Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie

MARIAN STOENICA – povestea lui

UPDATE 15 IANUARIE 2010 – MARIAN A FOST OPERAT SI LA CHIST-UL DE LA COLOANA CARE A FOST EXTIRPAT IN TOTALITATE. SAPTAMANA TRECUTA A PETRECUT-O FACAND RECUPERARE DUPA PRIMA OPERATIE SI ADUNANDU-SI FORTELE PENTRU ATACUL FINAL. MULTUMIRI SPECIALE PROFESORULUI SAMII SI ECHIPEI LUI.

 

UPDATE 9 IANUARIE 2010 – MARIAN A FOST MUTAT IN SALON. SE SIMTE BINE. AMORTELILE DE LA PICIOARE S-AU MAI DIMINUAT. MANA STANGA E MAI BINE DECAT INAINTE DE OPERATIE.MANANCA SI ARE O STARE GENERALA BUNA.

 

UPDATE 8 IANUARIE 2010 – MARIAN A FOST OPEERAT LA CAP DE CATRE PROFESORUL SAMII. ARE O SENZATIE DE AMORTEALA IN PICIOARE DAR DOCTORII AU ZIS CA EA VA DISPARE IN CATEVA ZILE. SIMTURILE TACTILE SI DE COORDONARE S-AU INBUNATATIT LA MANA STANGA, MARIAN FIIND STABIL, CONSTIENT SI ACESTA SPERA CA SI CEALALTA OPERATIE SA FIE UN SUCCES.

DOAMNE AJUTA!

 

 

UPDATE 7 IANUARIE 2010 – MARIAN A FACUT TOATE TESTELE SI ANALIZELE ASTAZI SI MAINE IN JURUL OREI 10:00 (ora Romaniei) va intra in operatie. Prima operatie va fi facuta la cap (malformatia Arnold-Chiari). Peste alte 10 zile se va face si operatia la coloana. Va rog sa ii tinem toti pumnii maine si sa ne rugam pentru el! BAFTA MARIAN! BAFTA PROFESORE !

UPDATE 6 IANUARIE 2010 – MARIAN A AJUNS LA HANOVRA. MAINE SE VA INTERNA SI VA FI OPERAT CAT MAI CURAND DE CATRE PROFESORUL SAMII.

 

Marian, impreuna cu fratele lui si mama sa s-au urcat pe 5 ianuarie 2010 in trenul vindecarii ce avea sa ii aduca la Hanovra a doua zi. Dupa ce s-au instalat la gazda si au mers in recunoastere prin zona Marian s-a odihnit cu gandul la zilele mari ce vor urma. Maine este internarea pe care o priveste cu mare incredere in Dumnezeu. Va multumeste din nou tuturor celor care fie cu donatii, sfaturi, relatii sau doar un gand bun ati fost alaturi de el.

Doamne ajuta!

 

Dan Santimbreanu – Hanovra ora 20:40 CET

 

UPDATE 18 DECEMBRIE 2009 – MARIAN VA PLECA IN IANUARIE LA HANOVRA. CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA SI A AUTORITATILOR ROMANE MARIAN SE VA PUTEA OPERA IN STRAINATATE. INSA CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA, CITITORII SI DONATORII ACESTUI BLOG, MARIAN VA FI OPERAT DE CEL MAI BUN PROFESOR NEUROCHIRURG DE LA CEA MAI BUNA CLINICA DIN EUROPA.

Ministerul Sanatatii a aprobat dosarul lui marian deoarece sufera de o boala rara si de atatia ani este tintuit de aceasta boala in pat. A trebuit sa plateasca din fonduri proprii aproximativ 9 mii de euro pentru a putea sa se opereze la Hanovra, ministerul aproband din cele trei clinici de pe lista devizul cel mai mic iar pacientul avand optiunea de a plati diferenta si alege astfel clinica mai buna. Fara voi, Marian nu ar fi avut la aceasta ora 11 mii de euro pentru a plati diferenta si a avea si banii pentru drum si cazare pentru insotitor. Va multumesc din suflet in numele meu si al familiei Stoenica pentru ca ne-ati daruit cel mai frumos Craciun posibil! Acum chiar ca pot sa sarbatoresc cu adevarat Craciunul si Anul Nou pentru ca mi-ati dat un motiv sa fiu fericit!

Doamne ajuta!

UPDATE 5 OCTOMBRIE 2009 – MARIAN A APARUT PE SITE-UL HOTNEWS. IN PREZENT A STRANS APROAPE 11.000 DE EURO.

hotnews header

hotnews 1

 

UPDATE 10 IULIE 2009 – MARIAN A APARUT IN FORMULA AS

Formula%20AS,Nr.20877,pagina14,Cazurideextremaurgenta

Apelul meu nu a ramas fara raspuns. La o saptamana dupa ce am trimis poster-ul la toata lista celor care citesc acest blog, redactia ziarului Formula As a publicat cererea lui Marian de ajutor. Dati si voi mai departe acest apel. Putin cate putin de la fiecare si Marian va putea pasi din nou!

 

UPDATE 7 IULIE 2009 – MARIAN A APARUT LA 6! VINE PRESA!

Cei de la B1TV au redactat un material pentru a-l ajuta pe Marian. Le multumim pe aceasta cale pentru sprijin!

 

UPDATE 3 IULIE 2009 – VREI SA IL AJUTI PE MARIAN? IMPRIMA POSTERUL DE MAI JOS, DESCARCA-L, TRIMITE-L MAI DEPARTE!

marian

 

DESCARCA AICI POSTERUL IN PDF

 

UPDATE 24 IUNIE 2009 – MARIAN A STRANS 8 MII DE EURO. MAI ARE NEVOIE 47.000!!!

