Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

ALEXANDRA BUCUR – povestea ei

Aceasta este povestea unei tinere mame a doi copii care m-a contactat pentru a-mi cere lamuriri suplimentare despre Hanovra. A ajuns pentru un consult si a descoperit ca in fine cineva o poate ajuta. Va redau mai jos scrisoarea primita de la ea. 

Dan

UPDATE 12 SEPTEMBRIE 2009 – ALEXANDRA MI-A TRIMIS O SCRISOARE DE MULTUMIRE PENTRU TOTI CEI CARE INTRA PE ACEASTA PAGINA. O REDAU IN TOTALITATE.

 

Bine v-am regasit!!!

 

De cateva zile ma gandesc incontinuu la textul pe care sa l trimit tuturor prietenilor mei. Este destul de greu sa ma hotarasc ce anume sa va spun deoarece nu prea ma pot pune in situatia voastra si nu stiu ce anume tip de mesaj ar trebui sa trimit fiecaruia. Nu pot sa ies din personajul meu adica al OMULUI FERICIT caruia Dumnezeu i-a dat pe langa o a doua sansa, un grup asa de mare de prieteni extraordinari. Va doresc tuturor sa aveti astfel de prieteni caci nu o sa va simtiti niciodata singuri si mai ales nu o sa mai stiti vreodata ce este deznadejdea.  Prin cuvantul PRIETENI ma adresez tuturor acelora care m-au ajutat si au fost alaturi de mine in aceasta grea incercare. Pe unii dintre voi nu v-am intalnit niciodata, pe altii nici macar nu v-am auzit la telefon, insa credeti-ma ca v-am auzit si v-am simtit gandurile bune si rugaciunile atat de intense catre Dumnezeu. Va rog, cu drag, sa va regasiti cu totii in acest mesaj

Ma gandesc ca ati vrea sa stiti si din perspectiva mea ce s-a intamplat la Hanovra, caci datorita lui Dan Santimbreanu (caruia ii multumesc) si a blogului sau am reusit prin intermediul sotului meu sa va tinem la curent cu tot ce s a intamplat. De fapt voi ati stiut mereu mai mult decat am stiut eu.

Dar hai sa va povestesc si varianta mea foarte pe scurt:

Pe toata perioada de spitalizare, simt nevoia sa va spun, m-am simtit in siguranta. Felul in care imi vorbeau doctorii si informatiile pe care le primeam de la ei (adica realitatea fara ocolisuri) m-au facut inca de la inceput sa am incredere totala. Tot personalul medical era amabil, imi raspundea la orice intrebare si imi explica ori de cate ori ma duceau sa mi faca o noua analiza, CT sau RMN.

Inainte de intrarea in operatie mi-au dat o pastiluta care sa ma adoarma astfel incat sa nu ma sperii de ce urma sa se intample. Nu stiu cand am intrat in sala de operatie, nu stiu cand mi-au facut injectia de anestezie generala, nu imi amintesc nimic care sa ma fi speriat sau vreo durere. Aceste lucruri sunt valabile si pentru a doua operatie despre care de fapt eu practic nu stiu decat din spusele doctorilor si ale sotului meu. Eu imi amintesc doar cateva lucruri de la Reanimare, ceva conversatii cu doctorii, drumurile de la reanimare la sala unde mi s-a facut Computer tomograf dupa operatie, durerile de cap si cam atat.

 

Apoi insa a urmat perioada grea din punctul meu de vedere: zilele la salon, multe zile in care am stat doar la pat din cauza durerilor infioratoare de cap. Dupa cum stiti aveam o drena in coloana prin care din 6 in 6 ore mi se scotea lichidul encefalo-rahidian. Cat timp am avut aceasta drena nu m-am putut ridica la 90 de grade, am stat doar la orizontala. Nu pot sa uit cat am fost de fericita dupa ce mi-a fost scoasa drena si am reusit sa  stau in picioare cca 1 min… Din acea zi am inceput sa lupt cu corpul meu, sa-l fac sa poata sa stea din nou la verticala; luptam cu durerile de cap si cu mine insami sa-mi fac curaj sa ma ridic. 

In tot acest timp personalul medical imi dadea o lectie de viata despre ce inseamna sa te porti minunat cu aproapele tau. Nu va inchipuiti, va rog, ca trebuia sa le bag vreun banut in buzunar asistentelor ca sa vina sa mi faca calmante, sa mi dea un pahar cu apa, sa ma spele, sa ma ajute sa merg la baie etc. Nu. Pur si simplu cand veneau in salon, chemate prin apasarea „butonului salvator”J, zambeau si vorbeau frumos si se ocupau imediat de cerinta pacientului. 

Cand am devenit mai puternica am inceput sa ma ridic in sezut, apoi sa merg prin camera cu ajutorul asistentelor si al fiziterapeutilor, apoi sa merg pe holul spitalului impreuna cu fizioterapeutul si  intr un final sa merg singura mai intai prin camera si mai apoi pe hol. Imi era frica sa ies singura din camera, ma temeam foarte tare sa nu cad, mai ales ca mi se spusese sa am grija mare sa nu ma lovesc la cap si sa stric ce se reusise prin 2 operatii grele.

 

Despre doctori am numai cuvinte inaltatoare.

Prof dr Fahlbusch, acest doctor extraordinar care m a operat, venea in fiecare zi, inclusiv Duminica, sa vada cum ma simt, sa ma intrebe de simptome, sa vada el personal care mai este starea pacientului, desi bineinteles ca doctorul de serviciu facea la randul sau vizita si nota totul in fisa.

 

A venit si ziua externarii:  nu stiu daca ma credeti dar nu eram fericita, ci mai degraba speriata; in spital eram sub observatie, ma simteam in siguranta cu „butonul salvator” la indemana. Insa am inteles ca daca nu as fi fost bine nu m ar fi lasat sa plec. Mi am luat bagajelul, mi am luat la revedere de la personalul medical si de la cunoscutii din spital si am plecat.

A trebuit sa mai stam cateva zile la hotel, pana pe data de 9 septembrie, caci inca nu primisem aprobarea Profesorului Dr pentru zborul cu avionul. De obicei este nevoie de o luna intreaga de refacere dupa operatie ca sa poti zbura.  

 

In ziua de dinaintea plecarii catre casa am avut o ultima intrevedere cu Dnul Prof Dr Fahlbusch care chiar in acea zi se intorsese de la un Congres pe Neurochirurgie la Boston – USA. A venit direct de la aeroport la spital sa se intalneasca cu noi, stiind ca in ziua urmatoare plecam.

