Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

EMIL POPESCU – povestea lui

ODIHNESTE-TE IN PACE FRATE! CAND MA INTORC IN TARA AM SA SCRIU MAI MULTE DESPRE POVESTEA TA CURMATA DE ALTI INCOMPETENTI. EMIL A TRECUT LA DOMNUL, UNDE CAPUL NU MAI DOARE SI UNDE SI-A GASIT IN FINE LINISTEA.

Dan 3 oct 2008

 

Aceasta este povestea lui EMIL POPESCU, poveste scrisa de el. As vrea sa-l putem ajuta, macar cu o vorba buna dar si cu sprijin financiar. Cred ca cel mai mult are nevoie de indrumare pentru a alege o clinica buna unde sa se poata opera pentru a repera ce au stricat medicii in Romania sau ce nu au facut bine si apoi sa stranga banii necesari. 

Salut ! 

Ma bucur nespus ca am primit asa de repede un mail  care pentru mine inseamna foarte mult(este  pentru prima oara cand ma baga cineva asa de repede in seama in tzara asta…). Din pacate munca mea ma oboseste fizic iar eu nu mai am foarte multa energie si stau cu banii la pamant.

Din pacate sau din fericire nici eu nu mai stiu cum sa spun, sotzia mea a divortzat cu toate ca avem un copil impreuna, fara sa purtam vre-o discutzie in acest sens, trebuind sa platesc si o pensie alimentara de un milion din cele 3600.000  ale mele. Patru milioane se duc pe un antibiotic care  efectiv ma pune pe picioare cand ma simt rau, restul…ce sa mai zic e o poveste trista viatza mea….

Am mers foarte foarte bine in viatza, am cumparat prima mea masina intr-o zi, iar casa in acelasi an. Am cautat fata ideala cam mult timp si m-am insurat pe la 32 ani  bucurandu-ma foarte tare  de fetitza care mi-a daruit-o nevasta. Nevasta era o fire foarte inchisa si nu prea se bucura dar nici nu era trista vreodata era foarte tacuta reintarind un proverb vechi romanesc. Nu stiu daca este capabila de sentimente dar eu  am spus ca este femeia ideala ca nu ma toaca la cap cand veneam obosit de la servici.  

Am muncit cu placere asa incat mi s-a dus si vestea ca sunt bun in ceea ce fac si am avut foarte mult de lucru facand in 2005 si peste 12 mil pe zi. Partea proasta a fost ca am avut incredere in nevasta si ii dadeam totzi banii ei fara sa o suspectez cumva de  ceva. La sfarsitul lui 2005, la ski,am realizat ca nu pot skia pe o partie relativ ushoara pe care putea sa skieze nevasta-mea.

Aveam sinuzita de ceva ani de zile si am gandit ca am facut complicatzii cumva. Am plecat la spitalul judetzean Brasov unde o cumnata de a mea era asistenta si o doctoritza mi-a spus ca este de la sinuzita, dandu-mi sa iau niste antibiotice mai puternice. Am plecat si eu acasa apoi, in Bucuresti, sotzia plecand de duminika cu trenul. Intre timp au sosit actele de emigrare in Canada si  m-am gandit sa imi dau demisia, si pentru faptul k eu castigam bani  foarte multzi si in afara serviciului, dar si pentru faptul ca in gradinitzele din Bucuresti sunt foarte comode invatzatoarele si  k sa  nu aibe multzi copii pe cap ii tineau in plina iarna cu geamul deschis, evident ramanand cu  mai putzini copii pe cap, desi dadeam spaga ca sa aibe grija de fata mea.

Am continuat sa iau antibioticul prescris  de doctora din Brasov pana intr-o zi cand stand cu fata acasa  nu am putut manca nimic de dimineatza, nici la pranz dar  dupa ce am adormit si eu cu fata, m-am trezit ca dardaiam de frig si imi venea sa vomit. Bine’nteles am fugit la baie dar nu aveam ce sa vomit ca nu mancasem nimic pe ziua respectiva. Am sunat sotzia la servici, i-am spus ca ma simt rau dar ca este ceva mai aparte si ca simt eu ca nu e in regula si apoi am sunat la salvare. Am adormit imediat langa fetitza mea si m-am trezit cand a venit sotzia.