 

UPDATE 10 IUNIE 2009 – MARIAN A APARUT LA POVESTIRI ADEVARATE

A STRANS PANA IN PREZENT 6.000 DE EURO. HAIDETI VA ROG SA IL AJUTAM!

 

 

UPDATE 13 APRILIE 2009 – ASTAZI E ZIUA LUI MARIAN. PANA ACUM S-AU STRANS APROAPE 2000 DE EURO ATAT IN CONTURI CAT SI PE TELEDON. HAIDETI SA II DEMONSTRAM CA IN SAPTAMANA MARE MIRACOLELE SE POT INTAMPLA. NUMERELE DE TELEDON SUNT VALABILE PANA PE 7 OCTOMBRIE 2009.

 

UPDATE 9 APRILIE 2009 – MARIAN A APARUT IN JURNALUL NATIONAL

Marian în Jurnalul Naţional, 28 februarie 2009 – aici.

UPDATE 9 APRILIE 2009 – MARIAN ARE TELEDON DE LA ROMTELECOM. CU UN SIMPLU TELEFON, APELABIL DOAR IN RETEAUA ROMTELECOM, PUTETI SA II DARUITI INAINTE SI DUPA PASTE 3, 5 sau 10 EURO.

0900900380 – pentru o donatie de 10 euro

0900900385 – pentru o donatie de 5 euro

0900900383 – pentru o donatie de 3 euro

Doamne ajuta!

 

UPDATE 2 APRILIE 2009 – MARIAN A TREBUIT SA ISI REPROGRAMEZE OPERATIILE PENTRU CA NU A REUSIT SA STRANGA BANII. NOUL TERMEN ESTE 15 IUNIE. HAIDETI SA-L AJUTAM!

UPDATE 31 MARTIE 2009 – MARIAN A APARUT LA FOCUS LA PRIMATV!

 

 

http://www.primatv.ro/stiri-focus/ajutati-l-pe-marian.html

Astazi (6 martie 2009) m-a vizitat un tanar la mine la serviciu. Numele lui este Mihai, are 24 de ani si cand am venit sa il iau din receptie tinea in mana un dosar cu multe foi. Erau actele fratelui lui, Marian de 21 de ani.

Marian a avut o copilarie zbuciumata de multe interventii chirurgicale si vizite prin spital incepand de la 14 ani. La varsta la care multi dintre noi visam la balul bobocilor din liceu sau la prima dragoste, Marian a trebuit sa se obisnuiasca cu un alt peisaj. Unul trist. Dupa 7 ani de chinuri si solutii neadecvate, Mihai a reusit sa isi duca fratele la Hanovra pentru un consult. Prim amabilitatea unei persoane, a fost ajutat cu 5.000 de euro pentru analizele si consultul facute la Hanovra pe 1 decembrie 2008.

Aceasta consultatie a relevat faptul ca Marian are nevoie urgent de inca o operatie la coloana si o alta la cap.  Suma? 55.000 de euro! Profesorul Samii a spus ca poate rezolva problemele lui Marian. Voi cei care cititi acest blog stiti deja ce miracole fac cei de la INI Hanovra. Haideti sa ajutam aceasta familie sa zambeasca din nou.

Mai jos scrisoarea lui Mihai in care pledeaza pentru cazul fratelui sau Marian Stoenica.

marian-steonica-2
Marian Stoenica – 21 de ani

………………………………………………..

Scrisoarea

Buna ziua,

 

Fratele meu in varsta de 21 de ani sufera de la varsta de 14 ani de o malformatie Arnold-Chiari tip 1, operat in anul 2002 la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti si de un chist radicular pe coloana lombara in zona L5-S1 (conform ultimului diagnostic stabilit la clinica INI Hanovra (www.ini-hannover.de). Chistul a fost deja operat de doua ori la spitalul Bagdasar Arseni insa in ciuda acestor interventii acesta a recidivat, starea lui agravandu-se in prezent fiind necesara o interventie chirurgicala de urgenta.

 

Fratele meu are in mod constant dureri de cap din cauza presiunii intra-cranieie generata de malformatia respectiva care in plus genereaza si vedere dubla. Chistul lombar provoaca dureri insuportabile de picioare care dureaza uneori 8 ore si alteori chiar si doua zile. Fratele meu nu poate sa se aplece de durere, nu poate sa stea la calculator mai mult de doua ore asta in conditiile in care a doua zi nu se mai poate ridica din pat de cat de mult in oboseste aceasta activitate. Practic nu isi poate continua studiile, nu poate munci, are impedimente serioase de miscare si nu poate duce o viata normala.

 

Imi doresc din tot sufletul meu sa il pot salva si as face orice ca sa fie din nou bine asa cum era cand ne bateam in pat cand eram mici. Parintii mei luceraza amandoi la fabrica AVERSA SA., socientate comerciala care in prezent este in insolventa de plata. Mama mea are 49 de ani, tatal meu 51 iar eu 24 de ani. Veniturile familiei noastre sunt foarte mici. Practic parintilor mei le este foarte greu sa gaseasca un loc de munca mai ales acum cand lui Marian ii este din ce in ce mai greu. Daca ma puteti ajuta si cu acest lucru v-as fi recunoscator.

 

Numerele noastre de telefon sunt: 0721800158 / 021.2427120

 

Locuim toti patru intr-un aparatament de doua camere din cartierul Tei.

 

Devizul si programare pentru aceasta operatie este atasat si v-as ruga sa ma ajutati cu orice suma pentru a-mi ajuta fratele sa ajunga pe mainile acestor doctori care fac minuni. Chiar nu stiu cine ar putea sa stranga 55.000 de euro intr-un timp atat de scurt insa sunt decis sa incerc orice pentru a strange aceasta suma.