Nu am cuvinte sa va descriu aceasta intalnire. Ne pregatisem noi cu o multime de intrebari pe agenda astfel incat sa nu plecam de acolo neinstruiti in legatura cu operatiile, cu cauza celei de a doua operatii, cu tot ce s a intamplat pe perioada de spitalizare dar si in legatura cu viata mea de dupa operatie: restrictii, riscul de recidiva etc.

Ei bine domnia sa a inceput sa ne spuna despre operatii, unde era tumoarea plasata, cat era de mare, cum a extirpat-o, absolut tot cu lux de amanunte si apoi ne raspundea intrebarilor noastre de pe agenda fara ca noi sa fi apucat sa intrebam ceva. Era mereu cu un pas inaintea noastra. Eu nu am mai intalnit un astfel de medic pana acum, desi am mai trecut inainte prin alte 3 operatii.

Am inteles din discutia aceasta ca din pricina tumorii as fi orbit total cel tarziu pana la inceputul anului urmator (adica luna Ianuarie 2010), ca nu a fost practic chiar o recidiva ci ca pe canalul optic ramasesera celule de la prima operatie de acum 3 ani si ca de data aceasta au reusit sa scoata tot si ca riscul de recidiva este 0%.

 

Asadar sunt o FERICITA ca am scapat definitiv de aceasta boala, ca lupta asta atat de grea nu a fost in zadar si ca bineinteles eforturile voastre ale tuturor, rugaciunile si gandurile bune au dus catre o REUSITA 100%.

Eu va multumesc tuturor si, desi stiu ca o spun pentru a suta oara,vreau sa mai spun inca o data ca datorita voua pot sa am o viata normala, pot sa vad, pot sa mi vad copiii crescand, pot sa mi vad familia si prietenii, pot sa vad un rasarit de soare.

Nu  vreau sa inchei acest mesaj catre voi pana nu va spun ca sunteti niste oameni minunati si ca nu as fi reusit nimic fara voi si fara rugaciunile voastre catre Dumnezeu. Prin voi am descoperit si eu „romanul profund”.

Va multumesc!

PS: Daca doriti sa ma contactati ma puteti suna la nr: 0727.279.031 sau imi puteti scrie pe adresa de mail: radoi_alexandra@yahoo.com

 

UPDATE 3 SEPTEMBRIE 2009 (15:00) – ALEXANDRA SE SIMTE FOARTE BINE. A FACUT O VIZITA LA CLINICA. S-A PLIMBAT. A RAS. A MANCAT. DAR MAI BINE VA LAS SA O ADMIRATI IN POZA DE MAI JOS.

DSC00116

DSC00115

UPDATE 2 SEPTEMBRIE 2009 (12:15) – ALEXANDRA A IESIT DIN CLINICA. VA MAI STA LA HOTEL CATEVA ZILE URMAND CA IN URMA UNUI CONTROL FINAL SA POATA SA ZBOARE SPRE CASA. BRAVO ALEXANDRA! AI INVINS!

UPDATE 1 SEPTEMBRIE 2009 (23:00) – ALEXANDRA S-A SIMTIT MULT MAI BINE ASTAZI. A MAI ACUZAT UNELE DURERI DE CAP. A VIZITAT PACIENTI PRIN CLINICA. A MANCAT SI A DAT DOUA TURE DE ETAJ. TOTUL INCEPE SA SE NORMALIZEZE. A PRIMIT SI REZULTATUL ANATOMOPATOLOGIC, MEDICII FIIND FOARTE FERICITI CA TUMORA NU ESTE UNA AGRESIVA ASTFEL SANSELE UNEI RECIDIVE FIIND FOARTE FOARTE MICI.

UPDATE 31 AUGUST 2009 (16:00) – ALEXANDRA E DIN CE IN CE MAI BINE! IATA MESAJUL DE LA EI:

Chiar acum ne-am intors de la o examinare oftalmologica.Rezultatul: Alexandra vede putin mai bine decat vedea inainte de operatie!!! E super! Doctorul a spus sa speram ca va vedea la fel ca inainte de operatie. Deci, e mai bine!

 

UPDATE 30 AUGUST 2009 (23:00) – ALEXANDRA ISI REVINE DIN CE IN CE MAI BINE DUPA CELE DOUA OPERATII. ASTAZI DE ZIUA EI DE NUME A FACUT ORDINE IN CAMERA, A FACUT UN DUS, A PLECAT IN VIZITA LA ALTI PACIENTI ROMANI SI REZIDENTUL O CAUTA DE NEBUN PRIN CLINICA, S-A MAI PLIMBAT PRIN CAMERA SI A STAT LA TACLALE. ESTE MULT MAI VESELA SI COMUNICATIVA. CAPUL O MAI DOARE DIN CE IN CE MAI PUTIN SI TOTUL INTRA IN NORMAL

UPDATE 29 AUGUST 2009 (23:00) – MESAJ DE LA ALEXANDRA:

Maine este ziua mea de nume. Ma intreba o asistenta ce imi doresc. Pai eu zic ca mi s-a implinit visul: M-AM VINDECAT! – datorita tuturor celor care sunt alaturi de mine, datorita doctorilor si evident datorita lui DUMNEZEU. SUNT FERICITA!!! 😀 si vreau sa va multumesc pentru asta TUTUROR!

UPDATE 29 AUGUST 2009 (11:00) – ALEXANDRA SE SIMTE MULT MAI BINE. DURERILE DE CAP S-AU DIMINUAT. ARE POFTA DE MANCARE, ESTE MULT MAI COMUNICATIVA. A INCEPUT SA IMI RASPUNDA DOAR EA LA TELEFON ASTA CA SA-MI DEMONSTREZE CA E BINE, ASA CA DE LA PACIENT LA FOST PACIENT. A FACUT O TURA PANA LA BAIE SI INCET INCET TOTUL REINTRA IN NORMAL. SE RECUPEREAZA UN PIC MAI INCET DIN CAUZA STATULUI ATAT DE MULT IN PAT. DOAMNE AJUTA!

UPDATE 28 AUGUST 2009 (19:00) – ALEXANDRA ARE IN CONTINUARE DURERI DE CAP SI SIMTE O PRESIUNE IN CAP.  A FACUT FIZIOTERAPIE IN PAT CU O BICICLETA SPECIALA CARE A FOST MONTATA PE PATUL DE SPITAL. ACESTEA SUNT CONDITIILE UNEI CLINICI DE NEUROCHIRURGIE DE TOP. A MANACAY CU POFTA SI I-A DISPARUT STAREA DE NERVOZITATE. MAI JOS DOUA FOTOGRAFII DIN CLINICA.

