia la Profesorul Jean Regis. Costa 4200 de euro.

   Dan

   Comentariu de dasanti — 17 februarie, 2013 @ 12:07 pm | Răspunde

 126. Buna ziua. Ma numesc Doinita B si am o fetita de 6 ani cu microcranie si retard psihic.S-a nascut (cezariana) cu perimetrul cranian de 26 cm, la ora actuala are 42 cm .Sunteti amabil sa ma indrumati la o clinica pentru un consult mai amanuntit al fetitei, un tratament, investigatii, orice ii este de folos copilului. Va multumesc anticipat !

  Comentariu de batovschi doinita — 11 martie, 2013 @ 2:15 pm | Răspunde

  • Stimata doamna, din pacate nu pot sa va recomand o clinica specializata pe aceasta problema. V-as recomanda sa mergeti la Budimex Marie Curie la Sergiu Stoica si sa vedeti ce va recomanda.   Toate cele bune,   Dan

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 12 martie, 2013 @ 10:37 am | Răspunde

 127. am o fetita de 5 ani care sufera de o boala de graocon si cataracta daca puteti sa ne dati un raspuns inapoi..?

  Comentariu de stoica — 27 aprilie, 2013 @ 11:46 pm | Răspunde

 128. Fiica mea de 17 ani sufera glaucom secundar , cu pseudofakie de cp si vitrectomizat , atrofie glaucomatoasa qvasi totala . Rog sfaturi ; se mai poate reface nervul optic ? Suntem dispusi sa incercam orice , fie si experimental .

  Comentariu de dumitra — 12 mai, 2013 @ 4:41 pm | Răspunde

 129. Buna ziua, unchiul meu in varsta de 57 de ani a fost diagnosticat cu Neurinom de acustic pe ambele parti; acum 2-3 ani a fost operat pe partea dreapta, unde tumora era destul de mare pentru a mai putea fi utilizat gamma knife; in urma operatiei a pierdut aproape de tot auzul pe acea parte, a fost afectat nervul ocular astfel incat nu mai poate roti ochiul drept si a ramas cu tiuit in ureche si vertij); anul trecut in urma efectuarii analizelor a rezultat faptul ca tumora de pe partea dreapta a recidivat, iar tumora de pe partea stanga, cea neoperata, crescuse foarte mult; in urma sfaturilor primite de la domnii doctori (cel care a operat de la spitalul Universitar si dl. Dr. Fery Stoica de la spitalul Bagdasar, care utilizeaza interventiile cu gamma knife), unchiul meu a optat pt radiatiile gamma pe partea operata deja; efectul a fost cel scontat, la ultimul control, tumora a scazut in dimensiuni si dl. Doctor Fery a spus ca are aspect stafidit, ceea ce e foarte bine; cu toate acestea, dimensiunile tumorii neoperate au crescut destul de mult, unchiul meu a pierdut aproape total auzul si pe partea neoperata; partea buna este dimensiunile sunt inca in parametrii normail pentru a putea folosi gamma knife. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1) ce ar trebui sa aleaga in acest caz unchiul meu, pentru a scapa si de tumora de pe partea stanga, gamma kife sau operatie clasica? 2) Avand in vedere ca probabil va ramane fara auz pe ambele parti, este posibil sa faca un implant de trunchi cerebral? Se face o astfel de interventie in Romania? Si daca da, atunci unde si cam cat costa? In caz contrar, va rog sa ne indrumati catre o clinica pe care o considerati ca fiind cea mai indicata pentru o astfel de interventie. Va multumesc, Andreea

  Comentariu de Andreea Constantinescu — 23 iunie, 2013 @ 11:33 pm | Răspunde

  • As face Gamma Knife in Marsilia unde costa 4.000 de Euro la Prof. Jean gegis. Inainte de operatie as face niste lectii de citit pe buze, ca sa ii fie usor sa se descurce cat de cat si de ce nu s ainvete limbajul semnelor.   Nu as face interventia hirurgicala, ea trebuia facuta din timp. Oricum daca Gamma Knife nu da rezultatele scontate se ajunge oricum la operatie. Acestea sunt sfaturile mele…   Dan

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 28 iunie, 2013 @ 12:47 pm | Răspunde

  • Buna seara si multumesc pentru raspuns! Intre timp am aflat ca dimensiunea tumorii neoperate este de 4,7cm^3 :-(. Din cate am inteles, aceasta valoare reprezinta un pic mai mult de jumatate din dimensiunea maxim acceptata pentru interventiile cu Gamma Knife. Pentru a putea lua decizia corecta si cea mai portivita pentru noi, as vrea sa inteleg care ar fi motivele pentru care ar trebui sa optam pt interventia in Franta? Exista beneficii reale, adica exista posibilitatea sa mai auda dupa interventia cu Gamma daca este facuta in Franta unde ne-ati recomandat? Care ar fi avantajele si diferentele fata de Romania? Banuiesc ca este in primul rand o diferenta de tehnologie, dar oare asta sa fie tot, sau mai sunt si alte detalii de care trebuie sa tinem cont? De asemenea, va rog sa ne indrumati pentru a putea lua legatura cu Dr Jean Regis si spitalul Timone, Marsilia. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i facem ca sa ajungem acolo? Este posibil sa coste mai mult de 4000 euro? mai exista si alte costuri neprevazute, bine inteles, exceptand costurile cu deplasarea si spitalizarea, de care nu cred ca este nevoie. Multumesc, Andreea

   Comentariu de Andreea Constantinescu — 3 iulie, 2013 @ 9:59 pm | Răspunde

 130. cu mama si fratele meu, Dr. EXERGIAN, s-a purtat execrabil pentru ca nu au contribuit la fundatia lui. mentionez ca mama mea e pensionara, cu pensie de 10milioane, din care 2mil a trebui sa ii dea lui in plic, spaga, in proasta credinta a romanilor ca daca vrei sa nu mori in spitalele de stat, trebuie sa platesti medicul ca sa te trateze.de ce acest „domn”(pe care personal daca il voi intalni, am sa il tratez asa cum merita) nu cere contributii iubitilor lui colegi de breasla, care pleaca la sfarsitul zilei cu buzunarele doldora de bani? aveti idee care sunt veniturile NEIMPOZITATE ale unui medic din spagi si atentii, date cu sufletul strans de bolnavul care vrea alinarea suferintei?? puteti cuprinde cu mintea venituri care depasesc sute te milioane lunar, si stiu asta din surse foarte sigure. acest marsaj cu nume de erou, ar trebui inregistrat nu de pro tv, pentru a-si face reclama, ci de bolnavul care ii trece pragul cabinetului si care este obligat de un sistem bolnav sa suporte jignirile si injoseala unui om care ar trebui sa ii fie inger.

  Comentariu de elena — 25 iunie, 2013 @ 1:37 pm | Răspunde

 131. Am fost operat de trei ori in trei ani consecutiv pentru un adenom hipofizar nesecretant. In 2004 si 2005 de dr. Ciubotaru Vasile si dr. Irina Ogrezeanu fara niciun rezultat si in 2006, a treia oara, la INI de dl. prof. Rudolf Fahlbusch, cu extirparea toatala a masei tumorale. Acum cateva zile am facut un RMN cerebral si am constatat existenta unei mase de 8/10mm apartinand neurohipofizei care este mai mare decat la examinarile precedente. Spuneti-mi va rog, daca dl. prof. Rudolf Fahlbusch mai vine in Romania si/sau cum as putea lua legatura cu dansul pentru a stabili ce e de facut in continuare. cu stima

  Comentariu de iustinian — 16 iulie, 2013 @ 9:25 pm | Răspunde

 132. buna ziua, in urma cu un an sotul meu a fost diagnosticat cu sla(scleroza laterala amiotrofica) ce sfaturi imi dati,boala este in evolutie.multumesc

  Comentariu de BUTANECU MIOARA — 7 august, 2013 @ 2:15 pm | Răspunde

 133. Buna ziua!Dane,am o rugaminte mare,sa-mi raspunzi te rog,daca cunosti desigur,la cine ne-am putea adresa.Am un baiat de 19 ani diagnosticat cu sindromul Claude Bernar Horner pe drepta,RMN nu arata nimic,am urmat tratamente la neurolog,dar fara efect.Simptome;nu se dilata pupila la intuneric,ptoza..daca poti afla sau poate cunosti pe cineva care se ocupa si ne poate AJUTA..TE ROG MULT….