 

Ma puteti contacta oricand pe numerele de mai sus in cazul in care ma puteti ajuta cu informatii sau cu sume de bani.

 

Conturile sunt urmatoarele:

 

BANCA BCR SUCURSALA MOSILOR

Adresa bancii este:  Calea Mosilor nr.290 bl.36 sector 2, 020896, Bucuresti

Titular: STOENICA GHEORGHE (tatal)

RON: RO36RNCB0318077734810001

EUR: RO39RNCB0088077734810001

 

SWIFT: RNCBROBU

 

Adresa familiei noastre este: Str. Arh. Petre Antonescu, nr.13, bl.12, sc.B,et.8, ap.106, sector 2, 023592, Bucuresti

marian-stoenica

 
 
 
 
 
 
DOCUMENTE MEDICALE
 
reprogramare-15-iun-2009-marian-stoenica
documente-medicale-programari (programare si deviz INI, documente Bagdasar A)
adeverinta-cont-bancar (adeverinta handicap, extras cont bancar)

90 comentarii »

  1. Draga Mihai si Marian
    o sa fac o donatie in weekend-ul acesta. Si o sa ma rog pentru un miracol pentru Marian ca sa reinceapa o viata noua fara suferinta. Marian, fi tare si crede crede crede ca se vor muta muntii din loc. Sant convinsa ca oameni cu suflet bun vor sari in ajutor. Am trimis acest mesaj in diaspora romana din mai multe tari din Europa si Canada, prietena mea buna din Luxemburg a trimis si ea la fel. Fie sa vina repede ziua in care pe acest blog va fi anuntat ca ai fost operat cu succes total de catre Prof. Samii
    ids

    Comentariu de ileana dana sterescu — 11 martie, 2009 @ 2:52 pm | Răspunde

  2. Draga Ileana,
    Iti multumim din suflet(atat tie cat si prietenei tale din Luxemburg)pentru ajutor,pentru sfaturile date,ce au mai ridicat putin moralul atat familiei,dar mai ales lui Marian!Faptul ca ai contribuit la ajutorarea lui dovedeste un suflet cald,intelegator la nevoile si suferinta oamenilor!Fie ca Dumnezeu sa-ti ajute(atat tie,cat si tuturor celor ce au nevoie,si impreuna,prin faptele noastre sa facem voia Lui)sa te rasplateasca pentru speranta oferita!

    Comentariu de Marian si Mihai — 11 martie, 2009 @ 5:19 pm | Răspunde

  3. Draga Mihai si Marian,
    Stiu ca pare spalare pe maini (nu este), dar daca ati gasi posibilitatea de a avea un nr. de telefon „teledon”, ar fi mai usor pentru foarte multi… De pilda, eu unul, date fiind niste rate care cresc aproape ametitor, nu gasesc in buzunar o suma cat de mica de donat, dar daca sun la teledon si asta-mi vine inscris pe factura, n-am ce face (tai de undeva) si platesc…
    Intrebati-l pe Danut cum se poate crea o asemenea posibilitate. Dumnezeu cu voi !

    Comentariu de Petre Fartatescu — 31 martie, 2009 @ 7:48 pm | Răspunde

  4. Draga Mihai si Marian,

    As dori sa ajut si eu cu ceva. Mai trimit linkul si la cativa prieteni si va tin pumnii sa gasiti mai multe persoane dornice sa va ajute.

    Puteti sa-mi spuneti care e situatia la ora actuala? Ati reusit sa strangeti ceva bani?

    Pe cand se preconizeaza sa fie operatia?
    A fost nevoie sa amanati primul termen?

    M-as bucura sa luptati in continuare si sa reusiti.
    Delia

    Comentariu de delia — 2 aprilie, 2009 @ 9:38 am | Răspunde

  5. Din ce stiu eu au reust sa stranga doar 600 de euro. Drumul e lung… 15 iunie e programata internarea si a dua zi probabl prima operatie.

    Comentariu de dasanti — 4 aprilie, 2009 @ 11:27 am | Răspunde

  6. […] MARIAN STOENICA – povestea lui […]

    Pingback de Au nevoie de ajutorul vostru!!! @ Blogul Gothic — 4 aprilie, 2009 @ 3:15 pm | Răspunde

  7. Buna ziua,

    Sunt cu sufletul alaturi de dumneavoastra si as vrea sa va ajut; este posibil sa trimit o suma prin Western Union? Daca da, pe ce nume?

    Multa sanatate, Doamne ajuta,
    Ema

    Comentariu de Ema — 2 mai, 2009 @ 10:18 pm | Răspunde

  8. Buna ziua,
    Va multumim pentru sustinere(atat morala cat si financiara)
    Puteti depune in conturile :
    Conturile sunt urmatoarele:
    BANCA BCR SUCURSALA MOSILOR

    Adresa bancii este: Calea Mosilor nr.290 bl.36 sector 2, 020896, Bucuresti

    Titular: STOENICA GHEORGHE (tatal)

    RON: RO36RNCB0318077734810001

    EUR: RO39RNCB0088077734810001

    SWIFT: RNCBROBU

    VA MULTUMIM INCA O DATA!

    Comentariu de Marian si Mihai — 3 mai, 2009 @ 12:01 am | Răspunde

  9. Stimata doamna,
    De asemenea,puteti trimite si prin Western Union pe numele Stoenica Mihai-Daniel sau Gmoney……putem comunica la adresa de e-mail mihai.stoenica@yahoo.com

    Comentariu de Marian si Mihai — 5 mai, 2009 @ 2:02 pm | Răspunde

    • Imi cer scuze ca nu v-am raspuns mai devreme, de abia acum am observat ca mi-ati raspuns pe blog. Voi incerca sa depun direct la BCR; trebuie sa merg la Mosilor, sau se poate depune la orice sucursala?