DSC00112 DSC00110

UPDATE 27 AUGUST 2009 (14:20 CET) – LA ORA 12 I-AU SCOS DRENAJUL LOMBAR. TREBUIE SA STEA 4 ORE NEMISCATA. E VIOAIE SI A MANCAT BINE. IN SEARA ACEASTA TREBUIE SA SE RIDICE USOR LA MARGINEA PATULUI. DE MAINE INCEPE SA MEARGA SI SA DEA TURE PE ETAJ.

UPDATE 26 AUGUST 2009 (20:00 CET) – ALEXANDRA S-A SIMTIT MAI BINE ASTAZI, A FOST CHIAR MULT MAI VORBAREATA SI A MANCAT CU POFTA. PROFESORII AU DECIS SA MAI STEA INCA O ZI CU DRENA LOMBARA PENTRU A NORMALIZA CIRCULATIA LICHIDULUI ENCEFALO-RAHIDIAN. ARE MOMENTE IN CARE SE SIMTE DESCURAJATA SI SATULA. LE STIU PREA BINE ACESTE MOMENTE. EU LE-AM TRECUT MAI USOR IN MOMENTUL IN CARE MATUSA MEA MI-A CITIT TOATE MESAJELE DE LA PRIETENI SI NECUNOSCUTI. NU O SUNATI PENTRU CA STRES-UL OPERATIEI O FACE SA FIE FOARTE NERVOASA. PUTETI IN SCHIMB SA II TRIMITETI UN SMS. BOBI SIGUR I LE VA CITI PE TOATE SI SE VA BUCURA. MAINE SIMT CA VA FI O ZI BUNA PENTRU ALEXANDRA. HAI SA NE CONCENTRAM CU TOTII SA FIE ASA!

UPDATE 25 AUGUST 2009 (21:00) – ALEXANDRA ESTE IN CONTINUARE STABILA. ARE DURERI DE CAP PENTRU CARE I S-A PUS UN CATETER LOMBAR CARE AR TREBUI SA FIE DAT PE 26 AUGUST CARE ARE CA ROL NORMALIZAREA CIRCULATIEI LICHIDULUI ENCEFALORAHIDIAN. ESTE O PROCEDURA NORMALA CARE CONTROLEAZA ASTFEL PRESIUNEA DIN CAP PENTRU A EVITA SA MAI APARA COMPLICATIA CARE A AVUT LOC DUPA PRIMA OPERATIE. ESTE NERVOAA DIN CAUZA PRESIUNII INTRACRANIENE SI NU E PREA VORBAREATA. MEDICII SUNT OPTIMISTI!

 UPDATE 23 AUGUST 2009 (16:00) – ALEXANDRA ESTE STABILA. DOCTORII SUNT FOARTE MULTUMITI. ESTE UN PIC NERVOASA, ACEST LUCRU DATORANDU-SE CELOR DOUA ANESTEZII  PE CARE A TREBUIT SA LE SUPORTE. IN CATEVA ZILE ACEST LUCRU SE VA NORMALIZA. ISI CONTINUA RECUPERAREA SUB ATENTA SUPRAVEGHERE A SOTULUI EI. DE INDATA CE VOI AFLA NOUTATI LE VOI PUBLICA PE BLOG. DOAMNE AJUTA!

UPDATE 22 AUGUST 2009 (16:00) – ALEXANDRA E IAR IN SALON. TOMOGRAFIA E OK. PROFESORUL ESTE FOARTE MULTUMIT. TOTUL ESTE BINE!

UPDATE 21 AUGUST 2009 (19:20CET) – ALEXANDRA ESTE IN CONTINUARE LA TERAPIE INTENSIVA. VA RAMANA ACOLO TOATA NOAPTEA. TOTUL ESTE OK. I S-A SCOS TUBUL DIN GAT SI ACUM VORBESTE. TOTUL VA FI MONITORIZAT PANA MAINE CAND I SE VA FACE UN NOU TOMOGRAF SI VA FI CONSULTATA DE PROFESORUL FAHLBUSCH.

UPDATE 21 AUGUST 2009 (14:20CET) – ALEXANDRA A IESIT DIN OPERATIE. ESTE LA TERAPIE INTENSIVA. INCA ESTE INTUBATA SI SOTUL EI NU POATE SA INTRE LA EA. IN SCURT TIMP O VOR EXTUBA SI O VOR TREZI. TOTUL A DECURS BINE LA ACEASTA ULTIMA INTERVENTIE. DOAMNE AJUTA!

UPDATE 21 AUGUST 2009 (11:00CET) – ALEXANDRA A INTRAT IN OPERATIE. A PRIMIT PASTILUTELE DE SOMN. INTERVENTIA VA DURA APROXIMATIV DOUA ORE, MULT MAI PUTIN CA DATA TRECUTA. SA-I TINEM TOTI PUMNII!!!

UPDATE 20 AUGUST 2009 (22:00CET) – DIN PACATE EXISTA SI VESTI MAI PUTIN PLACUTE. A APARUT O COMPLICATIEDATORITA PRESIUNII CREATE DE LICHIDUL ENCEFALORAHIDIAN, PORTIUNEA ASTUPATA DIN CANALUL OSOS CARE A FOST FREZAT A CEDAT IAR MAINE DIMINEATA VA FI OPERATA DE URGENTA PENTRU A ASTUPA ACEASTA PORTIUNE. ESTE O COMPLICATIE CARE APARE DES DUPA ASTFEL DE INTERVENTII CARE PRESUPUN FREZAEA UNUI OS INSA NU ESTE CEVA CARE SA NE SPERIE. TOT GREUL A TRECUT. MAI TREBUIE SA MAI SPUNEM MAINE DIMINEATA O RUGACIUNE CA TOTUL SA SE TERMINE CU BINE. MAI MULTE VESTI MAINE DIMINEATA… DOAMNE AJUTA!

UPDATE 20 AUGUST 2009 (11:20 CET) – ALEXANDRA ESTE INCA LA TERAPIE INTENSIVA. A FOST CONTROLATA TOATA NOAPTEA DIN ORA IN ORA SI MONITORIZATA PERMANENT. PESTE APROXIMATIV O ORA O VOR MUTA IN SALON. A TRECUT DE PERIOADA CRITICA IN CARE PUTEAU APAREA COMPLICATII. ESTE INCREDIBIL CAT DE REPEDE VA FI MUTATA IN SALON. ACEST LUCRU ESTE FOARTE BINE SI DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURILOR FINALE, O ZI DE TERAPIE INTENSIVA COSTAND 2000 DE EURO LA INI. MAI MULTE NOUTATI IN APROXIMATIV O ORA.

