Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

ANDREEA MIRELA SOLOVASTRU – povestea ei

Pe scrisoarea medicala a Andreei apare un sir lung de cuvinte fara de inteles pentru cei mai multi dintre noi – “craniofaringiom dezvoltat retrochiasmatic. Sindrom hipertensune intracraniana. Moderata hidrocefalie. Atrofie partiala de nerv optic. Diabet insipid”.

 Parintii care nu stiu ce inseamna aceste cuvinte sunt, cu adevarat, norocosi. Dar pentru parintii Andreei aceste cuvinte inseamna un lucru foarte simplu si taios de-a dreptul: o tumoare la nivelul creierului care creste zi de zi si apasa pe nervul optic conducand la orbire.Andreea are o sansa.

Neobosita noastra prietena, Narcisa Tancu de la VIPmed, a contactat clinica INI Hanovra si a obtinut pentru fetita o programare pentru operatie pe data de 17 mai.  

Una dintere cele mai apasatoare probleme pe care familia Solovastru o are este timpul foarte scurt pana la plecare si fapul ca trebuie sa stranga suma de 40.000 euro pentru aceasta, suma ce depaseste de departe posibilitatile lor.

Acum e nevoie de noi. De fiecare dintre noi si de putin din putinul nostru. Sa n-o lasam pe Andreea fara bucuria de a vedea in continuare minunile pe care Dumnezeu le-a lasat pe pamant!

Familia poate fi contactata la numarul de telefon 0753.638.858 (Dna Floarea Iuliana Solovastru, mama Andreei).

Cei care pot sa dea o mana de ajutor, un sprijin financiar cat de mic au la dispozitie conturile deschise pe numele Floarea Iuliana Solovastru, la BCR Sucursala Radauti:

Cont EURO: RO70RNCB0241024559450002

Cont RON: RO97RNCB0241024559450001

Ajutati si dati mai departe!

8 comentarii »

  1. Vesti noi …….Operatia Andreei desi a fost una complicata (tumora avea dimensiunea unui ou) a fost realizata cu succes. Aseara pe la ora 20 era la reanimare inca sub efectul anesteziei.
    Ii multumesc mamei ei ca ne tine la curent cu vesti.

    Comentariu de Laura — 23 mai, 2008 @ 12:11 pm | Răspunde

  2. Yupiiii ! Ce ma bucur! Se mareste gasca de Hanovristi 🙂

    Comentariu de dasanti — 23 mai, 2008 @ 1:11 pm | Răspunde

  3. CIND AUD DE NUMELE NARCISA TANCU MI SE FACE RAU

    Comentariu de KARY — 24 mai, 2008 @ 1:25 pm | Răspunde

  4. @KARY

    SI MIE MI SE FACE RAU DE BUCURIE! NU O MAI JUDECA PE NARCISA PT CA FACE MULT BINE PE LUMEA ASTA! NU STIU CATI SE POT LAUDA CU ACEST LUCRU…

    SI DACA NU ITI LASI ADRESE VALIDE DE EMAIL LA COMENTARII AI PUTEA SA RISTI SA NU TI SE MAI AFISEZE COMENTARIILE.

    Comentariu de dasanti — 24 mai, 2008 @ 6:59 pm | Răspunde

  5. sa nu promita oamenilor sa spuna cind merg in platou la povestiri adevarate caci le asigura transport gratuit si in fond le cere 3000 de euro pt. un bilet de avion

    Comentariu de kary — 24 mai, 2008 @ 9:54 pm | Răspunde

  6. @KARY – Mi-e cam greu sa cred ca v-a cerut Narcisa 3000 de euro pe UN bilet de avion. In primul rand Narcisa nu are companie aeriana si lucreaza cu agentiile de turism care ele stabilesc preturile.

    Poate erau mai multe persoane pe acel bilet. Eu am lucrat pentru mai multe companii aeriene si preturile difera foarte mult de data de calatorie. Unele pot sa coste si o mie de euro dus intors daca pici pe tarif maxim iar altele pot sa coste si 200 de euro daca pici pe tarif ECO.

    Te mai rog inca o data sa-ti lasi o adresa VALIDA de email, in caz contrar ti se vor strge comentariile de pe aceasta pagina. Pe mine m-ar interesa si cine esti ca sa stim daca te putem ajuta cu ceva.

    Comentariu de dasanti — 25 mai, 2008 @ 1:30 pm | Răspunde

  7. Nu inteleg de ce atata rautate….. Pana la urma daca nu ar fi existat Narcisa Tancu unii din noi nu am fi stiut de clinicile din afara tarii, si am fi ramas sa ne cioparteasca in tara.
    Ana Maria Taicutoiu de la Narcisa a aflat de clinica din Hanovra, si multumesc lui Dumnezeu acum este bine ….. nu ca alti nefericiti care au fost operati aici si se mai chinuie si dupa 7 ani (expl Andreea Cretu). Si pana la urma si Narcisa este om si nu poate fi perfecta si nici sa le faca pe toate perfect.
    Am intrat pe aceasta pagina sa va dau o veste dar am ramas profund surprinsa de ce am citit asa ca nu m-am putut abtine sa nu comentez.
    Oricum micuta Andreea este bine si maine porneste la drum. Se intoarce in tara la cei dragi.

    Comentariu de Laura — 4 iunie, 2008 @ 11:31 pm | Răspunde

  8. LA MULTI ANI!

    Comentariu de AlexaPop — 30 noiembrie, 2008 @ 12:36 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.