Am sunat la un prieten care este doctor, si i-am spus  cum ma simt. M-a trimis sa fac un CT spunandu-mi k   nu si-ar dori sa fie ce crede el. Nici prin cap nu imi trecea ce era sa urmeze. Am inceput sa nu pot controla piciorul stang si mana stanga dandu-ma jos de la volan foarte greu. M-am internat intr-un spital nu foarte dotat ca si  echipamentede lucru insa cand am auzit ca vor sa imi crape capul si sa imi umble prin creieri am fugit de acolo speriat de moarte crezand ca e vorba de o gluma sau de niste oameni care vor sa experimenteze p capul meu.

Am plecat de acolo si cu ceva mai multa seriozitate am inceput sa caut un doctor. Am auzit de unul Ciurea si am inceput sa il caut. Din pacate nu am nimerit de prima data la el ci la unul care intamplator are acelasi nume. Aici am inceput sa  ma sperii de-a binelea, fiindca oamenii nu stapaneau situatzia si se cam balbaiau.

In domeniul in care lucrez eu nu este permis sa te balbai fiindca potzi da foc la masina !  Ori sti ori nu sti! In domeniul sanatatzii, este si mai rau fiindca nu mi s-a urat cu binele si, altul mama nu mai face. Am vb cu doctorul asta f mult i-am spus ca am bani dispusi pentru operatzie si ca nu ma joc cand spun ca am bani. Ba mai mult dupa ce ca starea mea era cum era(sufleteasca), M-a facut sa plang de crapau pietrele p colo insa cand a venit vorba de operatzie  am spus ca eu nu ma joc si platesc dar sa imi spuna ce sanse  am. Sunt de fel un tip foarte hotarat si taios! Ori e alba ori e neagra!

Doctorul mi-a spus ca sansele sunt zero. Evident ca semnez pe zero sanse, dar  asa ca de la om la om ce sanse sunt? 50% ?am intrebat.ZERO Domnule s-a rastit doctorul. 10 %?am intrebat, La care doctorul imi spune ca daca nu completez fisa medicala, ma externeaza. Ca eu raspund de orice se intampla cat sunt adormit (de parca eu m-as opera), inclusiv daca  se deschide usa si ma trage curentul si fac complicatzii am intzeles dar  niciu o raspundere???

…. Am spus doctorului ca  ma duc in salon si reflectez daca ma operez sau nu cu 0  sanse fiindca mai traiesc o zi  langa copilul meu e totusi o bucurie decat sa ma bag in operatzie cu zero sanse.. Vestea k am sanse zero de trait m-a daramat efectiv! m-am intins in pat si am adormit brusc .

Cand m-am trezit eram deja externat spre multzumirea mea ca pot face inca un drum la tzara la socrii unde era fata sa o mai vad o data si pe urma ce o vrea D-zeu…A fost cel mai lung si tacut drum din viatza mea 200km nu am scos o vorba nici eu nici nevasta nici radiou nu imi trebuia NIMIC!

Era un talmes balmes in capul meu:Cum sa  mor cand eu trebuie sa plec in Montreal?????? am viza… acolo sunt altzi oameni, sunt seriosi…. cum sa mor??  M-am insurat si am o fetitza  extraordinar de isteatza! Doar nu degeaba m-am ocupat de educatzia ei sa fie pe picioarele ei oriunde in lume La fel ca si mine….La intoarcere am aflat ca de fapt gresisem doctorul si k de fapt era vb de un profesor doctor Ciurea Evident  merg la el si omul imi spune ca am sanse mari de reusita… Am inceput sa plang ca un copil  rugandu-l pe doctor sa nu se joace cu mine, nemaitzinand cont ca era o colega de servici de-a nevestei.

A spus ca  nu este nici o problema ca este bine definitivata si ca are lichid f mult si k nu va fi o problema . Aveam hainele la mine pentru internare, si m-am internat pe loc.La anaiza sangelui surpriza mare: asistenta ma intreaba daca sunt sau ma stiu cu diabet  Ii raspund ca au incurcat analizele ca nu se poate sa am diabet fiindca mananc in prostie dulciuri si nu am nimik

Din pacate doctorul anterior asa de tare m-a speriat ca dadusem in diabet…….Am facut operatzia si a fost  intradevar ok dupa. Am imprastiat cu bani fiindca nu credeam k o sa mai fie probleme insa degeaba tot m-am ales cu canalul urinar rupt de atarna in continuarea penisului, o asistenta care cred eu ca este nebuna mi-a facut o injectie cu vitamina K in exces  in timpul noptzii deoarece ne certasem  mai devreme k eu sesizasem o diferentza fantastica daca beau apa in loc de perfuzii: Puteam urina fara durerile acelea ingrozitoare Logic de fapt fiindca in perfuzie era  sare in concentratie mica dar era, Cum sarea p rana e ….asta era efectul.