  Comentariu de palamari — 9 august, 2013 @ 10:32 am | Răspunde

 134. buna seara .
  mama mea a fost diagnosticata cu tumoare la cap pe partea stanga in constanta.are 50 de ani si aici nu ii dau decat 6 luni de trait.
  va rog sa ma ajutati cu un bun doctor neurolog aici sau in afara si detalii despre acesta sa pot ajunge la el cat mai repede.
  multumesc.
  corina

  Comentariu de corina — 16 august, 2013 @ 10:22 pm | Răspunde

  • Sergiu Stoica Spitalul Regina Maria Bucuresti

   Martea are consultatii si spuneti ca veniti din partea mea Este la fel de bun, daca nu chiar mai bun, ca cei din Hanovra

   Dan Santimbreanu

   Comentariu de dasanti — 17 august, 2013 @ 4:32 pm | Răspunde

   • MULTUMESC MULT

    Comentariu de CORINA — 20 august, 2013 @ 9:39 am

 135. Dane,noi suntem din Republica Moldova si ti-am fi foarte recunoscatori,daca ne-ai putea ajuta cu o programare sau numere la care dansul la sigur ar putea sa raspunda,te rugam mult de tot,daca se poate si asa au trecut deja 9 luni de zile de cand ne tot invartim pe loc aici la noi in tara si nu se poate face nimic..TE RUGAM MULT….ASTEPTAM…

  Comentariu de palamari — 22 august, 2013 @ 7:43 am | Răspunde

  • Buna,   V-am raspuns pe adresa de email pe care ati inregistrat-o ca sa puteti comenta pe blog.   Sper sa va fie de folos. Mentionati numele meu daca nu reusiti sa dati de el…   sau nu va raspunde…   Cu bine,   Dan

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 26 august, 2013 @ 4:31 pm | Răspunde

 136. Buna ziua. ma bucur ca am dat de blogul dvs si va felicit pentru munca pe care o faceti. am nevoie de ajutor, sa imi spuneti daca putem sa mai speram. socrul meu sufera de tumoare in regiunea pineala, doctorul ne-a spus ca ar fi maligna, hidrocefalie secundara pentru care la bagdasar i s-a pus un tub de drenaj. si atat. ne-a fost dat acasa, cu un tratament de intretinere compus din vitamine si ni s-a spus sa ne bucuram de maximul la care este acum, caci intr-un an nu va mai fi. la IRM cerebral, rezultatele sunt urmatoarele: proces inlocuitor de spatiu epifizar, de 37/35/26 mm, intens si relativ omogen gadolinofil, net conturat, ce comprima ventriculul 3 si partial ventriculul 4 si determina hidrocefalie in amonte.

  CT cerebral – formatiune tumorala de glanda pineala spontan hiperdensa cu dimenisiuni de 26/31/34 mm, vine in contact cu regiunea posterioara a ventriculului 3, extinzandu-se in cisterna cerebeloasa superioara. Tub de dren situat in ventriculul lateral drept, strabate septul pellucidum, extinzandu-se spre ventriculul lateral stang. Edem interventricular.

  Mentionez ca pacientul are 53 ani. Credeti ca se mai poate face ceva?

  Comentariu de iuliatutulan2012 — 29 august, 2013 @ 10:50 am | Răspunde

  • Doamna, Va recomand un consult la Dr. Sergiu Stoica de la Regina Maria. Daca dansul spune ca nu se mai poate face nimic doar atunci sa va resemnati,. Am mai tot vazut tumori diagnosticate ca inoperabile la Bagdasar iar la Sergiu au puut fi operate si scoase in intregime.

   Este nevoie sa aveti un RMN bun si cat mai recent la Dumneavoastra cand mergeti la control. Daca intampinati probleme cu programarea la consult, va pot ajuta.

   Cu bine,

   Dan

   ________________________________

   Comentariu de dasanti — 29 august, 2013 @ 10:56 am | Răspunde

 137. va multumesc pentru raspuns…voi face programare si daca sunt probleme, va anunt. Multumesc, o zi buna!

  Comentariu de iuliatutulan2012 — 29 august, 2013 @ 3:19 pm | Răspunde

 138. buna ziua !!! as dori sa stiu dc dansu face si operatii in cazul persoanelor ce sufera de Parkinson ,as dori un raspuns urgent si mai multe detalii despre cum as putea lua legatura cu domnul doctor !!!
  multumesc!!

  Comentariu de mona — 29 august, 2013 @ 11:17 pm | Răspunde

 139. buna ziua,as dori sa stiu daca domnul doctor opereaza sau face consult pentru toate tipurile de tumori.Tatal meu a fost diagnosticat cu tumora pulmonara microcelulara si i-a fost spus ca nu se poate opera cum as putea ajunge la acest medic ?
  va multumesc din suflet

  Comentariu de serbanoiu ionela — 20 septembrie, 2013 @ 5:11 pm | Răspunde

 140. As dori sa va contactez prin tekefon.locuiesc in statele unite si am fost operat de hernie de disc in urma cu 9 luni.rezulultatle sunt nesatisfacatoare.va multumesc, petru oszlansxky.

  Comentariu de petru oszlansxky — 23 septembrie, 2013 @ 6:30 pm | Răspunde

 141. Buna.Ma numesc Mihoc Alina, sunt din Timisoara, casatorita, 29 ani si un copil de 4 ani.Am si eu o problema de ani buni….de 14 ani mai exact, ma confrunt cu migrene si dureri de cap, dar cam de 5 ani zilnice….ma trezesc cu durere, ma culc cu durere.Am facut toate analizele posibile, nu doar o data, ba chiar le-am si repetat.RMN-uri am vreo 5 pana acum :cap, coloana, vase sange; tomografii la fel, radiografii le fel , sinusuri controlate, ochi controlati-ba chiar operatii pe ambii ochi din aceasta cauza(vreo 4000lei)-cu speranta ca poate pleaca de acolo.Dar toate rezultatele aici in Romania au fost bune.A fost la un moment dat un dr neamt la clinica la Brol, la dr Bratu(un medic foarte renumit aici la noi)….Thomas nu mai stiu cum , care a efectuat ptr prima data operatia de migrena unui pacient din Arad.Am fost si acolo.Am facut injectie cu acid hialuronic(vreo 500 euro) in cateva puncte importante deasupra sprancenelor….la nivelul muschiului coregator….care cica ar da migrene.Am fost monitorizata 2 luni pe baza unui jurnal in care trebuia sa notez cu lux de amanunte totul(medicamente, durerea unde e localizata etc).Cica pe baza acestei injectii trebuia sa am o ameliorare a durerilor de minum 50% sa fiu apta de operatie…..surpriza….nu am avut nici 10 % ameliorare.Altii au avut.La neurologi am fost la cel putin 10.Am incercat homeopatie, fitoterapie, reflexo, acupunctura….si nu la oricine …la dr.Jupaneantu(presedintele Asociatiei de Acupunctura Banat) …(mi-a facut personal-100 Ron sedinta)….vreo 20….fara nici o ameliorare.Cred ca puteam sa-mi fac o vila cu ce bani am cheltuit.Ce sa mai fac? Credeti ca ma poate ajuta dl dr RUDOLF FAHLBUSCH ?Sau aveti cunostinta de o alta clinica neurologica in Ungaria ?Va multumesc, o zi buna

  Comentariu de Mihoc Alina — 1 octombrie, 2013 @ 12:54 pm | Răspunde

 142. Domnul Dan, m-ati directionat catre povestea Monicai, foarte impresionanta, am citit-o si am citit si toate comentariile.Insa ceea ce am eu nu se aseamana deloc cu ceea ce am eu.La ea s-a stiut ce are si avea ceva , insa la mine nu iasa nimic din analize si rmn-uri.Se pare ca sunt sanatoasa, dar cu dureri zilnice de cap de 14 ani.

  Comentariu de Mihoc Alina — 2 octombrie, 2013 @ 12:05 pm | Răspunde

  • Poate sa fie o nevralgie de trigemen sau orice alt nerv periferic… trebuie sa fiti consultanta amănuntit de un neurolog bun.

   Comentariu de dasanti — 2 octombrie, 2013 @ 3:20 pm | Răspunde

 143. Buna seara.Acum am intrat si eu pe acest site.Ma numesc Ramona Opris si sunt din Baia Mare,am 24 de ani,din ianuarie 2013 sunt pensionata de gradul 2 pana in 2014.Anul trecut am amortit pe partea drapta,schiopatam,aveam tulburari de vedere,ametita,ma deranja lumina.pierdere de memorie,nu ma puteam concentra la servici(lucram 8-10 ore la pc.de 4 ani) si am mers dupa o sapt.sa imi fac un RMN. Rezultatul a fost: LEZIUNI DEMIELINIZANTE INSOTITE DE REACTIE MENINGIANA (SCLEROZA MULTIPLA). Am plecat la Bucuresti la Spital Elias, si mi-au zis ca rez.era gresit, mi-au pus unul secundar in iulie 2012: CRIZE FOCALE SENZITIVE HEMICORP DREPT CU SUBRAT ORGANIC si tratament,control peste 6 luni. In ianuarie 2013 am mers la control,am slabit 9 kg,de la 48 la 39 kg,avand in vedere ca am 1.50cm inaltime. Mi-am refacut RMN,la Hiperdia. Rezultat diagnostic : MALFORMATIE VASCULARA VENOASA TEMPORO-PARIETALA STANGA(cu drenaj dural,cu aspect de „cap de medusa”,largirea spatiilor lichidiene pericerecbrale temporale si parietale posterioare si superioare stangi,asociata cu o zona de atrofie corticala temporo-parietala,hipersemnal FLAIR cortical cu aspect giriform localizat parietal superior si posterior,tractionare catre zona descrisa si dilatarea asimetrica a coroanelor occipital si termporal ale ventriculului lateral stg,sistem ventricular supratentorial usor asimetric pe linia mediana). Diagnostic: MAV PARIETALA STG NERUPTA,EPILEPSIE(partiala,fac si acum tratament cu LEVETIRACETAM 2X500 MG/ZI,de anul trecut urmez acest tratament),HIPOTIROIDIE(aveam si probleme cu glanda de ceva vreme).Crize partiale mai fac si acum,dureri de cap,amoretli,mana dreapta intepenita si ma doare,picior drept durere cand calc la degete,si de vreo 2 luni am si amorteli pe partea stanga,zona abdomenului,picior si mana. In 24 mai 2013 am refacu un RMN aici,eram nevoita in urma unui EEG. Rezultat RMN: AVC ISCHEMIC CRONIC T-P-O STG. Urmeaza sa merg la Bucuresti la control sapt.aceasta.Va rog mult sa imi spuneti ce sa fac.Pentru epilesie depind de un tratament,crize mai am de mai multe ori pe luna. Se poate opera? Dar MAV se poate opera? AVC ischemic cronic tpo stg,are o zona afectata de atrofie de cca 80/30 mm a coretxului adiacent. Am citit de dl.dr. Rudolf. Ce sfaturi imi puteti da pt.diagnostice? Va rug mult si astept in raspuns. Va multumesc frumos. Ramona,24 ani, Baia Mare.