UPDATE 19 AUGUST 2009 (19:15 CET) – ALEXANDRA A IESIT DIN OPERATIE. PROFESORUL FAHLBUSCH A SCOS TOATA TUMORA DESPRE CARE SE STIA SI A MAI DESCOPERIT INCA UNA IN SPATELE CANALULUI OSOS AL NERVULUI OPTIC. SI PE ACEASTA A SCOS-O TOATA, CURATAND FOARTE BINE ZONA SI NEAFECTANDU-I ALEXANDREI NICIUN NERV. ANDREI A VAZUT-O CAND O DUCEAU IN TERAPIE INTENSIVA. PE LA ORA 22:00 O SA O TREZEASCA SI ANDREI SPERA SA O VADA CATEVA SECUNDE CHIAR DACA ACCESUL LA TERAPIE INTENSIVA NU ESTE PERMIS DUPA ORA 19:00. A DECURS PERFECT IAR PROFESORUL ESTE FOARTE FOARTE MULTUMIT SI I-A FELICITAT PE CEI DOI CA AU DECIS SA VINA LA INI, ADAUGAND CA DOAR APARATURA DE LA INI SI EXPERIENTA NEUROCHIRURGILOR DE AICI AU PUTUT FACE CA ALEXANDRA SA NU SE TREZEASCA CU PROBLEME MAJORE. DOAMNE AJUTA! DACA VOR MAI EXISTA VESTI IN ACEASTA SEARA LE VOI PUBLICA PE BLOG! BRAVO ALEXANDRA! BRAVO PROFESORE! BRAVO TUTUROR CARE AU CONTRIBUIT LA OPERATIA ALEXANDREI!

 UPDATE 19 AUGUST 2009 (17:15 CET) – ALEXANDRA ESTE INCA IN SALA DE OPERATIE. SE PARE CA OPERATIA A INCEPUT IN JURUL OREI 15:15 DECI E POSIBIL CA URMATOARELE VESTI SA LE AVEM IN JURUL OREI 20:00 CET

UPDATE 19 AUGUST 2009 (14:00 CET) – ALEXANDRA A FOST DUSA IN SALA DE OPERATIE.

I s-au dat doua pastilute ca sa fie mai vesela, o camasa speciala legata la spate, o bonetica verde si o pereche de ciorapi antitrombotici. Isi facea cateva griji dar era destul de optimista. Varoaga sa va rugati pentru ea in urmatoarele 4-5 ore. Andrei ma va anunta cand se va termina operatia si cand se va trezi Alexandra. Ramaneti pe blog pentru alte noutati.

 UPDATE 19 AUGUST 2009 (12:10 CET) – OPERATIA S-A AMANAT CATEVA ORE. VA TINEM LA CURENT. PROBABIL INTRE ORELE 14 – 16 VA INCEPE.

(ATENTIE!!!: ORA „CET” ESTE ORA ROMANIEI MINUS O ORA)

 UPDATE 18 AUGUST 2009 (20:24 CET) – Se pare ca maine in jurul pranzului o vor opera pe Alexandra. (intre 10 – 12 nu se stie inca cand o sa inceapa operatia). Andrei (sotul ei) imi va da mesaje si voi tine toata lumea la curent pe blog. Ce este insa important este ca a ajuns aclo si pentru asta va felicit inca o data pe toti cei care ati participat la acest proces. Doamne ajuta!

 

UPDATE 18 AUGUST 2009 – ALEXANDRA S-A INTERNAT LA ORA 10:00 ORA ROMANIEI. M-A SUNAT DE DIMINEATA SA MA INTREBE DACA ARE VOIE SA BEA CAFEA SI I-AM SPUS CA POATE SA BEA SI SA MANANCE ORICE MAI PUTIN ALCOOL. ERA FOARTE VESELA SI INCREZATOARE. AM SA ACTUALIZEZ SITUATIA EI PE BLOG LA FIECARE MESAJ/TELEFON PRIMIT DE LA SOTUL EI. STATI PRIN ZONA PENTRU NOUTATI…

Dan

 

UPDATE 10 AUGUST 2009 – MESAJ DE LA ALEXANDRA

Alexandra: Dragii mei, Am un anunt important de facut: AM STRANS BANII NECESARI PT OPERATIE.

Asa ca acum nu mai trebuie decat sa ma urc in avion si sa merg acolo unde un doctor exceptional ma va face bine pentru ca mai apoi sa va pot vedea pe toti din nou, sa va pot privi in ochi si sa va spun MULTUMESC!!!

V-am auzit gandurile bune si o sa le iau cu mine 🙂 see you!Inca ceva, operatia va fi probabil pe 19 AUG. Pe 18 aug este internarea, imi vor face analize, Rmn, etc, iar a doua zi ….Operatia. Nu stiu sigur, dar asa mi-au spus azi la telefon. Tinem aproape pentru alte stiri 🙂

UPDATE 24 IULIE 2009 – ALEXANDRA A STRANS 23.400 DE EURO. VA MULTUMIM DIN SUFLET!!!

UPDATE 15 IULIE 2009 – INCA 10.050 de RON PENTRU ALEXANDRA. IN NUMAI O ZI O SUTA DE MILIOANE DE LEI VECHI AU FOST DONATI IN CONTUL DE RON. ALEXANDRA ESTE COPLESITA DE ACEST SPRIJIN PE CARE IL PRIMESTE DE LA VOI SI VA MULTUMESTE DIN SUFLET. IN CURAND VOM PUBLICA SI NUMELE DONATORILOR.

din Geneva, DAN ANDREI SANTIMBREANU

UPDATE 13 IULIE 2009 – ALEXANDRA A REUSIT SA STRANGA 14200 de EURO si 1600 RON. Va multumim pentru donatii!

Buna ziua!

Pana astazi v-as fi spus „Buna ziua!” cu un zambet larg pe buze, azi insa va salut cu lacrimi in ochi. Incerc sa ma bucur de ziua de astazi, pentru ca deocamdata vad, pot sa privesc in ochii copiilor mei si sa ma bucur de zambetul lor, pot sa ma mai bucur la vederea chipului sotului meu si sa mai comunicam din priviri, asa cum facem de o viata.

Peste cateva luni, aceste bucurii pot ramane o simpla amintire, minuni de care am avut parte odata, intr-un vis frumos si colorat care se poate spulbera oricand. Medicii ma avertizeaza ca voi orbi cat de curand. Sansa mea de a mai vedea lumea, de a ma mai bucura de culori si de chipurile celor dragi este o operatie la Hanovra care insa costa cca 30000 de euro, bani pe care nu ii am, dar pe care visez sa-i strang cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Iata insa care este povestea dramei mele:

Ma numesc Alexandra Bucur (Radoi).