      Numai bine, Doamne ajuta,
      Ema

      Comentariu de Ema — 25 mai, 2009 @ 1:38 am | Răspunde

      • Nu trebuie neaparat sa va deplasati la sucursala din Calea Mosilor,puteti depune la orice agentie/sucursala……in mod normal,un angajat ar trebui sa va ofere toate detaliile! Nu putem decat sa va multumim inca o data pentru ajutor si sa speram ca in cele din urma totul va fi bine! multumiri!!

        Comentariu de Marian si Mihai — 28 mai, 2009 @ 2:40 am

  10. am sunat si eu frate…k altfel nu prea pot sa te ajut…ma bucur k am facut o si p asta.imi pare rau de situatie.sper sa se faca bine fratele tau si tu sa fii fericit.numai bine.te am pupat

    Comentariu de teo — 11 mai, 2009 @ 11:57 am | Răspunde

  11. Fratele meu sunt alaturi de tine…

    Comentariu de baby — 11 mai, 2009 @ 8:55 pm | Răspunde

  12. Fii tare Marian!!!Sunt convinsa k aparand si la postul de televiziune acasa tv sansele tale vor creste si oamenii cu inima mare te vor ajuta sa strangi suma necesara operatiilor!!!Sunt convinsa k poate la anul cu ajutorul lui Dumnezeu vei fi un boboc la facultate si vei fi bine sanatos,vei putea sa iesi q noi,cu prietenii tai…sa te plimbi si sa faci toate lucrurile astea frumoase:P!!!Bafta multa!!!

    Comentariu de Lucia — 22 mai, 2009 @ 10:43 am | Răspunde

  13. Fii tare Marian!!!Sunt convinsa k aparand si la postul de televiziune acasa tv sansele tale vor creste si oamenii cu inima mare te vor ajuta sa strangi suma necesara operatiilor!!!Doamne ajuta!!!

    Comentariu de Lucia — 22 mai, 2009 @ 10:45 am | Răspunde

  14. Multumim mult Lucia!!! Asa sa fie!!! Tine de oameni,de solidaritatea acestora ca aceste vise sa devina realitate! Multumiri inca o data!

    Comentariu de Marian si Mihai — 23 mai, 2009 @ 12:34 am | Răspunde

  15. […] Documentele medicale (certificat handicap, primele programări, epicriza şi ultima programare INI Hanovra) de la Dan – de aici. […]

    Pingback de Marian Stoenică. Ar vrea să fie jurnalist. Dar nu îi permite Arnold « Isabellelorelai’s Weblog — 25 mai, 2009 @ 11:00 pm | Răspunde

  16. Va multumesc mult pentru implicare! Doamne-Ajuta!

    Comentariu de Mihai — 28 mai, 2009 @ 2:48 am | Răspunde

  17. O sa fie bine! Doamne-ajuta! Sa ne auzim cu bine!

    Comentariu de APelectronix — 4 iulie, 2009 @ 9:06 pm | Răspunde

  18. Marian, îți urez multă sănătate și curaj. Sunt sigură că vei ieși triumfător din lupta cu aceste încercări dureroase, mai ales când ai lângă tine părinții, fratele și prietenii pe al căror sprijin moral și afectiv te bazezi necondiționat.
    Văd multe cazuri la televizor, în ziare, reviste și nici nu știu cum să mă împart ca să-i ajut pe toți.
    Părinții mei fac 9 Sf. Masluri la biserică cu mai mulți preoți, pt sănătate pe acatistul cărora v-am trecut.
    Marian, am convingerea că se vor strânge banii asa că, fi încrezător în reușită!

    Cătălina – Andreea Matei

    Comentariu de Cătălina - Andreea Matei — 10 iulie, 2009 @ 11:00 am | Răspunde

  19. Iti multumim din suflet Catalina atat pentru vorbele incurajatoare,cat si pentru donatie!
    Cu ajutorul oamenilor sufletisti care s-au implicat in solutionarea problemei tale,tu ai reusit sa te operezi,te-ai convins de profesionalismul medicilor de acolo!
    Sper ca intr-o buna zi sa reusim sa strangem banii,sa ajungem si noi la Hanovra(pentru cele 2 interventii chirurgicale)sa nu mai fim nevoiti sa le tot cerem reprogramari!
    Iti multumim inca o data!

    Comentariu de Stoenica — 11 iulie, 2009 @ 2:10 pm | Răspunde

  20. Mihaita, cred ca am citit tot aici si am vazut toate clipurile video, nu pot sa-ti explic cum ma simt…mi s-a rupt inima cand am vazut prin ce treceti…va tin pumnii si sper ca Marian mai are si el parte de zile fara dureri 😦 la sfarsitul lunii odata ce voi fi platit de la munca voi face o donatie..te pup frate, si va urez mult noroc..ancet ancet o sa reusiti 🙂 tinem legatura Mihai 😉

    Comentariu de Garbis — 14 iulie, 2009 @ 12:39 am | Răspunde

  21. nu pot decat sa spun ca miracole se intampla mereu in lumea asta si nu este tarziu niciodata pentru un miracol!
    mult mult noroc !

