Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

ALEXANDRA ARON – povestea ei

UPDATE 18 MAI 2009 – Alexandra s-a intors in tara. Alexandra se simte mult mai bine si a scapat de tumora. Se pare ca biopsia din Romania a fost gresita medicii din Turcia gasind un Astrocitom de gradul III care ofera un pronostic mult mai linistitor pentru viitor. A facut radioterapie si chimioterapie in Turcia si continua chimioterapia in tara. Mai multe actualizari gasiti pe un alt blog care este actualizat de o prietena. Eu nu am putut sa iau legatura cu mama ei in timpul spitalizarii asa ca va las sa cititi pe acest blog toate evoltiile. Va multumesc tuturor pentru ajutorul material si spiritual oferit Alexandrei.

http://pentru-alexandra.sanatate-pro.ro

UPDATE 18 MARTIE 2009 – Colegii Alexandrei impreauna cu trupa VAMA VECHE vor organiza un concert caritabil vineri 20 martie 2009 in Blue Night va avea loc un concert caritabil pt Alexandra. Invitati: Vama, Florin Chilian si Montuga. Pretul unui bilet cred ca va fi 20 RON.

 

UPDATE 17 MARTIE 2009 – Alexandra a fost operata in Turcia pentru a i se scoate resturile de tumora lasate de medicii romani. Dupa tratament de specialitate va urma sa faca si radioterapie. Sa-i tinem pumnii. Intre timp Alexandra a aparut la POVESTIRI ADEVARATE

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-apel-pentru-viata-alexandra-are-nevoie.html

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-alexandra-tanara-de-20-de-ani-cu-tumoare.html

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Am primit o trimitere de la Sminchy si am ramas cu gura cascata. GLIOBLASTOM MULTIFORME.  Cea mai agresiva forma de tumora maligna care exista.  Gazda acesteia…? Alexandra – 21 de ani si studenta la limbi straine, in cadrul Universitatii din Bucuresti.

In urma cu aproape doua luni s-a simtit atat de rau incat colega ei a dus-o de urgenta cu salvarea la spital la Municipal. De atunci a inceput calvarul…

Trei operatii… rasa in cap, edem cerebral si hemipareza (neputandu-se misca mana si piciorul pe o parte a corpului), Alexandra este gata sa renunte. A cazut intr-o depresie din care trebuie sa facem un miracol sa o trezim.

DA! GLIOBLASTOMUL iti da sanse de a mai trai cam 12 luni. Asta e STATISTICA. Insa statistica poate fi schimbata. Sunt pacienti care nu sunt la mine pe blog dar cu care tin legatura care dupa 14 luni sunt inca in viata si isi vad de familia lor. Sunt oameni care se agata cu dintii de viata si reusesc.

Asa trebuie sa facem si cu Alexandra!!!

Profesorii si colegii de la Universitatea din Bucuresti fac tot posibilul ca Alexandra sa ajunga acum intr-o clinica de specialitate din Turcia (Anadolou John Hopkins). Au lipit afise peste tot si au deschis conturi. Stiu ca pentru Alexandra, lupta pentru viata este contracronometru.

ajuta-alexandra-aron

Kanal D a facut un reportaj despre Alexandra. Este impresionanta solidaritatea colegilor ei si incapatanarea cu care mama ei se lupta pentru viata Alexandrei.

Este totusi de tinut minte ca PRECIPITAREA este cel mai mare dusman in cazul tumorilor cerebrale. Insa sistemul infect sanitar din Romania face in continuare victime. Pe Alexandra nu au omorat-o… inca insa i-au furat trei sanse de a se face bine, care daca se opera in strainatate i-ar fi dat mai mult timp decat are in prezent si cu sanse reale.  In fine. Este prea tarziu sa comentam… trebuie sa actionam!!!

Ultima ei sansa costa cel putin 20 de mii de euro, necesare pentru tratament de radioterapie si posibil o alta intrerventie chirurgicala daca este cazul, medicii din Romania nereusind sa scoata toata tumora. (preturile sunt estimative si nu sunt confirmate inca de clinica din Turcia)

Alta varianta este Hanovra unde costa aproximativ 40.000 de euro operatia si alti 10.000 de euro pentru radioterapie (preturi estimative neconfirmate inca de clinica INI)

Conturile pentru ajutorarea Alexandrei au fost deschise la Millenium Bank, filiala Crangaşi.