  Comentariu de Ramona — 25 noiembrie, 2013 @ 6:22 pm | Răspunde

 144. Buna ramona ai o adresa de email?

  Comentariu de Adelin — 30 noiembrie, 2013 @ 12:15 am | Răspunde

 145. Buna. Am si eu o problema mare. O prietena buna, a fost saptamana trecuta in spital cu copilasul ei de 2 anisori. I s a spus ca are o tumoare pe creier si ca trebuie operat urgent- maxim 1 luna-.Cum pot sa aflu si alte pareri de la doctori buni ca si cel mentionat mai sus???Va multumesc din inima. Maria

  Comentariu de maria lidia — 30 noiembrie, 2013 @ 12:35 pm | Răspunde

  • Sergiu Stoica Spitalul Budimex Marie Curie. Este singurul bun din Romania la aceleasi performante precum Prof. FAHLBUSCH.

   Comentariu de dasanti — 30 noiembrie, 2013 @ 3:11 pm | Răspunde

 146. buna adelin,adresa mea de email e oprisadriana2009@yahoo.com sunt la bucuresti internata la spital elias de vineri. nr.de tel. 0747010158 Am intrat f.greu de pe tel.nu pot intra pe mail.maine imi face o ecografie dopller vasculara. 2-3 zile mai stau aici cred. ms.mult,daca poti si vrei ast.sa ma suni si vb.la tel. multumesc. ramona,baia mare

  Comentariu de ramona — 1 decembrie, 2013 @ 12:38 pm | Răspunde

  • Scuze Ramona am vazut Emailu cam tarziu si la ora asta nu te pot suna cred ca te odihnesti ptr maine dar maine dupa masa o sa te sun.
   marti merg si eu la spital miercuri o sa imi faca din nou o embolizare

   Comentariu de Adelin — 1 decembrie, 2013 @ 10:39 pm | Răspunde

 147. mi-au spus ca in functie de rezultat imi vor mari doza de tratament,si inca un alt tratament. malformatia vasculara exista,am facut o angiografie in ianuare anul acesta la spitalul univ de urgenta bucuresti,dar de AVC ischemic mi-au zis ca nu sunti siguri ca a fost,desi in mai asa mi-a iesit pe rmn. avc ischemic cronic t-p-o- stg. te rog mult sa imi scrii aici,pe email nu pot intra! dl.dan,ce imi recomandati? multumesc adelin,astept un rsp.cat de repede.o zi buna,si LA multi ani pt.toti de 1 dec!

  Comentariu de ramona — 1 decembrie, 2013 @ 12:51 pm | Răspunde

 148. buna adelin,acum am vazut msg.tau. poti sa ma suni linistit. ce problema ai?sper ca nu e f.grav.De unde esti?Esti din bucuresti?Si,la ce spital mergi marti?Somn usor sa ai,daca dimineata ma suni si nu rsp.sa stii ca poate sunt la ecografie,dar te resun,poti sa ma suni cand doresti,sunt singura aici :). Multa sanatate sa ai,Ramona

  Comentariu de ramona — 2 decembrie, 2013 @ 12:19 am | Răspunde

 149. Buna Dan,ma numesc Laura si traiesc cea mai intunecata perioada din viata mea,acum aproximativ o luna iubirea mea,tatal copilului meu de sase ani,a fost diacnosticat cu gliom infiltrativ pe trunchiul cerebral,a facut pareza pe partea dreapta,a dus documentele la vipmed si asteptam un raspuns care sper din tot sufletul sa fie pozitiv.Te rog Dan sa-mi zici si mie daca ai mai auzit de un astfel de diagnostic si daca sunt sanse de vindecare.Toti doctorii la care am fost au spus ca gliomul este situat intr-o zona foarte periculoasa,nu stim ce sa mai facem,suntem disperati,indureratii,nu va pot descrie in cuvinte ce simt dar cred in bunul Dumnezeu si sunt sigura ca ne va ajuta sa trecem cu bine peste aceasta perioada neagra din viata noastra.Astept raspuns

  Comentariu de Bujor laura — 3 decembrie, 2013 @ 7:02 pm | Răspunde

  • Doar la Hanovra are sanse…. Tumorile de trunchi sunt foarte rare. Sansele lui sunt insa bune acolo, pt ca au aparatura de monitorizare, inclusiv rmn in sala de operatie, pentru verificarea pe loc a rezultatului…

   Comentariu de dasanti — 3 decembrie, 2013 @ 8:03 pm | Răspunde

 150. Buna Dan,sunt terminata si abia iti pot scrie,deja ii este afectata si vorbirea,este nevoie de biopsie ptr a pute face operatia? Inca nu am primit un raspuns de la vipmed,ne poti ajuta te rog din tot sufletul,poti vorbi cu d-na Narcisa Turcu,starea lui este destul de grava si fiecare minut conteaza ptr el.Te rog sa-mi raspunzi ca nu stiu ce sa mai fac ,nu stiu la cine sa sa mai apelez,re rog ajuta-ne.

  Comentariu de Bujor laura — 4 decembrie, 2013 @ 11:06 am | Răspunde

  • O sa sun azinla vipmed. Nu e obligatorie biopsia, de fapt mai bine face direct operatia.

   Comentariu de dasanti — 4 decembrie, 2013 @ 11:43 am | Răspunde

 151. Te rog din tot sufletul ajuta-ne, numele lui este Costache Marius Aurel si azi ar fi trebuit sa primim raspuns.Acesta este nr meu de tel 0763540500

  Comentariu de Bujor laura — 4 decembrie, 2013 @ 12:10 pm | Răspunde

 152. buna dan,sunt ramona,azi mi-a facut o ecografie doppler vasculara,am scris mai sus,sunt internata la spital elias,maine imi fce externarea,mi-a iesit prost ecografia,hipotrofie,hipoplazie si ceva de stenoza ziea.am tulburari de vb,ameteli,dureri de cap,amortita partea dreapta,durere in mana si noapte ma trezesc nu pot sa imi ridic mana dreapta,o iau cu stanga si o pun lana corp,cam 2min.mi-au zis k nu au ce sa imi faca la MALFORMATIA VASCULARA VENOASA,toate venele imi sunt incrucisate

  Comentariu de ramona — 4 decembrie, 2013 @ 3:31 pm | Răspunde

 153. Buna Dan,sunt Laura,am primit raspuns de la dr.Rudolf si ne -a spus ca este un caz complex si nu poate face nimic,suntem terminati,era speranta noastra.Am mai fost la doctorul Sergiu Stoica si a spus ca gliomul este mic si ca o solutie ar mai fi radioterapia si chimiaterapia pe care ne-a trimis sa o facem la Gral,te rog daca ne mai poti ajuta cu un sfat,nu stiu cu orice te rog scrie-mi.Crezi ca exista sansa sa se vindece prin radioterapie si chimioterapie.Am mai primit raspuns din Turcia care ne-au spus ca poate face operatia prin cybernife,dar dr, Stoica ne-a spus ca este periculos,ce parere ai?

  Comentariu de Bujor laura — 4 decembrie, 2013 @ 8:06 pm | Răspunde

 154. Buna Dan,

  Ti-am scris astazi un mesaj de adresa de yahoo.
  Am nevoie de sfatul tau intrucat mama a fost diagnosticata cu tumoare pe creier cu evolutie imprevizibila si necunoscuta. A fost un diagnostic crunt, avand in vedere ca nu a avut nici un del de simptom.Ti-am trimis toate analizele facute, situatia e cu atat mai grava intrucat neurochirurgii sustin ca nu este caz operabil, iar in urma biopsiei stereotactice nu avem un diagnostic clar.

  Nu stiu ce sa fac, te rog ajuta-ma.

  Doamne ajuta

  Comentariu de oana — 15 decembrie, 2013 @ 11:44 am | Răspunde

 155. salut Dan poti sami las nr de tel in email Multumesc?