Alexandra Bucur

Am absolvit Liceul Nicolae Grigorescu in 1996 si facultatea de Litere in cadrul Facultatii de Teologie Universitatea Bucuresti in anul 2001, in prezent sunt Logistician la SC Johnson Controls Ploiesti.

Am 31 de ani, am un sot iubitor si 2 copii minunati: Matei (4 ani) si Luca (1 anisor).

In anul 2006, 19 Iulie, am fost operata la cap pentru extirparea unui meningiom de tubercul selar. Ce o fi asta? J. Este o tumoare care a crescut pe meninge chiar in dreptul nervului optic. Ea s-a infasurat apoi in jurul nervului optic si a facut ochiul stang sa orbeasca in proportie de cca 85%. Era o tumoare de 2,7/2,5 cm adica o tumoare de-a dreptul gigantica pentru locul in care se afla. Din fericire pentru mine, ca urmare a operatiei efectuate la Sp Bagdasar – Bucuresti, ochiul a fost recuperat in proportie de 90%.

Operatia a fost declarata ca fiind o reusita, Dnul Dr Ciubotaru a considerat-o ca fiind una dintre operatiile sale cele mai complicate si a prezentat-o la multe dintre congresele de medicina la care a participat pe parcursul anilor 2006-2009. Aceasta operatie este prezentata chiar si la congresele internationale de Oftalmologie de catre Dr Onisim Ligia (Sp Bagdasar), drul oftalmolog care a descoperit ca este vorba despre o tumoare si care imi urmareste cazul din 2006.

Din pacate aceasta tumoare a recidivat acum in acelasi loc. Ce inseamna asta?! Inseamna ca afecteaza din nou vederea, de data aceasta nu doar la un ochi , ci la ambii. Se pare ca ea creste intr-un ritm alert si ca foarte curand voi orbi. Daca prima data operatia a putut fi efectuata in Romania, acum am primit confirmarea medicilor din Romania ca operatia nu mai poate fi realizata in tara.

De ce? Pentru ca o a doua operatie in acelasi loc este mult mai dificil de realizat din cauza cicatricelor ramase de la prima operatie si deoarece este nevoie de o aparatura speciala care nu se gaseste in spitalele din Romania si nici in alte spitale din Europa, ci doar in Clinica de Neurochirurgie INI din Hanovra, Germania. In plus de atat, este nevoie si de un medic neurochirurg cu o experienta extraordinara pe astfel de operatii in zona respectiva a creierului. Din fericire am gasit si doctorul care sa accepte sa ma opereze; el se numeste Prof Dr Fahlbusch, insa costul operatiei este de cca 30000 EUR.

Dupa cum va dati seama ma aflu intr-o situatie foarte grea astfel incat ma simt nevoita sa cer ajutor tuturor celor pe care-i cunosc, tuturor celor care cred ca au posibilitatea si buna credinta sa ma ajute.

Este adevarat ca am doi copii pentru care simt ca trebuie sa lupt pana la capat, insa asta nu-mi da si puterea sa gasesc de una singura suma de cca 30000 EUR pana pe 9 septembrie 2009 cand este programata operatia. Daca nu voi strange banii pana la acea data nici acest doctor nu va mai accepta sa ma opereze deoarece sansele mele se vor micsora considerabil.

Eu, Alexandra, impreuna cu sotul meu va multumim tututor in avans pentru suportul Dvs, chiar si doar pentru un gand bun la adresa mea si o rugaciune pentru noi! Sper ca voi putea avea sansa in viata aceasta sa ma intalnesc cu fiecare dintre cei care ma vor ajuta, ca ii voi putea privi in ochi dupa operatie si le voi putea spune din suflet: multumesc ca mi-ati salvat vederea!

Va multumesc ca v-ati luat din timp si mi-ati citit povestea pana la capat!

Daca doriti sa ajutati puteti face depuneri in urmatoarele conturi pe numele Bucur Alexandra – Silvana

Cont in EURO: RO93INGB0000999901546969

Adresa: ING Bank N.V. Amsterdam, Suc. Bucuresti: Sos. Kiseleff, Nr 11-13, Sector 1, Bucuresti

Cod Swift: INGBROBU

Banca corespondenta pentru EUR – ING Bank N.V. Amsterdam

Cont in RON: RO96INGB0000999901129233

sau

Cont in RON Banca Romana de Dezvoltare (BRD) sucursala Pitesti:

RO35BRDE030SV52126960300

Adresa: Bdul Republicii nr. 69bis

PS: Daca doriti sa ma contactati ma puteti suna la nr: 0727.279.031 sa imi puteti scrie pe adresa de mail: radoi_alexandra@yahoo.com

DOCUMENTE MEDICALE:

Diagnostic la externare 27.07.2006

Scrisoare medicala la externare pag.1

Scrisoare medicala la externare pag.2

diagnostic iulie 2009

Programare Hanovra

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

52 comentarii »

  1. cu o cautare de genul

    tratament in strainatate formularul E-112

    ies ceva rezultate in cautari. este un formular pentru situatii cand in tara nu se poate trata ceva si se poate in UE. doar suntem parte din UE.

    Comentariu de Florin — 13 iulie, 2009 @ 9:57 pm | Răspunde

  2. Alexandra sunt alaturi de tine.Ti-am dat add si as vrea sa vorbim mai multe.Sanatate multa te pup

    Comentariu de Laura — 15 iulie, 2009 @ 4:46 pm | Răspunde

  3. […] Anunt umanitar Filed under: Uncategorized — maadi @ 7:01 pm Alexandra Bucur – povestea ei […]

    Pingback de Anunt umanitar « Maadi’s Weblog — 15 iulie, 2009 @ 9:03 pm | Răspunde

  4. As vrea sa stiu daca a Alexandra a facut demersurile necesare pt a fi sprijinita de statul roman.
    este un drept al ei de care trebuie sa beneficieze.
    Pot sa ajut daca primesc datele de contact ale Alexandrei.
    Multumesc,

    Comentariu de Carmen — 16 iulie, 2009 @ 8:29 am | Răspunde

  5. Da,Carmen,Alexandra a facut demersurile necesare, dar statul nu o poate ajuta. Numarul ei de telefon este 0727279031, in caz ca o poti ajuta tu. Multumesc!

    Comentariu de monica — 16 iulie, 2009 @ 11:37 am | Răspunde

    • Carmen, in continuare lucrez la depunerea dosarului la mIn de Sanatate; este foarte greu caci ……; e f greu; daca o sa reusesc o sa informez pe toata lumea aici pe blogul lui Dan.
      Multumesc pt gandul tau.

