Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

DINU AURICA – povestea lui

Salut, Dan! De aproximativ o luna citesc pe blogul tau despre oamenii care s-au confruntat cu mai multe probleme, pornind de la cele strict medicale si ajungand la cele financiare.
Numele meu este Dinu Marius Ciprian, iar tatal meu, Dinu Aurica, in varsta de 55 de ani, a primit o veste zguduitoare, in urma cu 6 saptamani (sfarsitul lunii mai): o tumora foarte mare, pe trunciul cerebral, fara sanse de reusita a operatiei – pentru a-l cita pe doctorul Gorgan de la Bagdasar, „ori mori, ori ramai leguma”.
 
Consider ca, pentru a nu mai fi ignorate de atat de multi dintre noi, este necesar sa descriu cateva din semnele acestui tip de tumora, in ordinea aparitiei: dureri de cap persistente, apoi depresie inexplicabila (izbucnea des in plans, fara sa poata justifica reactia), urmate de un usor dezechilibru motric, apoi dificultati la inghitire, scriere, pierderea memoriei. Desigur, a fost consultat de medic atat in perioada durerilor de cap – diagnosticul a fost spondiloza – cat si atunci cand au aparut problemele de mers, pe care medicul le-a trecut cu vederea, recomandandu-i Geriforte. Tata a urmat tratament pentru depresie, spondiloza, inima, hipertensiune etc., fara a i se ameliora starea.
In cele din urma, o doamna doctor psihiatru l-a trimis la tomograf, la Bagdasar si de aici incepe o poveste cu un cadru comun in ceea ce priveste sistemul medical din tara noastra, dar si cu anumite particularitati importante, pe care le voi sublinia.
Dupa primul diagnostic, duhovnicul meu m-a indumat catre Dr. Ciubotaru, seful Sectiei III neurochirurgie, Bagdasar. Acesta a fost rezervat cand a vazut tomografia si ne-a recomandat internarea pentru analize suplimentare, insitand pe RMN. Analizele au fost facute intr-un interval de o saptamana si am fost multumiti de personalul de acolo. Nimeni nu ne-a solicitat nicio suma de bani, dar am avut bun simt.  Cu RMN-ul in mana, Dr. Ciubotaru ne-a spus ca operatia se poate face, dar ca rezultatele sunt dezastruoase si ca riscurile nu justifica efectuarea operatiei. Ne-a propus o alternativa, aplicarea unui sunt (dren) candva, in viitor si, daca va fi cazul, o operatie pentru inlaturarea definitiva a unei parti din cutia craniana, pentru a diminua presiunea intracraniana. Tot dansul a pus un diagnostic probabil, neverificat operator: meningiom de dimensiuni mari care comprima trunchiul cerebral si ventriculul 4. Apoi l-a externat pe tatal meu, cu precizarea sa revenim la control prin tomograf in luna septembrie sau oricand, in situatia in care starea tatalui meu se va agrava.

Mama a aflat de Dr. Danaila de la „Institutul National de Neurologie si boli Cerebrovasculare”  si a mers cu tata la un consult (la inceputul lunii iunie), fiind primiti de Dr. Stefanescu si Dr. Olteanu. De aici te rog sa fii foarte atent si, daca se va populariza acest mesaj, ii rog pe toti sa fie foarte prudenti cu acesti doctori. Cum a ajuns mama sa le acorde incredere totala? I-au spus ca au operat numeroase cazuri similare si chiar mai dificile, cu succes, in timp ce riscurile pentru tata erau doar de 10% mortalitate si usoare deficiente, care se pot recupera. Si, desigur, faima Dr. Danaila.
De ce am fost eu circumspect inca de la inceput? Din mai multe motive:
1. pe baza aceleiasi tomografii, un medic specialist neurolog, Dr. Gorgan si un alt specialist neurolog, Dr. Stefanescu, au dat sanse de reusita contradictorii, insa ideea ca operatia este foarte riscanta era confirmata si de Dr. Ciubotaru, in urma RMN.
2. informatiile de pe blogul tau
3. corespondenta cu medici neurologi din S.U.A. (clinica Mayfield – D-ra Candice Young ne-a ajutat enorm, am corespondat zilnic), Germania (INI Hanovra) si Ungaria (Debretin, Dr. Almos Klekner, care imi raspundea rar, dar concis, clar si sincer). Cei din S.U.A. chiar au analizat planul de operatie al dr. de la boli cerebrovasculare si mi-au atras atentia asupra greselilor (hotarasera o rezectie totala, care prezinta cele mai mari riscuri de mortalitate, conform medicilor din strainatate), precum si a celor mai importante intrebari pe care trebuie sa le adresezi medicului, inainte de a lua hotararea de a te opera.

Tata a fost programat pentru operatie in ziua joi, 10 iulie 2008, la Institutul national de neurochirurgie, fiind anuntati ca s-a pregatit o echipa de medici, care include si un ORL-ist. Luni si marti am discutat cu Dr. Olteanu despre riscuri, dotarea spitalului si cazuistica asemanatoare.  In aceleasi zile i-au facut analizele obisnuite, mai putin RMN-ul (alt motiv de neincredere; pana la urma au refuzat sa faca RMN,intrucat stiau sigur despre ce era vorba doar pe baza TC si nici macar nu au acordat atentie CD-ului care continea RMN facut la Bagdasar. Acel RMN arata ca artera carotida interna este cuprinsa in tumora si este lesne de anticipat rezultatul unei operatii abordate fara aceasta informatie vitala). Bun, acum dotarea – tot ce trebuie, „noi operam cu microscop operator”- si cazuistica – 9 pacienti operati anul acesta, dintre care sase in grade diferite de paralizie, unul in coma inexplicabila si 2 decedati in timpul operatiei. Reamintesc ca este vorba despre tumori localizate in zona trunchiului cerebral, care, conform Dr. Olteanu, se opereaza doar la clinica lor si numai de aproximativ 2 ani. Subliniez ca alte cazuri mai usoare (accidente vasculare, tumori localizate in alte parti ale creierului) au fost operate cu succes de acesti doctori.

Miercuri de dimineata, la 6, trebuia sa le comunicam decizia in privinta operatiei. In acea dimineata, Dr. Stefanescu mi-a spus ca operatia aceasta este cea mai dificila din cate au intalnit pana acum, ca ne intelege daca dorim sa o amanam, ca nu exista alternativa (aici a fost in acord cu toti medicii cu care am corespondat) si ca ne lasa un interval de 3 luni sa ne hotaram. Mi-a mai spus ca nimeni in Romania nu opereaza asa ceva si ca poate am avea sanse in strainatate, dar costurile sunt foarte ridicate – 60.000 de euro, a estimat dansul si ca riscam sa obtinem un rezultat mai prost decat aici, in functie de clinica pe care o alegem. Aducand eu in discutie clinica din Hanovra, Dr. Stefanescu a confirmat ca Dr. Samii este foarte capabil si ca este o alegere buna, dar, costurile sunt mari!
In aceeasi zi, miercuri, l-am externat pe tata si mentionez o mojicie a doctorului Olteanu sau a asistentei care a completat fisa pentru concediul medical: i-a trecut codul 1, „boala obisnuita”, adica va primi 75% din salariul lui de 700 ron, in timp ce, pentru diagnosticul lui trebuia trecut cadul 6, 100% din salariu.

Dintre cele trei clinici cu care am corespondat, am ales INI Hanovra datorita rezultatelor exceptionale pe care le are Dr. Samii, a costurilor mai scazute decat in SUA si a riscurilor mult mai mici decat in Debretin. Toti ne-au avertizat ca evolutia naturala a  tumorii  reprezinta o condamnare la moarte a  tatalui meu.

Tata a fost programat pentru operatie la Hanovra in data de 29 iulie 2008, deoarece starea lui se agraveaza foarte repede (nu se mai poate deplasa decat sustinut, dupa 6 saptamani de la primele deficiente de mers), iar costurile initiale au fost estimate la 40000 euro, suma din care parintii mei nu au decat 1000 de euro, stransi pentru zile negre. Eu sunt profesor la o disciplina din dreapta catalogului (nu sunt solicitat pentru meditatii) si in perspectiva adaugarii unui nou membru familiei, nu imi pot permite un credit mai mare de 5000 de euro.
Atat noi, cat si rudele noastre, provenim dintr-un mediu modest si ajutorul pe care il putem oferi tatalui meu este insuficient.
 
De aceea, te rog sa ma sfatuiesti ce trebuie sa fac in continuare pentru a depune cei 40000 de euro in contul INI pana pe 29 iulie. Deocamdata am deschis conturi pe numele meu, Dinu Marius Ciprian, la UniCredit Tiriac Bank, filiala Nerva. Acestea sunt:
RON 
RO16BACX0000000246908000
EUR
RO86BACX0000000246908001

Am trimis un mesaj la Crucea Rosie, dar nu am un raspuns si imi sun prietenii, rudele cunostintele, avand in vedere si posibilitatea primirii unei sponsorizari din partea firmelor. Desigur, am apelat si la sindicatul intreprinderii la care este tata angajat.

Daca ne mai poate ajuta cineva cu sugestii, sfaturi, recomandari si donatii, le multumim si le suntem recunoscatori. Din ce am citit pe blogul tau, in cateva cazuri costurile estimate au fost depasite cu mii de euro si asta ma ingrijoreaza foarte tare, mai ales ca, in cazul tatalui meu, se va face, probabil si o traheotomie, care ii va prelungi spitalizarea. Nu mai insist, intrucat tu stii foarte bine aceste amanunte.

Ne rugam ca Dumnezeu sa il ajute pe tata, sa-i prelungeasca viata care, fara operatie, s-ar sfarsi in cateva luni si sunt sigur ca El va rasplati orice contributie la salvarea celor atat de multi bolnavi dintre noi.
Iti multumesc.
Atasez tomografiile, RMN-urile, scrisoarea medicala, corespondenta cu Dr. Brinker, din Hanovra, cu cei de la Mayfield si programarea pentru operatie la Hanovra.

 

 

Tomografii si RMN-uri

 http://pentrutata.blogspot.com/2008/07/viata-scumpa.html 

Documente medicale
 

 

Corespondenta ini-hanovra 

corespondenta-mayfield-clinic

PROGRAMARE INI – aurica-dinu-deposit-ini-englisch

 

UPDATE DINU AURICA – Astazi 4 august 2008 la ora 7:30 ora Germaniei, DINU AURICA a intrat in operatie. Operatia a durat 6 ore pana la ora 13:45 moment in care a fost adus in terapie intensiva. Rezectia tumorii a fost TOTALA, asa cum Prof. Samii si profesionistii de la INI ne-au obisnuit. Sotia si fiul lui sunt alaturi de el la terapie intensiva. Spera sa nu apara probleme de deglutitie si sa nu apara complicatii. Multumim lui Dumnezeu ca lui Aurica i s-a dat sansa de a se naste a doua oara si va multumesc tuturor celor care i-ati sprijinit!

 

https://dansantimbreanu.wordpress.com/dinu-aurica-povestea-lui/

 

Dan Santimbreanu – 4 august 2008

 

 

FOTOGRAFII SI FILM CU AURICA DINU LA HANOVRA SI LA SOSIREA IN ROMANIA

 

 

  
 

39 comentarii »

  1. […] ele a ales INI Hanovra, unde acesta este asteptat pe 29 iulie. Are insa nevoie de 40.000 de euro. Cititi-i intreaga poveste la Dan si haideti sa dam o mana de […]

    Pingback de “Ori mori, ori ramai leguma!” « BLOG DE SUFLET — 15 iulie, 2008 @ 4:23 pm | Răspunde

  2. […] A doua poveste gen „Moartea domnului Lăzărescu”, şi nu numai, a lui Aurică prin spitalele din România puteţi să o citiţi tot la Dan Sântimbreanu – AICI. […]

    Pingback de Şi băieţii plâng. Din păcate « Isabellelorelai’s Weblog — 17 iulie, 2008 @ 9:21 am | Răspunde

  3. „Doamne, ajuta”!
    Asa ma saluta Dan uneori, iar, alte ori, mi se adreseaza foarte incurajator cu „omule”! Asta a facut din prima seara (11.07), cand am vorbit la telefon cateva ore… Optimismul lui bazat pe increderea in grija lui Dumnezeu fata de noi mi-a dat foarte mult curaj, in situatia in care, in doar doua saptamani, trebuie sa strangem suma necesara operatiei la Hanovra.
    Lucrul care, in evolutia bolii, l-a afectat foarte mult pe tatal meu a fost incapacitatea de a mai conduce automobilul (imediat dupa Pasti). Apoi, in urma cu o saptamana, scaunul cu rotile i-a devenit mijloc de locomotie,iar azi…a fost pentru prima data cand nu s-a barbierit singur. Si, fiind cu el, pentru el, mi-am stapanit plansul. Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca starea lui nu este mai rea.
    El este un om tare, nici macar o data nu l-am auzit revoltandu-se impotriva lui Dumnezeu din cauza bolii. Dar, pe de alta parte, este sceptic in privinta sanselor de a ajunge in timp util la Hanovra. O repet, daca nu ma imbarbata Dan, as fi devenit si eu sceptic, fiindca persoane in care aveam incredere, m-au parasit (de aceea ni se recomanda in Psalmi sa ne incredem doar in Dumnezeu). Dar m-au ajutat prieteni pe care nu-i mai sunasem de cateva luni, prieteni cu rate pentru apartamente si copii bolnavi, colegi de-ai tatalui si oameni necunoscuti, asa incat, azi, dupa aproape o saptamana, avem un sfert din suma necesara operatiei (donatii, sponsorizari + creditul de 5.000 de Euro). Ii multumesc lui Dumnezeu si tuturor celor care ne sunt alaturi prin rugaciuni, ganduri bune, donatii si sfaturi. Cand ne vom intoarce de la Hanovra, voi publica lista celor care ne-au sprijint, indiferent de forma.
    Cred cu tarie ca, pe 29 iulie, il voi interna pe tata la Hanovra. Pe cei care ne mai pot ajuta, ii rog sa o faca, pentru ca inca e mare nevoie, iar Dumnezeu nu va uita nicio jertfa! Multumim!
    „Doamne-ajuta, omule”!

    Comentariu de Marius Ciprian Dinu — 17 iulie, 2008 @ 10:57 pm | Răspunde

  4. …si cred cu tarie ca tata se va face bine si va avea grija de nepotii lui pentru ca orice om ar trebui sa poata sa se bucure de batranetile lui si de bucuriile vietii.

    Asa omule! Vezi ca se poate???!!! Capul sus si sufletul plin de incredere, caci cu ni e Dumnezeu si daca cu noi e Dumnezeu cine va indrazni sa fie impotriva noastra???

    Comentariu de dasanti — 17 iulie, 2008 @ 11:24 pm | Răspunde

  5. […] – Amănunte la Dan Sântimbreanu, 15 iulie 2008 – AICI […]

    Pingback de Horror. Made in Romania « Isabellelorelai’s Weblog — 18 iulie, 2008 @ 11:16 pm | Răspunde

  6. […] Pentru detalii click aici si aici. […]

    Pingback de Ori Mori, Ori Ramai Leguma — 23 iulie, 2008 @ 2:54 pm | Răspunde

  7. Doresc sa fac publice acum, inaintea plecarii la Hanovra, multumirile noastre fata de cei care ne ajuta:
    DUMNEZEU
    TOTI CEI CARE SE ROAGA PENTRU TATA
    RESPONSABILII CAMPANIEI PRIN INTERNET
    https://dansantimbreanu.wordpress.com
    http://todoran.blogspot.com
    http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=7806
    http://www.metalhead.ro/Barlog-Mesaj_umanitar-273.html
    http://www.rimel.ro/2008/07/pentru-o-cauz-bun.html
    http://www.stirilocale.ro/pentrutata_blogspot_com_IDN542722.html
    http://calincosmaciuc.wordpress.com/2008/07/13/apel-umanitar-in-blogosfera/
    http://www.reportervirtual.ro/2008/07/15/help.html
    http://shoricika.blogspot.com/2008/07/apel.html
    http://forum.computergames.ro/7-generalitati/389509-ajutati-un-tata.html
    http://www.beatfactor.ro/articole/306/

    Andra in fata clinicii din Hanovra


    http://chinezu.eu/2008/07/14/se-scolicita-sprijinul-blogosferei/
    http://mesterulmanole.wordpress.com/2008/07/14/blogul-un-viciu/
    http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/07/crima-ecologica-s-furat-un-rau-alerta.html
    http://www.bogdanpitaru.ro/2008/07/15/apel-umanitar-pe-bune-dar-fara-vedete/

    TELEFON PENTRU TELEDON. TREI CAZURI DISPERATE


    http://cumulatelove.com/7203
    http://enache.biz/2008/07/14/anunt-umanitar/
    http://tiribonflax.blogspot.com/2008/07/ajutor.html

    Cristina si Mihai


    http://www.badin.ro/2008/07/apel-la-solidaritate.html
    http://bastrix.wordpress.com/2008/07/13/ajutor-umanitar-pentru-o-operatie-de-extirpare-a-unei-tumori-cerebrale/
    http://sminchy.wordpress.com/2008/07/15/ori-mori-ori-ramai-leguma/
    http://www.crestinortodox.ro/Anunt_umanitar___Ori_mori__ori_ramai_leguma__156__158__23489.html
    http://budesh.blogspot.com/2008/07/umanitar-sprijin-pentru-un-bolnav-de.html

    DONATORI
    CORINA SI VIRGIL
    ANA MICHAELA GROZA
    BACIU RAZVAN-BOGDAN
    BARZ ALINA
    CHIRIAC MIHAI RODICA
    CRISAN RADU
    DEACONESCU RODICA ANA
    DIMITRIU NADIA
    FLORIN D PANDELEA
    GIRBEA CRISTINA
    GRIGORAS CORNELIA
    ILEANA IOAN
    IONESCU GABRIELA-SORINA
    MANDA EMIL MARCEL
    MARCU DRAGOS
    MIHAILESCU ANDRA
    PAROHIA FLAMANDA (Pr. DAVID PESTROIU si EMA)
    PAUN MIHAI EMIL
    RADU SIMONA ELENA
    ROTARIU ILIE
    STEFAN MINOIU
    TANTA ANDREEA
    TEODORESCU PAUL
    VASILESCU CLAUDIA GABRIELA

    SPONSORI
    ASOCIATIA CONSTANTIN BARBULESCU
    ASOCIATIA ELSA
    COELCO TRADE SRL
    ELECTRIC GRUP SRL
    ELMAROM GRUP SRL
    EL-MONT SRL
    ENERGOBIT SRL SUC BUCURESTI
    GNG INVEST SRL
    IMAGINE COMMUNICATION SRL
    ROMINTERFACE IMPEX SRL
    SC ELMET CONSTRUCT SRL

    Ne rugam ca Dumnezeu sa va rasplateasca toate faptele bune!

    Dan, iti multumesc pentru ca l-ai incurajat pe tata vorbindu-i „fata catre fata”; faptul ca ai venit la noi acasa, desi iti era rau (lucru pe care l-ai disimulat cu dibacie), graieste de la sine.

    Starea tatalui meu s-a deteriorat intr-atat de mult, incat, pentru a-l readuce pe picioare (la propriu si la figurat), trebuie sa-i injectam steroizi in fiecare seara pana la plecare. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca duminica, 27.07.08 din Gara de Nord si vom ajunge la Hanovra luni seara, pe 28.07.08.

    Avem in cont „doar” 15.000 euro, o suma foarte mare din punctul de vedere al familiei mele si al celor mai multi dintre romani, dar insuficienta pentru costurile operatiei tatalui meu la Clinica din Hanovra – 40.000 euro.
    Vom pleca asa, cu speranta ca medicii de acolo ne vor intelege situatia si ca ne vor permite sa platim diferenta, pana la externare sau, poate, vor gasi o alta solutie. Va rugam sa ne sprijiniti si in urmatoarele 2-3 saptamani, cat timp tata va fi internat!
    Va multumim tuturor celor care ne daruiti pretiosul timp alaturi de tata!

    Comentariu de Marius Ciprian Dinu — 23 iulie, 2008 @ 10:23 pm | Răspunde

  8. UPDATE DINU AURICA – Astazi 4 august 2008 la ora 7:30 ora Germaniei, DINU AURICA a intrat in operatie. Operatia a durat 6 ore pana la ora 13:45 moment in care a fost adus in terapie intensiva. Rezectia tumorii a fost TOTALA, asa cum Prof. Samii si profesionistii de la INI ne-au obisnuit. Sotia si fiul lui sunt alaturi de el la terapie intensiva. Spera sa nu apara probleme de deglutitie si sa nu apara complicatii. Multumim lui Dumnezeu ca lui Aurica i s-a dat sansa de a se naste a doua oara si va multumesc tuturor celor care i-ati sprijinit!

    DINU AURICA – povestea lui

    Dan Santimbreanu – 4 august 2008

    Comentariu de dasanti — 4 august, 2008 @ 2:59 pm | Răspunde

  9. Tatal meu se simte bine, dar are mare nevoie de bani pentru plata celor doua interventii chirurgicale.

    Costurile sunt estimate la 61.500 euro pentru perioada 29 iulie – 17 august a.c. – pentru terapia intensiva, interventia chirurgicala pentru eliminarea excesului de lichid cefalorahidian si interventia chirurgicala pentru extirparea totala a tumorii.

    Am reusit sa strang doar 16.000 de euro din donatii.

    Tatal meu va fi scos maine de la terapie intensiva. I-au scos tubul de dren din cap.

    Si inca o veste bune: i-au scos si tubul pe care il alimentau (un tub din nas pana in stomac).

    Astazi a mancat primul iaurt 🙂

    O sa revin pe blog.

    Va multumim foarte mult pentru donatii.

    Dinu Marius Ciprian
    Hanovra, Germania

    Comentariu de Marius Ciprian Dinu — 14 august, 2008 @ 2:20 pm | Răspunde

  10. draga ciprian..atat iti pot spune..CREDINTA TA CU TARIE IN VINDECAREA TATALUI TAU l-a salvat…credinta ta si a tuturor celor care au fost alaturi de tine cu speranta, rugaciunea …toata aceasta mobilizare de energie pozitiva prin credinta si iubirea fiecaruia a atras si banii care la inceput pareau imposibil de adunat..ii doresc tatalui tau sanatate in continuare si sa se bucure de ea impreuna cu toata familia…iar tu nu inceta sa CREZI PANA LA FINAL..

    Comentariu de daniela — 29 august, 2008 @ 2:21 pm | Răspunde

  11. „Cine este Dumnezeu, mare ca Dumnezeul nostru,
    Tu esti Dumnezeu Carele faci minuni”…
    zice o cantare bisericeasca si care se potriveste cum nu se poate mai bine in cazul lui Dinu Aurica…
    Dumnezeu sa-l aiba-n si-n continuare in paza Lui !

    Comentariu de Petre Fartatescu — 29 august, 2008 @ 3:08 pm | Răspunde

  12. Salut, Marius!

    Te-am recunoscut din pozele puse de Dan pe blog! Ce coincidenta! Pentru Dan: Marius e colegul meu de clasa din liceu. Pentru Marius: Dan e colegul meu de grupa din facultate. 🙂

    Marius, ii urez multa sanatate tatalui tau si ma bucur ca se simte mai bine dupa operatie. Va urez toate cele bune si sa va ajute Dumnezeu!

    Sa stii ca Dan e un baiat incredibil si foarte sufletist si a ajutat foarte multi oameni, dupa reusita operatiei sale de la inceputul anului. Dane, te salut si te imbratisez!

    V-am pupat pe amandoi! Sa fim sanatosi si sa avem zile frumoase.
    Nicu.

    Comentariu de Nicu Perojuc — 29 august, 2008 @ 3:29 pm | Răspunde

  13. bravo voua ca ati luptat si ati invins,sint surprinsa ca d-nu dinu arata asa bine.dan ne-a trimis si mail cu pozele voastre.
    sint curioasa ce au spus cei de la ini cind v-ati dus cu mai putini bani.
    poate aveti timp sa ne spuneti.sintem si noi intr-o situatie asemanatoare-POVESTEA LUI VASILE SFAITER.SINTEM ASTEPTATI PE 15 LA INI.
    TI-AM SCRIS UN MAIL MARIUS.AM SA INCERC SA TE SUN DACA IMI PERMITI.
    STIU CA LUPTA NU S-AFIRSIT DAR VIATA E O CONTINUA LUPTA.SA NE RUGAM RECIPROC LUI D-ZEU.

    Comentariu de sfaiter claudia — 31 august, 2008 @ 3:44 pm | Răspunde

  14. am zambit printre lacrimi de bucurie evident, citind pe blog despre reusita tatalui tau. Imi pare rau ca nu am avut ragazul necesar a te contacta in vreun fel dupa despartirea de voi in Hanovra, dar, important este ca tatal tau este si el bine, cu sigurantavom avea si timp de depanat amintiri de la INI Hanover.
    P.S. Nu stiam ca mi-s asa de fotogenica… era gluma sa zambesti si tu…lacrimi ti-au curs destule…de tristete si poate uneori chiar de neputinta..dar s-au oprit. Fiti binecuvantati pe mai departe! Maria.

    Comentariu de maria — 1 septembrie, 2008 @ 1:05 am | Răspunde

  15. Dragii nostri, va multumim din suflet pentru ajutorul spiritual, moral si material prin care viata si integritatea psihica si fizica ale tatalui meu, Aurica Dinu, au fost salvate. Sunt extrem de fericit si ma bucur foarte mult ca am asa de multi prieteni, cunoscuti si necunoscuti, cu care sa impart si sa sporesc fericirea noastra. De cele mai multe ori, cand il intreb pe tata cum se simte, imi raspunde:”ca un nou-nascut”. Nu este un raspuns extraordinar? Iar replica mea este: „Sa-i multumesti lui Dumnezeu cat mai des, si in culcare, si in sculare!”
    Cati dintre noi avem sansa de a resimti atat de concret renasterea noastra? Cati dintre noi suntem atat de constienti ca viata ne-a fost daruita de Dumnezeu si ca ne este daruita neincetat, inspre vesnicie? Acest sentiment al dependentei totale de Dumnezeu Cel Bun si Milostiv rodeste in dragostea fata de El si fata de tot ceea ce El a creat, pe primul plan fiind persoanele umane. De aceea, va rog sa ii sprijinim impreuna si pe ceilalti bolnavi care ne solicita ajutorul, va rog sa participam la implinirea minunii pe care acestia o cer lui Dumnezeu.
    Din punct de vedere financiar, lucrurile se prezinta astfel: avem o datorie de aproximativ 50.000 Euro pe care cu siguranta n-o putem restitui din donatii, dar am certitudinea ca Dumnezeu ne va scoate si din acest impas. Voi depune un dosar la Ministerul Sanatatii si, daca nu va fi aprobat pe motiv ca operatia s-a realizat intr-o clinica privata, nu vad o alta solutie decat vanzarea apartamentului. Am fost sfatuit sa nu iau o asemenea decizie, dar nimic pe lumea asta nu e mai de pret decat omul si trebuie facut absolut orice pentru a-i salva viata si, mai ales, sufletul. Eu cred ca intoarcerea unui om la Dumnezeu ii asigura cea mai buna casa, in Rai si ca viata abordata cu credinta face imposibilul, posibil ca, de exemplu, in cazul nostru, sa ajungi, dupa 3 decenii, din proprietar, chirias. Ce valoare sa aiba casa, cand viata ti-a fost salvata? Si sunt multi care au vandut tot ce aveau, pentru a se insanatosi si intotdeauna merita sa incerci, cel putin pentru a nu ramane cu remuscarea ca nu ai facut tot ce se putea.
    Am insistat asupra acestui aspect pentru a-i incuraja pe cei care, ca si noi, nu au bani pentru a se opera in strainatate. Faceti orice este curat pentru a-i salva pe cei pe care ii iubiti, in primul rand, rugaciune, apoi alte jertfe care mai sunt necesare. Eu il privesc pe tata si ma induioseaza prin toate gesturile banale (pentru un om sanatos) pe care el, inaintea celor doua operatii, nu le mai putea schita.
    Dumenezeu sa ne ajute si sa ne lumineze pentru a lua viata in serios!

    Comentariu de Marius Dinu — 2 septembrie, 2008 @ 11:48 pm | Răspunde

  16. Draga Daniela, chiar a doua zi, dupa ce am aflat ca tata are o tumoare imposibil de operat, am citit in una dintre Evanghelii urmatorul indemn: „NU TE TEME, CREDE NUMAI!”
    Cu lacrimi in ochi, I-am multumit lui Dumnezeu pentru aceasta incurajare cat se poate de directa. Aceste cuvinte ale Lui, precum si rationamentul ca Dumnezeu nu-Si va retrage ajutorul pana la final m-au ajutat sa rezist in cea mai grea incercare a vietii mele: in seara internarii la INI Hanovra, 29 iulie, tata a intrat in coma! Operatia pentru rezectia tumorii fusese programata pentru data de 31 iulie, asadar, chiar daca ii facusera toate analizele necesare, medicii nu au apreciat corect gravitatea starii lui. In acea noapte l-au operat pentru a-i introduce un dren in cap, datorita caruia, in ziua urmatoare, si-a revenit, insa nu-si amintea ce i se intamplase si, pentru ca se simtea bine, a crezut ca a scapat de tumoare. Iti imaginezi cat de greu i-a fost cand i-am spus ca tumoarea este inca in cap si ca urma sa intre in cea de-a doua operatie, pe data de 4 august…
    Fie ca Dumnezeu sa implineasca urarile tale si sa te binecuvanteze!

    Comentariu de Marius Dinu — 3 septembrie, 2008 @ 12:16 am | Răspunde

  17. Domnule Petre Fartatescu, tare ma bucura cantarea aceasta, specifica Postului Mare!
    Intr-adevar, e foarte potrivita situatiei noastre, deoarece tata era aproape mort si, din mila lui Dumnezeu, a inviat!
    Multumesc si Domnul sa va intareasca in credinta si in misiunea dumneavoastra!

    Comentariu de Marius Dinu — 3 septembrie, 2008 @ 12:23 am | Răspunde

  18. Salut, Nic!
    Ce mai faci? Ce surpriza placuta! Si ce „coincidenta”!
    Te rog sa imi scrii pe adresa dmariusciprian@yahoo.com.
    Stii ca am sarbatorit 10 ani de la absolvirea liceului? Am fost cam 18, am si niste fotografii, toti sunt parca neschimbati…Cu cine mai tii legatura dintre colegii de liceu?
    Dintre profesori, au venit doamna diriginta si doamna Malancu, de fapt, e posibil ca doar dumnealor sa fi fost invitate…
    Iti multumesc pentru gandurile bune si Dumnezeu sa iti dea implinire acolo unde esti, alaturi de sotie!

    Comentariu de Marius Dinu — 3 septembrie, 2008 @ 12:32 am | Răspunde

  19. Claudia, tu si sotul tau, Vasile, SUNTETI IN RUGACIUNILE noastre! Am citit povestea lui Vasile si m-am cutremurat. Dar sunteti pe calea cea mai buna: nadejdea in Dumnezeu si tratamentul la clinica INI.
    La INI nu am mers cu bani mai putini , deoarece pe 28 august, cu o zi inaintea internarii, cineva a depus 30.000 de euro in contul clinicii. Nu a fost vorba nici de o donatie, nici de o greseala, ci de un imprumut pe care il restituim prin vanzarea apartamentului.
    Noi, pana la urma, am ajuns la costuri de 62.000, deoarece tata a avut 2 operatii si a stat 2 saptamani numai in terapie intensiva,plus inca o saptamana in salon, pentru recuperare.
    Insa tata e bine si toti doctorii, inclusiv Profesorul Samii, au fost surprinsi de cat de repede s-a recuperat tata. Nici chiar Prof. Samii nu se astepta la un progres atat de rapid, desi imi spusese ca operatia a decurs perfect.
    Te rog, ai grija de bebita al vostru si de tine. Trebuie sa mai aveti pe cineva in familie care sa preia stresul si eforturile necesare plecarii la Hanovra!Eu stiu, in parte, prin ce treci si prin ce vei mai trece, de aceea, spre binele tuturor, menajeaza-te!
    Nu am primit mail de la tine. Adresa mea este dmariusciprian@yahoo.com
    Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfantului Taumaturg Nectarie, sa ii daruiasca sanatate sotului si voua, tuturor, putere si credinta!
    Si noi am mers la moastele Sfantului Nectarie, iar eu, cel mai mult, m-am rugat Maicii Domnului, in special prin „Acatistul Sfantului Acoperamant” si „Paraclisul Maicii Domnului”.
    Tata a fost externat in ziua sarbatorii „Adormirea Maicii Domnului”, 15 august. De asemenea, inaintea plecarii la Hanovra, tata s-a spovedit si s-a impartasit.
    Te rog, mai incearca o data sa imi scrii pe e-mail.
    Doamne, ajuta!

    Comentariu de Marius Dinu — 3 septembrie, 2008 @ 1:05 am | Răspunde

  20. Maria, te inteleg foarte bine ca nu ai avut ragazul… Ma bucur ca esti bine si tu si sunt nerabdator sa imi mai scrii despre tine. Poate ma mai faci sa zambesc si sa rad din nou!
    Salut-o si pe Mirabela din partea noastra.
    Dumnezeu sa te ocroteasca si, cand iei carticica aceea de rugaciuni, sa te gandesti si la noi, si la ceilalti bolnavi!
    Multumim!

    Comentariu de Marius Dinu — 3 septembrie, 2008 @ 1:11 am | Răspunde

  21. In urmatoarele zile sunt ocupat cu diverse probleme legate tot de operatia tatalui meu, cele mai importante fiind aprobarea concediului medical de 60 de zile recomandat de Dr. Samii si depunerea dosarului la MInisterul Sanatatii.
    Voi scrie povestea operatiilor si spitalizarii de la INI Hanovra, voi scana si voi afisa actele justificative ale cheltuielilor, precum si link-uri pentru cei care au nevoie sa se informeze despre meningiom sau alte tumori cerebrale. Asteptam factura finala de la Hanovra, care ne va fi trimisa pe la jumatatea lunii noiembrie!
    Binecuvantarea Domnului sa fie cu voi, cu toti!

    Comentariu de Marius Dinu — 3 septembrie, 2008 @ 1:22 am | Răspunde

  22. […] Era un apel de ajutor pentru Andrei Ivan, Mihai Popescu, Romulus Ioan, Cosmin Isipenco şi Aurică Dinu. […]

    Pingback de Pentru tata « Isabellelorelai’s Weblog — 4 septembrie, 2008 @ 12:26 pm | Răspunde

  23. Domnule Dinu, am aflat povestea tatalui d-voastra si ma bucur din suflet ca este bine.Dumnezeu sa-i dea sanatate multa si pe d-voastra sa va ajute sa va platiti datoriile.

    Si sotul meu a fost operat de tumora cerebrala,de 5/4.5 cm.desi s-a simtit .
    f. bine dupa operatie, s-a recuperat f repede, dupa 11 zile reluand serviciul si condusul masinii.A inceput radioterapia si chimioterapia iar azi, ,la aproape doua luni de la operatie[11 iulie] a facut un RMN.Rezectia tumorii nu a fost totala, ea avand, se pare, un cm.Peste o ora tb sa iau rezultatul, dar din cate mi-a spus medicul si din modificarile pe care le-am observat la sotul meu in ultimele zile, nu este bine.Speram doar ca este un efect al Temodalului,pt ca perioada de cand nu se simtea bine s-a suprapus cu perioada de 5 zile de chimioterapie. Maine dimineata mergem la Timisoara , la medicul care l-a operat si vom sti mai multe.
    Am trimis documentele medicale la Vipmed de aprox. 12 zile si nu am primit nici un raspuns.Nu vreau sa-i stresez, dar eu sunt disperata, fiind glioblastom G IV , tumora este f agresiva si , sper sa nu fie asa, dar din ce m-am documentat pe net, creste rapid.
    V-as ruga, daca aveti timp si bunavointa, sa-mi spuneti cam cat dureaza pana cand primesc raspuns.Sau d-voastra nu ati colaborat cu ei?
    Sunt disperata si nu stiu ce sa fac, mi-e atat de teama ca nu pot sa-mi salvez sotul.Nu cred ca in Romania va fi operat a doua oara si nu stiu daca voi putea aduna atatia bani intrun timp atat de scurt, pt a putea sa-l duc cat mai repede in strainatate.Dar cred ca stiti ce simt, si d-voastra ati trecut prin asta.
    Astept ziua de maine sa vedem parerea medicului care l-a operat.Apoi va incepe o lupta grea din care, cu ajutorul lui Dumnezeu in primul rand, sper ca sotul meu sa iasa invingator, la fel ca tatal d-voastra.
    Va multumesc pt rabdarea de a citi ceea ce am scris in una din cele mai disperate zile din viata mea.

    Comentariu de Maria F, — 8 septembrie, 2008 @ 10:42 am | Răspunde

  24. d-na maria sunati dvs la vipmed sau mau insistati cu mailuri altrfel dureaza.stiti cumva unde v-au trimis actele?la anadolu in istambul,cumva?noi va dorim sanatate si taria,asa e glioblastomul e ft agresiv.mai incercati si la rusi sau la kosovo am inteles ca mai au radiatii pt glioblastom.intrebati-l pe dan santimbreanu ca el stie ft multe si poate va da un sfat.e un suflet mare.

    Comentariu de sfaiter claudia — 9 septembrie, 2008 @ 9:20 am | Răspunde

  25. Va multumesc d-na Claudia pt ca mi-ati raspuns, desi stiu cat de greu va este si d-voastra in situatia in care va aflati si sper ca Dumnezeu sa va ajute sa nasteti un copil sanatos si sotul d-voastra sa se faca bine si impreuna sa va cresteti copilul si sa va bucurati de el.
    Azi am facut o vizita neurochirurgului care l-a operat pe sotul meu.Din pacate e mai rau decat stiam cand am postat mesajul de ieri.Exista o tumora de 1 cm si a aparut una noua,in alta zona, care in 3 saptamani a ajuns la 2 cm.Vestea si mai rea – este inoperabila in Romania.
    Nu stiu unde au trimis actele , nu am primit nici un raspuns de la ei.Am sunat acum si nu au raspuns.Am trimis un mail cu noul RMN si sper sa ma ajute cat mai repede pt ca tumora creste f. repede si sansele sotului meu scad cu fiecare zi ce trece.
    Ce stiti d-voastra de Kosovo?Fiul meu a luat legatura cu ei , in luna iulie,dar am citit pe net ca medicul care a inventat GEMM Therapy a murit in iunie , ca va sosi sotia lui dupa 15 august care va prelua terapia.Nu stiu de ce, dar nu am incredere in ei.Stie cineva vreo persoana care a fost tratata cu succes in Kosovo?Fiul meu a insistat f mult cu aceasta clinica pe care a descoperit-o pe net,dar mie mi se pare dubios de ce aceasta terapie nu se face si in U.E.daca este singura care vindeca cu succes glioblastomul.
    Am vorbit cu d-l Dan, intr-adevar e un suflet mare, dar cred ca este coplesit si d-lui de cata durere si suferinta i-a fost dat sa afle de cand a infiintat acest blog.Cu mine asa s-a intamplat dupa ce am citit tot ce scrie aici.
    Dupa vizita de azi la neurochirurg ,frica de a-mi pierde sotul este extrem de mare.
    Va multumesc pt rabdare si intelegere si Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa trecem cu bine peste acest cosmar.

    Comentariu de Maria F, — 9 septembrie, 2008 @ 2:03 pm | Răspunde

  26. nu stiu nimic concret de kosovo,doar din auzite.dar la clinica anadolu din istambul au CIBERKNIFE CARE EMIT RADIATII CU PROTONI SI DISTRUG TUMORI PINA LA 4 CM.LA NOI E PREA MARE SI NU SE POATE.D-NA NARCISA TANCU E SINGURA CARE AR PUTEA LUA LEG CU EI.NOI AM SUNAT ZILNIC LA EA,TB INSISTAT.
    CAUTATI PE NET POATE GASITI CEVA.AM GASIT UN NR DE TEL DE L;A ANADOLU MEDICAL CENTER:+902626785515.NU AM UN MAIL,IMI PARE RAU AS VREA SA VA AJUT.STII CE INSEAMNA SA ASTEPTI.NR NARCISA TANCI-0727945385.NOI AM SUNAT ZILNIC LA EA.SI APOI AM ACCTIONAT PE CONT PROPRIU.AR TB SA VB ENGLEZA ACOLO.SUCCES.D-NE AJUTA!

    Comentariu de sfaiter claudia — 10 septembrie, 2008 @ 4:00 pm | Răspunde

  27. Va multumesc pt informatii.Sper ca va simtiti bine[atat cat se poate in situatia in care va aflati], ma gandesc mereu la d-voastra ,cat de greu trebuie sa va fie insarcinata in ultima luna si cu un asa necaz.Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine de aceste incercari si sa va bucurati impreuna cu sotul d-voastra de copilasul care se va naste curand.
    Sotul meu nu se simte prea bine, dupa radioterapie si chimioterapie e f. schimbat, e dezorientat, nu-si coordoneaza miscarile ca inainte [dupa operatie
    era mai bine].Vestea ca a aparut o noua tumora si inoperabila pe deasupra, ne-a bulversat total.Dan m-a ajutat mult, a luat legatura cu d-na Narcisa Tancu si
    din cate am inteles, documentele medicale au plecat la clinica din Istanbul.Sper sa primim un raspuns cat mai repede si sa vedem ce putem face.Probabil ca maine dimineata o sa sune si fiul meu la clinica, pt ca el vorbeste fluent engleza.
    Daca retin bine , d-voastra ati fost la moastele Sfantului Nectarie?Stiu ca d-l Dinu a fost, dar parca si d-voastra.As vrea sa stiu unde este aceasta biserica, pt ca saptamana viitoare o buna prietena, care ne ajuta f. mult de cand am aflat de boala sotului meu, va pleca la Bucuresti, si daca va avea timp dupa ce isi rezolva problemele profesionale, as vrea sa o rog sa mearga la biserica sa se roage pt sotul meu.Cred ca am uitat sa va spun ca noi locuim tocmai in celalalt capat al tarii, la Arad.
    Va doresc sanatate multa si Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti.

    Comentariu de Maria F, — 10 septembrie, 2008 @ 7:35 pm | Răspunde

  28. Doamna Maria,
    Inteleg prin ce treceti, in parte, intrucat diagnosticul pentru tata a fost meningiom, o tumoare benigna, dar care, din cauza dimensiunii uriase si a compresiei pe trunchiul cerebral, a fost considerat imposibil de operat. Dupa operatie, din analize a rezultat ca a fost, intr-adevar, o tumoare benigna, iar rezectia a fost totala. Ca urmare, nu a fost necesar niciun tratament, ci doar odihna. Boala sotului dumneavoastra, ca si a lui Vasile Sfaiter, este diferita si mult mai delicata, fiind vorba despre tumori agresive, maligne. Dar nu avem altceva decat credinta in bunatatea lui Dumnezeu si hotararea de a merge pana la capat in incercarea de a-i salva pe cei pe care ii iubim.
    Nu va lasati coplesita si puneti-va toata nadejdea in Dumnezeu!
    Eu am comunicat direct cu cei din Hanovra, trimitandu-le tomografia si RMN scanate si rugandu-i sa ne ajute. Ne-au raspuns repede, in max 2 zile si ne-au invitat la Hanovra, pentru ca tata sa fie operat de Prof. Samii. Am sunat la INI si am facut o programare, dar pana la data internarii trebuia sa strangem cei 40.000 de euro.
    Raspunsul pentru noi a fost cam asa: „riscurile operatiei sunt considerabile, dar sunt mult mai mari fara operatie. Operatia va fi cat se poate de sigura in mainile Prof. Samii.”
    Am cerut opinia altor medici, unul din Ungaria, altul din SUA: in Ungaria ar fi realizat o rezectie partiala, in SUA, totala, dar la costuri mult mai mari decat in Germania si, in starea in care se afla tata, calatoria cu avionul pana in SUA i-ar fi provocat probleme foarte mari, poate fatale.
    O particica din moastele Sfantului taumaturg Nectarie se afla la Manastirea Radu Voda, langa Seminarul Ortodox, in spatele Liceului Ion Creanga, zona Piata Unirii.
    Sfanta Fecioara Maria sa va ajute si va astept cu vesti bune!

    Comentariu de Marius Ciprian Dinu — 10 septembrie, 2008 @ 10:52 pm | Răspunde

  29. Azi am depus un dosar la CASMB, pentru a ne plati datoria fata de INI Hanovra.
    asteptam un raspuns in 45 de zile, insa suma decontata va fi mica, deoarece nu vor tine cont de costurile operatiei din Germania, ci de cele din Romania pentru o interventie similara. Sunt foarte curios sa aflu cat costa in tara noastra o astfel de interventie, pentru a face un raport intre sumele platite lunar pentru asigurari de sanatate si beneficiile asiguratului.

    Comentariu de Marius Ciprian Dinu — 10 septembrie, 2008 @ 11:00 pm | Răspunde

  30. D-NA MARIA V-A RASPUNS D-L MARIUS REFERITOR LA MANASTIREA RADU VODA. D-L DINU SINT SI EU CURIOASA CIT AU SA DECONTEZE CASA DE ASIGURARI.MAI STITI DE ALTE CAZURI OPERATE LA INI CARE AU PRIMIT CEVA?VASILE SI FRATELE LUI PLEACA CU AJUTORUL LUI D-ZEU CU 27.000 EURO LA INI.NU AM REUSIT SA STRINGEM MAI MULT.EU RAMIN SA NASC SI SA MA OCUP DE VINZAREA APARTAMENTULUI CACI TREBUIE SA II TRIMIT RESTUL DE BANI LUI VASILE IN GERMANIA.NU AM AVUT DE UNDE IMPRUMUTA,DOAR PROMISIUNI CARE NU S-AU MATERIALIZAT.CURIOS E CA NE-AU AJUTAT OAMENII NU FT BOGATI CI CEI CU FRICA LUI D-ZEU CU VENITURI NU FOARTE MARI CARE AU INTELES NECAZUL IN CARE NE AFLAM.CEI CARE POT SA NE AJUTE IN CONTINUARE II RUGAM SA O FACA CACI INCA AVEM NEVOIE.SA LA DEA D-ZEU SANATATE TUTUROR CELOR CARE NE-AU AJUTAT,CARE S-AU RUGAT PT NOI CARE NE SUSTIN SUFLETESTE ,SFINTILOR PARINTI DE LA MULTE MANASTIRI CARE SE ROAGA PT NOI SI PT TOT POPORUL AFLAT IN VREMURI DE GREA INCERCARE.DOAMNE AJUTA TUTUROR.

    Comentariu de sfaiter claudia — 11 septembrie, 2008 @ 1:09 pm | Răspunde

  31. buna ziua domnule dinu.cum se mai simte tatal dvs?a fost nevoie de recuperare?si daca da unde?va rog din suflet sa ami scrieti .va multumesc.ionita.

    Comentariu de lumi — 9 iulie, 2009 @ 6:13 pm | Răspunde

  32. da si noi am vrea sa stim cum se simte dl.dinu.
    e bine,speram.

    Comentariu de sfaiter claudia — 18 octombrie, 2009 @ 9:35 am | Răspunde

  33. Hristos a Inviat!
    Vestile bune despre tatal meu s-au incheiat anul trecut, in februarie cand, la RMN-ul de control, i-au depistat o recidiva sau rest tumoral. Cei din Hanovra i-au recomandat sa repete RMN-ul in mai, dar un AVC hemoragic, produs in trunchiul cerebral pe data de 05.05.2009 a facut imposibila analiza. Dupa 7 luni de terapie intensiva, a fost externat din Bagdasar (fortat)si, de atunci, se afla acasa. Este aproape complet paralizat (misca doar putin mana dreapta si piciorul drept), respirand prin traheostoma si fiind hranit prin gastrosotoma. Mama il ingijeste…mult mai bine decat asistentele. Este constient, intelege ce-i spunem, dar nu ne poate raspunde decat uneori, prin semne firave. Maine vom merge sa ii facem un RMN. Sper sa ne ajute Dumnezeu si totul sa decurga bine. Va multumim tuturor ca va ganditi la noi si va rog sa ma iertati ca nu am mai scris nimic atat timp, dar nu am vrut sa descurajez pe cineva prin turnura foarte trista a povestii de succes (initial)a tatalui meu, domnul Aurica Dinu.

    Comentariu de Marius — 5 mai, 2010 @ 8:39 pm | Răspunde

  34. Frate, stii ca sunt cu sufletul alaturi de voi! Eu sunt sigur ca nu a fost vorba de recidiva cu de o sangerare care pana la urma a dus la AVC. De aceea iti spuneau cei de la RMN ca a crescut intr-o saptamana considerabil. Daca ar fi fost recidiva agresiva asa cum spunea desteptii de la RMN din Bucuresti intr-un an de zile deja nu mai avea loc unde sa creasca. Nu sunt medic dar intuitia imi spune asta. Dumnezeu are mereu un plan.

    Doamne ajuta !

    Comentariu de dasanti — 5 mai, 2010 @ 10:28 pm | Răspunde

  35. Multumim, Dan! Am luat rezultatul RMN si, din ceea ce inteleg eu, este un rest tumoral care a crescut cu 2-3cm fata de RMN-ul din feb. 2009. Sau o recidiva pozitionata exact ca tumora initiala, care a avut 7cm?
    Dumnezeu are un plan si nu vad altul decat purificarea prin suferinta, atat a tatalui meu, cat si a mamei mele. Nu mai cred in recuperarea lui, din punct de vedere fizic.

    Comentariu de Marius — 7 mai, 2010 @ 10:16 pm | Răspunde

  36. Va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat sub toate formele. De acum, doar rugaciunile il mai pot ajuta pe tata, care a trecut la cele vesnice in data de 13.11.2010. Dumnezeu sa il ierte si sa ii odihneasca sufletul atat de greu incercat!

    Comentariu de Marius Ciprian — 21 noiembrie, 2010 @ 11:32 pm | Răspunde

  37. Atenţie:

    Prin felul meu de o introducere adecvată, Suntem LONELLI JP firmele de împrumut Sr.
    Director
    şi CEO. Suntem o legitime şi un împrumut de Încredere creditor. Suntem dinamici
    Fondurile financiare assistance.We împrumut afară de persoanele care au nevoie de financiare
    asistenţă, care au un rău de credit sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile sau pentru a
    investi în afaceri. Vrem să folosim acest mediu pentru a vă informa că am face
    asistenţă fiabilă şi beneficiar fi la fel de bucuros să vă ofere un împrumut.
    In prezent detinem 45% din acţiunile CGP (cap de locuitor Group PLC, Londra) un
    Guvernul a aprobat, Institutul financiar. Suntem în prezent crearea unui
    schemă în formă de achiziţie de împrumut pentru a ajuta la diferite persoane, precum şi
    Organizaţiile care au intenţii de consolidare a datoriilor renovarea,,
    stabilirea re-finanţare şi, de asemenea, de costume de afaceri. Suntem o
    oameni de afaceri internaţionale şi Imprumutatorul care a oferit Credite atat de felurite
    firmele individuale şi în Europa, Asia, Africa şi alte părţi ale lumii.
    Dăm afară de imprumut noastre în USD ($) şi GBP (lire sterline).

    De asemenea, oferim acces Real Estate împrumut la Hard Money. Putem fond
    rapid, de obicei în termen de 84 oră de la primirea cererii dumneavoastră. Hard Money
    este disponibil pentru împrumuturi garantate în mod adecvat pe o singură familie
    case de locuit şi alte bunuri imobiliare, inclusiv proiecte comerciale şi

    persoană privată / împrumuturi acasă. Termenul de valoarea maximă a împrumutului putem oferi este de 30
    Ani la rată fixă a dobânzii.

    Dacă sunteţi interesat în afacerea noastră de împrumut. aveţi nevoie sunt de aşteptat să informeze

    ne din valoarea creditului solicitat exactă, astfel încât să permită ne va oferi cu
    Termenii şi condiţiile de împrumut. Vă rugăm, să completaţi cererea scurt
    formularul de mai jos dacă sunteţi cu adevărat interesaţi într-o afacere de împrumut şi noi
    a promis sa te ajute bine ..

    Umpleţi împrumutatului INFORMAŢII
    Numele tau :______________________
    Adresa dvs. :____________________
    Ţara dvs. :____________________
    Ocupaţia dumneavoastră :__________________
    Suma de împrumut Necesare :______________
    Durata de împrumut :____________________
    Venitul lunar :__________________
    Numărul de telefon mobil :________________
    Aţi se aplică pentru împrumut online before______

    Contactati-ne la: lonellijploanfirm@gmail.com
    Sa ai o zi bună şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
    Cald Regard
    MR Kelvin {MD}

    Comentariu de MR Kelvin {MD} — 13 ianuarie, 2011 @ 2:52 pm | Răspunde

  38. Buna ziua! Ati mentionat un anume dr Olteanu in postarea de mai sus. Este vorba de dr Olteanu Ion de la Bagdasar? Multumesc

    Comentariu de Ella — 3 iulie, 2014 @ 8:30 pm | Răspunde

  39. Ai nevoie de un împrumut de urgenţă să pornească afaceri, sau ai nevoie de un împrumut pentru Refinantare, ai nevoie de un împrumut pentru a achita datoria? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o maşină sau o casă? Dacă da, vă faceţi griji nici mai mult, oferim toate tipurile de împrumut la o rată a dobânzii accesibile fără verificare de credit!!! Contactati-ne azi prin E-mail.
    E-mail: (brent.timmons@Ymail. com)
    vă mulţumesc.
    Domnul Brent Timmons

    Comentariu de sherru — 17 ianuarie, 2018 @ 12:28 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.