  Comentariu de Adelin — 20 decembrie, 2013 @ 11:43 pm | Răspunde

 156. buna seara,va rog sa ma ajutati cu o informatie.fetita mea are acum 6 ani dar de la 4 ani si jumatate imi face crize de epilepsie de 2 ori in an la fiecare 6-7 luni.noi traim in Austria si am facut toate analizele.eeg e ok,rmn e ok nu i-au gasit nici o leziune.o trateaza medicamentos dar acelasi rezultat la 7 luni face alta.la inceput ramanea cu ochii deschisi fara cunostinta din somn,acum e altfel de la medicament.se poate trata sa scape?va rog ajutati-ma.simona

  Comentariu de done stefan — 26 februarie, 2014 @ 7:42 pm | Răspunde

  • Cel mai bine e sa dati o fuga la Hanovra. Si sa discutati cu profesorii. Tehnologia si cercetarea progreseaza an de an. Ei sunt la curent cu toate optiunile. Dasanti

   Comentariu de dasanti — 26 februarie, 2014 @ 7:50 pm | Răspunde

 157. Buna ziua domnule doctor, scriu acest mesaj in numele unchiului meu deoarece el este intr-o stare destul de grava din cauza unei boli numita, atrofie cerebeloasa a trunchiului cerebral, hipersemnal pontin „in cruce” posibil in cadrul unei atrofii multisistematice( rezultat dupa ultimul RMN)va rog sa-mi trimiteti un raspuns deoarece a fost la multi medici si nu s-a facut nici un progres spre un tratament care sa opreasca avansarea bolii, sau daca se poate intervenii chirurgical pt a se putea vindeca.sa ma informati daca se poate si in privinta costurilor va rog din suflet si va multumesc daca ati reusit sa-mi cititi mesajul

  Comentariu de Hotea Liliana — 17 martie, 2014 @ 1:29 pm | Răspunde

 158. Buna ziua! Sunt o mama de 27 ani ce a nascut acum 3 saptamani.In trimestrul 3 de sarcina am fost diagnosticata cu boala basedow graves, neavand probleme cu glada inainte de sarcina si nici in familie din ceea ce stiu. Am nascut la 37 de saptamani iar totul a inceput cu o prima convulsie a bebelusului in a2a zi de viata.apoi mi-au zis ca are o hemoragie masiva intraventriculara stanga.A mai facut convusii iar dupa o sapt i-a cedat inimioara, si-a revenit dar dr au spus ca a facut toate tulburarile de ritm posibile si nu stiu de la ce. Problema este ca hemoragia e tot la fel si dr spun ca nu au ce sa faca decat sa asteptam sa se retraga..va scriu ca nu stiu ce sa fac..mi-e frica de problemele neurologice pe care o sa le dezvolte ulterior daca asteptam asa de mult..si ma gandeam sa-i scriu un e-mail dl profesor..oare o sa-l citesca? Poate trebuie sa mergem in alta tara..dar nu stiu ce sa fac…e primul copil si e f greu. Daca credeti ca m-ati putea ajuta cumva v-as fi foarte recunoscatoare! Multumesc mult

  Comentariu de Ilinca popescu — 15 aprilie, 2014 @ 5:01 pm | Răspunde

 159. Profesorul este neurochirurg nu neurolog. Eventual luati legatura cu http://www.vipmed.ro

  Comentariu de dasanti — 15 aprilie, 2014 @ 5:48 pm | Răspunde

  • Multumesc mult!

   Comentariu de Ilinca popescu — 15 aprilie, 2014 @ 8:38 pm | Răspunde

 160. salut dupa cea dea 5 embolizare a unei MAV este normal sa iti cada parul dar numai in acea parte unde se afla MAV
  ?

  Comentariu de Adelin — 21 aprilie, 2014 @ 6:59 pm | Răspunde

 161. Buna ziua,mama mea in varsta de 43 de ani,dupa diagnosticul de metastaza osoasa cu plecare de la san,a fost gasita prin rmn si rmn cu spectroscopie acum o luna cu un gliom de grad mic pe conturul medial al pedunculului cerebral drept.Doctorul Ciubotaru Gheorghe si Doctorul Perin de la spitalul Bagdasar Arsenie sectia neurochirurgie Bucuresti,mi-au spus ca nu este operabil si nici macar valabil pt o biopsie,pentru ca ar putea-o omori sau paraliza.Nici gama knife nu i-a fost recomandata si nici macar radioterapia care ar orbi-o ,asa cum ne-a spus acest doctor Perin.In aceste conditii,ce este de facut?Ea urmeaza in continuare tratamentul citostatic la institutul oncologic Fundeni.Va rog dati-mi un sfat,o parere,orice.

  Comentariu de mocanu ana maria — 23 aprilie, 2014 @ 8:39 am | Răspunde

 162. Buna ziua, numele meu este Alexandra Baschir. Mama mea in varsta de 44 ani, a fost diagnosticata cu Matastaze cerebrale cu plecare de la san.In decembrie 2013 a fost operata la Spitalul Balgdazar Arsenie din Bucuresti dar la al doilea rmn am avut surpriza ca tumoarea de care a fost operata sa creasca din nou.Unde as putea trimite analizele pentru o parere, pentru a sti in ce parte sa ma duc, ce anume sa fac. incotro sa merg.

  Comentariu de Baschir Alexandra — 11 mai, 2014 @ 1:01 pm | Răspunde

 163. Buna ziua!
  Bunica mea, in varsta de 74 de ani, a fost diagnosticata, in urma unei raze tomograf (nu stiu exact daca aceasta e denumirea corecta) cu tumora frontala dreapta incluzand corp calos. Refuz sa cred ca i se intampla asa ceva, drept pentru care as dori sa aflu si o a doua parere.
  Rezultatul este:
  Neoformatie iodocaptanta situata frontal posterior, in dreapta, si intraventricular cu aspect polifocal, depasind linia mediana in stanga.
  Efect de masa asupra prelungirilor frontale si 1/3 anterioara a corpurilor ventriculare.
  Hipodensitate centrala (necroza).
  Dimensiuni (in ansamblu) 58/29 mm.
  Manifest edem perifocal (frontal dreapta).

  Astept cat mai curand un raspuns. Va rog din suflet.

  Multumesc frumos.

  Comentariu de Bogdan Lupescu — 1 iulie, 2014 @ 10:20 am | Răspunde

 164. In urma unui RMN s-a descoperit ca am o cavitate siringomielica centro-medulara la nivel C6-C7 precizez ca de 3 luni am dureri cronice prin articulatii, uneori stari de disconfort in intestine, stari de slabicine,amorteli de brate…neurologul mi.a spus ca trebuie operata.Imi puteti spune care este cel mai bun neurochirurg din tara in momentul acesta?specializat in maduva spinala? Va multumesc f mult!

  Comentariu de nichifor veronica — 1 iulie, 2014 @ 7:22 pm | Răspunde

  • Cel mai bun neurochirurg din Romania este Sergiu Stoica de la http://www.braininstitute.ro
   pentru programari si consultatii 0756111223 Camelia Barbu

   Va spun asta cu toata raspunderea dupa ce i-am trimis sute de pacienti prin intermediul acestui blog.

   Dasanti

   Comentariu de dasanti — 1 iulie, 2014 @ 7:44 pm | Răspunde

  • Insa pe maduva spinala este Prof Stefan Mindea care a revenit in tara dupa o cariera extraordinara la Stanford, SUA. Tot Camelia va poate programa pentru o discuție cu profesorul.

   Dasanti

   Comentariu de dasanti — 1 iulie, 2014 @ 7:45 pm | Răspunde

   • Vreau sa va spun ca am fost la d-l prof. Stefan Mindea pt siringomielie si mi-a spus urmatoarele: ”aceasta sir…o aveti de cativa ani,este f mica si nu va creste,simptomele sunt de la fibromialgie …” nu mi-a spus ca ar fi cazul sa o monitorizez.Pt ca paream asa ganditoare mi-a mai spus ca nici u neurochirurg nu se baga sa o opereze pt ca riscul de a ramane paralizat este de50% ,se afla in mijlocul maduvei spinarii. Eu am incredere in ce a spus avand in vedere reputatia dumnealui.Nu este asociata cu alte malformatii sau tumora, ar fi de la o trauma.As vrea daca mai cunoasteti dvs cazuri cu acelasi tip de siringomielie, sa stiu daca a progresat in timp si daca pana la urma s-a putut opera? VA MULTUMESC F MULT!VA FELICIT PT BLOG ESTE DE MARE AJUTOR!SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA! CAT DESPRE D.L PROF. MINDEA,DUMNEZEU CRED CA L-A INDEMNAT SA VINA IN ROMANIA…M-a impresionat mult!

    Comentariu de nichifor veronica — 3 iulie, 2014 @ 6:48 pm

   • Ma bucur mult de tot! Sa fiti bine si sanatos, fara complicatii!

    Comentariu de dasanti — 3 iulie, 2014 @ 7:38 pm

 165. SUNT UNUL DIN NEFERICITELE CAZURI CU DOUA ANEVRISME CEREBRALE UNUL cu anevrism de artera cerebrala medie dreapta operata chirurgical in octombrie 2013 si anevrism de oftalmica dreapta cu indicatii de embolizare va rog sa ma INDRUMATI SAU DACA SE POATE SA MA AJUTATI DEOARECE AICI LA NOI O OPERATIE PRIN EMBOLIZARE AJUNGE PESTE 8000 DE EURO VA ROG SA IMI SCUZATI ORTOGRAFIA NU MERGE TASTATURA va rog din suflet ajutatima imi este foarte frica nu stiu cat timp am la dispozitie sau mai bine zis cat timp poate sta linistit cel deal doilea anevrism

  Comentariu de Tereza Bestman — 4 august, 2014 @ 12:14 pm | Răspunde

 166. Sotul meu a suferit un avc in18 iun 2014 si nu poate misca mana si piciorul drept avc e ischemic produs din cauza unui stent pe carotida stanga care e inchis momentan Ce imformatii pot primi si cat ar fi costul unei interventii spre binele lui Multumesc!

  Comentariu de livia blaga — 17 august, 2014 @ 8:48 pm | Răspunde

 167. Cum putem ajuta o tanara de 23 de ani studenta la medicina ce are diagnosticul Malformatie artero venoasa- Trunchi cerebral – Cavernom lob frontal stang- profund. Cum putem ajunge la domnul profesor, va rog un sfat. Contactati-ma la adresa lidyalisac@yahoo.com sau la nr 0721501274. Va multumesc anticipat.