    Comentariu de selena33 — 31 iulie, 2009 @ 7:30 pm | Răspunde

  22. Asa sa fie! Multumim!

    Comentariu de Mihai — 3 august, 2009 @ 6:16 pm | Răspunde

  23. Draga Mihai si Marian
    Exista miracole intr-adevar. Marian sa tina lucrurile de la Jerusalim tot timpul asupra lui, au fost sfintite in toate locurile sfinte in care au avut loc miracole in Jerusalim.
    Continui sa ma rog ptr Marian si toata familia voastra, meritati un deznodamant fericit

    Comentariu de ileana dana sterescu — 9 septembrie, 2009 @ 11:24 am | Răspunde

  24. Va multumesc foarte mult pentru obiectele sfinte de la Ierusalim doamna Ileana! Le tin mereu aproape de mine si ma rog ca Dumnezeu sa infaptuiasca o minune si pentru mine,sa fiu si eu sanatos cum eram inainte…
    Multumesc inca odata si Doamne ajuta!

    Comentariu de Marian — 14 septembrie, 2009 @ 10:51 am | Răspunde

  25. Buna ,ma bucur mult pentru ca ai putut ajunge la acei oameni minunati de la Hanovra care redau viata celor greu incercati ,multa sanatate din partea lui Romulus.

    Comentariu de paula — 9 ianuarie, 2010 @ 5:12 pm | Răspunde

  26. Bunul Dumnezeu sa fie cu tine Marian!Multa sanatate!

    Comentariu de Rodica M.F — 9 ianuarie, 2010 @ 6:08 pm | Răspunde

  27. Ne bucuram di suflet Marian k ti-a reusit operatia….chiar daca noi nu te-am putut ajuta prea mult..ne bucuram k au facut-o altii care au avut posibilitati mai mari!Sa-ti aujute Dumnezeu si la cealalta operatie si sa te intorci inapoi sanatos si vesel asa cum te stim!!!Bafta multa si Doamne ajuta!Iti tinem pumnii…fi tare!!

    Comentariu de Lucia si Gabi — 9 ianuarie, 2010 @ 11:43 pm | Răspunde

  28. Cum se simte Marian?Cine are vesti?

    Comentariu de cristina — 15 martie, 2010 @ 7:56 am | Răspunde

  29. Buna Cristina !
    Fratele meu se simte mai bine,multumita lui Dumnezeu,dar si celor ce ne-au ajutat!
    Inca mai are dureri de picioare,uneori zilnic,o usoara amorteala a mainilor,insa acestea nu sunt ca intensitate si durata atat de grave cum erau inainte de operatie!
    Noi suntem increzatori,pentru ca EVIDENT starea lui nu este aceeasi ca in ultimii 8 ani si asteptam si raspunsul medicilor din Hanovra!
    Multumiri!

    Comentariu de Marian si Mihai — 15 martie, 2010 @ 3:04 pm | Răspunde

  30. Multa sanatate lui Marian!
    Cristina(sora lui Mircea Melnic)pe care L-ati cunoscut la Hanovra.

    Comentariu de cristina — 29 martie, 2010 @ 8:16 am | Răspunde

  31. Paste fericit pentru Marian si Mihai!Multa sanatate!
    Cristina ,Mircea Melnic

    Comentariu de cristina — 1 aprilie, 2010 @ 2:26 pm | Răspunde

  32. Ce face Marian?multa sanatate !
    Cristina

    Comentariu de cristina — 20 mai, 2010 @ 2:17 pm | Răspunde

  33. Buna Cristina!
    Eu sunt mai bine,mult mai bine decat am fost in ultimii 8 ani…inca mai am dureri dar suportabile dar sper ca vor trece cu timpul,acest lucru fiind spus si de doctorii din Hanovra!
    Iti multumesc pentru mesaje si Doamne ajuta in continuare!

    Numai bine Cristina!

    Comentariu de Marian — 22 mai, 2010 @ 12:52 pm | Răspunde

  34. Si eu si fratele meu Mircea pe care l-ai cunoscut la Hanovra iti uram MULTA SANATATE !!!!!

    Comentariu de cristina — 25 mai, 2010 @ 11:19 am | Răspunde

  35. ce mai faceti voi,Mihai si Marian?

    Comentariu de cristina — 19 august, 2010 @ 1:57 pm | Răspunde

  36. Noi suntem bine dna.Cristina.Eu mai am inca dureri dar suportabile,iar pe viitor sper si cred,ca vor disparea si acestea usor usor.
    Am vrea sa mergem la control acum pe 13 septembrie pentru a ma asigura ca e totul in regula insa nu stiu daca o sa avem bani!
    Cei de la clinica au cerut 8.000E, o suma destul de mare.Dar Doamne ajuta!
    Va doresc sanatate si fericire!

    Comentariu de Marian — 19 august, 2010 @ 2:14 pm | Răspunde

  37. multumim pentru urari!cristina si Mircea;multa sanatate va dorim sa gasiti banuti si sa veniti cu vesti bune!

    Comentariu de cristina — 26 august, 2010 @ 1:31 pm | Răspunde

  38. Ce mai faceti voi,Marian si Mihai?
    Desi este o suma ff mica,am sa trimit 100 ron pentru Marian la BCR pe datele din acest site;
    Multa sanatate va doresc;ati fost la control?
    astept vesti.
    Si Mircea a fost operat in 23 sept la Bucuresti(nu a fost ceva f grav),a trecut cu bine si acum a inceput serviciul.

    Cristina Melnic

    Comentariu de cristina — 15 octombrie, 2010 @ 12:23 pm | Răspunde

  39. Buna ziua!

    Noi facem bine,ne pregatim de plecare.Am reusit sa strangem banii si maine plecam la Hanovra, pt ca luni dimineata, sa ma internez la clinica si sa fac analizele.Sper sa fie totul bine.
    Va multumesc mult pt bani si va doresc multa sanatate si putere in viata!

    Comentariu de Marian — 16 octombrie, 2010 @ 11:50 am | Răspunde

    • Ce bani ati reusit sa strangeti???? -original message- Subject: [Dasanti’s Weblog – Viata, sentimente, informatie] Comentariu: „MARIAN STOENICA – povestea lui”

      Comentariu de dasanti — 16 octombrie, 2010 @ 2:00 pm | Răspunde

  40. asteptam vesti bune de la voi
    Cristina Melnic

    Comentariu de cristina — 26 octombrie, 2010 @ 8:06 am | Răspunde

  41. la multi ani,Mihai!
    mircea si cristina

    Comentariu de cristina — 8 noiembrie, 2010 @ 9:20 am | Răspunde

  42. cum se simte Marian?cum a fost la control?

    Comentariu de cristina — 25 noiembrie, 2010 @ 12:51 pm | Răspunde

  43. dragii mei,
    va doresc un Craciun linistit si multa ,multa sanatate!
    Astept vesti de la voi.
    cristina

    Comentariu de cristina — 20 decembrie, 2010 @ 10:06 am | Răspunde

  44. Multumim pentru urari si va dorim si noi dumneavoastra Sarbatori fericite si un An Nou cat mai bun,cu multe impliniri si nu in ultimul rand, sanatate multa!

    Comentariu de Marian — 23 decembrie, 2010 @ 12:37 pm | Răspunde

  45. Sa fiti sanatosi,linistiti si mai dati si voi cate un semn de viata ca sa stiu cum va merge.
    Ce stiti de d-na Isabela?Nu a mai scris nimanui de cateva luni.
    Cristina

    Comentariu de cristina — 24 ianuarie, 2011 @ 10:07 am | Răspunde

  46. Noi suntem bine,nimic nou in legatura cu starea mea de sanatate.Astept sa inceapa facultatea la sfarsitul lunii si apoi urmeaza sesiunea(sper sa ma descurc).In rest familia e bine, sanatoasa.De d-na Isabela nu stiu nimic sa va spun. Va multumesc pt mesaj.Numai bine!

    Comentariu de Marian — 24 ianuarie, 2011 @ 1:58 pm | Răspunde

    • De Isabella nu mai stiu nici eu nimic. Am tot sunat-o si nu imi raspunde. Cred ca a luat si ea o pauza dupa sute de cazuri ajutate…

      Marian, ma bucur ca esti bine ! Salutari alor tai…

      Comentariu de dasanti — 24 ianuarie, 2011 @ 2:02 pm | Răspunde

  47. Ms Dan o sa le transmit salutarile tale si sper ca si tu esti bine.Imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi pe la noi.Oricum te asteptam cu drag cand ai placere si timp. Multa sanatate din partea noastra si fericire!

    Comentariu de Marian — 24 ianuarie, 2011 @ 2:22 pm | Răspunde

  48. Dragii mei Marian si Mihai,

    Sa aveti o primavara frumoasa cu SANATATE si multe bucurii!
    Cristina

    Comentariu de cristina — 28 februarie, 2011 @ 9:25 am | Răspunde

  49. Multumim la fel dar primavara se cam lasa asteptata…Multa sanatate si numai bine!

    Comentariu de Marian — 2 martie, 2011 @ 11:17 am | Răspunde

  50. dragii nostri,

    de la Ploiesti va trimitem urari de bine ,pace si liniste sufleteasca si multa SANATATE!
    Ce faceti voi?Cum se simte Marian?

    Cristina si Mircea Melnic(fratele meu pe care l-ati cunoscut la INI cand Marian a mers pt. investigatii)

    Comentariu de cristina — 20 aprilie, 2011 @ 10:31 am | Răspunde

  51. Multumim pentru caldele vorbe transmise si va uram si noi cel putin cu tot atata caldura sufleteasca,un Paste Fericit alaturi de cei dragi, plin de fericire,dragoste,sanatate si pace! Noi suntem bine cel putin eu si fratele meu Mihai,parintii sunt si ei bine oarecum pt ca de ceva timp, au mici probleme de sanatate(mama are probleme cu tensiunea iar tata un inceput de hernie de disc-face fizioterapie).La mama s.a accentuat de cand a fost data afara de la servici de cateva saptamani.In rest suntem bine,eu mai am dureri slabe pe piciorul stang pe care nu le prea bag in seama dar in acelasi timp creaza un discomfort si ma impiedica sa fac efort fizic sustinut(sa alerg,sa urc scari multe,sa stau mult in picioare)dar sper sa treaca si acestea cu timpul pt ca ultimul control de anul trecut a iesit bine.Inca odata va transmitem multa sanatate si Sarbatori Fericite!

    Comentariu de Marian — 20 aprilie, 2011 @ 11:14 am | Răspunde

  52. Ce mai faceti voi,Marian si Mihai?

    sanatate si liniste sufleteasca sa aveti,succes la scoala!
    cristina

    Comentariu de cristina — 19 mai, 2011 @ 2:02 pm | Răspunde

  53. Noi suntem bine.Eu cu scoala,fratele meu cu munca si scoala,parintii sunt si ei bine dar se putea si mai bine.Va multumim pt mesaj si multa sanatate si dumneavoastra!

    Comentariu de Marian — 20 mai, 2011 @ 11:27 am | Răspunde

  54. Ce mai faceti voi,Marian si Mihai?Sanatosi,voinici?
    Cristina

    Comentariu de cristina — 27 septembrie, 2011 @ 11:05 am | Răspunde

  55. Da,suntem bine sanatosi cu totii.Eu pot sa zic ca in sfarsit imi traiesc viata ca fiecare persoana cu bune si cu rele.Mihai e bine si el,a terminat cu scoala si acum se axeaza pe serviciu.Va multumim ca nu ati uitat de noi si apreciem foarte mult! Numai bine!

    Cu drag,Marian si Mihai

    Comentariu de Marian — 27 septembrie, 2011 @ 4:04 pm | Răspunde

  56. LA MULTI ANI de la Ploiesti! Multa,multa sanatate!
    cu drag,
    Cristina

    Comentariu de cristina — 6 decembrie, 2011 @ 2:57 pm | Răspunde

  57. Multumesc la fel! multa sanatate si dumneavoastra si tuturor din partea noastra

    Marian si Mihai

    Comentariu de Marian — 8 decembrie, 2011 @ 8:46 pm | Răspunde

  58. Ce mai faceti voi,Marian si Mihai?Sanatosi?
    Cristina si Mircea din Ploiesti

    Comentariu de cristina — 25 aprilie, 2012 @ 1:41 pm | Răspunde

  59. Suntem bine sanatosi amandoi.Mihai cu munca,eu cu facultatea,am inceput sa lucrez si eu din nou de luna trecuta si am fost cam ocupat dar suntem bine.Numai bine va dorim si voua!
    Mihai si Marian

    Comentariu de Marian — 27 aprilie, 2012 @ 12:05 pm | Răspunde

  60. Ce faceti voi ,Marian si Mihai?Sunteti bine sanatosi?
    Cristina din Ploiesti

    Comentariu de cristina — 18 iulie, 2012 @ 12:21 pm | Răspunde

  61. Sunem bine sanatosi,lucram si cam atat.Am terminat anul I la facultate si acum sunt cu munca eu.Mihai si el cu serviciul.Bunica noastra din partea mamei e bolnava si cam are de tras mama cu ea pentru ca e paralizata aproape complet si e tintuita la pat.Dumneavoastra,familia sunteti bine?
    Salutari din partea noastra si numai bine va dorim!!

    Comentariu de Marian — 20 iulie, 2012 @ 4:01 pm | Răspunde

  62. Ma bucur pentru voi si in acelasi timp ii doresc mamei voastre putere si rabdare;din pacate eu nu mai am parinti ……Altfel si noi mergem la serviciu,ne bucuram ca avem un loc de munca si ca de bine de rau suntem sanatosi atata cat se poate.Mai stiti ceva de doamna Isabela?Mi-ar placea sa vorbesc cu dumneaei.
    Va doresc sanatate si toate bune!

    Comentariu de cristina — 30 iulie, 2012 @ 2:21 pm | Răspunde

  63. Va multumim pt gandurile bune.De doamna Isabela numai stim nimic,nu am mai vb cu dansa.
    Numai bine!

    Comentariu de Marian — 8 august, 2012 @ 11:21 am | Răspunde

  64. Dragii nostri,

    Va dorim din suflet MULTA SANATATE pentru voi si cei dragi voua ;sarbatori linistite,pace in suflet!

    cristina si mircea melnic din ploiesti

    Comentariu de cristina — 19 decembrie, 2012 @ 8:28 am | Răspunde

  65. Multumim mult pentru gandurile frumoase si va dorim si noi cu aceeasi caldura sarbatori fericite alaturi de cei dragi,sanatate si numai bine!

    Comentariu de Marian si Mihai — 19 decembrie, 2012 @ 12:50 pm | Răspunde

  66. Bună! Marian,îmi pare foarte rău că ai avut parte de un necaz aşa mare! Ieri,am dat peste blogul tău şi ţi-am citit povestea! Mă bucur că fratele tău,Mihai,a avut puterea şi speranţa să lupte pentru tine.Acum,ce faceţi?Sunţeţi bine,sănătoşi? Vă doresc multă,multă sănătate,fericire şi împliniri.
    Aş dori şi eu să-mi daţi un sfat dacă se poate! Sunt confuză şi nu ştiu ce să fac..Să vă povestesc despre mine! Mă numesc Simona,am 16 ani [fac 17 în februarie] şi am aceeaşi malformaţie din naştere precum a avut Marian..Da..Arnold Chiari 1.Am fost internată la spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti,unde am făcut un RMN şi acesta a fost diagnosticul! Să vă spun în mare: Am dureri de cap,dureri de spate,ameţeli,stări de greaţă..dar mai bine citiţi aici totul despre asta : http://simonamoisa.wordpress.com/ .Acum,dacă aţi citit şi ştiţi despre ce e vorba,întrebarea mea este: Ce pot să fac?! Să mă operez..să stau aşa până o să se agraveze? Dacă e să mă operez merită riscul aici în România,sau e mai bine în străinătate? Pur şi simplu nu mai suport durerile şi nu ştiu ce să fac..
    mi-e frică să mă operez fiindcă aş putea rămâne paralizată sau cine ştie cum. Vă rog ajutaţi-mă cu un sfat.Mulţumesc anticipat! Şi,Marian,mult succes la facultate,sper să-ţi îndeplineşti visul de a fi jurnalist!Ai toată susţinerea mea.

    Comentariu de siimonna — 8 ianuarie, 2013 @ 2:56 pm | Răspunde

    • Buna Simona! In primul rand scuze ca am raspuns greu,dar din lipsa de timp,activitatile vietii si mici probleme nu am mai verificat blogul.
      Imi pare rau pentru suferinta ta si te intelegem,pentru ca si Marian s-a chinuit ani cu aceste simptome,dar nu te lasa deprimata si pastreaza-ti optimismul pentru a avea un psihic care sa te ajute!
      Legat de sfaturi putem sa-ti recomandam sa vorbesti cu Prof. Ciubotaru de la Bagdasar,pe noi ne-a ajutat si sfatuit. Un alt neurochirurg stralucit este Sergiu Stoica(de la Euroclinic),care de asemenea a avut rezultate notabile,sa le ceri sfatul,sa-ti exprimi temerile si sa vezi ce au de spus.
      Si in strainatate te poti opera,insa dupa cum sti,costurile sunt cu mult mai mari decat in tara,asa ca revin la ideea de a fi calma si incearca sa vorbesti cu medicii,apoi poti concluziona.
      Nu stiu daca ti-am fost de mare ajutor,dar te rog ca dupa ce te informezi sa ne anunti si pe noi!
      Tinem legatura si multa sanatate!

      Comentariu de mihai — 23 ianuarie, 2013 @ 4:02 am | Răspunde

      • Te înţeleg,nu-i nimic.Mulţumesc mult pentru sfaturi,o să apelez la doctorii pe care mi i-ai sugerat,când o să mă duc la control..Presupun că lucrează pe secţia pentru adulţi de nu am mai auzit de ei..Multă sănătate şi vouă..şi mai vorbim!

        Comentariu de siimonna — 23 ianuarie, 2013 @ 8:58 pm

  67. Sa aveti o primavara frumoasa alaturi de cei dragi!
    cristina din Ploiesti

    Comentariu de cristina — 1 martie, 2013 @ 3:19 pm | Răspunde

  68. Multumim la fel doamna Cristina! sa fie cat mai frumoasa si plina de bucurie
    Numai bine!

    Comentariu de Marian — 2 martie, 2013 @ 11:53 am | Răspunde

  69. Ce mai faceti voi ,copii?Sunteti bine sanatosi?Cum se simte Marian?
    cristina din Ploiesti

    Comentariu de cristina — 22 octombrie, 2013 @ 1:57 pm | Răspunde

  70. LA MULTI ANI,MIHAI !Multa sanatate lui Marian si celor dragi voua!

    Comentariu de cristina si mircea melnic — 8 noiembrie, 2013 @ 3:08 pm | Răspunde

  71. LA MULTI ANI 2014! sa aveti un an bun cu multa sanatate!

    Comentariu de cristina din Ploiesti — 9 ianuarie, 2014 @ 3:15 pm | Răspunde

  72. ce faceti voi?cum se simte marian?de un an nu am mai vorbit!cristina din ploiesti

    Comentariu de cristina — 11 martie, 2014 @ 12:55 pm | Răspunde

  73. Imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu doamna Cristina, dar am pierdut parola email-ului prin care eram anuntat de primirea mesajelor de pe blog,asa ca acum am vazut aceste mesaje.Multumim pentru urari si va doresc si noi un An Nou cat mai bun,plin de bucurii,sanatate si armonie.Noi suntem bine,eu si Mihai,cu activitatiile normale, de zi cu zi,scoala,munca,etc.Doar cu mama sunt ceva probleme de sanatate,destul de serioase,dar speram sa fie mai bine pe viitor.Va transmit toate gandurile noastre bune intregii familii.Imi cer scuze inca odata,ca am raspuns asa greu.Multa sanatate!
    Marian si Mihai

    Comentariu de Marian — 11 martie, 2014 @ 4:47 pm | Răspunde

    • Sanatate mamei ! Doamne ajuta!

      Comentariu de dasanti — 11 martie, 2014 @ 7:07 pm | Răspunde

    • Ma bucur ca sunteti bine;ce face mama cum se simte?

      Comentariu de cristina din ploiesti — 24 februarie, 2015 @ 11:28 am | Răspunde

      • Va multumim si speram ca si voi sunteti bine.Mama are mai multe probleme de sanatate si nu prea se simte bine,e slabita mai mereu,fara energie.Are tensiune oscilanta si are momente cand se simte mai bine si altele cand deodata i se face rau.In afara de asta,am avut si decesul bunicii, din partea mamei, saptamana trecuta si a fost si mai greu,si pt ea si pt noi.Speram ca acum sa se mai linisteasca si sa fie mai bine.Multa sanatate va dorim si sa auzim numai de bine!!

        Comentariu de Marian — 24 februarie, 2015 @ 2:36 pm

  74. Sa aveti o primavara frumoasa!

    Comentariu de cristina — 25 februarie, 2015 @ 11:08 am | Răspunde

    • Multumim la fel doamna Cristina!!
      Sanatate!

      Comentariu de Marian — 25 februarie, 2015 @ 2:16 pm | Răspunde

      • cu intarziere,la multi ani pentru Mihai!

        Comentariu de cristina — 14 noiembrie, 2015 @ 3:12 pm

  75. Va doresc sarbatori frumoase cu pace si sanatate ,Marian si Mihai!

    Comentariu de cristina din ploiesti — 4 decembrie, 2015 @ 2:35 pm | Răspunde

  76. Multumim frumos pentru urari, aceleasi ganduri bune si dumneavoastra si familiei
    Scuzele de rigoare, dar nu am mai intrat pe blog de ceva vreme
    Va saluta si mama, va multumeste pentru ganduriel bune
    Dumneavoastra, familia, ce faceti?

    Comentariu de Mihai — 26 ianuarie, 2016 @ 8:30 pm | Răspunde

  77. Muncim,suntem sanatosi atat cat se poate ,ii ajutam pe copii asa cum putem ;eu de 2 ani muncesc la Tg Mures si ajung acasa la 2 saptamani
    in week end dar multumesc lui Dumnezeu ca am unde munci;
    Marian e bine?A mai fost la control?

    Comentariu de cristina — 18 mai, 2016 @ 4:12 pm | Răspunde

  78. LA MULTI ANI MARIAN!

    Comentariu de cristina — 8 septembrie, 2016 @ 6:50 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.