Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

OANA ANESIA OPINCARIU – povestea ei

OANA ANESIA OPINCARIU

Simt ca nu mai am cuvinte pentru a imi exprima sentimentele dupa cele aflate despre cazul Oanei. O sa redau situatia Oanei exact asa cum am gasit-o pe blogul Isabellei.

OANA ANESIA, COPIL DE ROMÂNIA

 

OANA ANESIA OPINCARIU este cea mai tânără Campioană Europeană. La patinaj viteză. Doar că acum este grav bolnavă. Am aflat astăzi de la un blogger. De la Mara, mai precis – AICI. Când totul pare imposibil…

FOTO de la DESGphoto ATHLETES – AICI

.

„Oana Anesia: Ştiu că mergeam cu bicicleta în timpul antrenamentului, alături de colegii mei Cristina şi Cristi, când, deodată, mi-a apărut în faţă o groapă imensă pe care am încercat să o evit, dar nu am putut. Cu toţii cunoşteam existenţa acelei gropi (…). Am uitat de ea, am încercat să frânez, însă am căzut, iar din acel moment nu mai ştiu nimic din ce s-a întâmplat. Am înţeles că imediat după accidentul meu au fost astupate toate gropile din acea zonă.” (fapt confirmat!)

5.000 de euro pot salva o campioană

Pe 17 aprilie 2008, dupa cum era stabilit, patinatoarea ploiesteana de la CS Petrolul, Oana Anesia Opincariu, a fost la o clinica de recuperare neuro-motorie din Austria, de langa Viena, insa, mai mult doar in vizita.

Iar asta din cauza faptului ca nu a reusit sa stranga toata suma necesara pentru a ramane si a putea urma un program complet de recuperare.

Cu toate ca, initial, dupa studierea dosarului patinatoarei, doctorii austrieci anuntasera ca, pentru refacerea totala, ea ar fi avut nevoie de un program de sase saptamani, in urma analizelor efectuate saptamana trecuta acestia au spus ca recuperarea se poate realiza chiar in mai putin timp.

Chiar si asa, familia Opincariu mai are nevoie de inca 5.000 de euro pentru ca Oana sa poata urma respectivul program de recuperare.

Dupa cum ne-a precizat tatal sportivei, antrenorul Ion Opincariu, in cadrul programului, aceasta ar urma sa aiba parte de un insotitor permanent, exercitiile desfasurandu-se pe durata a patru ore pe zi, doua dimineata si doua seara.

Info Portal – AICI

 

.

Dacă puteţi ajuta, ştiţi voi, măcar cu ăia 10 RON! Contează atât de mult!

.

Titular: Opincariu Anesia Oana

Banca: BRD

RON: RO 68 BRDE 300 SV 41 31 079 3000

EURO: RO 64 BRDE 300 SV 41 31 087 3000

Acasă tv. Merită să vă “pierdeţi” 5 minute – film – AICI

 

Gazeta de Prahova – AICI

14.06.2007: “Daca ar fi fost operata la timp, nu s-ar fi ajuns aici”

Tatalui Oanei, Ion Opincariu, este extrem de suparat fiindca nu s-a efectuat operatia macar in timpul optim, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Iar revolta si mai mare vine pentru ca nu a fost trimisa, imediat, la Bucuresti, daca la Ploiesti nu s-a putut face mare lucru. Oana a fost dusa la spital la ora 11 si a fost transferata, la Bucuresti, abia la ora 19. “Mi s-a spus ca nu e medicul neurochirug in spital. Trecand peste faptul ca nu e permis ca o unitate de talia celei din Ploiesti sa stea in baza unui singur medic – care e sau nu e in spital, vrea sa vina sau nu de-acasa, totusi in joc e viata unui om – n-am inteles de ce a trebuit atata amar de timp s-o trimita la Bucuresti. Nu si-au dat interesul decat in clipa in care copilul meu a intrat in coma. Daca o transferau pe loc la Bucuresti, in momentul in care au vazut ca nu poate fi adus neurochirurgul, Oana nu ajungea in starea grava in care se afla acum. Doctorii de aici ( n.n. – din Bucuresti) mi-au spus ca era nevoie sa se intervina chirurgical in patru ore de la comiterea accidentului. Or, spitalul din Ploiesti a tinut-o pana seara”.

Ştiri locale – AICI

.

Mara

Gabi

 Elisa

Blog de Supravietuitor

Sminchy

 Meşterul Manole

 Meşterul Manole din nou

Realitatea lui Petria

Aztecul

Copilu’ Atomic

SUSŢIN MECENAT (LIVIA)

.

CINE SALVEAZĂ O VIAŢĂ SALVEAZĂ O LUME


.

 

OANA ANESIA, BAFTĂ LA BAC!

5 comentarii »

  1. […] DAN SÂNTIMBREANU […]

    Pingback de SALVĂM O CAMPIOANĂ? « Isabellelorelai’s Weblog — 26 mai, 2008 @ 12:32 pm | Răspunde

  2. Vezi că ţi-am trimis e-mail, cu adresa de e-mail a Marei.
    .
    Uite:
    http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/05/26/zice-mara

    Comentariu de isabellelorelai — 26 mai, 2008 @ 9:49 pm | Răspunde

  3. pot discuta cu parintii

    Comentariu de mircea — 23 octombrie, 2008 @ 6:20 pm | Răspunde

  4. […] OANA ANESIA OPINCARIU – povestea ei […]

    Pingback de POVESTI TRAGICE – CAZURI DISPERATE | cristYtepes – Cristian The Impaler — 26 decembrie, 2012 @ 10:46 am | Răspunde

  5. […] OANA ANESIA OPINCARIU – povestea ei – Dasanti’s Weblog […]

    Pingback de dan tudorache – Ponturi Fotbal 2018 — 23 februarie, 2018 @ 7:10 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.