  Comentariu de Lisac Lydia. — 23 august, 2014 @ 1:25 pm | Răspunde

 168. Mama mea a fost diagnosticata cu tumora mamara stanga si leziuni secundare multiple diseminate supra si subtentorial bilateral, cea mai mare cerebeloasa dreapta cu diametrul de 28,7 mm, majoritatea cu priza de contrast nodulara, posibil si metastaze osoase. Mai exista vreo sansa sa fie operata?

  Comentariu de sarcu — 1 decembrie, 2014 @ 9:09 pm | Răspunde

 169. buna ziua ma numesc mariana sunt din republica moldova, am o fetita de 6 ani este diagosticata cu epilepsie facem tratamente de 6 ani si nici un rezultat,,are crize din ce in ce mai dese si ne temem pentru viata ei..nu stiu unde sa mergem unde sa ne adresam .. neam tratat doar in tara .. va multumim..

  Comentariu de mariana — 17 ianuarie, 2015 @ 10:24 am | Răspunde

  • Pt dl Dan Santimbreanu. Buna seara. Am 32 ani. Am facut un RMN la cap in urma caruia am fost diagnosticat cu macroadenom fipofizar ce se extinde supraselar pe partea dreapta, invadeaza sinusul sfenoidal dar si sinusurile cavernoase bilateral ingloband arterele carotide, umple cisterna opto-chiasmatica dreapta si vine in contact cu chisma optica de pe partea dreapta. Aceasta masoara 39/46/45mm. Cum pot ajunge la dl prof dr Rudolf Fahlbusch si daca stiti cam cat m-ar putea costa operatia.astept un raspuns urgent va rog. Va multumesc anticipat !

   Comentariu de Marius — 29 ianuarie, 2015 @ 9:54 pm | Răspunde

 170. Mulțumesc foarte mult pentru răspuns!

  Comentariu de marius — 29 ianuarie, 2015 @ 11:49 pm | Răspunde

 171. ptr dl Dan Santimbreanu. Buna ziua,am un baiat in varsta de 26 ani care este diagnosticat cu malformatie arterio _venoasa profunda dreapta,operat prin metoda gammaknife in italia la verona in anul 2000.tratamentul nu a dat roade ,malformatia plesnind din nou in 2013
  aducand cu ea si o complicatiae hidrocefalie operata la bagdasar de doctorita tataran cu succes,montanduse dren,intrebare; credeti ca sar putea face inca un tratament cu raze gamma la dl dr Rudolf si daca da cum as putea lua legatura cu dansul.va multumesc.

  Comentariu de gheorghe marin — 15 februarie, 2015 @ 9:40 pm | Răspunde

 172. Buna ziua sant tatal unei fetite de 7 anisori care as dori sa stiu daca se poate trata boala copilei mele care a fost diacnosticata cu chist pe creier din nastere,luna trecuta pe data de 27 02 2015 ,am fost anutati de la scoala pt .ca copilul nu se simte bine ,la care am antrebat anvatotoarea daca nu cumva are febra mi sa raspuns ca nu are si mia raspuns ca a puso sa stea linistita antro banca la care la scurt timp am fost anutati sa mergem sa o luam sa mergem la medic pt. ca se simte rau stari de voma ancepud sa dea din mani si din picioruse si au scoso afara la aier pana cand am azuns la scoala si am luato si am plecat la spital de urgenta din Oradea unde a fost internata facainduse analize ,facandui filmul la cap prima dat nu a iesit bine sa repetat urmatoarele zile si tot nu a fost bun ia fost facut remeneu la sf, Maria unde niau spus ca ar avea un chist pe creier nascanduse asa la tinand sa va anut ca nu am mai avut probleme de acest fel va rugam daca ne puteti ajuta cun raspuns daca se poate vindeca prin tratament sau prin operatie VA MULTUMIM FOARTE MULT tel mobil .0745364049

  Comentariu de Lingurar Marcel — 5 martie, 2015 @ 10:23 am | Răspunde

  • Chisturile in general nu se opereaza decat daca dau simptome care pun viata in pericol sau calitatea vietii…

   Comentariu de dasanti — 9 martie, 2015 @ 3:31 pm | Răspunde

 173. ACEASTA IESTE NOUA ADRESA LA172 POSTATA 10;23

  Comentariu de Lingurar Marcel — 5 martie, 2015 @ 10:32 am | Răspunde

 174. buna ziua, am o fetita de 9 ani care in 2010 a fost diagnosticata cu neurofibromatoza tip1 si gliome in nervul optic, a urmat tratament citostatic 85 desaptamani cu vincristina si carboplatina ulterior schimband carboplatina pe cisplatin si ciclofosfamida deoarece a facut reactie alergica la carbopatin. de 3 ani este stabila tumoarea nu a crescut dar nici nu s-a reedus, vederea micutei este destul de afectata, tumoarea ni s-a spus ca nu se poate opera nici radia deoarece este infiltrata. doresc sa stiu daca stiti de vreun tratament nou, in acest moment sunte in Spania, aici a fost diagnostigata si a urmat tratamentul. va multumesc

  Comentariu de ramona — 9 martie, 2015 @ 9:00 am | Răspunde

 175. va multumim foarte mult pt. ca ne-ati raspuns la comunicat, sanatate si numai bine

  Comentariu de Lingurar Marcel — 11 martie, 2015 @ 9:02 am | Răspunde

 176. Buna seara…ma numesc Liliana Rotaru nascuta in 05 02 1981 sunt operata de ernie de disc L5 S1 in anul 2012 ….dupa operatie am ramas cu dure pe piciorul am facut fizio terapie si kinetoterapie…am luat magneziu si grupul de vitamine B….am facut acu puntura in Italia si mia descoperit ca piciorul drept este mai subire decat stangul cu 1,5 cm…Ce tratament trebue sa fac si care sunt sansele mele de a ma vindeca ? Va multumesc

  Comentariu de Liliana Rotaru — 30 martie, 2015 @ 6:36 pm | Răspunde

 177. Buna ziua.Am citit articolul dumneavoastra si sunt foarte impresionata de vietile salvate atator oameni . Dumnezeu i-a dat un har foarte greu si riscant. O prietena de a mea foarte necajita,ma sa o ajut cumva poate gasesc o minune de la Dumnezeu sa o salveze de la moarte. Cu lacrimi in ochi, mi’a zis…Vreau sa traiesc pentru copilul meu!Eu i-am zis sa nu isi speranta in Dumnezeu. Am vazut ca ati ajutat multi oameni, Dumnezeu sa va aiba mereu in paza lui, sa va rasplateasca pentru tot ce faceti pt oameni bolnavi.Prietena mea locuieste de 1 an in Londra, a crezut ca aici va gasit un leac. Diagnosticului este Anevrism Leziune cu Demielizare si chist pe glanda pineala.Poate o puteti ajuta.Doamne ajuta!

  Comentariu de Paslaru Margareta — 29 aprilie, 2015 @ 10:15 pm | Răspunde

 178. Buna ziua. As vrea daca se poate sa ma ajutati si pe mine……… Am o fetita de 5 luni care a fost diagnosticata cu scleroza tuberoasa Bourneville de 2 saptamani. Suntem disperati si nu stim incotro sa o luam. Orice sfat sau indrumare spre un doctor pentru a afla ce se poate face in acest caz ar fi binevenit. Va multumesc

  Comentariu de Copoiu Alice — 3 iunie, 2015 @ 4:32 pm | Răspunde

 179. Sotul meu a fost diagnostic at cu cancer pulmonar cu metastaza la cap . are o tumoare pe partea dreapta de 6 cm. Vreau sa stiu cum pot sa iau legatura cu clinica ini din germania. Noi locuim in Londra. Multumesc frumos.

  Comentariu de paulina toma — 26 august, 2015 @ 12:32 am | Răspunde

 180. buna ziua, fetita mea de 6 ani este diagnosticata cu gliom nervului optic, spuneti-ne va rog ce tratament am putea face pe viitor?

  Comentariu de Veronica — 9 septembrie, 2015 @ 11:03 am | Răspunde

 181. Bună îmi cer scuze pt ca numi găsesc cuvintele corecte de a scrie acest mesaj , soțul meu a fost operat în urma cu 5 ani la Cluj de tumoare pe creier partea stânga (astrocitom gradul îi) acum în urma unui Rmn am aflat ca a recidivat din nou. Bineînțeles am contactat mai mulți medici de specialitate și ne-au spus ca tumoarea nu poate fi extirpata în întregime.Te rog frumos să ne dai un sfat pt ca am un copilasi de 4 anișori de crescut

  Comentariu de Ruja Vasile — 16 septembrie, 2015 @ 1:03 am | Răspunde

 182. pt nervul pudental se poate apela la dansul?

  Comentariu de loredana — 30 octombrie, 2015 @ 9:31 pm | Răspunde

  • Doamne ajuta,
   Ma numesc Liza tudor sunt mama unei fetite de 3anișori. Cu o zi inainte de nasterea ei in UK am primit vestea ca suferea de ventriculomegalie bilaterala severa 20 mm bilateral. Consider ca ea este un Ingeras venit sa ma îndrepte spre a face si eu treaba pe care o faci tu Dane…intr o zi cand ma voi putea desprinde, ca sa pot gandit altceva in afara de cum sa i alin durerea azi?Acum la 3 ani are dilatarea de 40 mm bilateral. Nu ma pot impaca cu acest diagnostic, cred ca este o greseala, ca Dumnezeu va face o minune, cum, nu stiu cum, dar El stie.