Dar dupa injectia facuta in timpul noptzii  in bratz nu am mai putut sa dorm de arsura. Ba mai rau  dimineatza nu am putut sa misc mana … paralizase. Ziua urmatoare a fost demonstrativa fiindca  a venit colega  de servici a nevestei si a sesizat ca palma stg era sloi de gheatza, spunand ca nu imi circula sangele sau ce am, incepand sa frece mana  provocandu-mi dureri mari. Nu mare mi-a fost uimirea cand  am inceput sa misc degetele si sa simt fierbinte in palma. Am rugat-o p  doamna respectiva sa mai frece chiar de ma durea k nu vreau sa raman fara palma.  Se inchegase sangele de la vitamina K.

Am facut reclamatzie si am spus ce s-a intamplat insa nu s-au luat masuri de nici un fel ba mai mult un doctor  a inceput sa rada de mine ca mi-a bagat acid pe vene se pare.

Probabil ca nu am putut decat sa mimez dispretz  fatza de lipsade grija p care  o afisa fiind acest doctor care ma operasera  si  evudent i-am dat si lui bani.Cum nimeni din salon nu radea s-a simtzit prost si a tacut si el  La a 2a operatzie insa mi-a lasat drenul doar o zi  deci a tinut sa se razbune.

Insa intre timp am facut analizele  si nu o sa uit acea senzatzie care am avut-o cand dupa 3 luni aveam recidiva deja de 2 cm.Am facut Gamma Knife si pot spune ca de fel sunt un tip tare insa nu am avut f mult pana la a lesina. am plecat in Montreal pe ultima suta de metri nestiind ca mai erau probleme. Dupa ce am inchiriat un apartament si l-am mobilat, am inceput sa ma simt iar rau, ba mai mult am facut o criza noaptea in somn ca un fel de incordare musculara exagerata insa numai p partea stg a corpului lasandu-ma fara vlaga. Tin minte ca nici nu apucasem sa spal cada si eu m-am bagat cu haine cu tot in apa calda fiindca asa simtzeam nevoia.

Cu o ultima putere am sunat la ceh airlines si am cerut bilete la zborul spre praga fiindca era clar ca nu puteam rezista foarte mult , fiind in situatzia de a scoate doua silabe si oboseam de parca cine stie ce faceam. Este interesant k daca munceam sau mergeam, nu oboseam  chiar delok, dar daca vroiam sa vb  ma lesina! Nu imi afectase nimik nici memoria nici mersul dar nu puteam vorbi prea mult  spre disperarea mea fiindca oamenii spuneau k arat foarte bine si ca ma prefac ca ar fi poate vorba de altceva.

O alta chestie interesanta a fost k la 10 km inaltzime si -80 temp exrterioara  ma simtzeam f bine ciudat de bine chiar insa imi curgeau ochii. Asa de bine m-am simtzit ca am putut sa dorm  relaxat insa cand a venit un ceh sa intrebe daca vreau sa beau ceva? nu puteam sa il vad de puroaiele care iesisera p ochi in timpul somnului. Stiam unde e baia si am fugit rusinat sa ma spal pe fatza ca nu vedeam mai nimik.

Am ajuns in Bucuresti in spitalul Bagdasar-Arsenie unde ma operasem prima data mai mult mort decat viu. Asistenta cu care avusesem dificultatzi m-a recunoscut si nu mi-a spus nimik dar cand am spus ca am o infectie probabil fiindca am pus termometru (apropo fiecare cu al lui de acasa) si ca am 42 mi-a spus ca nu il pusesem bine. Am reprosat faptul k daca nu il puneam bine nu urca atat de mult si k imi este rau  de tot .