      Comentariu de Alexandra — 23 iulie, 2009 @ 8:01 pm | Răspunde

  6. […] altfel va orbi, deşi are doar 31 de ani. O parte din bani au fost deja strânşi, cu ajutorul unor bloggeri. Pentru restul sumei, vă invităm să contribuiţi şi voi,  sau să o contactaţi  pe […]

    Pingback de Ploiesti + Stiri = PHonline.ro » Ziar Online » O câmpineancă de 31 de ani are nevoie de ajutor sau va orbi — 16 iulie, 2009 @ 12:48 pm | Răspunde

  7. eu raman la parerea ca statul roman o poate ajuta.
    vezi cazul Ionela Linte care are dosar la Ministerul Sanatatii.
    O va suna pe Alexandra Simona sa vedem cum procedam.
    Multumesc mult,

    Comentariu de Carmen — 17 iulie, 2009 @ 8:36 am | Răspunde

  8. Buna Ali,noi suntem toti alaturi de tine si te iubim adu-ti aminte
    ca femeile din familia noastra suntem femei ambitioase si nu ne lasam
    pagubase sub nici o forma,pupici dulci si la pitici (Matei si Luca)!

    Comentariu de Tina — 18 iulie, 2009 @ 7:39 pm | Răspunde

  9. Buna Alexandra si Familia Bucur!
    speranta e ultima care moare. noi suntem linga voi.
    De cite va zile noi incercam sa conectam tot ce nesta in putinta
    cautam ajutor pe peste tot.
    Daniela sunt eu o nemtoaica care inteleg romaneste si sunt prietena cu tina si cu Nina
    cunosc si eu problema ta nu stiu sa scriu bine romaneste.
    noi incercam se facem un cont aici si savedem ce putem stringe.
    te iubim mult.
    Alex esti de acord ca noi sa vorbim cu doctor de la clinica ini de Hanovra ?
    terog sa trimite mie Nr. de Telefon fix.

    Comentariu de Hermina si Daniela — 20 iulie, 2009 @ 3:28 pm | Răspunde

    • Buna fetelor!

      Multumim mult pt gandurile bune si pt intentii!
      Sunt sigura ca pot trece peste tot cu oameni ca voi!
      La INI Hanovra totul este aranjat. Nu este cazul sa mai vorbeasca cineva cu doctorul. Si oricum, cu doctorul se ajunge f greu sa se vorbeasca. Merci de intentie!Eu vorbesc direct cu el in engleza.

      O seara buna!

      Comentariu de Alexandra — 21 iulie, 2009 @ 10:10 pm | Răspunde

  10. […] seară am dat peste acest site. Alte câteva rânduri le-am găsit, mai târziu, aici. Astăzi, am găsit un link pe Twitter care […]

    Pingback de Waven’s world » Alexandra este prietena, prietenei, prietenului tău! Şi prietena mea! — 20 iulie, 2009 @ 8:37 pm | Răspunde

    • Nu te cunosc si nici nu stiu prea bine sa umblu pe bloguri si twittere. Oricum stiu ca-mi esti prieten si asta inseamna enorm.Iti multumesc mult pt ceea ce faci !!!

      Comentariu de Alexandra — 21 iulie, 2009 @ 10:17 pm | Răspunde

      • Chiar mă cunoşti, dar asta este mai puţin important acum. Fă-te tu bine şi o să ne tot vedem noi! 🙂

        Comentariu de waven — 22 iulie, 2009 @ 8:46 pm

  11. Buna,
    O sa incerc sa gasesc ajutor pentru tine si o sa trimit mailul mai departe.Imi pare rau ca la doar 31 ani ai aceasta problema.|Totul o sa fie bine.Fac tot posibilul sa te ajut.Cu consideratie,Violeta!

    Comentariu de eu — 21 iulie, 2009 @ 3:38 am | Răspunde

    • Multumesc Violeta!

      Comentariu de Alexandra — 21 iulie, 2009 @ 10:21 pm | Răspunde

  12. Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si familia ta…Suntem cu sufletul aproape.Ne rugam pentru tine…

    Comentariu de irina — 23 iulie, 2009 @ 7:56 am | Răspunde

  13. Astazi am vorbit cu ALEXANDRA…OPERATIA VA AVEA LOC IN DATA DE 18 AUGUST… a reusit sa stranga pana acum 23.800 euro…inca mai are nevoie de ajutorul nostru

    Comentariu de adriana — 23 iulie, 2009 @ 2:46 pm | Răspunde

  14. Nu pot sa actualizez situatia financiara, asa frumos cum a facut-o Dan, insa va trimit acest mesaj ca sa informez pe cei interesati in ce stadiu ne aflam. Pana in acest moment am strans 23400 EURO (scuze daca am informat gresit pe cineva anterior).
    Asadar stam bine si sunt increzatoare ca pe 18 August , intr o zi de marti, voi fi ACOLO si totul va fi foarte bine caci nu voi fi singura:in afara de sotul meu (care va veni cu mine), o multime de ganduri bune de la voi toti vor fi cu mine acolo.

    Comentariu de Alexandra — 23 iulie, 2009 @ 7:57 pm | Răspunde

  15. […] Dan – aici – sunt prezentate toate documentele […]

    Pingback de Lumina ochilor « Isabellelorelai’s Weblog — 26 iulie, 2009 @ 11:03 pm | Răspunde

  16. Nu iti perde speranta , ai toate sansele sa te faci bine , ma voi ruga pt tine
    Domnul fie cu tine!

    Comentariu de elena — 1 august, 2009 @ 4:23 pm | Răspunde

    • Multumesc!!! Doamne ajuta! Stiu ca o sa fie bine, am incredere in doctorul nostru al tuturor, stiti voi Cine; Dumnezeu nu ne lasa cand ne este greu, asta e sigur.

      Comentariu de Alexandra — 2 august, 2009 @ 8:21 pm | Răspunde

  17. Buna Ali,ma bucur enorm sa vad ca mai exista oameni cu inima mare care te ajuta
    chiar si fara sa te cunoasca eu sunt ferm convinsa ca vei reusi, pe data de 23 Aug
    dupa operatie te vom visita in spital daca ai nevoie de ceva trimite un mesaj,va pupam
    dulce Tina&Mateo&Dirk

    Comentariu de Tina — 2 august, 2009 @ 12:46 pm | Răspunde

    • salutare ma dragilor! ce mai faceti? eu sunt bine, optimista, fac tot posibilul sa ma tin tare; joi o sa merg sa mi se faca un maslu la biserica si toate vor fi ok
      daca vom avea nevoie de ceva o sa va dam de stire. multumim mult.
      pupici

      Comentariu de Alexandra — 2 august, 2009 @ 8:18 pm | Răspunde

  18. dardindar: O bucurie pe care vreau sa o impart si cu voi

    Comentariu de adriana — 3 august, 2009 @ 12:49 pm | Răspunde

  19. Alexandra, iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine! Abia asteptam sa te intorci sanatoasa acasa si sa ne revedem! Trebuie sa gandesti pozitiv, pentru ca subconstientul tau sa te poata sustine si ajuta! Mult succes! Doamne ajuta!

    Comentariu de Raluca Marcu — 12 august, 2009 @ 7:48 am | Răspunde

  20. Suntem cu sufletul alaturi de ea si asteptam vestile bune.
    Doamne ajuta!

    Comentariu de adriana — 19 august, 2009 @ 5:09 pm | Răspunde

  21. ce veste buna…chiar ma intrebam ce mai face pacienta noastra…transmite-i pupici si din partea mea…ne stim de la telefon…Doamnne, ajuta!

    Comentariu de adriana — 20 august, 2009 @ 1:11 pm | Răspunde

  22. Peste o ora intra in operatie. Deja i-au dat pastiluta de somn.

    Comentariu de gabi — 21 august, 2009 @ 10:34 am | Răspunde

  23. Alexandra,

    Ma bucur mult ca ai reusit sa faci interventia.sunt alaturi de tine si ma rog ca totul sa decurga bine si sa te revedem curand!

    Multa sanatate !
    te pupic

    Comentariu de silvia — 21 august, 2009 @ 12:59 pm | Răspunde

  24. Suntem alaturi de voi Alexandra si Bobi .Am urmarit cu speranta si cu ganduri intense pozitive tot ce a scris Dan .Te asteptam acasa Alexandra!Si ii multumesc lui Dan pentru ca ne tine la curent .
    Anca

    Comentariu de Anca Teodorescu — 21 august, 2009 @ 3:58 pm | Răspunde

    • Multumim din suflet pt sustinere!
      Azi a fost cea mai buna zi de pana acum.I-a fost scoasa drena lombara si s-a ridicat din pat. A stat chiar 1 min in picioare cu toate ca asta trebuia sa o faca maine!!
      Pana sambata trebuie sa mearga singura.

      Va pupam!

      Bobi

      Comentariu de Bobi — 27 august, 2009 @ 11:09 pm | Răspunde

  25. Suntem alaturi de voi , fiti tari , suntem siguri ca totul va fi bine la final. Am descoperit cam tirziu povestea ta Alexandra si ne-a lasat fara cuvinte, te-am cunoscut de putin timp si ne ai intrat foarte repede la suflet. Suntem nerabdatori sa ne reintilnim si sa uitam cu toti de clipele grele prin care ai trecut. Te sarutam cu drag :Alina si Mihai

    Comentariu de traistaru mihai — 22 august, 2009 @ 11:21 am | Răspunde

    • Multumim mult!!
      Si noua ne sunteti dragi si abia asteptam sa ne mai vedem sanatosi!!

      Comentariu de Bobi — 27 august, 2009 @ 11:10 pm | Răspunde

  26. SPUNE-I CA MA ROG SI EU PENTRU EA

    Comentariu de adriana — 27 august, 2009 @ 3:03 pm | Răspunde

    • Multumim! O sa-i transmit maine dimineata!!
      Te pupam!

      Comentariu de Bobi — 27 august, 2009 @ 11:11 pm | Răspunde

  27. Frumusico…ce ochi frumosi ai…si ce bine imi pare sa vad o fata vesela…pupici si hai mai repede acasa sa putem vorbi la telefon…si poate reusim sa ne si cunoastem…Doamne, ajuta!

    Comentariu de adriana — 29 august, 2009 @ 11:28 pm | Răspunde

  28. La Multi Ani!Alexandra,multa,multa sanatate tie si putere celor din jurul tau.
    Cristina si Dan (colegii lui Bobi).

    Comentariu de Stroie Cristina — 30 august, 2009 @ 11:57 am | Răspunde

    • Buna,
      Multumim pt urari si pt ca sunteti alaturi de noi! Alex e din ce in ce mai bine.Nu sta ea prea mult timp in picioare dar e ok. Miercuri o sa o externeze.Speram!

      Comentariu de Bobi — 31 august, 2009 @ 2:57 pm | Răspunde

  29. La multi ani…DUPA CUM VAD, ESTI FOARTE ACTIVA…super…ce cadou frumos ai primit!

    Comentariu de adriana — 30 august, 2009 @ 6:08 pm | Răspunde

  30. LA MULTI ANI ALEXANDRA! Ma bucur mult ca Dumnezeu a fost alaturi de tine si ne-a ascultat si noua rugile… M-am bucurat sa te vad in poze si sa iti vad zambetul! Insanatosire cat mai grabnica si te asteptam acasa!
    Bobi, vad ca ti-a venit si tie sufletul la loc! Multa putere in continuare si chiar daca nu e necesar sa iti reamintesc asta, te rog sa ai grija de Alexandra, dar si de tine.
    Raluca Marcu

    Comentariu de Raluca Marcu — 30 august, 2009 @ 8:17 pm | Răspunde

    • Buna Ralu,

      Chiar acum ne-am intors de la o examinare oftalmologica.Rezultatul:Alex vede putin mai bine decat vedea inainte de operatie!!! E super! Doctorul a spus sa speram ca va vedea la fel ca inainte de operatie.Deci, e mai bine!
      Multumim de urari!
      Pa!

      Comentariu de Bobi — 31 august, 2009 @ 3:00 pm | Răspunde

  31. Bobi si Alexandra,
    Ma bucur foarte mult pentru aceste vesti bune! Inseamna ca ce a fost mai greu a trecut! Va asteptam acasa!
    Raluca Marcu

    Comentariu de Raluca Marcu — 1 septembrie, 2009 @ 7:36 am | Răspunde

  32. Bravo Alexandra! Ai invins! Esti mai frumoasa ca inainte! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de copii!
    Raluca Marcu

    Comentariu de Raluca Marcu — 3 septembrie, 2009 @ 9:38 pm | Răspunde

  33. Slava, Domnului!

    Comentariu de adriana — 4 septembrie, 2009 @ 6:00 am | Răspunde

  34. YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

    Pup dulce-dulce maimutica!