   Am fost la doctori precum Mindea, care mi a spus ca nu se poate face nimic omeneste. Tarnoveanu la fel, IN UK NU AM GASIT INTELEGERE, acolo orice durere avea o puneau pe seama malformatiei. Am mai vb cu Ciurea…voi vorbi si cu Sergiu Stoica, am preluat adresa lui de mail. Cum micuța sufera si de epilepsie am citit despre o operatie cu un implant care se face la Bagdasar la prof Leon Danila. Sti ceva despre cazuri asemanatoare operate acolo?Ma poti ajuta si daca ma vei pune in legatura cu părinti care s_au confruntat cu acelasi boala. Mai mult decat orice insa, ti am scris mesajul acesta pt ca eu imi doresc foarte mult sa infiintarea un grup de suport emotional pt parintii cu copii carora medicii nu stiu nici cate zile, luni , ani mai au de trait. E o stare groaznică , pe care tu o stii, dar care nu se termina, nu i nici o licarire de speranta de la oameni, si ramane Dumnezeu. Deci as vrea sa cunosc oameni ORTODOCSI care sa si doreasca sa se roage Lui Dumnezeu, sa faca parte din acest Grup de rugăciune. Am gasit si o asociatie, numita Diaconia unde ne_am putea afilia, care ar putea ajuta nu numai cu rug dar si cu kinetoterapie pt micuți. Sunt din Bucuresti. Adresa mea de e mail este ltudor84@yahoo.com. mentionez ca grupul va face rugăciunile in Biserica ortodxa si ca sunt animata de cuvantul din biblie care spune(parafrazez) ca de va cere copilul tatălui sau paine oare ii va da sarpe?tot astfel si Dumnezeu face; iar altul spune de se vor intelege 2 oameni si vor cere acelasi lucru, va fi lor; si iarasi, unde sunt 2 sau mai multi stransi in numele Meu, si Eu voi fi cu ei.

   Ideea este ca nimeni nu se poate ruga cu ardoare si transpirație decat cand e pus pe cruce. De aceea vreau sa gasesc oameni la un gand cu mine.
   Iarta_ma ca am scris mult, mai devreme VAZAND CATE MESAJE AI, M AM SPERIAT ma gândeam ce m_as fi facut daca as fi primit atat de multe mesaje ca tine, apreciez faptul ca iti fortezi vederea stand atatea ore in fata ecranului.

   Ps: pentru cei care vor prelua adresa mea de e—mail, RESPECT ALTE CREDINTE DAR NU SUNT INTERESATA SA TREC LA ALTA CONFESIUNE, NICI SA PORT DISCUTII PE ACEASTA TEMA. VA MULTUMESC.

   DOAMNE AJUTA—NE PE TOTI!

   Comentariu de Liza coarna — 16 decembrie, 2015 @ 2:40 am | Răspunde

   • Danaila, nu! I-ai luat in ordinea gresita. Mergi la Sergiu Stoica intai. Si apoi vezi ca la Hanovra au ceva specialisti pe epilepsie.

    Support groups nu prea sunt. Suna foarte bine. Ma gandisem si eu, insa nu prea sunt destui defecti ca noi sa sprijine asa ceva.

    Comentariu de dasanti — 16 decembrie, 2015 @ 8:32 am

 183. Bună ziua am un caz foarte grav în familie verișoara mea are o tumoare pe creier și necesită urgent operație va rog dacă puteri să îmi dați mai multe detaliile un nr de țel 0754260117 tumoarea este foarte avansată de 5/4 cu 2,5 cm la un mm de centrul vorbirii

  Comentariu de daniela — 19 decembrie, 2015 @ 11:59 pm | Răspunde

 184. Domnule doctor va rog sa îmi răspundeți la aceasta întrebare am pe cumnatul meu care are o tumoare de 7 cm lângă creier se poate opera are 41 de ani.va Mulțumesc.

  Comentariu de Maniceanu florina — 26 decembrie, 2015 @ 8:11 pm | Răspunde

 185. Buna ziua, in primul rand vreau sa va felicit pentru ceia ce faceti pentru a veni in ajutorul oamenilor bolnavi, speriati, descumpaniti in fata unor diagnostice greu de inteles pentru noi cei care nu suntem de specialitate.
  Linistea mea si a familiei mele a fost destramata anul trecut cand in urma unor investigatii ce vizau urechea interna a sotului meu, am descoperit in urma efectuarii RMN-ului cranio cerebral, un chist de glanda pineala de 6mm.Desi nu are simptomatologia acestei afectiuni(din ce am reusit noi sa ne informam pana acum), am refacut rmn-ul la acelasi aparat dupa un an si am constatat ca a mai crescut 1mm deci are 7mm in momentul de fata.
  Va rog sa imi spuneti care este procedura de a ajunge la clinica din Germania si daca acolo se fac astfel de interventii . Daca se poate sa stim ce costuri financiare implica (macar aproximativ).
  Multumesc frumos!

  Comentariu de Adriana Becu — 28 decembrie, 2015 @ 11:09 am | Răspunde

  • Stimata doamna,

   O crestere de 1 mm e nesemnificativa. Este posibil sa fie chiar doar de la pozitia diferita a pacientului in rmn sau daca ati facut la alt aparat investigatia, fata de prima masuratoare.

   Linistiti-va! Daca nu are simptome nu trebuie operat. Aproximativ 40% din populatia globului are chisturi fara sa stie. Nu sunt periculoase si nu se opereaza decat in cazul in care provoaca simptome care sunt suparatoare pentru viata de zi cu zi.
   Daca vreti ma puteti suna sa va povestesc mai multe. Va recomand si o consultatie la http://www.braininstitute.ro la Dr. SERGIU Stoica, persoana de contact Camelia Barbu / 0756111223.

   Multa liniste va doresc!

   Dan

   Comentariu de dasanti — 28 decembrie, 2015 @ 12:30 pm | Răspunde

 186. Multumesc frumos pentru raspuns.Am sa va sun dupa Sarbatori, pana atunci toate cele bune si multa SANATATE tuturor.

  Comentariu de Adriana Becu — 29 decembrie, 2015 @ 11:19 am | Răspunde

 187. Buna ma numesc Cristina si am un prieten cu varst de 30 de ani .A fost diagnosticat cum mengiom cerebral situat in partea dr (undeva pe nerv).Medicul care la diagnosticat in urma RMN a spus ca nu poate fi operat pe motiv ca poate sa ramana paralizat .poate sa ma ajute cineva sa gasim oclinica sau un medic care sa il poata trata.Va multumesc.

  Comentariu de Onu Cristina — 14 ianuarie, 2016 @ 5:49 pm | Răspunde

 188. Buna ziua Am un chist de glanda pineala cu continut fluid, 1.3/1/1.6 cm ,negadofil . Este simptomatic, vedere in umbre ,stari de greata urmate de varsaturi si dureri de cap. Aceste simptome imi apar o data la cateva sapamani s-au zilnic uneori. In urma unui nou control RMN a rezultat ca acest chist a stagnat ,dar a m-ai aparut un chist pe sinusul maxilar drept de 1.7 cm.
  Problema mea este ca as doreri sa stiu daca se poate face ceva in privinta acestui chist localizat pe linia de proiesctie a glandei pineale deoarece ma simt foarte rau . ? Va multumesc si astept un raspuns daca se poate

  Comentariu de Covaciu Pascal Silvia Elena — 13 martie, 2016 @ 5:36 pm | Răspunde

  • Daca devine suparator se poate opera. Va recomand http://www.braininstitute.ro la Dr Sergiu Stoica. Relatii la 0756111223

   Comentariu de dasanti — 13 martie, 2016 @ 5:37 pm | Răspunde

   • Da acest chist este suparator , am aceste simptome de 13 ani doar ca eu abia de 3 ani in urmai unui control Rmn facut in Timisoara, am descoperit de la ce anume apar aceste tulburari de vedere . Eu sunt din Arad si aici nu am gasit nici un raspuns la vriun doctor…. nu stiti o astfel de operatie se face in Romnania ? care ar fi costul ei , cu aproximatie

    Comentariu de Covaciu Pascal Silvia Elena — 13 martie, 2016 @ 6:01 pm

   • Pai v-am spus ca se poate opera la http://www.braininstitute.ro. Costa in jur de 6 mii de euro.

    Comentariu de dasanti — 13 martie, 2016 @ 6:18 pm

  • Bună ziua.Ati facut operatia de chist la glanda pineala?Un răspuns la email emilcioara@yahoo.com.

   Comentariu de Emil — 2 ianuarie, 2018 @ 9:49 am | Răspunde

 189. Va multumesc mult pentru raspuns!!! , in legatura cu chistul pe sinusul maxilar , nu stiti cu acesta ce e de facut , se poate prin medicamentatie s-au trebuie operat? simptome nu am , are 1.7 cm

  Comentariu de Covaciu Pascal Silvia Elena — 13 martie, 2016 @ 7:44 pm | Răspunde

  • Daca nu are simptome lasati-l in pace. Nu e de operat

   Comentariu de dasanti — 13 martie, 2016 @ 7:45 pm | Răspunde

   • Buna ziua..ma numesc Cristian Grigore..In urma unui RMN..mama a fost diagnosticata cu Schwanom cervical C1 dreapta..msi exact la nivelul canalului vertebral cervical C1 si C2 o formatiune tumorala intradurala extramedulara cu diam maxime oblic transvers de 47 mm ce se extinde para vertebral dreapta de.a lungul radacinii nervoaseC1 pe care o comprima.Am fost la Bagdasar Arseni..unde am primit un raspuns sumbru..sanse maxime 50-50% sa poata reusi operatia..sau sa nu iasa din operatie.Ce pot face mai mult.??unde ma pot duce ca sansele sa creasca???Tb sa existe o solutie..iar dvs am vazut cat de multi ati ajutat..Va rog din suflet..