MILLENIUM BANK CRANGASI – Str. Crângaşi Nr. 29, sector 6, Bucuresti

Titular: Alexandra Aron

RON: RO90MILB0000000000645197
EURO: RO35MILB0000000000645217
USD: RO76MILB0000000000645255

Doamne ajuta !!!

 

DOCUMENTE MEDICALE

evolutie-medicala-alexandra-aron

26 comentarii »

  1. hmmm 😦 …
    ceva din mine inca mai are putere sa creada …
    Alexandra … Nu pot sa trec ‘ASA’ … am intins mana dupa stilou … notez coordonatele bancare …
    –-
    … unul dintre lucrurile pe care le-am invatat este ca singurul mod de a pastra bunatatea este, in mod paradoxal, de a o darui.
    ” tot ce n-ai daruit ai pierdut ”

    Incredere !!
    Doamne Ajuta !

    Dan,
    ganduri bune.

    Comentariu de elena.n — 7 martie, 2009 @ 1:21 pm | Răspunde

  2. […] Alexandra are tumoră cerebrală malignă – Glioblastom Multiforme, cea mai agresivă formă de tumoră malignă. A fost operată deja de 3 ori la Spitalul Universitar Bucureşti însă boala evoluează rapid. […]

    Pingback de Steluţele de mare. Alexandra Aron, 20/20 « Isabellelorelai’s Weblog — 7 martie, 2009 @ 7:00 pm | Răspunde

  3. Isabelle… eu am fost azi (7 martie) sa o vad si nu am putut la inceput sa scot nicio vorba din gura. Mama ei vorbea si eu ma uitam… lung… socat si zbuciumat, fix in ochii caprui ai Alexandrei care ma tintuisera. Stia ca m-am operat la Hanovra.

    Cand mama ei i-a spus: Uite mama ca si el a avut ce ai avut tu si acum este bine, Alexandra a spus: Da, dar el cate operatii a facut, ca eu am facut trei?

    Am mintit-o spunandu-i ca nu am facut trei dar am facut doua si ca am avut exact aceeasi problema.

    Din pacate Alexandra nu are aceeasi problema. Are un pietroi de gat care sunt cele 3 operatii facute la Municipal. Are un edem cerebral si un rest tumoral. Are partea stanga a corpului paralizata. Are capul ras. Are doua craniotomii facute parca cu satarul. Are de luptat cu o boala crunta care da o speranta de viata extrem de mica daca nu este tratata RAPID si PROFESIONIST.

    Conditiile de la Municipal sunt mult mai OK decat la Bagdasar si la ce m-as fi asteptat eu … insa mie mi-a venit sa urlu de suparare. De ce eu am ajuns la Hanovra si acesti oameni au ajuns la Municipal? De ce eu am avut aceasta sansa si am stat 10 zile in terapie intensiva ca sa mi se echilibreze circulatia lichidului encefalorahidian si fata asta a stat doar 3 ore in reanimare (nici macar in terapie intensiva).

    De ce ma vad atat de neputincios atunci cand aflu de un caz de cancer cerebral? Imi vine sa cad in genunchi si sa-i multumesc in fiecare zi Domnului ca am avut doar o tumora benigna care a fost extirpata toata si pana in prezent nu a recidivat.

    De ce ochii Alexandrei erau atat de tristi si neajutorati, atat de umiliti si de incercati???

    De ce Doamne de ce????

    Singurul lucru care imi da speranta este ca alt pacient cu Glioblastom Multiforme, care a ajuns la Hanovra si pe care l-am convins cu chiu cu vai sa se opereze acolo, are deja un an in plus trait alaturi de familia lui (un an de la operatie), semnele sunt imbucuratoare, si pacientul se intoarce deja la munca.

    Nu stiu ce sa mai scriu, insa vazand-o astazi astfel pe aceasta fata frumoasa, care imi multumea la fiecare compliment stupid pe care i-l faceam, mi-am dat seama ca numai solidaritatea m-a facut si pe mine sa trec peste acest hop si ca poate aceata solidaritate o va salva si pe ea.

    dasanti

    8 Mar 09 at 03:04

    Comentariu de dasanti — 8 martie, 2009 @ 3:07 am | Răspunde

  4. Dane, iar îţi pui întrebări la care ştii că nu există răspuns… Vom trăi şi vom vedea. Până atunci însă să vedem mai bine ce putem face, important este să strângem banii. Sugestii? Ne-ar trebui 4 bănci care să sponsorizeze cu câte 5.000 de euro, iar ce strângem noi să fie pentru drum şi alte necesităţi.

    Comentariu de isabellelorelai — 9 martie, 2009 @ 8:37 pm | Răspunde

  5. […] Aron – povestea ei. Filed under: Life — chelbea @ 1:42 pm Am primit un link cu o poveste trista pe care o voi reda mai jos, in speranta ca poate unii doresc sa ajute […]

    Pingback de Alexandra Aron - povestea ei. « Forgive your enemies, but never forget their names. — 10 martie, 2009 @ 3:42 pm | Răspunde

  6. […] si pentru un tratament de radioterapie, la o clinica din Turcia. Mai multe informatii aveti aici, aici si aici, iar aici aveti documentele medicale privind evolutia […]

    Pingback de un mesaj filantropic…pentru ca suntem oameni… « Amnezii — 11 martie, 2009 @ 7:34 pm | Răspunde

  7. […] Aron sau cum poti sa ajuti un om 11 03 2009 Am fost rugata sa preiau stirea de aici. Si sa-mi aduc si eu aportul la popularizarea campaniei asteia, prin care incercam sa o ajutam pe […]

    Pingback de Alexandra Aron sau cum poti sa ajuti un om « Perhinschi’s Blog — 11 martie, 2009 @ 7:55 pm | Răspunde

  8. Am fost socata sa vad ca o fata pe care o cunosc, din vedere, din orasul meu – Slobozia are aceasta boala! Nu imi vine sa cred! Am fost in generala in aceeasi scoala si o tin minte mereu vesela si zambitoare! Imi pare nespus de rau…Dumnezeu sa aiba grija de tine Alexandra! Eu am incredere in El, si stiu ca tot raul asta va fi spre bine! Sa ne rugam pentru sanatatea ei! Daniela, Slobozia

    Comentariu de Dani — 12 martie, 2009 @ 10:38 pm | Răspunde

  9. imi pare rau pt ea sper sa se faca bine cu ajutorul Domnului o sa fie bine ne rugam pt ea si multa sanatate

    Comentariu de teo — 13 martie, 2009 @ 4:35 pm | Răspunde

  10. De ce nu se vorbeste la Romtelecom ca sa putem suna… eu asa am facut…job-ul care il am nu imi permite sa plec la banca in timp util dar sa dau telefon (apel) pt o anumita taxa o pot face oricand si la orice ora!!!!!!

    astept vesti…
    Edyt

    Comentariu de Edyt — 13 martie, 2009 @ 6:35 pm | Răspunde

  11. si eu cred ca un televoting cu romtelecom va ajuta la strangerea de mai multi bani.Lumea ar dona mai usor printr-un telefon decat sa se duca la banca

    Comentariu de dana — 13 martie, 2009 @ 8:23 pm | Răspunde

  12. Si pe site-urile newsreport, femeia, cosmopolitan, miresici, marieclaire, mami si parinti sunt postate bannere. Sper sa ajute!!
    Si eu sunt de accord cu donare prin telefon.
    Daca reusesc sa fac ceva in privinta asta va dau de stire.
    Mihaela Matei

    Comentariu de Mihaela Matei — 14 martie, 2009 @ 1:34 pm | Răspunde

  13. De pe blogul Alexandrei
    http://pentru-alexandra.sanatate-pro.ro
    Alexandra a ajuns in Turcia. A fost consultata acolo si se pare ca este necesara inca o operatie.
    Pana acum a fost stransa urmatoarea suma: 39.500 RON+14.500EUR+150USD = 23.800 EUR
    Asa cum spuneam, se pare ca este necesara inca o operatie datorita dimensiunii prea mari a tumorii…dupa operatie fiind facuta terapia pentru care a plecat acolo. Operatia trebuie facuta tot in Turcia. Suma necesara terapiei a fost stransa…urmeaza sa vedem ce costuri presupune si operatia.

    Comentariu de isabellelorelai — 14 martie, 2009 @ 8:58 pm | Răspunde

  14. […] March 16, 2009 · No Comments Poveste Alexandrei o gasiti aici. […]

    Pingback de Apel Umanitar !!! « Vlasceanubianca’s Blog — 17 martie, 2009 @ 12:43 am | Răspunde

  15. buna…am si eu o intrebare…daca vreau sa contribui si eu,pot depune banii de la orice banca?nu conteaza care?ast rasp va rog.

    Comentariu de adina — 17 martie, 2009 @ 4:08 pm | Răspunde

  16. […] Citiţi mai multe despre povestea Alexandrei aici. […]

    Pingback de Povestea ei « Smikley’s — 17 martie, 2009 @ 7:40 pm | Răspunde

  17. Dumnezeu sa aiba grija de tine Alexandra si sa iti trimita toti ingerii lui sa te pazeasca!!!!! Nu pot trece indiferenta pe langa necazul tau…ce inseamna 2o de mii de euro pentru cineva care are bani = o nimica toata ( 20 mii euro e pretul unei masini de clasa medie sau a unui pumn de haine cumparate de la Paris…)…oameni buni facem apel la cei ce dispun de sume exorbitante sa plece putin capul si sa priveasca pe cei aflati in suferinta.
    Dumnezeu sa dea putere familiei ei sa o ajute sa treca peste suferinta!!!

    Comentariu de Roxana — 19 martie, 2009 @ 9:38 am | Răspunde

  18. Voi face tot ce pot si eu pt alexandra…imi voi anunta toti prietenii si poate vom reusi impreuna sa facem ceva…

    Comentariu de alina — 19 martie, 2009 @ 11:18 am | Răspunde

  19. […] Alexandrei o gășiți aici și aici. Viitorul îl puteți scrie chiar voi, donând câțiva bănuți în următoarele conturi: […]

    Pingback de Te-ai gândit că poți salva o viață? « zori de zi — 19 martie, 2009 @ 8:28 pm | Răspunde

  20. […] doar în câteva zile, necesară tratamentului în Turcia, la clinica Anadolu John Hopkins, unde Alexandra urma să facă radioterapie pentru tumora cerebrală malignă. Alexandra a fost operată de 3 ori […]

    Pingback de Salvaţi Steluţele de mare. Oameni buni, tineri şi frumuşi, mergeţi pe 20 la concert - cu 20 de lei vă distraţi şi ajutaţi un suflet de om de 20 de ani: pe Alexandra Aron « Isabellelorelai’s Weblog — 20 martie, 2009 @ 12:57 am | Răspunde

  21. […] ALEXANDRA ARON – povestea ei […]

    Pingback de Au nevoie de ajutorul vostru!!! @ Blogul Gothic — 4 aprilie, 2009 @ 3:14 pm | Răspunde

  22. Ce s-a mai intamplat cu Alexandra? Sper ca operatia a fost un succes de aceasta data. Multa sanatate le doresc tuturor, dar in primul rand ei:)

    Comentariu de adela — 12 mai, 2009 @ 12:15 pm | Răspunde

  23. ziceti-mi si mie va rog la ce spital a fost operata , de ce doctor ? unde ii pot gasii ?

    Comentariu de Stefan — 30 august, 2010 @ 10:29 am | Răspunde

  24. Bunã!asi dori tare mult sa ma scuzi si îmi doresc tare mult sa stiu cum te mai simti te rog zimi ceva ?

    Comentariu de Eduard — 10 februarie, 2011 @ 11:49 pm | Răspunde

  25. Poti face ceva tu,pentru tine.
    Repeta in minte,cu incredere „ma simt in fiecare zi din ce in ce mai bine”.”Simte” ca te simti din ce in ce mai bine.Repetand zilinic vei capata din ce in ce mai multa incredere si te vei vindeca.Gandest-te ca te vei vindeca iar succesul tau va face ca si alti bolnavi sa capat incredere sa aplice aceasta” terapie”.Fa acest lucru !
    Poti citi mai multe despre aceasta pe site-ul „Dr.Coue”.

    Comentariu de Cota Liviu — 29 mai, 2012 @ 10:10 am | Răspunde

  26. Din 8 iunie 2014, Alexandra e inger.

    Comentariu de diana — 26 iunie, 2014 @ 9:15 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.