Mi-a preparat un cocteil(manitol + vitamina K) de imi ardeau venele de spuneai k cine stie ce curge prin ele si erau foarte casante si ma dureau la o simpla atingere  de nu ma puteam atinge cu cealalta mana eu… M-au operat si am iesit cu partea stg paralizat mana si piciorul (abia dupa mult timp am aflat si eu k nu se combina cu nimik manitolul fiindca este o solutzie dificila)imediat dupa ce m-au adus sus a venit o doctoritza tanara  Arcan  dar  probabil nu cu experientza fiindca  s-a pus sa ma chinuie fiindca eu  as mintzii eu am spus ca simt dar nu pot misca dar simt destul de bine, iar ea mi-a luat sfarcul tzatzei in degete si l-a rasucit provocand o durere insuportabila obligandu-ma sa o plesnesc peste mana cu mana dreapta (asa ceva se fac oamenilor care sunt in coma profunda k sa vezi daca mai au simtzuri sau nu, dar… noi stateam de vorba nu eram in coma)

Se pare ca am cam sfeclit-o si de data asta fiindca dupa o zi mi-a fost scos drenul care oricum era din cap de la altul dupa cum am intzeles  nu avea decat la farmacie(de parca nu plateam..:(  )  Avenit a 3a operatzie si m-a operat  chiar doctoritza asta Arcan si care nu mi-a pus dren deloc, provocandu-mi varsaturi  4 zile lichidul din cap.

Acestea sunt cateva din intamplarile (deci nu toate) patzite pe pielea mea in Romania.

As vrea sa nu ma mai operez aici si sa incerc in germania undeva unde am vorbit cu un doctor neamtz insa e nevoie de bani iar fosta nevasta inainte de a pleca a luat  printre altele si banii care au mai ramas din Canada(aproximativ 100.000 euro) obligandu-ma sa ma imprumut pt a 3a operatzie. situatzia de acum este si mai rea fiindca nu am dat inapoi tot imprumutul si nu mai am credibilitate deci nici nu imi permit sa mai cer

adresa mea este Cetatea Histria Nr4, Bl D2 , Sc A, Ap 2 sector 5 Bucuresti tel fix 7265721 mobil 0723258579 cartela este de asemenea  sub un dolar de exemplu acum, deci  sunt cam limitat din toate pct de vedere, multzumesc  firmei de internet ca imi ofera serviciile pt foarte putzini bani

Sunt nascut in 18 .05. 1970 si am CNP 1700518463034

Conturile mele sunt:  

USD : RO27RNCB0295050076070002 

RON : RO56RNCB0077050076070001

ambele deschise la BANCA COMERCIALA ROMANA SECTOR 6

Titular: EMIL POPESCU   

Cam astea sunt serviciile din romania in spitalul asta cel putzin. si …CICA AR FI CEL MAI DOTAT  DAR ASISTENTELE NU STIU ENGLEZA SI PE MONITOARE SCRIE „DANGER LOW TEMPERATURE!” SI ELE SPUN SA STAI LINISTIT CA SE INTAMPLA FRECVENT  SAU BATAIA PE CARE SI-A LUAT-O O FETITZA CARE ERA IN NISTE DURERI FANTASTICE (ORICUM NU SIMTZEA BATAIA K ERA ADORMITA DAR ASA K GEST 

..Personal eu cred ca ar trebui testat personalul inainte de a  fi angajat nu asa cu pile k nu e lokul sa bagi p cineva inapt fiindca intra la racoare  mai devreme sau mai tarziu daca nu suporta  stresul de acolo . Daca se pot strange bani din  o reclama  p net nu ma pricep dar ar fi extraordinar. si zau ca nu as mai calca in romania pentru operatzie  Crede-ma Dane ca prin ce am trecut, ma mir ca nu am innebunit…

Multzumesc anticipat si oricand pot da detalii si mai mult despre etajul 5 unde am fost internat eu, loc care in comparatzie cu iadul  probabil ca e cu mult mai rau… 

Emil Popescu

19 comentarii »

  1. emile tine-te tare k eu sunt alaturi de tine la greu dar sa spui cind ai nevoie de mine siam sarit k acum am si experienta necesara pt. ajutor medical de urgenta si daca pot te ajut .geo.abia astept sa-ti revina forta motrica necesara pt. o baie in bazin la 23.