    Comentariu de Cristian — 12 mai, 2016 @ 2:15 pm

 190. Buna ziua..ma numesc Cristian Grigore..In urma unui RMN..mama a fost diagnosticata cu Schwanom cervical C1 dreapta..msi exact la nivelul canalului vertebral cervical C1 si C2 o formatiune tumorala intradurala extramedulara cu diam maxime oblic transvers de 47 mm ce se extinde para vertebral dreapta de.a lungul radacinii nervoaseC1 pe care o comprima.Am fost la Bagdasar Arseni..unde am primit un raspuns sumbru..sanse maxime 50-50% sa poata reusi operatia..sau sa nu iasa din operatie.Ce pot face mai mult.??unde ma pot duce ca sansele sa creasca???Tb sa existe o solutie..iar dvs am vazut cat de multi ati ajutat..Va rog din suflet..

  Comentariu de Cristian — 12 mai, 2016 @ 3:33 pm | Răspunde

  • http://www.braininstitute.ro Camelia Barbu 0757 118 897 camelia.barbu@braininstitute.ro

   Comentariu de dasanti — 12 mai, 2016 @ 3:45 pm | Răspunde

   • In afara tarii unde ne puteti indruma sa mergem?

    Comentariu de Cristian — 13 mai, 2016 @ 10:09 am

   • Hanovra. Acolo costa 50.000 de euro versus 6 mii la Brain Institute. E o aberatie cand va spun ei ca aveti 50% sanse de reusita. Mergeti la Sergiu Stoica. O sa vedeti ca nu e grav. E stilul mediocrilor de la Bagdasar sa sperie lumea cu astfel de statistici inventate ca sa isi traga spagi groase. Nu va speriati. Sunati ma pe mobil. Vi l dau pe email.

    Comentariu de dasanti — 13 mai, 2016 @ 10:25 am

 191. am o fetita de 11 ani si are chist dermoid pontocerebelos drept.de 3 cm.la ce clinica ma sfatuiti sa merg.multumesc

  Comentariu de ciobaniuc stela — 15 mai, 2016 @ 7:11 pm | Răspunde

 192. Buna ma numesc Viorica am o mare rugaminte cine ma poate ajuta sau macar cu un sfat. Baetelul prietenii mele a fost diagnosticat cu Chist al sinusului sfenoid sting.Sinusita maxilara,bazala pe dreapta.Adenoizi rinofaringieni gr2.Va rog scretine unde ne putem adresa sau ce putem face.Multumesc mult.

  Comentariu de strechi — 1 iulie, 2016 @ 2:09 am | Răspunde

 193. Buna ziua,
  NG (sotul meu) în iunie 2014 este diagnosticat cu chist arahnoidian gigantic FTP stang, si în 29 iulie 2015 suferit de diplopie, stari de greata, dureri mari de cap, pierderi de memorie, Am fost nevoiti sa mergem sa-l operam.
  Va expun pe scurt evolutia sotului meu urmare a celor 3 operatii suferite.

  In data de 17 august 2015 a fost internat NG varsta 47 ani, la clinica X pentru ablatie de chist arahnoidian gigantic. Operatia a durat cca 9 ore dupa operatie s-a simtit foarte bine (avea drena). In ziua cand s-a scos drena a inceput sa se simta rau adica sa aiba dureri de cap si ceafa si 18 august a inceput sa-i curga lichid cefalorahidian pe nas si a inceput sa simta un galgait ( ca si cum ai goli o sticla) la ceafa. Vineri 21 august cei de la clinica au spus ca trebuie externat, eu (sotia) nu am fost initial de acord deoarece am spus asistentei sefe ca sotul meu nu se simte bine, ca-i curge lichid cefalorahidian pe nara stanga si ca il las in clinica pana luni deoarece dl. dr. Y nu era in clinica sa-l vada si venea tocmai luni. Doamna asistenta sefa mi-a zis ca trebuie sa-l iau acasa deoarece in clinica nu este nimeni sambata si duminica si ca pt. NG trebuie sa cheme medici de acasa si ca dl. dr. Y a spus ca NG este bine. Si ca atunci cand spune dl. dr. ca asa este asa este. Asa ca l-am externat. Am ajuns in Pitesti acasa si a inceput sa se simta mai rau. Am incercat sa iau legatura cu dl. dr. Y si nu mi-a raspuns la telefon atunci i-am scris e-mailul din data de 22 august. Tot nu m-a sunat. Asa ca luni am luat legatura cu directoarea spitalului dna. Z dumneaei mi-a raspuns si l-a pus pe dnul dr. sa ma sune,mi-a spuns ca se va inchide de la sine acea fisura a sinusului si ca totul va fi bine, cu alte cuvinte m-a linistit. A fost o saptamana de chin. Pe 1 septembrie am plecat de la Pitesti catre Bucuresti cu NG la km 78 a intrat in delir in cca 90 minute am ajuns la X nu ma mai cunostea nu stia unde este si de ce. In data de 2 septembrie este operat dinnou, (eu stiam ca ii pune un sunt ventriculoperitoneal). Nu i-a pus a spus ca datorita fisurii in sinus a intrat o bula de aer si ca a iritat meningele. A stat de marti pana duminica la terapie intensiva suspect de meningita, i se recola sange de cateva ori pe zi pentru analize. Pe 7 septembrie l-au externat, tot nu se simtea bine. Mi-au spus ca este normal dar ca se va recupera si va fi bine. Pe zi ce trecea ii era mai rau. In data de 30 octombrie am facut RMN-ul unde apare chistul crescut de la 10 cm la 15 cm si cativa pui 4 mai mici pe parte dreapta, si o hidrocefalie de toata frumusetea. Atunci am sunat pe dl. dr. Y care a spus ca ii trebuie montat un sunt ventriculoperitoneal. Am stat de vorba cu alti 2 neurochirurgi si s-au eschivat mi-au zis ca sa ma duc la cel care a umblat in creierul lui deoarece il cunoaste foarte bine. Starea sotului meu se agrava pe zi ce trecea, pe 15 noiembrie i-am scris e-mailul domului dr. Y, pe 17 noiembrie la operat si i-a montat suntul ventriculoperitoneal. Starea sotului meu se degradeaza si acum pe zi ce trece. Nu are control pe partea stanga. Pe 29 decembrie sotul meu nu a putut sa vorbeasca timp de 20 minute. Am facut RMN pe 17 iunie 2016 si acest chist s-a mai marit putin. Am fost la alti 3 neurochirurgi si m-au trimis tot la domnul Dr. Y, mi-au spus ca au o reputatie si ca nu vor sa o strice operandu-l pe NG. Am toate documentele necesare, RMN-urile în format electronic. Mai exita sanse sa se faca bine?

  Comentariu de Oana Niculescu — 19 iulie, 2016 @ 2:32 pm | Răspunde

  • Ati vorbit si cu Sergiu Stoica de la http://www.braininstitute.ro ?

   Comentariu de dasanti — 19 iulie, 2016 @ 2:47 pm | Răspunde

  • Eu sper sa va poata ajuta el. E clar ca trebuie intervenit din nou. E ceva in neregula cu traseul lichidului encefalorahidian.

   Comentariu de dasanti — 19 iulie, 2016 @ 2:48 pm | Răspunde

   • Buna ziua, nu am vorbit. Asi dori daca se poate sa-i trimit RMN-urile si iesirile din spital. Am si dosarele medicale.