    Comentariu de gabi — 4 septembrie, 2009 @ 7:37 am | Răspunde

  35. Bravo, Aly, stiam eu ca esti o luptatoare si ma bucur nespus ca ai invins! Atat eu cat si familia mea am urmarit pe blog cum au evoluat lucrurile si ne bucuram ca totul s-a terminat cu bine! Abia astept sa vii acasa, sa te pot imbratisa! Multi pupici pentru toata familia!

    Comentariu de LAVINIA NEDELCU — 12 septembrie, 2009 @ 6:09 pm | Răspunde

  36. SA INTELEG CA ACUM ESTI ACASA SI TE BUCURI LANGA AI TAI…SLAVA DOMNULUI!

    Comentariu de adriana — 12 septembrie, 2009 @ 9:08 pm | Răspunde

  37. am ramas fara cuvinte…ma bucur ca esti bine si sper sa ne auzim cat de curand.hm, nu stiu cum si de ce, dar toata vara asta m-am gandit la tine intens, insa, asa a fost sa fie, sa nu am timp sa te sun.

    Comentariu de denisa (prietena janinei) — 22 septembrie, 2009 @ 8:06 pm | Răspunde

  38. va rog, am nevoie de o indrumare pt. obtinerea formularului e 112.am 4 operatii la col. cervicala,o placuta si 4 suruburi.durerile sunt cumplite in reg cervicala si a membrului superior stang.am primit o invitatie pt. o evaluare la o clinica din turcia,dar toata afacerea costa 2000 de euro, venitul meu fiind de 600 de ron ,bani obtinuti din cele 2 pensii ale mele.multumesc anticipat 0727294141.roxana

    Comentariu de cojoc iuliana roxana — 19 decembrie, 2010 @ 4:13 pm | Răspunde

  39. DRAGII MEI,PE DATA DE 20 DEC AM AVUT COMISIA DE EVALUARE A CAPACITATII DE MUNCA SI SURPRIZA:M-AU INCADRAT CU GRADUL 3, EU INITIAL AVAND GR. 2 ACCENTUAT.IN ACEA ZI AM AVUT UN SOC DATORITA MODULUI IN CARE MI S-A ARESAT DOAMNA DOCTOR SI RESPECTIV DOAMNA ASISTENTA,UMILINTA LA CARE AM FOST SUPUSA ,IRONIA SI DISPRETUL ACESRTORA.M-AU INCADRAT LA GR. 3 SI M-AU INVITAT LA MUNCA 4 ORE ,PT . CA DUMNEALOR AU CONSIDERAT CA SUNT BINE.DIAGNOSTICELE TRECUTE INTR-O INTERNARE LA NEUROLOGIE SUNA ASTFEL:DIAGNOSTIC PRINCIPAL:SINDROM PLURIRADICULAR CRONIC C6-C7 STG;DIANOSTICE SECUNDARE:MIELOPATIE VERTEBRALA CERVICALA,DISTROFIE SIMPATICA REFLEXA TIP 2 ,HIERNIE:HDC C5-C6 STG OPERATA(21 IULIE 2008),SCALENOTOMIE ANTERIOARA STG(18 AUG 2009), DECOMPRESIE RADICULARA C6-C7 STG(1 SEPT 2009),HDC4-C5 DREAPTA OPERATA(19 NOV 2009).SI RECAPITULAM:IN 21 IULIE 2008 AM AVUT PRIMA OPERATIE(MI S-A SCOS UN DISC DE LA COL. CERVICALA SI S-A INLOCUIT CU UN OS DE LA SOLD),PE 18 AUG 2009 MI S-A SCOS MUSCHIUL SCALEN,PE 1 SEPT.AM FOST RASA PE JUMATATE DIN CAP SI AM AVUT O OPERATIE DE APROXIMATIV 30 DE CM IN REG CERVICALA.ATUNCI M-AM TREZIT DIN OPERATIE IN DURERI CUMPLITE,IAR CAND MERGEAM SIMTEAM UN CURENT ELECTRIC DE-A LUNGUL COLOANEI ,IAR IN MOMENTUL URMATOR CADEAM IN GENUNCHI.NIMENI NU MA CREDEA CE SIMT ,NICI MACAR MEDICUL CARE M-A OPERAT,SINGURA SANSA SA FIU CREZUTA ERA SA CAUT EU DOVEZI SI ASTFEL AM SCOS ALTI BANI DIN BUZUNAR SI MI-AM FACUT UN NOU RMN.DIAGNOSTICUL?HIERNIEC4-C5 SI BINEINTELES A FOST A 4A OPERATIE.DURERILE CONTINUA, DAR AM PRIMIT SFATUL DE LA ACEST NEUROLOG CARE SE OCUPA DE MINE SA NU MA MAI OPEREZ CA ACESTE OPERATII SUNT MUTILANTE SI RESCUL ESTE MAXIM DE PARALIZIE.AM UN AN DE ZILE DE LA ULTIMA OPERATIE SI ACEASTA DOAMNA DOCTOR MA TRIMITE LA MUNCA,IAR PT. MINE E UN CALVAR UNEORI SA STAU IN PICIOARE.NU ZIC CA DORESC SA STAU ACASA CU MAINILE IN SAN,DAR ACEASTA PERIOADA DE REINCADRARE IN MUNCA ,FIE EA SI DE 4 ORE ESTE PRECOCE.IN ACEST SCOP DE REINCADRARE URMEZ O FAC. DE AS. MED. GEN.DRAGII MEI ANUL TRECUT AM AVUT CA SI COD DE AFECTIUNE G41(CEVA DE GENUL GRIZE DE EPILEPSIE),ANUL ACESTA M50 (O MICA AFECTARE CERVICALA)CARE SE INCADREAZA LA GR. 3.IN CONCLUZIE?USA DE LA COMISIE SE DESCHIDE CU CAPUL NU CU ACTE MEDICALE.ANUL TRECUT CAND AM AVUT COMISIE EU ERAM IMOBILIZATA, IAR MAMA MEA A UMBLAT SA MA PENSIONEZE IMPARTIND BANI PESTE TOT, ANUL ACESTA M-AM DUS EU SI NU AM DAT NICIUN LEUT.ASTEPT PARERILE VOASTRE.DORESC SA STIU DACA AM GRESIT CU CEVA SI UNDE.SPOR LA SARMALE SI COZONACI CA DOAR E AJUNUL CRACIUNULUI!!!

    Comentariu de COJOC IULIANA ROXANA — 23 decembrie, 2010 @ 1:06 am | Răspunde

  40. […] voi veţi fi sensibili l-acest mesaj ce curge, Va curge către voi şi-nţelepciunea voastră, Ca ALEXANDRA BUCUR să poată să […]

    Pingback de Lumina pentru Alexandra « — 9 septembrie, 2012 @ 1:27 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.