    Comentariu de gigel popa — 10 februarie, 2008 @ 2:12 pm | Răspunde

  2. emile tine-te tare k eu sunt alaturi de tine la greu dar sa spui cind ai nevoie de mine si am sarit k acum am si experienta necesara pt. ajutor medical de urgenta si daca pot te ajut .geo.abia astept sa-ti revina forta motrica necesara pt. o baie in bazin la 23.

    Comentariu de gigel popa — 10 februarie, 2008 @ 2:12 pm | Răspunde

  3. spital de 3 lei.. Ciurea ( fratii ) spagari atentie maxima ! comportament de tarani educatia 0 dezastru…

    Comentariu de cristi — 17 aprilie, 2008 @ 11:35 pm | Răspunde

  4. Buna Emil! mai asteptam vesti de la tine. Cum te mai simti? Am inteles ca urmezi un nou tratament, despre ce este vorba? Multa sanatate iti doresc!

    Comentariu de Alexa Pop — 18 aprilie, 2008 @ 8:48 am | Răspunde

  5. Da urmez un tratament dupa operatia facuta in germania unde mi-au dat 90% sanse de reusita. Partea proasta e ca nu colaboreaza deloc medicii de aici si nu pot sa imi fac analizele cerute de cei din germania. E o … nu am cuvinte sa clasific ce se intampla in romania! Am fost de 2 ori la Baltazar-Arsenie la Prof.Ciurea si degeaba ii spun k imi e rau! fiindca ma pune sa fac EEG k sa vada dak sunt epileptic cumva, insa nimik altceva… Am facut p bani (desi sunt asigurat si am dreptul gratis) am facut un CT, ca sa vad de ce e vorba si… este lichidul si mai mare din pacate dar eu fac EEG-uri ca asa se pricepe Ciurea sa ma trateze. De fapt el a fost suficient de amabil sa imi spna ca el repara dar…. altii strica! Deci nu are cu cine lucra!dupa spusele lui. Ce sef de sectie este acest om?? Ce interese se ascund in spatele incapacitatii unor oameni p care ii are in subordine??? Sincer nu stiu si nu ma intereseaza dar… e vorba de viata mea si nu pot sta de vorba macar cu un doctor din spitalul acesta daca sunt sanse sa se faca ceva. Peisajul este un pic mioritic:
    -Pacientii care sunt tratati ca niste oi (dar care au banii) sunt idioti si k atare nu discuta nici un doctor cu ei, iar asistentele sunt in stare sa scrie p flacoanele de apa distilata cu marcarul k iti face antibiotic k sa nu zic ca nici nu mai se ascund acum si baga apa chioara , antibioticul fiind de vanzare, nici vorba sa il prepare in fata ta ca intr-o tara civilizata ca sa vezi ca este ceea ce sustin ca este sau macar ca sunt noi seringile si nu cele de dimineata refolosite pentru a se vinde acele si seringile cele noi p bani ca raman destule de la un spital intreg, nefiind interesant daca se ia un microb de la alt pacient, scuza asistentelor fiind ca nu au timp sa le prepare in fata bolnavului…si ar mai fi multe de spus dar … cu D-zeu inainte!

    Comentariu de emil — 28 mai, 2008 @ 9:15 am | Răspunde

  6. Se pare ca nici nu se poate rezolva problema mea desi sunt plin de datorii si fara sanse de viata…In Canada unde am fost mi-au spus odihneste-te si pregateste-te de urmatoarea operatie(se pare ca au fost mai cinstiti decat europenii-daia vroiam eu sa ma asez in montreal…-)in germania chiar dr.Sami mi-a spus chiar dupa operatie k mi-a scos toata tumora, facandu-ma sa-i multumesc printre lacrimi ca m-a scapat de o asa povara. In romania cel putin nici nu se poate discuta de nebunia prin care am trecut, mirandu-ma chiar eu ca am iesit intreg la minte dupa pataniile si tratamentele de acolo..Dar… nu s-a terminat in Germania pataniile mele sau cel putin am reusit sa fac un RMN cu relatii ca altfel nebunia doctorilor de aici intrece orice spital de nebuni din lume.Invidia ca m-am operat in afara tarii, stiind ca o asemenea operatie costa de ordinul zecilor de mi de euro, i-a facut pe doctorii din tara sa fie de a dreptul dementizati ca mi-am facut o operatie in afara de parca faptul k am vrut sa imi salvez viata ar fi o comportare total deplasata. Partea proasta este ca nu ma simt bine nici acum si din nou este un lichid acolo facandu-ma sa ma simt rau.Am scris la clinica din Hannover si nu mi s-a raspuns nici dupa o luna dar cand a fost sa imi ia banii i-a luat instantaneu.Parerea mea este ca nu ar fi trebuit sa ma minta ca pot face o asemenea operatie daca nu sunt capabili,sau daca nu exista rezolvare. Eu cred ca nu sunt seriosi,dupa gandirea mea trebuind sa imi raspunda pana acum si in primul rand trebuind sa ma anunte ce sanse minime am nu 98%reusita.Si eu cand lucrez la o masina anunt ce sanse sunt sa rezolv o problema dar nu iau banii pana nu arat ca functioneaza nu ca la INI-Hannover banii inainte dati si efectul dupa, ba mai mult nici macar nu ma mai baga in seama acum.Poate ca sunt eu mai ghinionist dar tot comportamentul lor duce la impresia de neseriozitate!

    Comentariu de Popescu Emil — 14 iulie, 2008 @ 9:30 am | Răspunde

  7. d-le emil popescu as vrea sa stiu cum va mai simtiti.ce ati mai facut?nu ati mai intrat de mult pe blog.sper ca sinteti bine.va scrie sotia unei tinar de 32 ani operat ieri de dr samii la ini.

    Comentariu de sfaiter claudia — 18 septembrie, 2008 @ 12:08 pm | Răspunde

  8. din pacate de azi dimineata Emil nu mai este printre noi . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .

    Comentariu de Daniela — 30 septembrie, 2008 @ 10:40 pm | Răspunde

  9. Emil,Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa te primeasca in imparatia LUI. Sincere condoleante familiei!

    Comentariu de Alexa Pop — 2 octombrie, 2008 @ 4:54 pm | Răspunde

  10. salutare tuturor,

    de vreo doua zile, de cand am dat intamplator peste acest blog ma tot framant. Aveam nevoie de o speranta cat de mica, de ceva acolo care sa ma faca sa merg mai departe. Mama mea sufera de adenom hipofizar, a fost deja operata de mai multe ori la spitalul Bagdasar Arseni, la sectia doctorului Ciurea, despre care aud acum numai grozavii si deja simt ca mi se face rau…Am avut incredere in acest medic, dar dupa trei ani de zile de chinuri, operatii si mai nou complicatii(dupa ultima interventie din iunie 2008 a facut si hidrocefalie secundara, i s-a pus un dren, care acum 3 saptamani s-a infundat si a fost nevoie de o noua interventie chirugicala, pentru ca se simtea foarte rau), tot nu s-a ajuns la nici un rezultat, inca mai exista un rest tumoral destul de mare(inainte de operatie avea 6 cm, dupa are aproape 4, deci nu au scos mai nimic). Dupa ultimul RMN tumora se pare ca nu a mai crescut, dar nici nu vreau sa asteptam pana creste. Clinica INI de la Hanovra este de incredere, medicii sunt OK? Dupa interventiile suferite acolo sunteti bine? V-au iesit bine analizele de control? Am nevoie de un sfat, de o indrumare. Vreau ca mama sa traiasca, sa fie langa noi si sa nu mai sufere atata. Ultimele luni au fost un adevarat calvar pentru noi, dar mai ales pentru ea. Ce sa fac? Unde as mai putea merge in afara de Hanovra?

    Comentariu de mirela — 8 octombrie, 2008 @ 3:26 pm | Răspunde

  11. Dan, inca mai astept promisiunea facuta lui Emil pe 3 octombrie 2008, si anume: ,,CAND MA INTORC IN TARA AM SA SCRIU MAI MULTE DESPRE POVESTEA TA CURMATA DE ALTI INCOMPETENTI.” Nu pentru ca m-ar interesa picanteriile, ci poate voi avea ceva de invatat din experienta lui nefericita.

    Comentariu de AlexaPop — 17 noiembrie, 2008 @ 1:40 pm | Răspunde

  12. Stiu Alexa, dar stau incredibil de prost cu timpul… Am sa incerc saptamana aceasta…

    Comentariu de dasanti — 17 noiembrie, 2008 @ 2:15 pm | Răspunde

  13. Odihneste-te in pace si Dumnezeu sa te ierte!

    Comentariu de claudia — 6 septembrie, 2009 @ 10:21 pm | Răspunde

  14. DOMNILOR SUBIECTELE PE CARE LE CITESC SUNT INTERESANTE,DAR VA ROG FOLOSITI LIMBA ROMANA,NU SE POATE SA VA EXPRIMATI ASTFEL……

    Comentariu de COJOC IULIANA ROXANA — 27 iulie, 2010 @ 9:34 am | Răspunde

  15. cand ai probleme de sanatate nu mai conteaza ortografia sau exprimarea. scrisorile sunt publicate exact cum le primesc, fara cenzura. nu inteleg deloc rolul comentariului Dvs.

    Comentariu de dasanti — 27 iulie, 2010 @ 9:57 am | Răspunde

  16. buna de domnul asa zis doctor ciurea as putea zice si eu multe …….cum ca tatal meu Dumnezeu sa-l odihneasca astazi ar fi implinit 57 de ani ….a fost operat de ac medic care fara pic de rusine vazand ce tumoare are tatal meu si care-i sunt sansele nu s-a sfiit sa ia cei 600 de euro dati de 2 copii si o sotie disperata .Putea foarte frumos sa ne spuna lasati banii ca urmeaza alte cheltuieli ,noi l-am rugat sa fie sincer cu noi sa ne pregateasca ptr tot ………..dar nu putea spune ca tata e in metastaza ….nu mai aveau justificare banii luati asa au ajuns medicii nostri au uitat de juramantul lui hipocrate si de tot ca pana la urma nu hipocrate le da de mancare si le plateste ratele si japca la care i-am invatat noi (umilul prostul si credulul popor roman)ne-a spus ca tata are tumora cerebrala limfoblastom ca e foarte grav si ca mai are de trait intre 6 luni si 1 an dar nu il operezi in iulie si in august intra in coma si in septembrie pe 12 decedeaza RUSINE. Deasemenea stiu ca medicina nu e stiinta fixa nu e matematica nu e Dumnezeu corect dar poti alege poti vedea un rezultat si poti vedea de asemenea durerea unor oameni care sa te inmoie putin si sa-ti zici nu pot lua banii ca urmeaza alte cheltuieli la acesti oameni . RUSINE RUSINE RUSINE ptr toti medicii care intind mana ,domnilor draga nici noi nu avem bani dar daca ne imbonlavim tre sa facem rost ca altfel nu va uitati la noi voi sunteti dracu pe pamant …consider ca asta ar fi zis tatal meu acum in loc sa se joace cu nepotul lui de 4 ani sa-si traiasca viata a nimerit sa se imbonlaveasca in ac tara cu conducatori si sisteme infecte mizerii de oameni .IMI CER SCUZE PTR AC MESAJ DAR DUREREA PE CARE O AM IN SUFLET PTR PIRDEREA TATALUI MEU E PREA MARE SI MAI MARE E CAND STIU CA MEDICUL NE PRIVEA DAR NU CU INTELEGEREA PE CARE CREDEAM NOI CA NE PRIVESTE CI CA PE UN CEC IN ZIUA ACEEA RUSINE RUSINE

    Comentariu de gagu miruna — 25 octombrie, 2010 @ 12:58 pm | Răspunde

  17. greu am putut citi ce ai scris emil,poate nici nu am inteles tot.m-a interesat subiectul,pt. ca seamana cu situatia mea.si eu am fost operata de 4 ori la coloana cervicala,operatiile nu au rezolvat problema,mai mult am capatat si sechele postoperatorii.vreau sa depun o petitie la colegiul medicilor si sa-i intreb cum pot beneficia de un consult in strainatate,bineanteles gratis.aici nu ma mai dau pe mana vreunui medic cu o singura exceptie si anume vreau parerea domnului doctor sergiu stoica.nu stiu ce sa zic la bagdasar se practica medicina experimentala.

    Comentariu de cojoc iuliana roxana — 27 februarie, 2011 @ 11:06 pm | Răspunde

  18. […] EMIL POPESCU – povestea lui […]

    Pingback de POVESTI TRAGICE – CAZURI DISPERATE | cristYtepes – Cristian The Impaler — 26 decembrie, 2012 @ 10:45 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.