    Comentariu de Oana Niculescu — 19 iulie, 2016 @ 3:16 pm

 194. Pot sa-i trimit pe e-mail documentele pe care le am si RMN-urile? Nr. meu de telefon este 0771121005

  Comentariu de Oana Niculescu — 19 iulie, 2016 @ 3:17 pm | Răspunde

 195. Buna ziua, timp de 5 luni sotia mea este in diagnostic diferential : tumora intramedulara cervicala C2-C5 (C3-C6) sau leziune inflamatorie (mielita transversa, etc). Cel putin la primul RMN mielita transversa a fost primul diagnostic, in urma caruia i-a fost administrat timp de 7 zile dexametazona intravenos. Dupa aceste 7 zile a efectuat un alt rmn in cadrul spitalului (masina de 1,5 Testa), care arata ca inflamatia nu a scazut, avand aceleasi dimensiuni. In spital a mai facut punctie lombara in urma careia nu s-a gasit nimic in neregula, in lichid (toate analizele legate de neuromielita, scleroza multipla, etc..). Dupa acest RMN am mai facut altul la Sanador la 3 Tesla, unde domnul doctor Virgil Ionescu nu este sigur ce este, posibil sa fie gliom/astrocitom infiltrativ (asa este scris in raportul medical).Cum sotia nu avea nici un simptom (cel putin vizibil), s-a recomandat sa asteptam inca 6 luni la urmatorul RMN. Imediat am fost la BrainInstitute la domnul doctor Craciun si domnul doctor Cristea care la fel au recomandat sa asteptam 6 luni sa vedem evolutia (nefiind siguri nici de diagnosticul de mielita, nici de tumora). Nu am avut rabdare 6 luni, astfel ca imediat ce au trecut 3 luni am efectuat alt RMN tot la Sanador. Raportul arata ca inflamatia a mai crescut putin, dar situatia ramane incerta, acum domnul doctor Virgil Ionescu optand („posibil”) pentru o crestere in grosime a maduvei cauzata de o inflamatie, nu tumora. Dupa ce am revenit la spitalul universitar cu acest nou RMN, doamna doctor neurolog inclina spre tumora dar nu este sigura, a cerut ajutorul domnului doctor neurochirurg Teleanu, care a propus sa cerem un second opinion la domnul doctor Samii de la Hanovra. O sa-i ceara el opinia in cadrul unui congres de neurochirurgie ce va avea loc la Cluj incepand cu 15 septembrie. Cu noul rezultat am fost din nou la BrainInstitute unde domnul doctor Cristea a spus ca intradevar, situatia este putin mai grava, umflatura neavand caracterisiticele unei tumori dar nu isi explica de ce a crescut (intre timp au aparut si primele simptome pt. sotie, avand o putere musculara f scauza in mana dreapta). A ramas, si astept raspuns, ca si domnul Sergiu Stoica sa se uite pe RMN, si domnul doctor Tiberiu Maior. Personal am mai trimis RMN-ul la Hanovra pentru second opinion, nu pot sta cu mainile in san in timp ce astept parerile doctorilor, asa ca va cer sfatul legat de alti doctori, clinici straine (foarte bune) care ofera second opinion, nu neaparat trimis prin mail, ci si prin o vizita personala, clinici axate pe neurochirurgie SPINALA. Urmeaza sa mergem si la Viena unde un doctor neurochirug (Gedeon Perneczky – nu am multe referinte despre el) ne-a spus de la inceput ca o operatie nu se poate face in zona aceea, iar o biopsie include o pierdere a unui simt pe partea dreapta, locomotor, senzitiv, etc… La Viena o sa mai consultam si doctori neurolog si neuro-oncolog. Va rog foarte mult de tot daca aveti sfaturi, referinte, avem doar 27 de ani fiecare si totul este ca un soc (cosmar) din care nu mai iesim. Multumesc mult

  Comentariu de Jurubita Adrian — 5 septembrie, 2016 @ 12:52 pm | Răspunde

  • Ati fost deja la toti medicii la care v as fi sfatuit sa mergeti, in speta Sergiu Stoica si Tibi Maior.

   Comentariu de dasanti — 5 septembrie, 2016 @ 1:20 pm | Răspunde

 196. Buna ziua. Ma numest Nicoleta. Imi cer scuze de deranj. Iubitul prietenei mele tocmai a descoperit ca are o tumoare hipofizara. Are 31 de ani. I s-a spus ca o are de la nastere. Inca nu se stie daca e benigna sau maligna. I s-a spus ca acest lucru va fi posibil de descoperit doar dupa operatie. I s-a sugerat sa faca operatie cat de repede posibil. Acum e internat la Parhon pt mai multe analize. Va rog din suflet sa ne sugerati cel mai bun Dr in Romania specializat in tumori pe hipofiza??? Sau daca cea mai buna varianta e clinica din Germania? Va multumesc anticipat pt raspuns.

  Comentariu de nicoleta — 8 septembrie, 2016 @ 4:07 pm | Răspunde

 197. Ajutati-ma cu o parere suntem in Italia unde facem tratament cu citostatice fara nici un rezultat concret.cine ne poate ajuta pentru o tumora a glandei hipofize?

  Comentariu de Victorita — 11 septembrie, 2016 @ 9:13 pm | Răspunde

 198. Buna ziua, ma numesc Cristina din Chisinau, Moldova. Pe data de 25.04.2017 am nascut o fata diagnosticata cu malformatii al sistemului nervos. In Chisinau nu ne dau nici o sansa de viata, va rog frumos daca e posibil sa ma indrumati si pe mine unde pot sa ma adresez! Sa va transmit prin email RMN-ul sa.mi spuneti daca e posibil de facut ceva!! Va rog mult sa ma ajutati!!! Dati.mi va rog emailul clinicii sau nr de telefon.
  Va multumesc anticipat!!

  Comentariu de Cristina — 29 aprilie, 2017 @ 12:43 am | Răspunde

  • Draga Cristina. Vezi pe http://www.braininstitute.ro la dr Sergiu STOICA. Eu i am trimis sute de pacienti si i a operat cu rezultate la fel de bune ca in Germania. O operatie costa maximum 6 mii de euro. I am trimis multe cazuri declarate inoperabile si el le a rezolvat. Pentru a trimite rmn urile ia legatura cu Camelia Barbu 0757 118 897 din partea mea.

   Nu te speria. Se rezolva!
   Dan Santimbreanu

   Comentariu de dasanti — 29 aprilie, 2017 @ 12:56 am | Răspunde

 199. Bună ziua, numele meu este Vlad aureliana locuiesc în Germania de aproape 2 ani de zile și am doi copii minori.în urma cu 2 ani copii au suferit un accident de mașină din care cel mic a suferit mai multe intervenție chirurgicale la cap.acum a rămas cu hidroce falie pe viata are un tub de drenaj.dar a rămas și cu pareza faciala pe partea stânga.am fost la doua clinici în Germania și mi-a spus ca se poate opera aceasta pareza de la fata și i va îmbunătăți cat de cat fata.dar eu nu am cu cine sa merg ca nu știu sa vorbesc ma puteți ajuta cu ceva medici romani specializați în neurochirurgie.va mulțumesc.

  Comentariu de Vlad aureliana — 29 mai, 2017 @ 12:05 pm | Răspunde

  • Exista la Ini Hannover un medic care este la origini roman Dr. Bertalanfy. Va poate ajuta cu traducerile. Bafta mare

   Comentariu de dasanti — 29 mai, 2017 @ 12:24 pm | Răspunde

 200. nepotelul meu in varsta de doar 6 luni a suferit un atac cerebral… neuronii lui au cedat in proportie de 70%.. este in coma de 2 zile credeti ca am mai avea vreo sansa de recuperare??? si-ar mai putea reveni😢😢

  Comentariu de ana cristina — 4 iunie, 2017 @ 6:36 pm | Răspunde

 201. Cu stima! Va contactez in legatura cu afectiunea de care sufera tatal meu, cu rugamintea sa imi comunicati ce cale de remediere ar fi, in speranta ca se gaseste ceva. Din cele cunoscute, la un ochi sufera de atrofie nerv optic, iar la celalalt are o cicatrice pe ochi. La cel cu cicatrice, nervul e la 91 procente. La cel fara cicatrice, la 41 procente. Va pot trimite topografia facuta pentru cei doi ochi sa o puteti consulta mai precis la adresa de e-mail pe care mi-o veti da. Va multumesc anticipat!

  Comentariu de Nicu Ispas — 18 iunie, 2017 @ 3:40 pm | Răspunde

 202. Buna seara ma numesc velic alin giorgian am si eu o problema cu sotia are o malformatie pe creier pe sistem nervos

  Comentariu de Velic — 1 octombrie, 2017 @ 8:11 pm | Răspunde

 203. Buna seara ma numesc velic alin giorgian am si eu o problema cu sotia are o malformatie pe creier pe sistem nervos

  Comentariu de Velic — 1 octombrie, 2017 @ 8:11 pm | Răspunde

 204. TVM cervical, sindrom compresiune medulara Frankel D, hdc etajate 3456,stenoza cervicala, sindrom radicular, parapareza, acum tetrapareza spastica. Operat hdc4-5,5-6,decopresie medulara, oprperat L4-5,disc rup și migrat, toate posttraumatic. În prezent handicap tip 1gradul accentuat dar în prezent am nevoie de ajutor total din partea unei persoane.Din RMN rezulta necesitatea de noi intervenții chirurgicale. Rog respectos ajutați-mă dacă se poate dureri foarte mari. Va mulțumesc. Cu deosebita considerație Cornel SANDU

  Comentariu de Sandu Cornel — 8 iunie, 2018 @ 9:02 pm | Răspunde

 205. buna ma numesc bisi remus am un anevrism oftalmic unde ar trebui sa ma duc sa ma operez sau sa ma ajutati cu un sfvat eu sunt in germania in hamburg mati ajuta foarte mult cu cateva indrumari va multumesc

  Comentariu de remus — 27 octombrie, 2018 @ 6:11 pm | Răspunde

 206. Am și ieu o întrebare dacă se poate opera de o tumoră intramedulara T2 t4 și care sunt riscurile

  Comentariu de Corneanu viorel — 30 octombrie, 2018 @ 4:40 pm | Răspunde

 207. Bună seara, In data de 27.08.2018 am suferit o operație de meningiom la Spitalul Bagdasar Arsenie. În urma operației nu mai vad cu ochiul stâng. Va rog sa ma ajutați. Mulțumesc mult!

  Comentariu de Păun Claudia — 6 februarie, 2019 @ 6:28 pm | Răspunde

 208. buna, ma numesc Mariana, am avut o operatie de macroadenom hipofizar la spitalul Bagdazar Arsenie in urma cu o luna si am ramas cu dureri de picioare (simt ca nu am stabilitate si ma misc ceva mai greu), mentionez ca mi s-au facut punctii lombare.Va rog daca se poate o parere.

  Comentariu de Manea Mariana — 22 iunie, 2019 @ 5:06 pm | Răspunde

 209. Buna seara !Ma numesc Dan si ma intereseaza cum pot sa jung la aeasta clinica pentru fiul meu care are un chist arahnoidian.
  Mentionez ca se afla sub tratament si tot mai apar crizele specifice acestui chist

  Comentariu de dan mirea — 16 iulie, 2019 @ 11:20 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: